Intuition porteilla

INTUITION PORTEILLA

Selkeytä suuntaa ja ota intuition mahdollisuudet käyttöön elämässäsi

Oppaana kirjailija, kouluttaja ja erityisherkkyyden asiantuntija Suvi Bowellan.

Kokonaisuus koostuu maksuttomasta webinaarista sekä verkkomatkasta.

Hei, olen Suvi!

Saanko kertoa sinulle läheiseksi kokemastani aiheesta: intuitiosta sekä sen kuuntelemisesta ja kehittämisestä?

Kyseessä ei ole ollenkaan niin mystinen tai monimutkainen asia, kuin moni tuntuu uskovan.

Päinvastoin, minulla itselläni on ollut paljon turvallisempi ja selkeämpi olo tässä maailmassa ja omassa elämässäni sen jälkeen, kun opin luottamaan intuitiooni ja sen ohjaukseen.

Myös merkityksellisyyden tunne ja luovuus ovat lisääntyneet. Esimerkiksi kaikki kirjani Ihana herkkyys, Erityisherkän päiväkirja ja Kiltin tytön voimakirja ovat syntyneet intuitiota kuunnellen.

Minun elämässäni asiat ratkeavat nykyään parhaiten pään ja sydämen yhteistyöllä ja tätä taitoa voi kehittää erilaisten harjoitusten ja tekniikoiden avulla.

Koen, että maailmankaikkeus on pohjimmiltaan hyväntahtoinen paikka, jos vain osaan kysyä ja kuunnella.

Tätä kaikkea hyvää toivon sydämeni pohjasta sinullekin! 

Tiesitkö, että sinäkin voit alkaa kehittää intuitiosi kuulemista ja käyttöä mistä tahansa lähtökohdista?

Oma lähtökohtani oli se, etten edes tiennyt olevani intuitiivinen.

Aloitin omaan intuitiooni ja mielen voimavaroihin tutustumisen noin 13 vuotta sitten Silva-menetelmän kursseilla.

Opettelimme mm. rentoutumaan yksinkertaisen harjoituksen avulla siten, että saimme mielen ja aistiemme potentiaalia paremmin käyttöön.

Sen myötä elämä alkoi tuntua olevan täynnä mitä ihmeellisempiä mahdollisuuksia.

Olenkin sen jälkeen opiskellut ja opettanut kymmeniä erilaisia menetelmiä ja tekniikoita intuition kehittämiseen.

Nyt haluan jakaa ne myös sinun kanssasi!

Siksi olemme Sisäisten matkojen matkatoimiston kanssa luoneet maksuttoman Intuition porteilla -webinaarin sekä syventävän Intuition porteilla -verkkomatkan.

Näiden tarkoitus on tukea sinua intuitioosi tutustumisessa ja sen hyödyntämisessä elämässäsi, työssäsi ja luovissa harrastuksissasi.

Maksuttoman Intuition porteilla -webinaarin kautta pääset minun ja kollegani Antin opastuksella tutustumaan intuitioon ja sen kehittämiseen. Vastaamme mm. näihin kysymyksiin:

 • Mitä hyötyä intuitiosta on
 • Mitä olen oppinut intuitiosta opiskelun, kokemuksen ja tutkimuksen kautta
 • Miten voit vahvistaa intuitiotasi ja hyödyntää sitä esimerkiksi päätöksenteossa tai luovassa työssä yksinkertaisten harjoitusten avulla
 • Millä erilaisilla tavoilla intuitiolta voi saada vastauksia ja ratkaisuja
 • Miltä voisi näyttää toimiva yhteistyö intuition ja järjen välillä

Intuition porteilla -webinaari kestää reilun tunnin. Voit lukea siitä lisää ja tilata webinaarin sähköpostiisi tästä linkistä:

Jos olet jo katsonut webinaarin, voit jatkaa lukemista ja tutustua syventävään Intuition porteilla -verkkomatkaan.

Jos olet jo katsonut webinaarin, niin toivon sen tarjonneen sinulle uusia ajatuksia, näkökulmia ja hyödyllisiä harjoituksia intuitioosi liittyen!

