Antti Quanta

Antti Quanta

Kaikki paitsi todellisuus on tarinaa. Ja todellisuus se vasta ihmeellinen tarina onkin!

Hei internet -ystävä!

Koska olet tullut tälle sivulle, niin olet varmaan jollain tasolla kiinnostunut siitä, kuka olen.

Olen koittanut vuosien ajan määrittää, sanoittaa ja kiteyttää itseäni johonkin ytimekkääseen muottiin. En enää usko sen olevan mahdollista, mutta tässä muutamia ajatuksia, joihin samaistun.

Olen ainakin tarinankertoja ja meditaatio-opettaja. Tykkään tehdä matkoja mielen, sydämen, todellisuuden ja tietoisuuden syövereihin löytääkseni sieltä aina jotain uutta. Koenkin nykyään, että suurimmat aarteet ovat sisällämme, eivät ulkopuolellamme.

Olen myös Keskittymisen voima -valmentaja, eli autan kehittämään kykyäsi tunnistaa olennainen ja keskittyä siihen. Kaiken tiedon ja hälinän keskellä on tärkeä pystyä tunnistamaan, mikä on itselle totta ja tärkeää.

Lisäksi juonnan Toisen asteen muutos -podcastia. Siinä puhumme suomalaisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa mm. aivojen hyvinvoinnista ja oppimisesta, keskittymiskyvyn kehittämisestä, itsensä johtamisesta, tunneälyn ja intuition hyödyntämisestä ja muista kiinnostavista ihmisenä kasvamisen teemoista. Voit kuunnella podcastia nettisivuillamme tai Spotifyssa.

Tarjoan digitaalisessa muodossa meditatiivisia matkoja, joiden kautta löydät sisäiset voimavarasi

 Minkälaista tarinaa kerrot itsellesi menneestä ja tulevasta?

Ole tarkkana siitä mihin keskityt, koska sillä on tapana kasvaa.

Meditaatio on yksi tapa tutustua paremmin itseesi ja tulla tietoisemmaksi erilaisista sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä, jotka vaikuttavat ajatuksiisi, tunteisiisi ja toimintaasi.

Meditaatiosta on monia määritelmiä. Minulle läheisimpiä ovat itsensä tarkkailu ja omien ajatusrakennelmien eli uskomusten tiedostaminen, jotta voi halutessaan muuttaa niitä paremmin omaa onnellisuutta, hyvinvointia ja tavoitteita palveleviksi. Tämä voi tietenkin tapahtua myös vaikkapa metsässä liikkuessa, musiikkia kuunnellessa tai luonnossa liikkuessa.

Jos haluat oppia lisää minun tavastani lähestyä ihmisen mieltä ja kehoa sekä niiden kanssa työskentelyä henkisellä ja emotionaalisella tasolla, niin voit tutustua Sisäisten matkojen matkatoimistoomme.

Sinne olemme koonneet hyväksi havaittuja opetuksia ja meditatiivisia harjoituksia sisäisiksi matkoiksi, joille voit osallistua matalalla kynnyksellä mistä tahansa. Matkatoimistosta on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen, jotta jokainen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen omistaja voisi halutessaan osallistua.

Matkojemme kautta pääset voimaantumaan sisäisesti, tarkastelemaan omaa tarinaasi uudessa valossa ja tunnustelemaan, mikä on sinulle totta ja tärkeää elämässä.

Itsensä löytäminen on monivaiheinen matka

Ennen oman kutsumukseni pariin löytämistä olin ehtinyt kouluttautua informaationhallinnan maisteriksi Rotterdamin Erasmus -yliopistosta ja toimia useita vuosia menestyksekkäästi teknologia -alalla johtotehtävissä. Soitin myös lähes ammattimaisesti saksofonia SÄX -nimisessä yhtyeessä.

Vuodesta 2017 olen työkseni valmentanut itsensä johtamisen, meditaation, mielen kehittämisen ja sisäisen työskentelyn kursseja yksityishenkilöille, ryhmille ja yrittäjille Suomessa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Yksi suurimpia oppejani valmentajana on ollut se, että jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö.

Mikään yksi asia ei yleensä toimi kaikille. Siksi olen halunnut yksittäisten tekniikoiden sijaan pystyä tarjoamaan kattavampaa ymmärrystä näistä aiheista, suomalaiseen kulttuuriin ja työelämään sopivalla tavalla.

Valmennusfilosofiani ydin on luoda tilaa oivalluksille ja tarjota tietoa ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa. Minulle tärkeitä arvoja ovat vapaus, aitous, ilo ja rehellisyys. Uskon, että jokainen voi onnistua elämässä juuri omana ainutlaatuisena itsenään.

Intensiivisen opiskelu- ja työurani myötä ymmärrän hyvin suomalaisen yritysmaailman ja perhearjen mielelle ja keholle asettamat vaatimukset.

Aikani myyntijohtajana vuosina 2016-2017 opetti, että kestävän menestyksen luominen vaatii keinoja, joiden avulla palautua kuormittavasta työstä.

Koin silloisen työn merkityksellisenä, menestyin ja siitä palkittiin erittäin hyvin, mutta innostavakin elämä kääntyy itseään vastaan, jos jaksaminen hiipuu.

Autan sinua siis onnistumaan haluamissasi asioissa fiksusti, omilla vahvuuksillasi ja henkisestä ja emotionaalisesta jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi huolehtien.

Digitaalinen valmennus

Pyrin paketoimaan valmennukseni mahdollisimman kattavasti digitaaliseen muotoon, jotta siitä voisi hyötyä jokainen ajasta, paikasta ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Suosittelenkin aloittamaan matkan kanssani tutustumalla näihin jatkuvasti päivittyviin sisältöihin:

Yksilö- ja tiimivalmennus

Joskus ihminen tai tiimi tarvitsee henkilökohtaista ohjausta päästäkseen eteenpäin. Tarjoan mentorointia sekä puhelimitse että kasvotusten.

Yhdistän valmennuksessani monia menetelmiä ja metodeja tarjotakseni yksilöllisiä mieltä kirkastavia ja energiaa tasapainottavia valmennuselämyksiä, jotka saavat elämävoimasi taas virtaamaan ja auttavat selkeyttämään visiota ja suuntaa.

Sen jälkeen on taas kevyempää kulkea.

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää: 

antti(@)menestysydamella.fi

Urani kohokohdat ja akateeminen tausta

Menesty sydämellä & HOI House of Inspiration

2019 – tämä hetki

House of inspiration muuttaa informaation inspiraatioksi. Autan yksilöitä, ryhmiä ja yrityksiä menestymään tutkitun tiedon sekä kehittämieni meditaatiotyökalujen avulla ja juonnan Toisen asteen muutos -podcastia, jonka löydät Spotifysta ja nettisivuiltamme.

LYYTI OY

2011-2017

Toimin seitsemän vuoden aikana Lyytillä ensin pre-sales -tiimissä, sen jälkeen myyjänä ja lopulta myynti- ja markkinointijohtajana. Tehtävien välillä suoritin opintoni ja hain sitä kautta Lyytille uutta osaamista ja näkökulmaa. Olin osa Lyytin johtoryhmää vuosina 2016-2017. Tuolloin rakensimme Lyytille inhimillisen voittamisen kulttuurin, jonka seurauksena yritys on kasvanut ja kansainvälistynyt vauhdilla yhdeksi Suomen kiinnostavimmista teknologiayrityksistä.

HEAling and aRT.net

2017-2019

Toimin kaksi vuotta kokoaikaisena meditaatio -opettajana. Samaan aikaan myös opiskelin ja kehitin suomalaiseen arkeen ja työelämään soveltuvia ratkaisukeskeisiä meditaatiotyökaluja.

ERASMUS UNIVERSITY, ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT

MSc in Business Information management, 2013-2014

AALTO-YLIOPISTON KAUPPAKORKEAKOULU

ITP Information Technology Program, 2011

ESSEC BUSINESS SCHOOL, PARIISI

E-Commerce ja management -opinnot, 2010

TURUN YLIOPISTON KAUPPAKORKEAKOULU

KTK, Kansainvälinen liiketoiminta, 2009-2012

Älä pilaa hyvää kysymystä vastauksella, sanoi kerran viisas mies.

Opettajia ja oppaita ihmisenä kasvun matkallani ovat olleet mm. Leena Pennanen, Wim Hof,  Gary Vaynerchuck, Tony Robbins, Jeffrey Allen, Anodea Judith, Vianna Stibal, Suvi Bowellan, Chantal Mallet, Kati Mekler, Mark Anthony, Hugo Ranyir, Matt Kahn, Pete Moilanen, Ilona Itämies, Hannu Hyttinen, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Joe Dispenza, Bruce Lipton, Jelelle & Raphael Awen, Geoffrey & Linda Hoppe, Adamus, Tobias ja Crimson Circle.

Upeita opettajia ovat olleet myös ystäväni ja asiakkaani, joiden kanssa tietoni, tekniikkani ja opetustyylini ovat kehittyneet ja hioutuneet. Kiitos teille jokaiselle!

Tuntuuko, että voisin auttaa sinua tai tiimiäsi kasvamaan?

Ota ihmeessä yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse!

📩: antti(@)menestysydamella.fi