AUKEA YHTEYDELLE

on maksa mitä pystyt -periaatteella toimiva verkkomatka, joka koostuu neljästä osiosta:

1. Vahvista sisäistä rauhaa
2. Ystävysty mielesi kanssa
3. Tutustu tunteisiisi
4. Kehitä yhteyttä intuitioosi

Aukea yhteydelle -matka syntyi kevään 2020 tuomien muutosten seurauksena.

Siirry suoraan matkalle tästä.

AVOIN KAIKILLE, JOTKA HALUAVAT TUKEA JA TYÖKALUJA HENKISEN JA EMOTIONAALISEN HYVINVOINNIN YLLÄPITÄMISEEN

Aukea yhteydelle syntyi sisäisestä halustamme tarjota matalan kynnyksen tukea kaikille, jotka kokevat rauhattomuutta, ahdistusta, pelkoa tai ylimääräistä stressiä.

Tämän matkan varrella saat työkaluja mm. sisäisen rauhan vahvistamiseen, mielen selkiyttämiseen ja tunteiden hoitamiseen. Saatat myös aueta näkemään aivan uusia mahdollisuuksia elämässäsi. 

Koska tiesimme, että vuosi 2020 on ollut monelle haastava, emme halunneet asettaa avullemme taloudellista kynnystä

Niinpä päätimme tarjota sen maksa sen verran kuin tuntuu hyvältä -periaatteella.

Se tarkoittaa tätä: jos aloitat matkan etkä koe siitä hyötyväsi, sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään.

 

Siispä voit sitoumuksetta vaikka heti kokeilla, onko Aukea yhteydelle -matkasta sinulle iloa ja apua tässä vaiheessa elämääsi. 

OSALLISTUJIEN PALAUTE ON OLLUT SYDÄNTÄ LÄMMITTÄVÄÄ

Tässä muutamia kurssilaisilta saamiamme palautteita:

 • Monipuolinen, kattava ja samalla herkkä ja inspiroiva, Sydämellä ja ammattitaidolla tehty transformatiivinen kurssi, jonka jälkeen yhteytesi aitoon itseesi, ytimeesi on vahvistunut. Suosittelen ilolla. Minna
 
 • Kurssi sisälsi erittäin hyviä käytännön harjoituksia ja vinkkejä jotka lisäävät henkistä hyvinvointia. Usko itseeni ja elämänhallintaani on lisääntynyt. Kurssin vetäjät olivat aitoja alansa ammattilaisia. Kiitos! –Niina
 
 • Kurssi on ollut erittäin antoisa, vaikuttava ja monipuolinen – elävä. Tuttuja asioita ja myös uusia, erilaisia näkökulmia. Intuition käsittely on ollut minulle puhutteleva ja ajankohtainen. Harjoitukset ovat olleet miellyttäviä ja vaikuttavia. Olen todella kiitollinen, olette panostaneet ja saaneet aikaan hyvän kokonaisuuden.
 
 • Aukea yhteydelle -kurssi tarjoaa hyvin valittujen teemojen kautta silmiä avaavaa ja käsityskykyä laajentavaa näkemystä ihmisenä olemiseen. Se rohkaisee, kannustaa ja tarjoaa eläviä esimerkkejä muutoksista valmentajien omassa elämässä.

MISTÄ MATKA KOOSTUU?

Jokainen matkan osio sisältää videoita ja harjoituksia, jotka voit käydä täysin omalla tavallasi ja omaan tahtiisi älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

 OSIO 1: VAHVISTA SISÄISTÄ RAUHAA 

Ensimmäisen osion kautta opit neurotieteisiin ja aivotutkimukseen pohjautuvan teorian ja harjoitusten kautta ymmärtämään ihmismielen ja aivojen toimintaa sekä sitä, miten saat rauhoitettua mielesi ja miten pysyt rauhallisena ja henkisesti hyvinvoivana, vaikka ympärillä tapahtuisi mitä.

