INTUITION PORTEILLA - WEBINAARI

Oppaina Suvi Bowellan ja Antti Quanta.

Tämä webinaari on edelleen nähtävissä tallenteena sunnuntaihin puoleenyöhön asti.

Voit katsoa sen heti, kun sinulle sopii.

Webinaari on maksuton.

TILAA WEBINAARITALLENNE SÄHKÖPOSTIISI:

HALUATKO YMMÄRTÄÄ JA KUULLA SELKEÄMMIN SISÄISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMÄÄSI?

Jos haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja intuitiotasi syvemmin tutkimustiedon ja kokemuksen kautta ja lisäämään luottamusta sisäiseen ohjaukseesi, olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle maksuttomalle webinaarimatkalle. 
Pakkaa reppuun matkapäiväkirjasi ja valmistaudu sukeltamaan sisäiseen maailmaasi.
 

PALAUTETTA TÄMÄN WEBINAARIN KATSONEILTA:

 
 • Kiitos todella paljon. Katsoin webinaarin ja ihan kuin valoja ois taas
  sytytelty ja esiin nousi asioita jotka selkeyttivät omaa elämänpolkua ja
  tehtävää. Nyt ymmärrän mitä kohti olen menossa. 👣Suuret kiitokset tästä rauhoittavasta ja opettavasta hetkestä. Oli ilo olla mukana näin jälkikäteen. Kiitos, että jaatte viisauttanne. Aurinkoista jatkoa! Kiitollisin terveisin, Tero
 • Todella antoisaa ja avartavaa. Intuition moniulotteisuus alkaa avautua!
 • Koin nämä harjoitukset vahvasti ja lempeästi. Kiitos teille molemmille. ❤️
 

MIKSI YHTEYTTÄ INTUITIOON KANNATTAA VAHVISTAA?

 
 • Mikä on totta ja tärkeää minulle?

 • Mihin suuntaan haluan elämässä kulkea ja miten pääsisin sinne?

 • Minkälaiset valinnat tukevat parhaiten onnellisuuttani ja minun ja ympärilläni olevien hyvinvointia?

 
Moni meistä miettii tämänkaltaisia kysymyksiä elämänsä eri vaiheissa. Lisäksi informaatiota ja tietoa on nyt tarjolla enemmän kuin pystymme suodattamaan.
 
Intuitio on meissä kaikissa asuva luontainen supervoima, jonka avulla on helpompi suunnistaa monimutkaisessa maailmassa kohti niitä asioita, jotka ovat itselle ja muille hyväksi ja joihin haluat elämässä tähdätä.
 

MITÄ SAAT, KUN OSALLISTUT TÄHÄN WEBINAARIIN?

Webinaariin osallistumalla pääset:

 • Viettämään rauhoittavan hetken itsesi kanssa
 • Oppimaan intuitiosta sekä tutkimuksen että laajan kokemuksen näkökulmasta
 • Kehittämään yksinkertaisten harjoitusten kautta yhteyttä itseesi ja intuitioosi
 • Kuulemaan muiden aiheesta kiinnostuneiden kommentteja ja ajatuksia

Haluamme tämän webinaarin myötä tarjota sinulle inspiraatiota ja työkaluja lähteä tutkimaan ja kuuntelemaan oman intuitiosi ohjausta entistä rohkeammin! ✨

Sisältö pohjautuu laajaan kokemukseen ja tutkimustietoon mielen ja intuition toiminnasta.

Antti on opiskellut aihetta laajasti ja tehnyt yhteistyötä mm. intuitiotutkija Asta Raamin kanssa. Hän tarjoilee webinaarissa tiivistelmän siitä, mitä on intuitiotutkimuksesta oppinut.
 
Suvin johdolla taas tutkimme eri aisteja ja teemme illan aikana harjoituksia, jotka avaavat yhteyttä itseen ja omaan intuitioon.
 
Esittelemme webinaarissa myös Suvin kohta alkavan Intuition porteilla -verkkomatkan, jonne kutsumme mukaan kaikkia, jotka haluavat sukeltaa aiheeseen syvemmin.
 
Aito ja puhdas intuitio johdattaa aina kohti yhteistä hyvää!

OPPAASI WEBINAARISSA:
Suvi ja  Antti

Suvi Bowellan hidastaelämää
Suvi

Olen hyvinvointialan moniammattilainen, jonka intohimoihin kuuluu ihmismielen tutkiminen, tunteiden ymmärtäminen ja sydänlähtöisen elämän luominen.

Terapiatyön lisäksi koulutan ja kirjoitan kirjoja ja artikkeleita, sekä blogia Hidasta elämää -sivustolle. Olen tähän mennessä julkaissut neljä kirjaa: Lasten oppeja äideille (Otava, 2018), Ihana herkkyys (Otava, 2018), Erityisherkän päiväkirja (Otava, 2019) sekä Kiltin tytön voimakirja (Otava, 2020).

Olen myös Minä olen -lehdessä toimittajana sekä kolmilapsisen uusperheen äiti ja erityisherkkä maailman ihmettelijä, joka rakastaa luontoa ja hiljaisuutta.

Oma elämäni on muuttunut aikalailla täysin kokemieni kriisien kautta ja sen henkisen työn avulla, mitä olen tehnyt auttaakseni itseäni ja muita. Olen toiminut kokoaikaisena hyvinvointialan yrittäjänä jo 11 vuoden ajan ja saanut työskennellä tuhansien ihanien ihmisten kanssa.

