INTUITION TIETOTOIMISTO

SISÄINEN MINILOMA

Oppaana Antti Quanta

Lähde kolmen tunnin sisäiselle matkalle, jonka varrella opit hyödyntämään intuitiosi potentiaalia entistä älykkäämmin työssäsi, harrastuksissasi sekä elämän pienissä ja suurissa valinnoissa ATV-nimisen metodin avulla.

Kulkupelinäsi toimii älylaite ja matkaevääksesi riittävät utelias mieli ja muistiinpanovälineet.

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto - merkkilogo valkoinen

Mitä odottaa tältä matkalta?

"Luovaa. Älykästä. Koskettavaa!

Olen aina perustanut elämänkatsomukseni ja päätökseni lähinnä järkiperäisiin asioihin, mutta arkeni oli sen seurauksena käynyt melko kapeaksi, värittömäksi ja jopa ahdistavaksi. Uskalsin lähteä tälle matkalle koska olin ystävältäni kuullut, että Antti ei tuputa mitään tiettyä ajatusmaailmaa tai toimintatapaa, vaan tarjoaa aidosti mahdollisuuden löytää minulle sopivalla tavalla vastauksia itsestäni.

Ja näin tosiaan kävi! Sain tällä matkalla aivan huikean oivalluksen, joka oli avain erään tärkeän työprojektin etenemiseen. Se vapautti valtaisan stressimöykyn harteiltani ja sai pitkästä aikaa luovuuden virtaamaan myös taideharrastuksessani.

Antilla on uskomaton kyky yksinkertaistaa monimutkaisia ja korkealentoisia konsepteja ja tehdä niistä konkreettisia, käsin kosketeltavia ja helposti omaksuttavia. Meditatiiviset maisematauot puolestaan ovat kauniita ja syvästi vaikuttava musiikki tukee hyvin aistien ja luovuuden aukeamista. Koen pitkästä aikaa olevani taas tasapainossa itseni kanssa ja nyt minulla on myös erinomaiset työkalut tuon tasapainon ylläpitämiseen. Suosittelen!"

– kuvanveistoa harrastava teknologiajohtaja

INTUITION TIETOTOIMISTO

Miniloman esittely

Antti Quanta ja Intuition tietotoimisto - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

"Intuitio on minulle kuin taidetta. Siinä on houkutteleva kutsu, joka saattaa joskus kuitenkin pelottaa. Kun äly ja intuitio löytävät taas tasapainoisen yhteyden, niin pelko sulaa taustalle ja tilalle saat selkeyttä, luovuutta ja olemisen iloa."

-Antti Quanta, matkaoppaasi

Hei ystävä!

Olen Antti. Intuitiokouluttaja, tarinankertoja, meditaatio-ohjaaja ja muusikko.

Oletko jo ehtinyt lukea kirjoittamani Intuition tietotoimiston tarinan?

Siinä kerron monipuolisesti omasta matkastani, taustoistani ja tämän Intuition tietotoimisto -miniloman ja siinä opettamani ATV-metodin synnystä.

Intuition tietotoimiston tarinan ensimmäisen osan kohokohtia olivat esimerkiksi se, kun yli-innokkaana poltin itseni loppuun ja jouduin kesällä 2017 eroamaan sekä lupaavasta urasta ja osakkuudestani Lyyti Oy-nimisessä teknologiayrityksessä että rakkaudella rakentamastani SÄX-bändistä.

Tarinan toisessa osiossa puolestaan kerroin, miten minussa syttyi meditaatiokursseilla saamieni valtavan vapauttavien oivallusten myötä syvä kutsumus. Halusin kehittää meditaatio-ohjausta ja binaural beats -musiikkiteknologaa yhdistelevän metodin, jonka avulla muutkin voisivat vähentää henkistä kuormitusta ja kehittää kykyään hyödyntää intuitiota älykkäästi elämässään ja työssään.

Kerroin Intuition tietotoimiston tarinassa myös sen, miten olen lukemattomien kurssien, tutkimusten ja kansainvälisten mentorien lisäksi päässyt oppimaan henkilökohtaisesti myös mm. intuitiotutkija Asta Raamilta, sisututkija Emilia Lahdelta, tunneälyasiantuntija Pekka Sinervolta ja aivotutkija Mona Moisalalta.