Tutkimme ensimmäisessä osiossa myös sitä, miten kytkeydyt sisäisiin voimavaroihisi ja otat ne laajemmin käyttöösi!

Lopuksi tarjoamme harjoituksen, jonka avulla purat levottomuuden aiheuttajia ja sitä kautta vahvistat sisäistä rauhaa.

 

OSIO 2: YSTÄVYSTY MIELESI KANSSA

Toisen osion keskiössä ovat uskomukset ja ajatusrakenteet. Pääset tutkimaan, mitä ajatukset ja uskomukset ovat ja miten ne vaikuttavat siihen, miten hahmotat todellisuuttasi. Tämän osion kautta opit ymmärtämään paremmin erilaisia sisäisiä ääniä ja reaktiomalleja sekä vahvistamaan rakentavaa suhtautumista itseesi. 

Puhumme myös siitä, miten uskomukset ja uskomusrakenteet ovat syntyneet ja miten niitä voi muuttaa.
 

Tarjoamme useita vapauttavia harjoituksia mielen keventämiseen ja uskomusten päivittämiseen sellaisiksi, että ne tukevat hyvinvointiasi ja niitä asioita, jotka sinulle ovat elämässä tärkeitä.

 

OSIO 3: TUTUSTU TUNTEISIISI

Tässä tärkeässä osiossa tutustumme siihen, miten kohdata ja käsitellä  tunteita aidosti ja rakentavasti. 

Tarjoamme ajatuksia ja työkaluja myös siihen, miten antaa menneet anteeksi ja vapautua kulkemaan elämässä eteenpäin ilman ylimääräistä taakkaa.

Kolmannen osion harjoitukset auttavat hoitamaan tunteitasi sekä tunnistamaan ja vahvistamaan iloa ja muita haluamiasi tunteita elämässäsi.

 

OSIO 4: KEHITÄ YHTEYTTÄ INTUITIOOSI

Matkan neljännessä osiossa opitaan kuuntelemaan itseä. 

Tarjoamme yksinkertaisia harjoituksia, joiden kautta vahvistat yhteyttä sisäiseen viisauteesi, intuitioosi. Tämän seurauksena alat nähdä elämässäsi uusia mahdollisuuksia.

Koko tämän matkan ajatus on se, että kaikki tarvitsemasi vastaukset ja voimavarat ovat sinussa, eivät ulkopuolellasi. Toimimme oppaina ja autamme ottamaan sisäisen viisautesi käyttöön!

MIHIN VALMENNUKSEN SISÄLTÖ PERUSTUU?

Opetuksessa viittaamme tutkimustietoon mm. mielen, intuition ja kehon toiminnasta.

Harjoituksissamme yhdistämme kattavasti kokemuksen kautta hyväksi havaittuja työkaluja ja tutkittua tietoa.

Korostamme valmennuksessamme inhimillisyyttä ja kannustamme iloon ja aitouteen. Tärkeintä on, että löydät oman yksilöllisen tapasi vahvistaa hyvinvointiasi sekä yhteyttä itseesi ja sisäiseen viisauteesi!

KOKEILE SITOUMUKSETTA AUKEA YHTEYDELLE -MATKAA

Jotta tämä matka ja sen tarjoama tuki olisi mahdollinen kaikille, se toimii maksa sen verran kuin tuntuu hyvältä -periaatteella.

 
Tämä tarkoittaa sitä, että voit aloittaa matkan täysin sitoumuksetta ja sinun ei missään vaiheessa tarvitse maksaa siitä mitään, jos et pysty tai halua.
 
Jos haluat ilmoittautumisen yhteydessä tai matkan aikana tukea työtämme vapaaehtoisella maksulla, voit sen tehdä ja olemme siitä kiitollisia.
 
Voit siis täysin huoletta aloittaa matkan. 
 
Matkalle ilmoittauduttuasi saat tunnukset matkatoimistoomme, joka toimii kätevästi älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. 
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan! 
 