Haluan jakaa oppimaani ja kokemaani ja auttaa ihmisiä ylittämään omat esteensä. Koen tehtäväkseni olla luotettava rinnallakulkija, joka auttaa kutakin tekemään omat tärkeät oivalluksensa. Teen parhaani helpottaakseni jokaisen asiakkaani matkantekoa kohti hyvältä tuntuvaa elämää.

Voit halutessasi tutustua minuun tarkemmin nettisivuillamme:

www.menestysydamella.fi/suvi-bowellan

(sivu aukeaa uuteen ikkunaan).

Antti
Olen aivotaajuuksiin ja mielen kehittämiseen erikoistunut keskittymiskouluttaja, valmentaja ja meditaatio-opettaja.
 
Ennen oman kutsumukseni pariin löytämistä olin ehtinyt kouluttautua informaationhallinnan maisteriksi Rotterdamin Erasmus -yliopistosta ja toimia useita vuosia menestyksekkäästi teknologia -alalla johtotehtävissä. Soitin myös lähes ammattimaisesti saksofonia SÄX -nimisessä yhtyeessä.
 
Nykyiseen ammattiini minut ohjasi vahva sisäinen halu tuntea itseni syvemmin ja ymmärtää paremmin elämän merkitystä ja omaa paikkaani tässä maailmankaikkeudessa, jonka yhdessä jaamme.
 
Olen opiskellut eri puolilla maailmaa ja saanut paljon vastauksia henkisiltä opettajilta, meditaatio-opinnoistani ja tieteen parista. Aloin kokea tärkeäksi jakaa näitä oppeja myös muille.
 
Nykyään valmennusfilosofiani ydin on luoda tilaa oivalluksille ja tarjota tietoa ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa. Näin voit itse yhdistyä vahvemmin sisäiseen viisauteesi ja vahvuuksiisi ja vapautua elämään sellaista elämää, jonka koet itsellesi hyvänä ja merkityksellisenä.
 
Voit tutustua minuun tarkemmin mm. näissä kanavissa:
 
Spotifysta tai Soundcloudista löydät Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin, jossa keskustelen suomalaisten tutkijoiden ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa ihmisenä kasvamisen teemoista.
 
Tarinani voit lukea nettisivuiltamme:
(sivu aukeaa uuteen ikkunaan)
 
Opiskelu- ja työhistoriani löytyy Linkedin -profiilistani:
(sivu aukeaa uuteen ikkunaan)
 

MIKÄ ON SISÄISTEN MATKOJEN MATKATOIMISTO?

Haluamme olla mukana luomassa tulevaisuutta, jossa kaikki elävät olennot voivat hyvin ja saavat vapaasti olla sellaisia kuin ovat!

Osana tätä missiota olemme yhdessä muun Menesty sydämellä -tiimimme kanssa luoneet Sisäisten matkojen matkatoimiston.

Sen tarkoitus on olla helposti lähestyttävä ja mahdollisimman kevyt kanava auttaa sinua löytämään sisäinen viisautesi sekä piilevät lahjasi ja voimavarasi.

Uskomme siihen, että jokainen meistä voi onnistua maailmassa ja elää hyvää elämää omana ainutlaatuisena itsenään ja että yksilöiden hyvinvointi ja yhteinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle! ❤️

PALAUTETTA SUVIN JA ANTIN WEBINAAREISTA JA VALMENNUKSISTA:

“Todella hieno kokemus! Arvostan todella paljon, että loitte tällaisen mahdollisuuden ja jokainen pääsi mukaan. Korona-kriisi on laittanut pohtimaan omaa sisintäni ja tämä oli sopiva apu siihen. Tästä se matka vasta alkaa ja saapä nähdä mitä kaikkea koen tällä polulla. Kiitos paljon, Antti ja Suvi!”  –Terveisin Johanna
 
“Suvin ja Antin kurssi keväällä 2020 on ollut mahtava matka kohti parempaa, rikkaampaa ja rakkaudentäyteisempää elämää. Luennot ja harjoitukset sopivat kaikille, niin jo pitkään oman elämänsä parantamista pohtineelle kuin vasta asiasta kiinnostuneelle. Antin ja Suvin tavoissa ohjata ja opastaa hehkui rauha ja rakkaus. Kiitos teille kaikille❤️ ” -Outi
 
“Antin ja Suvin kurssi tarjoaa hyvin valittujen teemojen kautta silmiä avaavaa ja käsityskykyä laajentavaa näkemystä ihmisenä olemiseen, intuition kuunteluun ja sydämellä johtamiseen. Se rohkaisee, kannustaa ja tarjoaa eläviä esimerkkejä muutoksista valmentajien omassa elämässä.” – Henna
 
“Avaa sydämen oikeille asioille, suosittelen ihan kaikille!” -Maria

MITEN INTUITION PORTEILLA -WEBINAARIIN PÄÄSEE MUKAAN?

Tämä webinaari on edelleen katsottavissa tallenteena.
 
Osallistuminen on helppoa eikä sinun tarvitse asentaa mitään ohjelmia osallistuaksesi.
 
Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 
 
Saat heti ilmoittauduttuasi sähköpostiisi linkin, josta pääset suoraan katsomaan webinaaria.
 

Webinaarin kesto on 1 h 36 min ja suosittelemme varaamaan sille rauhallisen hetken.

Nautinnollista tutkimusmatkaa omaan sisäiseen maailmaasi! 💚

t. Menesty sydämellä –  Sisäisten matkojen matkatoimisto

TILAA WEBINAARI SÄHKÖPOSTIISI:

Huomaathan, että tämä webinaari ja kaikki sisältömme tarjoavat tukea ja työkaluja itsetuntemuksesi syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.