Intuition porteilla

INTUITION PORTEILLA
Avaa ovet sisäiseen maailmaasi!

Intuition porteilla on tutkimusmatka sekä omaan sisimpääsi, että ympärilläsi olevaan maailmaan. Voit aloittaa matkanteon maksuttomasta Intuition porteilla -webinaarista klikkaamalla tästä.

Jos olet jo katsonut webinaarin, voit halutessasi siirtyä syventävälle matkalle. Lue lisää alta tai siirry ostamaan matkalippusi.

 

INTUITION PORTEILLA -syventävä verkkomatka 

Sisäinen ohjausjärjestelmä eli intuitio on jokaisen ihmisen vakiovaruste.

Käytämme sitä joko tietoisesti tai tiedostamattamme jokapäiväisessä päätöksenteossa ja valintojen tekemisessä. 

Intuition kuulemisen taito voi joskus olla unohtunut tai ruosteessa, mutta harjoittelemalla ja luottamusta kasvattamalla voit saada intuitiosta itsellesi loistavan apuvälineen, joka helpottaa elämää monin tavoin ja tekee siitä mielenkiintoisen seikkailun.  

Miten intuitiivinen ohjausjärjestelmä auttaa elämässä?

Nykymaailma on niin täynnä hälyä, että kenen tahansa kompassi menee sekaisin ilman vahvaa yhteyttä itseen.

Intuitio auttaa tunnistamaan itselle tärkeät asiat metelin keskeltä ja löytämään ratkaisuja, joita ei järkeilemällä löydy.

Aidon intuition kehotuksia kuuntelemalla ja noudattamalla voimme löytää ulospääsyn jopa mahdottomilta tuntuvissa tilanteissa ja sallia meissä olevan suuremman älykkyyden johdattaa kohti hyvää.

Toimiva intuition ja järjen yhteys tekee maanpäällisestä matkastasi selkeämmän. Se antaa ohjausta ja luottamusta siihen, että askel askeleelta asiat järjestyvät parhain päin.

Miten intuitiota voi oppia kuulemaan selkeämmin?

Riittävä rauhoittuminen, läsnäolo ja omaan kehoon sekä ympäristöön virittäytyminen auttavat kuulemaan sisäisen ohjauksen ja huomaamaan ympäristöstä tulevat tärkeät signaalit hälinän keskeltä.

Ehkä sinulla on kokemusta spontaaneista intuition ohjauksista, kun olet kesken kaiken saanut jonkin vahvan sisäisen tuntemuksen, ratkaisun ongelmaasi tai uuden idean.

Voit valjastaa tuon ohjauksen käyttöösi myös tietoisesti, jolloin siitä tulee jokapäiväisen elämän arvokas apuri.

Suvin ja intuition porteilla -kurssin tarina:

Hei, olen Suvi Bowellan!

Aloitin omaan intuitiooni ja mielen voimavaroihin tutustumisen noin 13 vuotta sitten Silva-menetelmän kursseilla.

Oma lähtökohtani oli se, etten edes tiennyt olevani intuitiivinen.

Opettelimme mm. rentoutumaan yksinkertaisen harjoituksen avulla siten, että saimme mielen ja aistiemme kapasiteetin entistä paremmin käyttöön.

Elämä alkoi tuntua olevan täynnä mitä ihmeellisempiä mahdollisuuksia. Tätä tutkimusmatkaa jatkoin ja syvensin tutustuttuani ThetaHealing-nimiseen metodiin.

Tälle Intuition porteilla -matkalle olen koonnut parhaat palat vuosien varrella opitusta ja koetusta.

Perehdymme matkan aikana mm. näihin teemoihin:

 • Tutustumme eri aistikanaviin ja siihen, miten intuition viestit tavoittavat meidät niiden kautta.
 • Tarjoan erilaisia rentoutus- ja meditaatiotekniikoita, joilla pääsee syvään rauhan tilaan.
 • Teemme monenlaisia intuitiota avaavia harjoituksia.
 • Tutkimme miten pääsee sellaisille taajuuksille, että ns. superintuitio tai selväaistisuus alkaa avautua.

Toiveeni on, että tämän syventävän Intuition porteilla -matkan jälkeen osaat entistäkin helpommin rentoutua, kuunnella itseäsi ja luottaa oman sydämesi viisauteen.

Toivon myös, että saat oivalluksia omaan elämääsi liittyen ja uskallusta toteuttaa hyvältä tuntuvia juttuja. Uskon nimittäin, että mitä paremmin itse voit, sitä enemmän sinulla on annettavaa myös muille.

Voit tutustua minuun tarkemmin omalla sivullani.

Mitä saat Intuition porteilla -verkkomatkalta?

Tällä matkalla opit luentovideoiden ja kevyiden harjoitusten kautta: 

 • Mitä kaikkea intuitio on ja mitä se ei ole.
 • Miten omaa intuitiivista järjestelmää voi aktivoida ja kuulla selkeämmin.
 • Miten erotat aidon intuition äänen muusta hälinästä.
 • Kuinka pääset syvään rentoutuneeseen olotilaan tai virtaavaan flow:ksi kutsuttuun tilaan, jossa toimit keskittyneesti ja nautit tekemisestä.
 • Kuinka saat yhteyden itseesi ja alat entistä selkeämmin kuulla omaa sisäistä viisauttasi elämäsi eri valinnoissa.

Matkan kesto ja sisältö:

Tämä matka on suunniteltu neljän viikon mittaiseksi, mutta voit käydä sitä rauhassa täysin omaan tahtiisi. 

Tämän matkan sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin kahden kuukauden käyttöoikeus umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Kurssin sisältö muodostuu neljästä osiosta, joihin kuhunkin kuuluu 2 – 3 luentoa, itsenäisiä tehtäviä ja ohjattuja meditatiivisista harjoituksista sekä mielikuvamatkoja.

Matkan rakenne on luotu mahdollisimman kevyeksi ja ilmavaksi, jotta kurssin käyminen onnistuu mukavasti arkiaskareidenkin lomassa.

OSIO 1 -Tervetuloa yhteiselle tutkimusmatkalle intuitiivisempaan elämään!

 • Mitä on intuitio? Mitä se ei ole?
 • Miten sovittaa intuitio elämääsi?
 • Ohjattu hengitys- ja meditaatioharjoitus

OSIO 2 – Miksi olemme kadottaneet yhteyden intuitioon?

 • Miten intuitio toimii?
 • Miten voimme tietoisesti käyttää sitä?
 • 3 ohjattua harjoitusta: kehoyhteys, maadoittuminen ja intuitiiviset aistit
 • Toisen osion lopussa on myös tallenne kysymykset ja vastaukset -webinaarista Suvin ja Antin kanssa.

OSIO 3 – Intuitiivisen ohjauksen kuunteleminen  – mitä merkit voivat olla?

 • Mikä voi estää? Missä menee pieleen?
 • Intuition vahvistaminen
 • Miten pääsee intuitiiviseen mielentilaan?
 • Miten erottaa aito intuitiivinen tieto peloista, uskomuksista tai mielikuvituksen sepittämästä toiveajattelusta?
 • 3 ohjattua harjoitusta:
  • Kuinka pääset Theta-taajuudelle.
  • Oman ”kentän” laajentaminen.
  • Sydänyhteyden vahvistaminen.

 

OSIO 4 – Hyväksi todettuja harjoituksia ja välineitä

 • Neljännessä osiossa saat käyttöösi monipuolisen valikoiman ohjattuja harjoituksia, jotka auttavat avaamaan yhteyttäsi omaan intuitioosi.
 • Neljännen osion päätteeksi on tallenne Intuition porteilla -matkan päätöswebinaarista.

Miten pääset mukaan matkalle?

Jos sinusta tuntuu siltä, että intuitiosi kehittäminen auttaisi sinua tekemään tärkeitä päätöksiä, helpottaisi elämääsi ja auttaisi löytämään hyvältä tuntuvia ratkaisuja, lähde ihmeessä mukaan tälle matkalle!

Jotta matka olisi kaikille mahdollinen, niin saat itse valita, maksatko siitä 33 €, 44 € vai 55 € (hinnat sisältävät alv:n).

Saat kaikilla hinnoilla samat sisällöt ja tuet toimintaamme valitsemalla omaan rahatilanteeseesi sopivan maksun. 

Voit ilmoittautumisen yhteydessä maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit) tai Mobile paylla (maksutapalisä kaikissa + 1 €)

Saat matkalipun ostettuasi pääsyn matkatoimistoomme, joka toimii älypuhelimella, tietokoneella ja tabletilla.

Lähde mukaan matkalle:

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

MATKAKERTOMUKSIA INTUITION PORTEILLA - MATKALLE OSALLISTUNEILTA.

Nämä ovat tarinoita ihmisiltä, jotka ovat osallistuneet Intuition porteilla -verkkomatkalle ja halunneet jakaa kokemuksensa muillekin. Kertomuksia lukemalla voit tunnustella, olisiko tällä matkalla annettavaa myös sinulle.

Mikä se sisäinen ääni oikein on?

Lähdin tälle matkalle avoimin mielin. Olen muutamia muita kursseja käynyt tätä ennen ja niissä aina puhutaan siitä sisäisestä äänestä ja intuitiosta, johon pitäisi kiinnittää huomiota.

Kuitenkin on olen aina epäröinyt, että mistä tiedän varmuudella, onko tämä nyt se sisäinen intuition viesti vai järjen/mielen/pelon ääni. Kuinka voin olla varma?

Tällä kurssilla kerrottiin hyvin ymmärrettävästi, minkälaisilla tavoilla se sisin meille vastaa ja miten voi löytää sen tavan joka parhaiten toimii omalla kohdalla, eli mikä on ominaisin tapa juuri minulle kokea intuition viestit.

Suvi osaa kertoa asiat selkeästi ja omien kokemustenkin kautta. Intuitio sanana on hyvinkin laaja ja siitä sai kyllä todella paljon tietoa, että mitä se on ja mitä se ei ole. Mielikuvaharjoitteet olivat myös hyviä ja tarpeeksi yksinkertaisia.

Voin lämpimästi suositella tätä matkaa jokaiselle, joka vähänkin on kiinnostunut kehittämään suhdetta itseensä.

Oli myös ihana, ettei kurssi maksanut maltaita. Sain kyllä matkalipun hinnan edestä itselleni todella paljon… ja koko loppuelämäksi.

Kiitos ❤️

-Pia

Mistä ja miten voi saada intuitiivista tietoa?

Odotin saavani tältä matkalta lisätietoa intuitiivisuudesta ja sen viesteistä. 

Kurssi todellakin täytti tämän toiveen ja antoi paljon enemmänkin. Sain tietoa, mistä kaikesta voi intuition kautta saada tietoa ja minkä tyyppisesti. 

En ole aiemmin elämässäni juuri päässyt puhumaan tai kuulemaan intuitioasioista ja tämän kurssi on ollut minulle hyvin merkityksellinen. 

Lämmin kiitos!

-Sari

Maailma tuntuu taas hieman mielenkiintoisemmalta

Aiempi kokemukseni Menesty Sydämellä-kurssista oli niin positiivinen, että päätin lähteä mukaan myös Intuition porteilla -kokonaisuuteen. Se oli sopiva suunta jatkaa matkaa ja syventää ymmärrystä ja yhteyttä itseeni, jotka olivat myös odotuksiani tämän kurssin suhteen.

Jollain tasolla saatoin olla myös hieman epäileväinen mitä tuleman pitää, mutta mitään tuputusta, mihin uskoa ja mitä ajatella ei kurssilla todellakaan ilmennyt. Yllätyin iloisesti, että tämä kurssi oli ” maanläheinen” ja tavallisen ihmisen arkeen sopiva itsetutkistelun väline! Oppaiden kokemus ja myös viittaukset tutkimukseen toivat rauhoittavan näkökulman perusluterilaiseen uskonymmärrykseen. Tämä ei vie sitä omaa maailmankuvaa, vaan lisää itsetuntemusta ja syvällisyyttä omassa elämässä.

Intuitio on jotenkin niin tuttu asia, silti hieman ymmärryksen ja tavoittamattomuuden tuolla puolen. Konkreettiset ja toimivat harjoitukset ja jaetut esimerkit avasivat yhteyttä siihen ja sen ymmärrykseen laajasti. Tuntuu kuin jokin “uusi maailma”, laajempi aspekti olisi avautunut tai tullut lähemmäksi ja maailma tuntuu taas himpun verran mielenkiintoisemmalta!

Koin, että kurssi toi myös meditaatioiharjoituksiin lähestyttävämmän näkökulman ja usein harjoitusten myötä ajatukset ja ideat ovat lähteneet virtaamaan tai tunteet saaneet tulla tunnetuiksi ja koetuiksi.