Koska intuition kehittyminen ei yleensä kuitenkaan tapahdu kertaistumalta, olen luonut aiheesta kiinnostuneille myös syventävän Intuition porteilla -verkkomatkan.

Sen varrella tarjoan kattavasti tietoa, tukea ja työkaluja, joita minulle on kertynyt intuition käytöstä, opiskelusta ja opettamisesta yli kymmenen vuoden ajalta. 

INTUITION PORTEILLA

Verkkomatka

Oppaana Suvi Bowellan

Intuition kehittyminen tapahtuu yleensä askel askeleelta.

Tässä voivat auttaa muiden tarinat, yksilöllisesti sovellettavat vinkit ja erilaiset harjoitukset.

Tuhansia ihmisiä kouluttaneena ja useita kirjoja kirjoittaneena olen havainnut, että intuition kehittämiseen ei yleensä ole mitään yhtä keinoa tai pilleriä, joka toimisi heti.

Sen sijaan se on portaittainen matka, jonka myötä voit huomata elämässäsi positiivisia muutoksia hyvinkin nopeasti!

Tämän sivun alalaidasta löydät monia tarinoita siitä, miten erilaiset ihmiset ovat Intuition porteilla -verkkomatkan ja sen harjoitusten avulla luoneet toimivaa yhteyttä intuitioonsa. 

Sen myötä he ovat saaneet elämäänsä uudenlaista rikkautta ja mahdollisuuksia monissa eri muodoissa.

Palautetta Sarilta:
"Odotin saavani Intuition porteilla -verkkomatkalta lisätietoa intuitiivisuudesta ja sen viesteistä. Kurssi todellakin täytti tämän toiveen ja antoi paljon enemmänkin. Hyvin merkityksellinen kurssi minulle. Lämmin kiitos!"
Aloita matka
Palautetta Pialta:
"Intuition porteilla -kurssilla kerrottiin hyvin ymmärrettävästi, minkälaisilla tavoilla se sisin meille vastaa ja miten voi löytää sen tavan joka parhaiten toimii omalla kohdalla, eli mikä on ominaisin tapa juuri minulle kokea intuition viestit. Voin lämpimästi suositella tätä matkaa!"
Aloita matka
Previous
Next

Haluaisitko oppia hyödyntämään intuitiotasi yksinkertaisten harjoitusten avulla?

Käytän intuitiotani kirjoittamisen lisäksi päivittäin asiakastyössäni. Pystyäkseni auttamaan ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla minun on osattava nähdä sekin, mitä ihminen ei itse osaa sanoittaa.

Olen kiteyttänyt Intuition porteilla -verkkomatkaan parhaat ja käyttökelpoisimmat harjoitukset ja oivallukset kymmenistä eri tekniikoista, kursseista ja käytännön kokemuksestani.

Niiden avulla alat ihan siellä omassa arjessasi kuulla intuitiotasi selkeämmin, vahvistat yhteyttä omaan sisimpääsi ja hyödynnät parhaalla mahdollisella tavalla intuitiosi tarjoaman tiedon, mahdollisuudet ja ratkaisut.

Pyrin matkan videoilla ja harjoituksissa esittämään asiat hauskalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Kerron paljon tarinoita, koska tarinoiden kautta asiat jäävät usein paremmin mieleen ja saat oivalluksia myös omaan elämääsi liittyen.

Sadoilta ihmisiltä saadun palautteen perusteella matkan sisällöistä on iloa sekä aloitteleville että edistyneillekin intuition kehittäjille.

