KYTKEYDY UPEAAN YTIMEESI


Paina play ja katso lyhyt tervehdyksemme:

Kurssin ohjaajina toimivat Kristiina Välimäki ja Antti Quanta.

AITO MINÄ -verkkokurssi


AITO MINÄ on matka itseesi ja omaan upeaan ytimeesi.
Sen varrella paljastat itsellesi syvemmin, kuka aidosti olet, mistä nautit ja mitä haluat elämässäsi tehdä ja kokea.
Tarjoamme työkaluja, joiden avulla hyväksyt ja hoidat varjojasi ja kasvatat sisäistä iloasi ja valoasi!
Tutustut harjoitusten ja videoiden kautta lahjoihisi ja vahvuuksiisi ja vahvistat luottamusta itseesi ja elämään.
Purat vanhoja rajoitteita tunteiden ja mielen tasolta, jotta voisit olla vapaasti aito oma itsesi ja elää sitä elämää, jota sisimmässäsi haluat elää.
Tämä matka on sinulle, joka haluat nähdä ja kokea elämää uudella tavalla!

MITEN AITO MINÄ – KURSSI TOIMII?


Kurssi toimii maksa mitä pystyt -periaatteella, eli voit ensin kokeilla kurssia sitoumuksetta ja maksaa sinulle sopivan määrän sitten, jos koet hyötyväsi siitä.
Saat heti ilmoittauduttuasi sähköpostiisi ohjeet kurssin aloittamiseen. Kurssi toimii älypuhelimella ja/tai tietokoneella.
Matka kestää neljä viikkoa ja uutta sisältöä ilmestyy joka päivä matkan varrella. Löydät kurssin tarkemman sisällön alempaa tältä sivulta.
Voit suorittaa kurssin täysin omaan tahtiisi!
Kurssimateriaalit ovat käytössäsi niin kauan, kuin kurssista saamamme vapaaehtoiset maksut kattavat kurssin ylläpitämisen kustannukset.

KOKEILE, ONKO AITO MINÄ SINULLE

KLIKKAA JA ALOITA KURSSI

Kurssi toimii ”maksa sen verran kuin haluat ja pystyt” -periaatteella, eli voit aloittaa sen ilman sitoumuksia.

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat työkaluja ja ajatuksia itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


TIMANTTI JA PÖLYPILVI?


Verkkokurssilla hyödynnämme yksinkertaista konseptia nimeltä timantti ja pölypilvi. 

  • Timantti on syvin ja aidoin osamme. Sitä voi ajatella esimerkiksi meissä olevana pyyteettömänä rakkautena, luovuutena, elämänilona- ja voimana. Sinä hyvyytenä, jonka uskomme kaikissa ihmisissä pohjimmiltaan olevan. Timantti on myös yhteys maailmankaikkeuteen, kaiken yhdistävään kenttään.
  • Pölypilveä on kaikki se, mikä meihin on matkan varrella tarttunut. Joko opittuna, perittynä tai kollektiivisesta tietoisuudesta napattuna.

Pölypilveä ovat kaikki ne äänet, jotka puhuvat sinulle rumasti, sanovat että et voi, et onnistu, et pysty tai et ole riittävä johonkin asiaan.

Pölypilvi pyrkii pelkojen ja muiden äänien ja tunteiden kautta litistämään arvosi ja unelmasi.

AITO MINÄ -kurssilla opimmekin suhtautumaan pölypilveen lempeän hyväksyvästi ja sitä kautta vaimentamaan sen ääntä, jotta voisimme sen sijaan kuulla vahvemmin timanttiamme, meissä olevaa rakkautta.


SYDÄNTEN VAIHDANTA JA MAKSA SEN VERRAN KUIN PYSTYT – PERIAATE ❤️


Uskomme sydänten vaihdantaan, joka tarkoittaa meille seuraavaa: Olemme pistäneet sydämemme peliin kehittäessämme AITO MINÄ -verkkokurssia, jotta se tukisi sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja antaisi arvokkaita työkaluja matkallesi.

Tarjoamme kurssin vapaasti kokeiltavaksesi ja käyttöösi.
Sinä puolestasi olet vapaa maksamaan kurssista sen verran kuin pystyt ja koet sydämessäsi sopivaksi.
Näin antamisen ja vastaanottamisen periaate toteutuu.
Et ole sidottu mihinkään! Jos kurssin aloitettuasi toteat, että siitä ei ole sinulle iloa, sinun ei tietenkään tarvitse maksaa yhtään mitään ja voit vapaasti siirtyä muihin asioihin.
Jos taas koet kurssin itsellesi arvokkaana ja käyt sitä aktiivisesti, toivomme, että maksat siitä sinulle sopivan maksun. 

”Mikä voisi olla sopiva maksu?”

Sinä itse saat päättää sen kurssia käydessäsi. Tähän mennessä osallistujat ovat maksaneet AITO MINÄ -kurssista keskimäärin 60-99 € (kertamaksuna tai useammassa osassa), josta olemme hyvin kiitollisia.

