Herkkyys rikkaudeksi

Tässä webinaarisarjassa pääset kirjailija Suvi Bowellanin kanssa tutkimaan erityisherkän elämää koskettavia teemoja tarinoiden, jakamisen ja harjoitusten kautta.

Tämä on kevyt ja lempeä tapa kerätä matkareppuusi herkän ihmisen elämää helpottavia ja rikastuttavia vinkkejä ja työkaluja.

Osa 1: Herkkyys rikkaudeksi

Webinaarimatka Suvi Bowellanin kanssa

Voit aloittaa tämän matkan koska tahansa!

Ymmärrä ja voimaannuta herkkyyttäsi!

Tunnistatko itsessäsi tai läheisissäsi erityisherkän piirteitä?

Moni on huokaissut helpotuksesta löydettyään tietoa erityisherkkyydestä. Tietyille omille piirteille on viimein löytynyt selitys! Helpotuksen tunnetta lisää myös se, kun oivaltaa olevansa osa isoa joukkoa samankaltaisia ihmisiä. Siksi koen niin tärkeäksi jakaa tietoa tästä aiheesta.

Katso allaolevalta videolta tervehdykseni ja tunnustele, olisiko tästä yhteisestä matkasta sinulle iloa:

Videolla kerron tarkemmin Herkkyys rikkaudeksi -webinaarimatkasta. Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta.

Olen kirjoittanut Hidasta elämää -sarjan kirjat Ihana herkkyys ja Erityisherkän päiväkirja, joiden kautta moni on saanut oivalluksia itsestään ja omasta herkkyydestään. 

Tämän webinaarimatkan kautta haluan avata aihetta syvemmin ja tarjota tietoa, tarinoita ja meditatiivisia harjoituksia. Niiden kautta pääset tunnistamaan, minkälaiset herkkyyden piirteet ovat sinulle ominaisia ja miten saat käännettyä ne voimavaraksesi sen sijaan, että herkkyys vain kuormittaa ja imee mehut.

Mitä erityisherkkyys on?

Erityisherkkyys on monilta ihmisiltä löytyvä luonnollinen ja synnynnäinen ominaisuus, jossa on paljon hyvää. Erityisherkkyyteen liittyy kuitenkin edelleen monia ennakko-oletuksia ja väärinymmärryksiä. Jopa herkät itse ovat usein ymmällään aiheesta.

Mikä sitten on erityisherkkyyttä ja mikä ei? Onko kaikki herkät veistetty samasta puusta? Onko olemassa tyypillistä erityisherkkää?

Tällä webinaarimatkalla tutkimme erityisherkälle tyypillisiä piirteitä ja tapoja reagoida. Ravistelemme myös turhia väärinkäsityksiä herkkyyteen liittyen. 

Voit osallistua keskusteluun jakamalla kokemuksiasi ja esittämällä kysymyksiä. Lopuksi teemme mukavan rentouttavan meditaation, jonka kautta pääset tutkimaan ja tunnistamaan sekä ottamaan käyttöön sinussa olevia herkkyyden voimavaroja.

Webinaarin sisältö ja harjoitukset pohjautuvat Suvin yli kymmenen vuoden kokemukseen terapiatyöstä erityisherkkien ihmisten kanssa sekä keväällä 2021 tehtyyn herkkyyskyselyyn.

Herkkyys rikkaudeksi -sarjan ensimmäinen osa

Herkkyys rikkaudeksi -webinaarisarja Suvi Bowellanin kanssa - Sisäisten matkojen matkatoimisto - menestysydamella.fi -

Webinaarisarjan tarkoitus on auttaa tunnistamaan ja voimauttamaan sinussa olevia herkkyyden piirteitä.

Tämä ilta on aloitus ”Herkkyys  rikkaudeksi” -webinaarisarjalle, jossa käsittelemme erityisherkän elämää koskettavia teemoja laidasta laitaan. Jaamme herkän ihmisen elämää helpottavia ja rikastuttavia vinkkejä ja opimme toinen toisiltamme.

Tämän ensimmäisen osan tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään syvemmin erityisherkkyyttä ja sen piirteitä itsessäsi tai läheisissäsi. Tunnistat mitä erityisherkkyys on ja mitä se ei ole sekä miten voit voimauttaa herkkyyden ominaisuudet rikkaudeksi ja voimavaraksi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle tutkimaan
herkkyyden ihanaa ja ihmeellistä maailmaa kanssamme!

Huomaathan, että tämän webinaarimatkan tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Oppaasi matkalla: Suvi Bowellan

Olen Suvi Bowellan, Sisäisten matkojen matkatoimiston opas sekä hyvinvointialan moniammattilainen. Intohimoihini kuuluu ihmismielen tutkiminen, tunteiden ymmärtäminen ja sydänlähtöisen elämän luominen.

Terapiatyön lisäksi koulutan ja kirjoitan kirjoja ja artikkeleita sekä blogia Hidasta elämää -sivustolle. Olen kirjoittanut neljä kirjaa: Lasten oppeja äideille (Otava, 2018), Ihana herkkyys (Otava, 2018), Erityisherkän päiväkirja (Otava, 2019) sekä Kiltin tytön voimakirja (Otava, 2020).

Lisäksi olen Minä olen -lehdessä toimittajana sekä kolmilapsisen uusperheen äiti ja erityisherkkä maailman ihmettelijä. Rakastan luontoa ja hiljaisuutta. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle matkalle kanssamme! 

Mukana myös

Kristiina

Kristiina - Menesty sydämellä

Kristiina Välimäki on Menesty sydämellä -maailman perustajajäsen ja luova johtaja, opettaja, äiti, taiteilija ja ajattelija. 

Hän arvostaa luonnonläheistä elämää ja kauneutta ympärillään ja on webinaarimatkalla mukana kommentoimassa ja jakamassa kokemuksiaan omasta elämästään herkkänä.

Antti

Antti Quanta on tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja, muusikko ja meditaatio-opas sekä Menesty sydämellä -maailman perustajajäsen.

Hän jakaa webinaarimatkan varrella omia kokemuksiaan herkkyyteensä tutustumisesta sekä muuntamisesta ohjaavaksi voimaksi ja luovaksi rikkaudeksi elämässään.

Miten pääset mukaan?

Herkkyys rikkaudeksi -webinaarimatka on nyt saatavissa äkkilähtönä. Voit osallistua matkalle mistä ja milloin tahansa ja kokea sen kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Jos sinulla tulee teknisiä haasteita tai kysymyksiä matkaan liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi. Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Voit maksaa lipusta kukkarollesi sopivan summan

Jotta osallistuminen olisi mahdollista kaikille halukkaille, haluamme tarjota mahdollisuuden valita oman rahatilanteesi mukaan webinaarilipun hinnaksi joko 17 €, 25 € tai 35 €.

Samalla tuet Suvin ja matkatoimistomme työtä!

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Saat heti matkalipun ostettuasi lisäohjeet sähköpostiisi.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä tai ilmoittautua osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Nyt on aika pakata laukkusi ja valmistautua kokemaan yhdessä hieno seikkailu!

Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tämän webinaarimatkan tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.