Matka on aluillaan ja vastuu “työstämisestä” ja kehittymisestä on itselläni, mutta ehdottomasti mukana on nyt enemmän keinoja jatkaa ja vahvistaa yhteyttä niin itseen kuin kaikkeen mitä sen myötä on tullakseen.

Kiitän ja suosittelen.

-Riikka

Aistit ovat auenneet

Kiitos tästä Intuitiomatkasta, joka tuli eteeni kuin tilauksesta.

Intuitio on ollut elämässäni vahva, mutta sen kuunteleminen välillä vaikeaa.

Tällä kurssilla opin  kuuntelemaan myös muitakin aistejani herkemmin, joiden en aikaisemmin ajatellut edes liittyvän intuitioon.

Suvin opetusvideot joka viikolla olivat selkeitä ja syventäviä ennen rentouttavia meditaatioita. Harjoitukset taas saivat aikaan niin paljon uutta itselleni, että tulen jatkossakin käyttämään ja hyödyntämään niitä.

Aistit ovat auenneet, unet on selkeitä ja symbolisia, kehon tunteet voimistuneet ja luottamus on vahvistunut siihen että kun pyydän sydämestäni, niin se toteutuu.

Sinulle, joka haluat elämääsi opastusta ja kykyä luottaa ja kuunnella itseäsi, suosittelen lämpimästi tätä kurssia.

Kiitos Suvi. 💞 

Lämmöllä Sinikka

Tukea itseni kuulemiseen ja päätöksiin

“Intuition porteilla” – kurssin webinaari tuli eteeni sosiaalisessa mediassa hetkellä, jolloin pohdin ja tuskailin tulevaa.

Oli tunne että minun olisi kuunneltava itseäni, mutta ulkoisen paineen takia se tuntui vaikealta ja olin aivan ymmälläni. En lopulta edes tiennyt mitä itse ajattelin.

Katsoin webinaarin ja sen lopussa olevan harjoituksen. Sain sen aikana sydämeltä niin vahvan viestin siitä mitä minun juuri siinä tilanteessa olisi tehtävä, että en voinut enää sivuuttaa sitä. Tiesin myös että minulla tulisi olemaan isoja asioita päätettävänä tulevina viikkoina, joten halusin lähteä katsomaan, mitä syventävällä Intuition porteilla – kurssilla olisi annettavaa.

Se oli oikea päätös. 

Harjoitukset ovat tuoneet rauhoittumishetken osaksi päiviäni. Olen oppinut, mitä asioita on hyvä tiedostaa, kun puhutaan intuitiosta ja sen kuuntelemisesta. 

Vielä tärkeämpänä olen oppinut sen,  mitä voin itse tehdä, jotta kuulisin intuition viestejä paremmin. 

Olen rohkaistunut kuuntelemaan erilaisia viestejä ja myös pohtimaan, ovatko ne esimerkiksi jokin oma toiveeni vai puhdas intuition ääni. Aina se ei ole helppoa, mutta kurssilta siihen saa työkaluja.

Intuition porteilla – kurssin myötä olen oppinut pysähtymään arjessa enemmän, oikeastaan niin, että minulle on tullut HALU pysähtyä arjessa enemmän. Valmiiden harjoitusten avulla se on ollut myös helpompaa.

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja koen niin suurta kiitollisuutta siitä että löysin kurssin. On tullut tunne, että maailmankaikkeus on pohjimmiltaan hyvä paikka ja että meille tahdotaan hyvää.

Olen uskaltanut nyt tehdä ison päätöksen työkuvioissa, sellaisen joka tuntuu minusta itsestäni ainoalta oikealta mutta joka lähipiirini mielestä on varmasti aivan järjetön. Itse tunnen rauhaa tämän päätöksen kanssa vaikka tuleva onkin aivan avoin. Uskon ja luotan siihen että asiat järjestyvät.

Toivon että mahdollisimman moni rohkaistuu tälle samalle matkalle, vaikka ei olisikaan tarve tehdä mitään isoja ratkaisuja elämässään.

Kurssilta saa niin paljon hyvää, nimenomaan hyvää, ihan arkeen.

Matkalla kohti minussa olevaa viisautta

Lähdin tälle matkalle mukaan, jotta oppisin tunnistamaan omia tuntemuksiani ja fiiliksiäni sekä rohkaistuisin tunnistamaan erilaisia merkkejä ja oman intuition viestejä.