Lisäksi työni kannalta tärkeää tutkimusta ovat tehneet erityisesti Stanfordin neurobiologian laitoksen professori Andrew Huberman ja Stanfordin psykologian tohtori Carol Dweck. Heiltä olen oppinut neuroplastisuudesta, aivojen oppimisesta ja muokkaamisesta sekä mielen rakenteiden ja uskomusten muuttamisesta meditaation ja musiikin avulla.

Nyt pääset nauttimaan elämäntyöni hedelmistä, kun jaan parhaat oppini ja ATV -metodin myös sinun käyttöösi Intuition tietotoimisto -minilomalla.

Pääset kohta tutustumaan tarkemmin miniloman sisältöön.

Ensin kuitenkin hieman taustoja siitä, miten Intuition tietotoimisto -miniloman sisältö on syntynyt ja miksi siihen tutustuminen kannattaa.

"Antti Quantan kehittämä ATV-metodi todella auttaa minua kuulemaan itseäni paremmin ja saamaan töissä parempia tuloksia vähemmällä kuormituksella. Olen sen avulla pystynyt toimimaan huomattavasti fiksummin ja luovemmin. Työni oli käynyt raskaanpuoleiseksi puurtamiseksi ja nyt osaan taas nauttia siitä. Viihdyn myös paremmin omassa kehossani ja ajatusmaailmani on kevyempi!"

-lintubongari & yrittäjä

Tässä kolme syytä, miksi sinunkin kannattaisi tutustua intuitiojärjestelmäsi potentiaaliin:

1. Intuitio osuu sille asetettuun maaliin, joten niitä kannattaa asettaa fiksusti

2. Tietoinen intuitiojärjestelmän hyödyntäminen tuo uuden ulottuvuuden ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon

3. Älykkäällä intuition hyödyntämisellä voit saavuttaa parempia tuloksia vähemmällä kuormituksella

tai jatka lukemista.

Intuitio osuu sille asetettuun maaliin, mutta reitti voi olla erilainen kuin ajattelit

Intuitio tarjoaa tutkija Asta Raamin mukaan nerokkaita ja käsityskyvyn ylittäviä ratkaisuja, mutta reitti niihin on usein tuntematon ja siksi päättelevälle älylle pelottava. Valtava sisäinen potentiaali jää kuitenkin käyttämättä, jos panostaa pelkästään yhden aivopuoliskon kehittämiseen, ottamatta huomioon myös toista.

Minulla on aina ollut vahva intuitio, jota olen hyödyntänyt jo nuorena muusikkona ja myyntijohtajana. Kuitenkin kyvyttömyys erottaa hyviä ideoita huonoista ajoi minut loppuunpalamiseen vuonna 2016. Tästä kerron tarkemmin Intuition tietotoimiston tarinassa.

En siis ymmärtänyt intuitiotani tarpeeksi enkä osannut hyödyntää sen potentiaalia älykkäästi. Raamiin ja hänen tutkimukseensa tutustumisen jälkeen asetin vuonna 2019 itselleni ja omalle intuitiojärjestelmälleni selkeän tavoitteen.

Haluan kehittää binaural beats -musiikkiteknologiaa ja meditatiivista ohjausta yhdistelevän menetelmän, joka auttaa sekä minua itseäni että myös muita aiheesta kiinnostuneita kehittämään yhteyttä intuitioonsa ja hyödyntämään sen täyttä potentiaalia elämässään, älykkäällä ja arjessa toimivalla tavalla. Tarkoitus on voida sen avulla toimia tehokkaasti ja fiksusti sekä vähentää työn aiheuttamaa henkistä kuormitusta.

Tämän tavoitteen toteuttamiseksi aloin vuonna 2019 kehittää ATV-nimistä metodia.

ATV tulee sanoista avarra, tarkenna ja vastaanota.

Metodissa yhdistyvät älyn ja intuition yhteistyön kehittämistä tukeva teoria, hyväksi havaitut harjoitukset sekä bineaural beats -musiikkiteknologia, jonka rauhoittavia ja oppimista sekä neuroplastisuutta aktivoivia vaikutuksia on tutkittu mm. aiemmin mainitsemani Stanfordin yliopiston neurobiologian professori Andrew Hubermanin laboratoriossa.

Vuonna 2019 asettamani tavoite on nyt saavutettu. Sinäkin voit satojen muiden ihmisen tavoin kehittää ATV-metodin avulla intuition ja älyn yhteistyötä sekä kykyäsi vastaanottaa ja hyödyntää intuitiivista tietoa päivittäisessä päätöksenteossa ja luovassa ongelmanratkaisussa.