LÄHDE MUKAAN MATKALLE:

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

OPPAASI MATKALLA:
Suvi Bowellan ja Antti Quanta

Suvi Bowellan hidastaelämää
Suvi Bowellan

Olen hyvinvointialan moniammattilainen, jonka intohimoihin kuuluu ihmismielen tutkiminen, tunteiden ymmärtäminen ja sydänlähtöisen elämän luominen.

Terapiatyön lisäksi koulutan ja kirjoitan kirjoja ja artikkeleita, sekä blogia Hidasta elämää -sivustolle. Olen tähän mennessä julkaissut neljä kirjaa: Lasten oppeja äideille (Otava, 2018), Ihana herkkyys (Otava, 2018), Erityisherkän päiväkirja (Otava, 2019) sekä Kiltin tytön voimakirja (Otava, 2020).

Olen myös Minä olen -lehdessä toimittajana sekä kolmilapsisen uusperheen äiti ja erityisherkkä maailman ihmettelijä, joka rakastaa luontoa ja hiljaisuutta.

Oma elämäni on muuttunut aikalailla täysin kokemieni kriisien kautta ja sen henkisen työn avulla, mitä olen tehnyt auttaakseni itseäni ja muita. Olen toiminut kokoaikaisena hyvinvointialan yrittäjänä jo 11 vuoden ajan ja saanut työskennellä tuhansien ihanien ihmisten kanssa.

Haluan jakaa oppimaani ja kokemaani ja auttaa ihmisiä ylittämään omat esteensä. Koen tehtäväkseni olla luotettava rinnallakulkija, joka auttaa kutakin tekemään omat tärkeät oivalluksensa. Teen parhaani helpottaakseni jokaisen asiakkaani matkantekoa kohti hyvältä tuntuvaa elämää.

Voit halutessasi tutustua minuun tarkemmin nettisivuillamme:

www.menestysydamella.fi/suvi-bowellan

(sivu aukeaa uuteen ikkunaan).

Antti Quanta
Olen aivotaajuuksiin ja mielen kehittämiseen erikoistunut keskittymiskouluttaja, valmentaja ja meditaatio-opettaja.
 
Ennen oman kutsumukseni pariin löytämistä olin ehtinyt kouluttautua informaationhallinnan maisteriksi Rotterdamin Erasmus -yliopistosta ja toimia useita vuosia menestyksekkäästi teknologia -alalla johtotehtävissä. Soitin myös lähes ammattimaisesti saksofonia SÄX -nimisessä yhtyeessä.
 
Nykyiseen ammattiini minut ohjasi vahva sisäinen halu tuntea itseni syvemmin ja ymmärtää paremmin elämän merkitystä ja omaa paikkaani tässä maailmankaikkeudessa, jonka yhdessä jaamme.
 
Olen opiskellut eri puolilla maailmaa ja saanut paljon vastauksia henkisiltä opettajilta, meditaatio-opinnoistani ja tieteen parista. Aloin kokea tärkeäksi jakaa näitä oppeja myös muille.
 
Nykyään valmennusfilosofiani ydin on luoda tilaa oivalluksille ja tarjota tietoa ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa. Näin voit itse yhdistyä vahvemmin sisäiseen viisauteesi ja vahvuuksiisi ja vapautua elämään sellaista elämää, jonka koet itsellesi hyvänä ja merkityksellisenä.
 
Voit tutustua minuun tarkemmin mm. näissä kanavissa:
 
Spotifysta tai Soundcloudista löydät Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin, jossa keskustelen suomalaisten tutkijoiden ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa ihmisenä kasvamisen teemoista.
 