Palautetta Pialta:
"Voin lämpimästi suositella tätä matkaa jokaiselle, joka vähänkin on kiinnostunut kehittämään suhdetta itseensä. Sain kyllä matkalipun hinnan edestä itselleni todella paljon… ja koko loppuelämäksi. Kiitos!"
Aloita matka
Palautetta Riikalta:
"Yllätyin iloisesti, että tämä kurssi oli maanläheinen ja tavallisen ihmisen arkeen sopiva itsetutkistelun väline! Oppaiden kokemus ja myös viittaukset tutkimukseen toivat rauhoittavan näkökulman ja lisäsivät itsetuntemusta ja syvällisyyttä omassa elämässä."
Aloita matka
Previous
Next

Verkkomatka sisältää hyvin monipuolisesti erilaisia lyhyitä luentoja ja harjoituksia, joista palautteen perusteella on iloa sekä aloitteleville että edistyneillekin intuition kehittäjille.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssista ovat hyötyneet hyvin monenlaiset ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. 

Palautteiden perusteella kurssi on tarjonnut tukea muun muassa:

 • Arjessa jaksamiseen
 • Itseluottamuksen ja itsetuntemuksen kehittämiseen
 • Ongelmanratkaisuun
 • Ihmisten kanssa työskentelyyn
 • Intuitiivisten kokemusten ymmärtämiseen
 • Mielen ja tunteiden rauhoittamiseen
 • Arjen haasteiden helpottamiseen
 • Päätösten ja valintojen selkeyttämiseen
 • Uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen ja tutkimiseen
 • Uravalintoihin ja työnhakuun
 • Opiskelupaikan saamiseen
 • Omiin lahjoihin tutustumiseen
 • Luovaan työhön ja kirjoittamiseen

Tämän sivun alalaidasta löydät monenlaisia tarinoita siitä, miten kurssi on ihmisiä auttanut.

Olen koonnut Intuition porteilla -verkkomatkalle parhaat palat vuosien varrella kertyneistä opeista ja kokemuksesta

Pääset matkan aikana perehtymään kanssani mm. näihin teemoihin:

Löydät tarkemman kuvauksen matkan tarjoamista sisällöistä ja harjoituksista alempaa tältä sivulta.

Voit käydä matkaa kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Palautetta Siniltä:
"Kiitos tästä Intuitiomatkasta, joka tuli eteeni kuin tilauksesta. Intuitio on ollut elämässäni vahva, mutta sen kuunteleminen välillä vaikeaa. Tällä kurssilla opin kuuntelemaan myös muitakin aistejani herkemmin, joiden en aikaisemmin ajatellut edes liittyvän intuitioon."
Aloita matka

Kaiken lisäksi voit valita omaan rahatilanteeseesi sopivan hinnan!

Onko sinulle tuttu sellainen tilanne, että haluaisit kovasti osallistua jollekin kurssille, oppia uuden taidon tai panostaa hyvinvointiisi, mutta talous tai olosuhteet eivät anna myöten? Tärkeäksi kokemasi haave hautautuu tai jää odottamaan.

Me haluamme mahdollistaa elämänlaatuusi, hyvinvointiisi ja unelmiisi panostamisen ilman, että raha on esteenä.

Sisäisten matkojen matkatoimisto sai alkunsa minun sekä kollegoideni Kristiinan ja Antin kahvipöytäkeskustelusta.

Pohdimme, mitä hyvää me voisimme yhdessä maailmalle ja kanssaihmisille tarjota.

Idea lähti liikkeille arvoistamme: jokainen ihminen on arvokas ja jokaisella pitäisi olla mahdollisuus elää hyvää ja itselle luontaista elämää. Uskomme, että ihan jokaisella on maailmalle jotain arvokasta annettavaa. Noiden lahjojen ja kykyjen tunnistamiseen ja kehittämiseen tulisi voida saada tukea elämäntilanteesta riippumatta!

Koemme intuition olevan erittäin tärkeä tuki ja apuväline elämässä. Siihen tutustumisesta voi olla hyötyä ihan jokaiselle.

Jotta tämä ei jäisi rahasta kiinni, saat vapaasti valita matkalippusi hinnaksi 33 €, 44 € tai 55 €. Hinnat ovat hyvin edullisia matkan laatuun ja siitä saamaamme palautteeseen nähden.

Jos 33 € on sinulle kertamaksuna liikaa, niin ei hätää. Voimme tarjota tilanteeseesi sopivan maksusuunnitelman tai tarvittaessa pohtia muita ratkaisuja. Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi ja kerro tilanteestasi!

Olemme itse pienyrittäjiä ja lippuostokset ovat meille elinkeino. Ilman niitä tämän sisällön tuottaminen ja jakaminen ei olisi mahdollista.

Kuinka kauan sisältö on käytettävissä?

Jotta voimme jatkossakin pitää hinnat kohtuullisina ja kattaa toimintamme ja elämisen kulut, saat sisällöt käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi siitä päivästä lähtien, kun ostat lippusi.

Jos monien muiden matkaajien tavoin haluat jatkaa sisältöjen käyttöä myös kolmen kuukauden jälkeen, voit liittyä Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi. Hinta on alkaen 5 € / kk.

Tämä ei tapahdu automaattisesti ja saat siitä erikseen sähköpostia, ennen kuin käyttöoikeutesi umpeutuu.

Voit myös jatkaa lukemista ja tutustua tarkemmin verkkomatkan sisältöön.

Mitä saat Intuition porteilla -verkkomatkalta?

Tällä matkalla opit luentovideoiden ja kevyiden harjoitusten kautta:

• mitä kaikkea intuitio on ja mitä se ei ole
• miten omaa intuitiivista järjestelmää voi aktivoida ja kuulla selkeämmin
• miten erotat aidon intuition äänen muusta hälinästä
• kuinka pääset syvään rentoutuneeseen olotilaan tai flow:ksi kutsuttuun tilaan, jossa toimit keskittyneesti ja nautit tekemisestä
• kuinka saat yhteyden itseesi ja alat entistä selkeämmin kuulla omaa sisäistä viisauttasi elämäsi eri valinnoissa

Matkan kesto ja sisältö:

Tämä matka on suunniteltu neljän viikon mittaiseksi, mutta voit käydä sitä rauhassa täysin omaan tahtiisi.

Kurssin sisältö muodostuu neljästä osiosta, joihin kuhunkin kuuluu 2 – 3 luentoa, rentoutumisharjoituksia, itsenäisiä tehtäviä, ohjattuja meditatiivisia harjoituksia sekä mielikuvamatkoja.

Matkan rakenne on luotu mahdollisimman kevyeksi ja ilmavaksi, jotta kurssin käyminen onnistuu mukavasti arkiaskareidenkin lomassa.

Harjoitukset on suunniteltu niin, että ne toimivat hyvin esimerkiksi pienen tauon tai lepohetken yhteydessä.

Palautetta Sinikalta:
"Aistit ovat auenneet, unet on selkeitä ja symbolisia, kehon tunteet voimistuneet ja luottamus on vahvistunut siihen että kun pyydän sydämestäni, niin se toteutuu. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Kiitos Suvi. 💞 Lämmöllä Sinikka"
Aloita matka

Intuition porteilla -verkkomatkan rakenne:

Löydät alta kattavan kuvauksen matkan sisällöistä. Voit käydä niitä omaan tahtiisi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Matka on suunniteltu käytäväksi tietyssä järjestyksessä, mutta voit toki vapaasti suunnitella myös oman matkareittisi.

OSIO 1: Tervetuloa yhteiselle tutkimusmatkalle intuitiivisempaan elämään!

Tämä osio sisältää seuraavat sisällöt:

 • Tervetuloa matkalle intuitioon! (video, 23 min)
 • Mitä on intuitio? Mitä se ei ole? (video, 26 min)
 • Miten sovittaa intuitio elämääsi (video, 7 min)
 • Rentouttava syvähengitysharjoitus (äänite, 10 min)
 • Ohjattu meditaatioharjoitus käytettäväksi aamuisin tai iltaisin (äänite, 13 min)

Harjoitukset ovat saatavilla sekä taustamusiikin kanssa että ilman musiikkia. Lisäksi voit esittää alustalla kysymyksiä Suville.

OSIO 2: Miksi olemme kadottaneet yhteyden intuitioon?

Tämä osio sisältää seuraavat sisällöt:

 • Miksi olemme kadottaneet yhteyden intuitioon? (video, 33 min)
 • Miten intuitio toimii ja miten voit tietoisesti käyttää sitä (video, 29 min)
 • Harjoitus: Kehon aistiminen (video, 27 min)
 • Rauhoittava ja maadoittava meditaatio (äänite, 13 min)
 • Harjoitus: Tunnista intuitiivisesti “kyllä” ja “ei” -vastaukset (äänite, 12 min)

Harjoitukset ovat saatavilla sekä taustamusiikin kanssa että ilman musiikkia. Lisäksi voit esittää alustalla kysymyksiä Suville.

OSIO 3: Sisäisen ohjauksen kuunteleminen

Tämä osio sisältää seuraavat sisällöt:

 • Merkkien ja sisäisen ohjauksen kuunteleminen (video, 46 min)
 • Intuition vahvistaminen (video, 31 min)
 • Harjoitus: Miten pääset intuitiiviseen mielentilaan (video, 18 min)
 • Theta-aivotaajuuksille siirtävä meditaatio (äänite, 11 min)
 • Harjoitus: Aisteja laajentava meditaatio (äänite, 12 min)
 • Kysymykset ja vastaukset -webinaaritallenne (61 min)

Harjoitukset ovat saatavilla sekä taustamusiikin kanssa että ilman musiikkia. Lisäksi voit esittää alustalla kysymyksiä Suville.

OSIO 4: Hyväksi todettuja harjoituksia ja välineitä sekä intuition mystisemmän puolen tutkiminen

Tämä osio sisältää seuraavat sisällöt:

 • Mitä kaikkea intuitiolla voi aistia ja tietää (video, 45 min)
 • Harjoitus: Ota yhteyttä viisaampaan itseesi (video, 21 min)
 • Harjoitus: Vastaanota vastauksia kysymyksiisi (äänite, 19 min)
 • Harjoitus: Alitajunnan hyödyntäminen ja intuitiivinen kirjoittaminen (kirjoitusharjoitus, 10 min)
 • Harjoitus: Kehon skannaus (äänite, 27 min)
 • Miten jatkat tästä? (Kysymykset ja vastaukset -webinaaritallenne, 88 min)

Harjoitukset ovat saatavilla sekä taustamusiikin kanssa että ilman musiikkia. Lisäksi voit esittää alustalla kysymyksiä Suville.

Palautetta:
Pidän Suvin tavasta esiintyä ja selventää näitä asioita järkeen käyvällä tavalla ja esimerkkien avulla. Matkan tarjoamat meditaatiot ovat auttaneet rauhoittumaan ja nukkumaan paremmin. Ne ovat sopivan pituisia toteutettavaksi lyhyenäkin lepohetkenä.
Aloita matka

Kooste: Tämä on hyvä tietää ennen matkasi aloittamista

Tässä vielä kooste asioista, jotka on hyvä tietää ennen matkan aloittamista:

• Saat heti matkalipun ostettuasi sähköpostiisi tunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, josta Intuition porteilla -verkkomatka löytyy.

• Voit käydä kurssin sisältöjä omaan tahtiisi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Alusta on helppokäyttöinen ja asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa!

• Voit valita sinulle sopivan hinnan 33 €, 44 € tai 55 €. Kaikilla hinnoilla saat samat sisällöt ja tuet työtämme oman rahatilanteesi mukaan. 

• Jotta voimme tarjota laadukkaita ja rakkaudella kehitettyjä matkoja kohtuulliseen hintaan, saat tämän matkan sisällöt käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ostopäivästä. Mikäli haluat sen jälkeen jatkaa sisältöjen ja tilisi käyttöä, voit liittyä Sisäisten matkojen matkatoimiston ystävien jäseneksi. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan saat asiasta erikseen sähköpostia ennen käyttöoikeutesi umpeutumista. Kuukausimaksu on alkaen 5 € / kk.

• Jos 33 € on tällä hetkellä sinulle liian iso kertamaksu tai sinulla on herännyt muuta kysyttävää, ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi: yhteys@menestysydamella.fi

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

Matkakertomuksia Intuition porteilla -matkalle osallistuneilta

Nämä ovat tarinoita ihmisiltä, jotka ovat osallistuneet Intuition porteilla -verkkomatkalle ja halunneet jakaa kokemuksensa muillekin. Kertomuksia lukemalla voit tunnustella, olisiko tällä matkalla annettavaa myös sinulle.

Mikä se sisäinen ääni oikein on?

Lähdin tälle matkalle avoimin mielin.

Olen muutamia muita kursseja käynyt tätä ennen ja niissä aina puhutaan siitä sisäisestä äänestä ja intuitiosta, johon pitäisi kiinnittää huomiota.

Kuitenkin on olen aina epäröinyt, että mistä tiedän varmuudella, onko tämä nyt se sisäinen intuition viesti vai järjen/mielen/pelon ääni. Kuinka voin olla varma?

Tällä kurssilla kerrottiin hyvin ymmärrettävästi, minkälaisilla tavoilla se sisin meille vastaa ja miten voi löytää sen tavan joka parhaiten toimii omalla kohdalla, eli mikä on ominaisin tapa juuri minulle kokea intuition viestit.

Suvi osaa kertoa asiat selkeästi ja omien kokemustenkin kautta. Intuitio sanana on hyvinkin laaja ja siitä sai kyllä todella paljon tietoa, että mitä se on ja mitä se ei ole. Mielikuvaharjoitteet olivat myös hyviä ja tarpeeksi yksinkertaisia.

Voin lämpimästi suositella tätä matkaa jokaiselle, joka vähänkin on kiinnostunut kehittämään suhdetta itseensä.

Oli myös ihana, ettei kurssi maksanut maltaita. Sain kyllä matkalipun hinnan edestä itselleni todella paljon… ja koko loppuelämäksi.

Kiitos ❤️

-Pia

Mistä ja miten voi saada intuitiivista tietoa?

Odotin saavani tältä matkalta lisätietoa intuitiivisuudesta ja sen viesteistä. 

Kurssi todellakin täytti tämän toiveen ja antoi paljon enemmänkin. Sain tietoa, mistä kaikesta voi intuition kautta saada tietoa ja minkä tyyppisesti. 

En ole aiemmin elämässäni juuri päässyt puhumaan tai kuulemaan intuitioasioista ja tämän kurssi on ollut minulle hyvin merkityksellinen. 

Lämmin kiitos!

-Sari 

Maailma tuntuu taas hieman mielenkiintoisemmalta

Aiempi kokemukseni Menesty Sydämellä-kurssista oli niin positiivinen, että päätin lähteä mukaan myös Intuition porteilla -kokonaisuuteen. Se oli sopiva suunta jatkaa matkaa ja syventää ymmärrystä ja yhteyttä itseeni, jotka olivat myös odotuksiani tämän kurssin suhteen.

Jollain tasolla saatoin olla myös hieman epäileväinen mitä tuleman pitää, mutta mitään tuputusta, mihin uskoa ja mitä ajatella ei kurssilla todellakaan ilmennyt. Yllätyin iloisesti, että tämä kurssi oli ” maanläheinen” ja tavallisen ihmisen arkeen sopiva itsetutkistelun väline! Oppaiden kokemus ja myös viittaukset tutkimukseen toivat rauhoittavan näkökulman, joka täydensi omaa maailmankuvaani. Matka lisäsi itsetuntemusta ja syvällisyyttä omassa elämässä.

Intuitio on jotenkin niin tuttu asia, silti hieman ymmärryksen ja tavoittamattomuuden tuolla puolen. Konkreettiset ja toimivat harjoitukset ja jaetut esimerkit avasivat yhteyttä siihen ja sen ymmärrykseen laajasti. Tuntuu kuin jokin “uusi maailma”, laajempi aspekti olisi avautunut tai tullut lähemmäksi ja maailma tuntuu taas himpun verran mielenkiintoisemmalta!

Koin, että kurssi toi myös meditaatioharjoituksiin lähestyttävämmän näkökulman ja usein harjoitusten myötä ajatukset ja ideat ovat lähteneet virtaamaan tai tunteet saaneet tulla tunnetuiksi ja koetuiksi.

Matka on aluillaan ja vastuu “työstämisestä” ja kehittymisestä on itselläni, mutta ehdottomasti mukana on nyt enemmän keinoja jatkaa ja vahvistaa yhteyttä niin itseen kuin kaikkeen mitä sen myötä on tullakseen.

Kiitän ja suosittelen.

-Riikka

Aistit ovat auenneet

Kiitos tästä Intuitiomatkasta, joka tuli eteeni kuin tilauksesta.

Intuitio on ollut elämässäni vahva, mutta sen kuunteleminen välillä vaikeaa.

Tällä kurssilla opin  kuuntelemaan myös muitakin aistejani herkemmin, joiden en aikaisemmin ajatellut edes liittyvän intuitioon.

Suvin opetusvideot olivat selkeitä ja syventäviä ennen rentouttavia meditaatioita. Harjoitukset taas saivat aikaan niin paljon uutta itselleni, että tulen jatkossakin käyttämään ja hyödyntämään niitä.

Aistit ovat auenneet, unet on selkeitä ja symbolisia, kehon tunteet voimistuneet ja luottamus on vahvistunut siihen että kun pyydän sydämestäni, niin se toteutuu.

Sinulle, joka haluat elämääsi opastusta ja kykyä luottaa ja kuunnella itseäsi, suosittelen lämpimästi tätä kurssia.

Kiitos Suvi. 💞 

Lämmöllä Sinikka

Tukea itseni kuulemiseen ja päätöksiin

“Intuition porteilla” – kurssin webinaari tuli eteeni sosiaalisessa mediassa hetkellä, jolloin pohdin ja tuskailin tulevaa.

Oli tunne että minun olisi kuunneltava itseäni, mutta ulkoisen paineen takia se tuntui vaikealta ja olin aivan ymmälläni. En lopulta edes tiennyt mitä itse ajattelin.

Katsoin webinaarin ja sen lopussa olevan harjoituksen. Sain sen aikana sydämeltä niin vahvan viestin siitä mitä minun juuri siinä tilanteessa olisi tehtävä, että en voinut enää sivuuttaa sitä. Tiesin myös että minulla tulisi olemaan isoja asioita päätettävänä tulevina viikkoina, joten halusin lähteä katsomaan, mitä syventävällä Intuition porteilla – kurssilla olisi annettavaa.

Se oli oikea päätös. 

Harjoitukset ovat tuoneet rauhoittumishetken osaksi päiviäni. Olen oppinut, mitä asioita on hyvä tiedostaa, kun puhutaan intuitiosta ja sen kuuntelemisesta. 

Vielä tärkeämpänä olen oppinut sen,  mitä voin itse tehdä, jotta kuulisin intuition viestejä paremmin. 

Olen rohkaistunut kuuntelemaan erilaisia viestejä ja myös pohtimaan, ovatko ne esimerkiksi jokin oma toiveeni vai puhdas intuition ääni. Aina se ei ole helppoa, mutta kurssilta siihen saa työkaluja.

Intuition porteilla – kurssin myötä olen oppinut pysähtymään arjessa enemmän, oikeastaan niin, että minulle on tullut HALU pysähtyä arjessa enemmän. Valmiiden harjoitusten avulla se on ollut myös helpompaa.

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja koen niin suurta kiitollisuutta siitä että löysin kurssin. On tullut tunne, että maailmankaikkeus on pohjimmiltaan hyvä paikka ja että meille tahdotaan hyvää.

Olen uskaltanut nyt tehdä ison päätöksen työkuvioissa, sellaisen joka tuntuu minusta itsestäni ainoalta oikealta mutta joka lähipiirini mielestä on varmasti aivan järjetön. Itse tunnen rauhaa tämän päätöksen kanssa vaikka tuleva onkin aivan avoin. Uskon ja luotan siihen että asiat järjestyvät.

Toivon että mahdollisimman moni rohkaistuu tälle samalle matkalle, vaikka ei olisikaan tarve tehdä mitään isoja ratkaisuja elämässään.

