INTUITION PORTEILLA

Maksuton webinaari

Tutustu intuitioosi ja opi hyödyntämään sen tarjoamia mahdollisuuksia elämässäsi!
Voit aloittaa matkasi katsomalla tämän lyhyen esittelyvideon webinaarista:
Oppainasi webinaarissa toimivat kirjailija, terapeutti ja erityisherkkyyden asiantuntija Suvi Bowellan sekä yrittäjä, meditaatio-ohjaaja ja podcast-juontaja Antti Quanta.
Tykkäsitkö videosta?
Haluatko katsoa koko tunnin mittaisen webinaarin?

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, jolta voit poistua koska tahansa, jos sisältö ei puhuttele sinua.

Mitä saat tästä webinaarista?

Tunnin mittaisessa Intuition porteilla -webinaarissa pääset tutkimaan Suvin ja Antin kanssa mm. seuraavia teemoja ja kysymyksiä:

Webinaariin ilmoittautuminen ei sido sinua muuhun, kuin uutiskirjelistallemme liittymiseen.

Uutiskirjelistan kautta saat mm. viikoittaisia Voimaviestejä sekä Herkän viikkokirjeen, jotka tarjovat näkökulmia ja vinkkejä oman herkkyyden arvostamiseen ja intuition hyödyntämiseen.

Tilaa Intuition porteilla -webinaari sähköpostiisi:

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, jolta voit poistua koska tahansa, jos sisältö ei puhuttele sinua.

Oppainasi webinaarissa toimivat:

Suvi Bowellan

Suvi Bowellan on erityisen ihana ja sydämellinen erityisherkkä, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan tutkinut periksiantamattomasti ja uteliain silmin herkkyyttä ja sen eri muotoja, kuten esimerkiksi intuitiivisia kykyjä ja niiden hyödyntämistä.

Hänen syvä kutsumuksensa on auttaa suomalaisia erityisherkkiä muuntamaan herkkyytensä rikkaudeksi ja löytämään oman tapansa kukoistaa maailmassa, jossa moni on saanut koviakin kolhuja. Suvi ei halua ottaa oikoreittejä tai tarjota ihmekuureja, vaan aidosti auttaa ihmisiä luomaan kestävää ja pysyvää muutosta, joka mahdollistaa jokaiselle hyvältä tuntuvan elämän.

Intuition porteilla -webinaarissa Suvi kertoo oman intuitionsa hyödyntämisestä mm. kirjojensa kirjoittamisessa. Lisäksi hän auttaa sinuakin ymmärtämään paremmin omaa intuitiotasi ja ottamaan ainutlaatuiset kykysi käyttöön itsesi ja muiden hyväksi.

Terapiatyön lisäksi Suvi on kouluttanut tuhansia ihmisiä sekä kirjoittanut lukuisia suosittuja blogikirjoituksia Hidasta elämää -sivustolle. Lisäksi hän on kirjoittanut neljä herkkyyttä ja sen eri puolia käsittelevää kirjaa: Ihana herkkyys (Otava, 2018), Erityisherkän päiväkirja (Otava, 2019), Kiltin tytön voimakirja (Otava, 2020) sekä juuri julkaistun Helpotusta erityisherkän elämään (Otava, 2022).

Antti Quanta

Antti Quanta on erityisherkkä toimitusjohtaja, yrittäjä, muusikko, tarinankertoja ja Menesty sydämellä -opas. Äärimmäinen herkkyys oli aikanaan Antille taakka, mutta hän on löytänyt oman tapansa muuntaa herkkyytensä ja etenkin intuitionsa supervoimaksi ja luovan ongelmanratkaisun työkaluksi.

Antille rakkaita aiheita ovat herkkyyden ja intuition hyödyntäminen erityisesti työssä, ongelmanratkaisussa, taiteen luomisessa, ihmissuhteissa, valmentamisessa sekä tunne- ja uskomustyöskentelyssä.

Tässä webinaarissa hän jakaa konkreettisia tosielämän tarinoita ja esimerkkejä sekä mm. intuitiotutkija Asta Raamilta opittuja vinkkejä, joiden avulla voit ymmärtää paremmin intuitiotasi ja ottaa sen entistä paremmin hyötykäyttöön elämässäsi.

Katso lyhyt esittelyvideo webinaarista:
Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Tilaa Intuition porteilla -webinaari sähköpostiisi:

Miksi yhteyttä intuitioon kannattaa vahvistaa?
Palautetta Siniltä:
Kiitos tästä Intuitiomatkasta, joka tuli eteeni kuin tilauksesta. Intuitio on ollut elämässäni vahva, mutta sen kuunteleminen välillä vaikeaa. Tällä matkalla opin kuuntelemaan aistejani herkemmin ja opin paljon uutta intuitiosta!
Aloita matka

Intuitio voi auttaa monenlaisissa tilanteissa, esimerkiksi pohtiessasi tämänkaltaisia kysymyksiä:

  • Mikä on totta ja tärkeää minulle?
  • Mihin suuntaan haluan elämässä kulkea ja miten pääsisin sinne?
  • Minkälaiset valinnat tukevat parhaiten onnellisuuttani ja minun ja ympärilläni olevien hyvinvointia?

Moni meistä miettii näitä elämänsä eri vaiheissa. Lisäksi informaatiota ja tietoa on nyt tarjolla paljon enemmän kuin pystymme suodattamaan.

Intuitio on meissä kaikissa asuva luontainen järjestelmä, jonka avulla on helpompi suunnistaa monimutkaisessa maailmassa kohti niitä asioita, jotka ovat itselle ja muille hyväksi ja joihin haluat elämässä tähdätä.

Palautetta webinaarin katsoneilta:

“Kiitos todella paljon. Katsoin webinaarin tallenteena ja ihan kuin valoja ois taas
sytytelty ja esiin nousi asioita jotka selkeyttivät omaa elämänpolkua ja
tehtävää. Nyt ymmärrän mitä kohti olen menossa. Suuret kiitokset tästä rauhoittavasta ja opettavasta hetkestä. Oli ilo olla mukana näin jälkikäteen. Kiitos, että jaatte viisauttanne. Aurinkoista jatkoa! Kiitollisin terveisin, Tero”

“Todella antoisaa ja avartavaa. Intuition moniulotteisuus alkaa avautua!”

“Koin nämä harjoitukset vahvasti ja lempeästi. Kiitos teille molemmille. “

Tilaa Intuition porteilla -webinaari sähköpostiisi:

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, jolta voit poistua koska tahansa, jos sisältö ei puhuttele sinua.

Oletko jo katsonut webinaarin?

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!