Myös tätä pienempiä ja suurempia maksuja on tullut ja ne kaikki tukevat toimintaamme!

Jokainen maksu on arvokas osa kokonaisuutta, oli se sitten 5 € tai 250 €.

Saat kurssin aikana ohjeet vapaaehtoisten maksujen tekemiseen joko tilisiirtona tai verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.
Nämä maksut ovat meille tuloa tekemästämme työstä ja maksamme niistä asianmukaiset verot.

 

Nyt voit ilmoittautua ja lähteä sitoumuksetta kokeilemaan, olisiko tästä kurssista iloa sinulle! 

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA KURSSI

Kurssi toimii ”maksa sen verran kuin haluat ja pystyt” -periaatteella, eli voit aloittaa sen ilman sitoumuksia.

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat työkaluja ja ajatuksia itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


KURSSILAISTEN ANTAMAA PALAUTETTA:

”Olen tykännyt kurssista ja suosittelen sitä muillekin jotka haluavat tutustua itseensä syvemmin. Olen pitänyt myös siitä että kurssia voi suorittaa omaan tahtiin ja tehtäviä on ollut sopivasti kerralla.” – Tuula


”Sain konkreettisia työkaluja itseni kehittämiseen ja oman arkeni parantamiseen ja paljon upeita oivalluksia, joiden kautta tutustuin paremmin itseeni. Syvemmän ymmärryksen myötä elämäni on nyt kurssin jälkeen paljon kevyempää ja mielenkiintoisempaa!” -Eemeli


”Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta olivat mielestäni konkreettiset esimerkit arjesta, työstä ja ihmissuhteista. Nyt osaan tunnistaa eri äänet itsessäni ja vahvistaa niitä hyviä. Vahva suositus tälle kurssille. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään!” -Marja


”Tämä kurssi oli pehmeä tutkiskelumatka syvälle itseeni. Hienoin ja monipuolisin nettikurssi minkä olen käynyt! Suosittelen!” -Eeva-Kaarina


”Tämän kurssin myötä tulin tietoisemmaksi siitä, kuka aidosti olen ja minkälainen elämä tekee juuri minut onnelliseksi!”-Maiju


KATSO VIDEOLTA OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA KURSSISTA:


AITO MINÄ -KURSSIN RAKENNE


Kurssin opetus tapahtuu videoiden, konkreettisten esimerkkien, kirjallisten harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja kurssimateriaalit ovat käytössäsi niin kauan, kuin vapaaehtoiset maksut kattavat kurssin ylläpitämisen kulut.

Neljä viikkoa kestävä kurssi jakautuu seuraaviin osioihin:


VIIKKO 1: TIEDOSTAMINEN – MIKÄ ON AIDOSTI MINUA, MIKÄ EI?

 

Ensimmäisellä viikolla tutustutamme sinut yksinkertaiseen konseptiin: timanttiin ja pölypilveen. Tämä on huikea työkalu, jonka avulla hahmotat paremmin sinussa olevia erilaisia ajatuksia, tunteita ja ääniä.

Opit tunnistamaan ”pölypilvien” seasta aidon rakkaudellisen äänesi ja kuuntelemaan sitä, mutta myös hyväksymään ja suhtautumaan lempeämmin kaikkeen siihen, mitä päivittäin koet ja tunnet.

Jo tämä itsessään muuttaa elämääsi ja tapaasi suhteutua siihen.

Sen kautta saat myös vahvan perustan, jonka päälle voimme seuraavilla viikoilla rakentaa.


VIIKKO 2: KYTKEYDY VOIMAASI JA VAHVUUKSIISI VAPAUTUMALLA TUNNEKUORMASTA SEKÄ VANHOISTA AJATUSMALLEISTA.

 

Jokainen meistä on uniikki ja jokaisella meistä on yksilölliset vahvuutemme, jotka meidän on tarkoitus itsestämme löytää ja ottaa käyttöön.

Toisen viikon teema on, että sinun ei tarvitse yrittää olla mitään sellaista, mitä et luontaisesti ole. Autamme sinua havaitsemaan muistojesi, kokemustesi ja kasvatuksesi myötä mahdollisesti hämärtyneet tai unohtuneet luontaiset kykysi ja tuomaan ne taas esiin.

Opetamme myös työkaluja ja tekniikoita omassa elämässäsi kertyneen ja perimäsi kautta tulleen tunnekuorman vapauttamiseen sekä ajatusmalliesi keventämiseen ja parantamiseen tavalla, joka tukee sinun vahvuuksiasi ja onnellisuuttasi.

Näin voit siirtyä taas oman elämäsi pääosaan sen sijaan, että elämäsi tapahtuisi sinulle tai olisi ulkopuolelta määritetty.


VIIKKO 3: UUDISTA TAPAA, JOLLA KOET ELÄMÄÄSI JA IHMISSUHTEITASI.