Kurssilta saa niin paljon hyvää, nimenomaan hyvää, ihan arkeen.

Matkalla kohti minussa olevaa viisautta

Lähdin tälle matkalle mukaan, jotta oppisin tunnistamaan omia tuntemuksiani ja fiiliksiäni sekä rohkaistuisin tunnistamaan erilaisia merkkejä ja oman intuition viestejä.

Liian usein nimittäin annan muiden jyrätä yli, vaikka tunnen ja tiedän, mikä olisi minulle parasta.

Lähdin siis hakemaan keinoja syvempään itseni kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen. 

Olen edennyt matkaa aivan omaan tahtiini ja pidän Suvin (ja Antin) tavasta esiintyä ja selventää näitä asioita järkeen käyvällä tavalla ja esimerkkien avulla. Sitä on mielenkiintoista kuunnella.

Matkan tarjoamat meditaatiot ovat auttaneet rauhoittumaan ja nukkumaan paremmin. Musiikit niissä ovat aivan ihania. Tykkään myös tehokkaista rentoutusharjoituksista, jotka ovat sopivan pituisia toteutettavaksi lyhyenäkin lepohetkenä.

Matka intuition porteille vahvisti oikeastaan sen, että olen jo perillä. Minun ei tarvitse yrittää mennä minnekään, suorittaa mitään tai olla jotain erityistä. Tärkeintä on sallia itseni olla se, joka olen. Oli ihana tajuta etten ole seonnut vaan itse asiassa matkalla kohti minussa olevaa viisautta.

Kurssi toimii hyvänä alkuna ja lähtölaukauksena itsensä ymmärtämiseen ja tietoiseen itsensä kehittämiseen. Kiitos tästä ❤️

Ymmärrykseni intuitiosta laajeni huomattavasti

Intuitio on kiinnostanut jo kauan. Miten se toimii ja oppisinko itsekin? Olin ennen tätä matkaa lukenut aiheesta kirjoja ja kuunnellut  monia esitelmiä.

Lähdin siis avoimin mielin mukaan Suvin Intuition porteilla -matkalle, ilman mitään suuria odotuksia. Ajatuksena oli tutustua Suvin tapaan ohjata meditaatioita ja harjoitteita sekä saada vahvistusta hänen omakohtaisista kokemuksistaan.

Matkan varrella ymmärrykseni intuitiosta laajeni huomattavasti. Lisäksi koin useassa harjoituksessa huikeita askeleita oman intuition vahvistukseen. Opin huomaamaan, että negatiivisten tunteiden kantaminen vie huomion tästä hetkestä ja samalla estää intuition viestien huomaamisen.

Vaikka olen paljon tutustunut asiaan jo aiemmin ja saanut monia intuitiivisia kokemuksia niin siitä huolimatta koin Suvin kurssin todella antoisana lisänä, jota voin todellakin suositella ihan kaikille! Iso kiitos myös Suvin ja Antin yhteiswebinaareista, ne täydensivät hyvin matkaa.

Tämä arkinen tarina kertoo siitä, että kurssi on vahvistanut luottamusta sisäiseen ohjaukseeni:

Läsnäolevana hetkenä riensin ostoksieni kanssa kassoja kohti.

Voi ei! Kaikille kassoille on pitkät jonot.

Jään seisomaan yhden kassan eteen, jossa ei ole myyjää. Tulee tunne, että jään tähän.

Kylmät väreet oikeassa kädessä vahvistavat asian. On varma tunne siitä, että olen oikeassa paikassa.

Kuulen kuulutuksen. Kassa numero yksi avataan.

Olen innoissani! Olenhan jonossa ensimmäinen.

Tämä taisi olla oppimaani intuitiota.

LÄHDE SINÄKIN MUKAAN TÄLLE MATKALLE!

Satojen kurssista saatujen palautteiden perusteella uskomme vilpittömästi sinunkin saavan tästä matkasta paljon eväitä, uusia näkökulmia ja hyödyllisiä työkaluja elämääsi.

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.