Herkkyys rikkaudeksi

Tässä webinaarisarjassa pääset kirjailija Suvi Bowellanin kanssa tutkimaan erityisherkän elämää koskettavia teemoja tarinoiden, jakamisen ja harjoitusten kautta.

Tämä on kevyt ja lempeä tapa kerätä matkareppuusi herkän ihmisen elämää helpottavia ja rikastuttavia vinkkejä ja työkaluja.

Herkkyys rikkaudeksi -teemat:

Osa 3: Erityisherkän Superominaisuudet

Matkaan lähdetään torstaina 19.8.2021

Sarjan kolmannessa osassa tutkimme erityisherkkyyden mukanaan tuomia lahjoja ja superominaisuuksia, joita pääset tämän webinaarimatkan ja sen harjoitusten kautta vahvistamaan itsessäsi.

Osa 2: Vinkkejä herkän haasteisiin

Luotu torstaina 20.5.2021

Sarjan toisessa osassa käymme läpi erityisherkälle tyypillisiä haasteita ja pohdimme yhdessä, miten niihin voi löytää helpotusta. Tutkimme yhdessä mm. tunteiden hallintaa, överiempatiaa ja ihmissuhdeteemoja.

Osa 1: Herkkyys rikkaudeksi

Luotu torstaina 22.4.2021

Ensimmäinen osa auttaa sinua ymmärtämään syvemmin erityisherkkyyttä ja sen piirteitä itsessäsi tai läheisissäsi. Tutkimme, mitä erityisherkkyys on ja mitä se ei ole sekä miten voit voimauttaa herkkyyden ominaisuudet  voimavaraksi.

Palaute matkoiltamme:

“Koskettavaa, levollista, en muista milloin olisin rentoutunut niin täydellisesti. Hyvä ja rento olo koko seuraavan päivän. Ikäänkuin pääsin taas lähelle kadoksissa ollutta itseäni. Kiitos!”

– Helena

“Oli mahtava huomata vuorovaikutuksen merkitys ja kuulla kanssalomailijoiden kommentteja ja kokemuksia. Toi turvaa ja helpotusta huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita eikä ole enää yksin niiden kanssa. Oli myös hienoa voida kokea tämä loma useampaan kertaan ja käydä se sopivissa osissa.”

–Saku