 

Kolmannella viikolla tarjoamme työkaluja ja teemme harjoituksia, jotka auttavat suhtautumaan tietoisemmin kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan.

Opetamme uusia tapoja käsitellä ja suhtautua haasteisiin elämässäsi sekä hyödyntämään jatkuvasti ympärilläsi tarjoutuvat kasvun mahdollisuudet.

Opit kolmannella viikolla luomaan elämääsi sydämestä käsin ja sitä kuunnellen.


VIIKKO 4: SELKEYTÄ VISIOITA ELÄMÄSTÄSI JA VAHVISTA LUOTTAMUSTA OMAAN POLKUUSI.

 

Neljäs viikko keskittyy sinun yksilöllisten visioidesi vahvistamiseen ja omannäköisen elämän luomiseen.

Annamme ajatuksia ja työkaluja siihen, miten elää vapaammin, huolettomammin ja luottavaisemmin tavalla, joka parhaiten tukee onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi.

Joku osa sinusta tietää jo, mitä aidosti elämältäsi haluat. Sinun tehtäväsi on aueta kuulemaan sitä ja oppia luottamaan siihen. Tähän keskitymme neljännellä viikolla!


KOKEILE, ONKO AITO MINÄ SINULLE

KLIKKAA JA ALOITA KURSSI

Kurssi toimii ”maksa sen verran kuin haluat ja pystyt” -periaatteella, eli voit aloittaa sen ilman sitoumuksia.

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat työkaluja ja ajatuksia itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


KURSSILAISTEN ANTAMAA PALAUTETTA:

”Kiitos ihanasta kurssista ❤ Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta oli mielestäni teidän konkreettiset esimerkit arjesta. Nyt osaan tunnistaa timantin ja pölypilven. Tiedän mitä teen, kun haluan vahvistaa timanttia. Pölypilven pölähtäessä osaan suhtautua siihen eri tavoin kuin ennen. Vahva suositus tälle kurssille. Erinomainen työkalu itsensä kehittämiseen. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään. ❤” – Sari

”Teillä ja tässä kurssissa on niin lempeän ystävällinen energia, että herkkänä ja intuitiivisena ja omaa aikaa elämääni kaipaavana sain tästä juuri sitä tarvitsemaani päivittäistä tukea sisäänpäin kääntymiseen, itseni arvostamiseen ja käytännön toimiin sen mahdollistamiseksi. Näenkin tämän juuri oikeanlaisena työkaluna jo elämässä aloitetun muutoksen tukemiseen.

Tämä kurssi on sellainen ystävällinen saattaja, kun on omalle polulle astunut; tukee hetken kunnes omat jalat ja usko itseensä jo kantaakin sitten paremmin! 💓” – Helena


ARKEEN SOPIVAT HARJOITUKSET


Opimme uusia asioita kaikkein parhaiten, kun harjoittelemme jotain asiaa päivittäin useamman viikon ajan. Tämän vuoksi olemme luoneet tästä verkkokurssista neljäviikkoisen matkan, jota sinun on helppo käydä hieman joka päivä.

AITO MINÄ -verkkokurssilla autamme sinua videoiden, harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden avulla hyväksymään itsesi kokonaisuutena kaikkine puolinesi ja kytkeytymään upeaan ytimeesi eli sisälläsi olevaan rakkauteen ja viisauteen sekä luontaisiin kykyihisi. 

Kurssi sisältää myös neljä erinomaiseksi kehuttua meditaatiota. Niiden avulla avaat ja parannat yhteyttä itseesi, alitajuntaasi, tunne-elämääsi ja maailmaan ympärilläsi.


KURSSILAISTEN ANTAMAA PALAUTETTA:

”Kurssi sopii erinomaisesti omaa tietään etsiville, mutta myös tilannearvioinniksi ja tsekkauslistaksi niille, jotka ovat jo pidemmällä omalla henkisellä tiellään. Aina voi oppia lisää ja syventää ymmärrystään. Aitoa ja timanttista alusta loppuun!” – Kaisa


KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Osallistuminen tapahtuu helppokäyttöisellä verkkokurssialustalla, joka toimii hienosti sekä älypuhelimen että tietokoneen selaimella. Saat päivittäin aamuisin sähköpostiisi linkit, joista pääset tekemään päivän harjoituksia.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat heti sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille.


ALOITA AITO MINÄ -KURSSI NYT!

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA KURSSI

Kurssi toimii ”maksa sen verran kuin haluat ja pystyt” -periaatteella, eli voit aloittaa sen ilman sitoumuksia.

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat työkaluja ja ajatuksia itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


Miksi osallistuisit? Hyvä olo, onni, ilo ja rakkaus asuvat jo sisälläsi. Sinulla on valtavasti annettavaa itsellesi ja muille. Autamme sinua näkemään tämän.

Ilon ja oivallusten täyteistä kurssimatkaa sinulle!

t.  Kristiina ja Antti

AITO MINÄ -tiimi

Aloita kurssi

%d bloggaajaa tykkää tästä: