Podcast – Löydä uusia puolia itsestäsi

Asiantuntija olohuoneessasi -podcast
Löydä itsestäsi uusia puolia suomalaisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden seurassa

Asiantuntija olohuoneessasi -podcastissa Antti Quanta haastattelee suomalaisia tutkijoita ja eri alojen asiantuntijoita ihmisyyden ja ihmisenä kehittymisen teemoista. Jaksoissa yhdistyvät tutkittu tieto, laaja kokemus ja kiinnostavat tarinat tavalla, joka tarjoaa oivalluksia arkeen ja työelämään.

Avarra ajatteluasi ja opi uutta tämän podcastin parissa, jonka tarjoaa yhteistyökumppanimme HOI House of Inspiration.

Valitse alta sinua kiinnostava aihe ja aloita kuuntelu! Löydät koko podcastin myös Spotifysta, Soundcloudista ja yleisiltä podcast -alustoilta nimellä Asiantuntija olohuoneessasi.

VALIKOITUJA JAKSOJA

Lotta Uusitalo – Minäkuva ja luonteenvahvuudet

“Itsestä kerrottu tarina ja itsetunto kulkevat voimakkaasti yhdessä.” Lotta on Helsingin Yliopiston Erityispedagogiikan dosentti, jolla on erittäin laaja näkemys ihmisenä kasvusta ja kehitymisestä. Kuuntele Lotan ajatuksia minäkuvan syntymisestä ja kehittymisestä.

Kaisa vuorinen kehittävän palautteen voima / Menesty sydämellä

Kaisa Vuorinen – Kehittävän palautteen voima

Palautteen tehtävä ei ole miellyttää tai rankaista, vaan viedä eteenpäin. Kaisa Vuorinen on positiivisen psykologian ja kasvatuksen edelläkävijä ja tutkija. Tässä jaksossa pohdimme, miten voimme palautteen avulla luoda kehittävää kulttuuria työyhteisöihin, kouluihin ja perheisiin.

Asta Raami - intuitio työssä / Menesty sydämellä

Asta Raami - Intuitio työssä ja päätöksenteossa

Hyödynnätkö työssäsi ja päätöksenteossasi sekä päättelevää älyä että intuitiivista järjestelmää? Intuitiotutkija Asta Raamin kanssa pohdimme tässä jaksossa, miten valjastaa intuition eri tyypit päättelevän älymme tueksi ongelmanratkaisussa ja päätöksenteossa.

heikki-peltola

Heikki Peltola – Ajattelumme uudistaminen

Voisiko sekä syy että ratkaisu maailman kriiseihin löytyä niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin ajattelustamme ja sen uudistamisesta? Näin esittää tietokirjailija Heikki Peltola uudessa Yhtä ja kaikki -kirjassaan. Tässä jaksossa pohdimme ajatteluamme ja keinoja sen uudistamiseen.

viivi-pentikainen

Viivi Pentikäinen – Kukoistava kasvatus ja itsemyötätunto

Miten voisimme olla itse itsellemme lempeitä ja myötätuntoisia, hyvinvoivia aikuisia ja kasvattaa lapsistamme kukoistavia ihmisiä? Näitä teemoja tutkimme Kukoistava kasvatus -kirjailija ja kouluttaja Viivi Pentikäisen kanssa.

Emilia Lahti Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen - Menesty sydämellä

Emilia Lahti – Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen

Sisututkija Emilia Lahti jakaa kanssamme voimakkaita ajatuksia sisusta ja ihmisperheen yhdistämisestä. "Sisu on kuin kuminauha. Kun käytämme elämänvoimaa, se venyy ja venyy uskomattomiinkin mittoihin!" Tule tutkimaan, millaisia voimia sinusta voikaan löytyä.

Tykkäsitkö podcastista?

 
Voit myös tutustua itsetuntemusta kehittäviin matkoihin, joita tarjoamme Sisäisten matkojen matkatoimistossamme. Lue lisää täältä.