Tarinani voit lukea nettisivuiltamme:
(sivu aukeaa uuteen ikkunaan)
 
Opiskelu- ja työhistoriani löytyy Linkedin -profiilistani:
(sivu aukeaa uuteen ikkunaan)
 

LÄHDE MUKAAN MATKALLE:

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

PALAUTETTA AUKEA YHTEYDELLE -VERKKOMATKALLE OSALLISTUNEILTA:

 • Huikea kurssi, auttaa jaksamaan eteenpäin! Eeva-Kaarina
 • Monipuolinen, kattava ja samalla herkkä ja inspiroiva, Sydämellä ja ammattitaidolla tehty transformatiivinen kurssi, jonka jälkeen yhteytesi aitoon itseesi, ytimeesi on vahvistunut. Suosittelen ilolla. Minna
 • Avaa sydämen oikeille asioille, suosittelen ihan kaikille! Maria
 • Olennaisena ovat olleet harjoitukset kurssin sisällä ja ohjaajien rohkea avautuminen omista kokemuksista. Avoimuus lisää rohkeutta ja luottamusta, se vahvistaa rehellisyyttä. Kurssi on vahvistanut myös rakkautta itseä kohtaan.
 • Kurssi on ollut minulle todella tärkeä oman kasvun ja kehittymisen kannalta. Monia asioita olin jo miettinyt, mutta ihana kuunnella tärkeitä asioita teidän rauhallisella ja läsnäolevalla tavalla. Suuri kiitos teille!
 • Kurssi on ollut antoisa, minulle, erityisesti harjoitukset. Nämä ovat keventäneet kuormaa, jota on kertynyt pitkähkön elämäni varrella. Nämä eristysolosuhteet ovat osaltaan vahvistaneet kokemusta. Tulen palaamaan nauhoituksiin myöhemminkin. Tunnen, että olette olleet avoimia ja rehellisiä. Suuret kiitokset työstänne.
 • Kannattaa ehdottomasti käydä tämä kurssi. Se antaa todella paljon. Kannattaa antaa itselle lupa tuntea matkan varrella kaikkia tunteita. Itku ei tapa vaan vapauttaa. Eva
 • Tämä kurssi on ollut mahtava matka kohti parempaa, rikkaampaa ja rakkaudentäyteisempää elämää. Luennot ja harjoitukset sopivat kaikille, niin jo pitkään oman elämänsä parantamista pohtineelle kuin vasta asiasta kiinnostuneelle. Antin, Kristiinan ja Suvin tavoissa ohjata ja opastaa hehkui rauha ja rakkaus. Kiitos teille kaikille!  Outi
 • Videot ovat olleet selkeitä ja antaneet paljon, harjoitukset ovat lemppareitani. Teidän äänet sopii todella hyvin harjoituksiin ja jo teidän ääni harjoitusten alussa saa meditatiiviseen olotilaan.
 • Antti -olet rauhallinen ja hyvin jäsenneltyä tietoa tarjoava – kiitos ! Autoit paljon . Loit vahvaa perustaa kullekin kurssiviikolle. Kristiina – vaikeissakin asioissa / tunteissa loit sallivan ilmapiirin ja se antoi lempeän tien mahdollisuuteen muuttaa olotilaa ja ohjata sitä . Luodakseen yhteyttä itseensä ja ympäristöönsä . Kuuntelin useamman kerran ~ tulin hyväksytyksi ja sallin itsellenikin enemmän. Kiitos. Luot turvallista ilmapiiriä. Suvi – annoit hurjan määrän tietoa ja latasit mukaan myös omia kokemuksiasi paljon. Olen häkeltynyt ja liikuttunut siitä, miten paljon annoit avaimia ja tietoa ja tukea meille tällä kurssilla. Ja toit myös lähestyttävän ja arkisen näkökulman asioihin – jotka jokainen jo yksinään ” vetävät suohon kenet tahansa meistä ”. Kiitos Kiitos ja Kiitos! Olen nöyrästi kiitollinen. Sain teiltä paljon.
 • Ihan huikea matka itseen. Sai työstää asioita lempeästi pala kerrallaan!

LÄHDE MUKAAN MATKALLE:

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.