Lisäksi metodi tukee mielen ja hermoston rauhoittumista, joka on tutkija Mark Beemanin mukaan usein on edellytys oivalluksille ja luovien ratkaisujen syntymiselle.*

*Lähde: Jung-Beeman, M. (2008). How Insight Happens: Learning From the Brain. NeuroLeadership Journal, 1, 20–25.

Kehittämäni ATV -metodin avulla voit rauhoittaa mielesi, purkaa henkistä kuormitusta, selkeyttää ajatteluasi ja hyödyntää intuitiotasi luovasti ja älykkäästi ongelmanratkaisussa sekä sinulle tärkeiden asioiden saavuttamisessa.

Olen itse vuodesta 2019 aloittanut jokaisen työpäiväni metodin parissa, kehittäen sitä sellaiseksi, että saan itse sen avulla intuitioltani parhaita mahdollisia ratkaisuja elämäni päätöksiin ja valintoihin.

Lisäksi metodi pitää mieleni rauhallisena ja auttaa keskittymään siihen mitä olen tekemässä. Aikaisemmin ajatukseni poukkoilivat häiritsevästi paikasta toiseen.

Haluan metodin avulla myös erottaa nerokkaat ideat ja superintuitiot vääristyneestä tai epäselvästä informaatiosta.

Omalla kohdallani ATV -metodi alkoi nopeasti toimia ja tuottaa tuloksia

Sen avulla minulle aukesi syksyllä 2019 mullistavia mahdollisuuksia kehittyä työssäni ja vedin puoleeni yhteistyökumppaneita ja opettajia, joita en edes tiennyt olevan olemassa.

Esimerkiksi koko Sisäisten matkojen matkatoimiston syntyminen sekä monet upeat kohtaamiset ja yhteistyöprojektit ovat tuon metodin ansiota.

ATV-metodin myötä työskentelytapani on muuttunut huomattavasti. En ole enää väkisin pakottanut tai puskenut itseäni väsymyksen partaalle.

Sen sijaan mahdollisuudet ja ratkaisut näyttäytyvät minulle ja osaan tunnistaa ja tarttua niistä parhaisiin, toimien fiksummin ja aikaa, energiaa ja resursseja tehokkaasti hyödyntäen.

Saman ovat havainneet myös asiakkaani, joiden kanssa olen näitä oppeja sekä kehittämiäni harjoituksia hyödyntänyt ja hionut.

Voisi sanoa, että ATV-metodin avulla olen saanut menetetyn luovuuteni takaisin ja auttanut myös asiakkaitani työskentelemään ja toteuttamaan kutsumuksiaan luovemmin, sielukkaammin ja kestävämmin.

Mikä voisi olla mahdollista sinun tarinassasi?

Miksi jaan ATV-metodin julkisesti vasta nyt, vaikka olen itse käyttänyt sitä jo vuodesta 2019?

Ennen ATV-metodin julkistamista halusin olla varma, että se toimii myös muille.

Moni ystäväni ja läheisimmät asiakkaani ovat saaneet siitä valtavasti apua. Heiltä saadun palautteen pohjalta olen perusteellisesti hionut ja kehittänyt metodia.

Eri ihmisillä on myös eri tapoja vastaanottaa intuitiivista tietoa.

Siksi oli tärkeä tehdä metodista sellainen, että se ei ole sidottu mihinkään tiettyyn intuition tyyppiin tai tiedon vastaanottamisen tapaan.

Palautteen perusteella metodi toimii nyt monenlaisille ihmisille ja on valmis jaettavaksi laajemmalle yleisölle.

Niinpä julkaisin ATV -metodin Sisäisten matkojen matkatoimistossa Intuition tietotoimisto -minilomalla, johon sinunkin on nyt mahdollista osallistua helposti ja matalalla kynnyksellä!

Sisäinen miniloma: Intuition tietotoimisto (Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto, www.menestysydamella.fi)

Tässä Intuition tietotoimisto -minilomasta ja ATV-metodista saamaani palautetta:

”Antin intuition tietotoimisto -minilomalla oivalsin, miten intuitio asuu minussa. Matka auttoi ymmärtämään, ettei kyse ole mistään ulkopuolellani olevasta. ATV- metodi tarjoaa aivan uudenlaisen ja konkreettisen tavan “työskennellä” oman intuitioni kanssa. Matkan opit jäivät heti käyttöön arkeeni, sillä ne olivat hyvin käytännönläheisiä ja ymmärrettäviä. Kiitos tästä matkasta, suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka haluaa lisää itsetuntemusta ja myös taikuutta arkeen!”