Liian usein nimittäin annan muiden jyrätä yli, vaikka tunnen ja tiedän, mikä olisi minulle parasta.

Lähdin siis hakemaan keinoja syvempään itseni kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen. 

Olen edennyt matkaa aivan omaan tahtiini ja pidän Suvin (ja Antin) tavasta esiintyä ja selventää näitä asioita järkeen käyvällä tavalla ja esimerkkien avulla. Sitä on mielenkiintoista kuunnella.

Matkan tarjoamat meditaatiot ovat auttaneet rauhoittumaan ja nukkumaan paremmin. Musiikit niissä ovat aivan ihania. Tykkään myös tehokkaista rentoutusharjoituksista, jotka ovat sopivan pituisia toteutettavaksi lyhyenäkin lepohetkenä.

Matka intuition porteille vahvisti oikeastaan sen, että olen jo perillä. Minun ei tarvitse yrittää mennä minnekään, suorittaa mitään tai olla jotain erityistä. Tärkeintä on sallia itseni olla se, joka olen. Oli ihana tajuta etten ole seonnut vaan itse asiassa matkalla kohti minussa olevaa viisautta.

Kurssi toimii hyvänä alkuna ja lähtölaukauksena itsensä ymmärtämiseen ja tietoiseen itsensä kehittämiseen. Kiitos tästä ❤️

Ymmärrykseni intuitiosta laajeni huomattavasti

Intuitio on kiinnostanut jo kauan. Miten se toimii ja oppisinko itsekin? Olen lukenut aiheesta kirjoja ja kuunnellut  moniaesitelmiä.

Lähdin siis avoimin mielin mukaan Suvin Intuition porteilla -matkalle, ilman mitään suuria odotuksia. Ajatuksena oli tutustua Suvin tapaan ohjata meditaatioita ja harjoitteita sekä saada vahvistusta hänen omakohtaisista kokemuksistaan.

Matkan varrella ymmärrykseni intuitiosta laajeni huomattavasti. Lisäksi koin ueassa harjoituksessa huikeita askeleita oman intuition vahvistukseen. Opin huomaamaan, että negatiivisten tunteiden kantaminen vie huomion tästä hetkestä ja samalla estää intuition viestien huomaamisen.

Vaikka olen paljon tutustunut asiaan jo aiemmin ja saanut monia intuitatiivisia kokemuksia niin siitä huolimatta koin Suvin kurssin todella antoisana lisänä, jota voin todellakin suositella ihan kaikille:) iso kiitos myös Suvin ja Antin yhteiswebinaarista.

Tämä arkinen tarina kertoo siitä, että kurssi on vahvistanut luottamusta sisäiseen ohjaukseeni:

Läsnäolevana hetkenä riensin ostoksieni kanssa kassoja kohti.

Voi ei! Kaikille kassoille on pitkät jonot.

Jään seisomaan yhden kassan eteen, jossa ei ole myyjää.Tulee tunne, että jään tähän.

Kylmät väreet oikeassa kädessä vahvistavat asian. On varma tunne siitä, että olen oikeassa paikassa.

Kuulen kuulutuksen. Kassa numero yksi avataan.

Olen innoissani! Olenhan jonossa ensimmäinen.

Tämä taisi olla oppimaani intuitiota.

LÄHDE SINÄKIN MUKAAN MATKALLE

Uskomme sinun saavan tästä matkasta paljon eväitä elämääsi. 

Jotta matka olisi kaikille mahdollinen, niin tarjoamme mahdollisuutta valita itse matkalippusi hinnaksi 33 €, 44 € vai 55 €.

Kaikilla hinnoilla saat samat sisällöt ja tuet työtämme oman rahatilanteesi mukaan. Sisällöt ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan matkalipun ostosta ja voit halutessasi myös sen jälkeen jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä matkatoimiston ystäväksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan matkalle:

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Saat matkalipun ostettuasi lisätiedot sähköpostiisi. Matka tapahtuu Sisäisten matkojen matkatoimistossamme, joka toimii älypuhelimella, tietokoneella ja tabletilla.

Jos haluat kysyä matkasta tarkemmin, laita viestiä osoitteeseen yhteys(@)menestysydamella.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.