”Intuition tietotoimisto -minilomalla pääsee käsiksi hyvin syvällä tasolla omaan itseen. Se on ollut erityisen hoitavaa ja parantavaa. Matkustamiseen on riittänyt kännykkä sekä paperi ja kynä. Matka itsessään ohjaa tarinoiden, musiikin ja harjoitusten kautta kuulemaan itseäni ja omaa sisäistä viisauttani. Se on tuonut arkeeni valtavasti lämpöä, rauhaa ja hyvyyttä.”

tai jatka lukemista.

Mikä on sisäinen miniloma?

Jos Sisäiset minilomat eivät ole sinulle tuttu konsepti, niin kerron idean lyhyesti.

Minilomille pääset osallistumaan mistä ja milloin tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Riittää, että kirjaudut Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, laitat kuulokkeet korville ja aloitat matkan. Voit siis matkustaa täysin omassa rauhassasi ja omien aikataulujesi mukaan.

Idea on, että saat minilomailun kautta vapauttavan ja voimauttavan irtioton omasta arjestasi, matkustamatta fyysisesti mihinkään. 

Entä miksi opetan ATV-metodin minilomalla enkä esimerkiksi kurssilla tai retriitillä?

Haluan tarjota ATV-metodin käyttöösi miniloman muodossa siksi, että kaikki eivät voi osallistua kursseille tai retriitteihin.

Esimerkiksi valmennukset, meditaatiokurssit ja koulutukset ovat yleensä kalliita ja sulkevat ulos paljon aiheesta kiinnostuneita ihmisiä.

Työttömät, pienituloiset ja liikuntarajoitteiset jäävät helposti ulos, koska suurin osa tuloista menee ruokaan ja vuokraan tai liikkuminen on haastavaa.

Tämä on ongelma, jos haluaa tarjota mahdollisuuksia tasapuolisesti kaikille.

Onneksi digitaalisuus ratkaisee tämän ongelman.

Minilomat ovat matkatoimistomme innovaatio, jolle voit osallistua mistä ja milloin tahansa. Vaikka sillä laitteella, jolla nyt luet tätä.

Sinun ei tarvitse liikkua mihinkään ja matkan aloittaminen on napin painalluksen päässä.

Jos siis haluat heti tämän luettuasi alkaa kehittää intuitiotasi vaikka aamuisin ennen työpäivän aloittamista, arkiaskareiden lomassa, bussimatkalla tai metsälenkillä, voit matkustaa Intuition tietotoimistoon kätevästi älypuhelimellasi laittamalla kuulokkeet korville ja lähtemällä matkaan.

Matkaaminen onnistuu myös esimerkiksi lempinojatuolissa istuen, takkatulen äärellä piirrellen tai sängyssä ennen nukahtamista. Osa asiakkaistamme on kertonut käyttävänsä matkan meditatiivisia maisemataukoja myös nukahtamisen tukena.

Intuition tietotoimisto -miniloma sisältää vuosien kehitystyön ja parhaat oppimani vinkit, metodit ja harjoitukset intuition potentiaalin hyödyntämiseen

Seuraavaksi pääset tutustumaan matkan sisältöön!

Mitä odottaa Intuition tietotoimisto -minilomalta?

Kooste matkan sisällöstä.

Onpa kiva kun olet kiinnostunut tutustumaan Intuition tietotoimisto -minilomaan ja siinä opettamaani ATV-metodiin!

Intuition tietotoimisto -miniloman kesto on kolme tuntia ja se on jaettu useisiin osiin. Voit siis katsoa matkan kerralla tai osissa, riippuen mikä aikatauluihisi parhaiten sopii.

Olen tehnyt sinua varten matkasta kattavan koosteen ja julkaissut muutamia maistiaisia matkakohteesta. Niiden kautta voit tutkia, kutsuuko tämä matka sinua ja voisiko se tarjota uusia näkökulmia, oivalluksia ja työkaluja elämääsi.

Intuition tietotoimisto -miniloman sisältö - Oppaana Antti Quanta

Tässä tuleva matkareittisi:

Nähtävyys #1: Tervetuloa minilomalle

Reput on nyt pakattu uteliaisuudella ja oppimisen halulla.

Matkamme voi siis alkaa!

Katso alkuun tämä kahden minuutin maistiainen Intuition tietotoimisto -minilomalta. Sen kautta pääset kokemaan, miten yhdistän matkalla teoriaa, meditatiivista ohjausta ja bineural beats -musiikkiteknologiaa. 

Anna tämän kahden minuutin maistiaisvideon avata ovet oman intuitiosi tietotoimistoon!

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Aloita kuunteleminen painamalla nuolta.

Jaan tämän matkan varrella tutkimustietoa, omia kokemuksiani, intuitiota aktivoivia harjoituksia sekä kehittämäni ATV -metodin. Näiden yhdistelmä antaa sinulle huikeat työkalut älyn ja intuition yhteistyön kehittämiseen ja intuitiojärjestelmän potentiaalin hyödyntämiseen.

Tällä matkalla tarjoan myös työkaluja intuitiivisen tiedon vastaanottamista estävien tai sitä vääristävien uskomusten ja tunteiden tunnistamiseen ja vapauttamiseen.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #2: Tunnista oma tapasi vastaanottaa intuitiivista tietoa

Kuinka paljon helpompaa elämä olisikaan, jos vain saisi kaikessa selkeää ohjausta?

Tällä kysymyksellä käynnistämme matkan virallisen osuuden.

Miten eläisit, jos sinulla olisi täysi luottamus siihen, että saat joka hetkessä tarvitsemasi vastaukset ja ratkaisut. Jopa tilanteissa, jotka tuntuvat mielen mielestä pelottavilta tai mahdottomilta.

Vapauttaisiko se sinua elämään esimerkiksi rennommin, luovemmin tai isommin?

Tässä osiossa tutkimme, mitkä ovat sinulle luontaisia tapoja kuulla intuitiotasi. Intuitio voi nimittäin viestiä monella tavalla. Esimerkiksi aistien, tunteiden tai tuntemusten, näkyjen, äänten, luovan kirjoittamisen tai piirtämisen, kirkkaiden oivallusten tai muunlaisen tietämisen tai tiedon vastaanottamisen ja hahmottamisen kautta. 

Lisäksi tämä matkan etappi tarjoaa työkaluja ja ajatuksia siihen, miten voit sekavassa tai ristiriitaisessa tilanteessa palauttaa itsesi niin sanottuun koherenttiin eli tasapainoiseen ja keskittyneeseen tilaan, jossa kuulet taas selkeästi itseäsi.

Se on erittäin tärkeä taito maailmassa, jossa on niin valtavasti tietoa ja erilaisia vaihtoehtoja.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #3: Ymmärrä, miksi et aina ole kuullut intuitiotasi selkeästi

Tässä osiossa kerron tarinan intuitiivisen yhteyden katkeamisesta. Sen kautta pääset pohtimaan, mikä voisi mahdollisesti estää sinua kuulemasta selkeästi intuitiotasi.

Tämän ymmärtäminen on olennaista, koska siihen usein on hyvä syy. Jotta yhteyden voi taas kunnolla avata, täytyy ensin ymmärtää, miksi se on sammunut.

Oma toimintani on aina ollut tutkivaa ja intuitiivista, eikä minulla aina ole ollut valmiita vastauksia. Tämä on joskus ollut haastavaa tilanteissa, joissa olisi pitänyt tietää valmiiksi “oikea vastaus”. Intuitiivisena pikemminkin tutkin ensin rauhassa vaihtoehdot ja sitten valitsen sen, joka tuntuu kokonaisuuden kannalta parhaalta. Omaan intuitiiviseen toimintatapaani luottaminen onkin vaatinut sen hyväksymistä, että en aina heti tiedä vastausta.

Tämä matka auttaa ymmärtämään, miten ja mistä intuitiojärjestelmä hakee vastauksia. Sekä luottamaan sen prosesseihin.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #4: Opi asettamaan oikeanlaisia maaleja

Intuitiotutkija Asta Raamin mukaan intuitio on kuin nuoli, joka tähtää sille asetettuun maaliin.

Onkin erityisen tärkeää, että osaat asettaa intuitiollesi oikeanlaisia tavoitteita, jotta saat tuon upean järjestelmän potentiaalin käyttöösi ja palvelemaan unelmiasi, tavoitteitasi ja eteen tulevien haasteiden ratkaisemista elämäsi eri alueilla.

Tässä osiossa varmistamme, että osaat asettaa tavoitteita tavalla, joka aktivoi intuitiosi työskentelemään niiden eteen.

Se on tärkeää, jotta ATV-metodista saa parhaan hyödyn irti!

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #5: Räjäytä luovuuden rajoittajat

Tarinoiden, musiikin, taiteen ja meditatiivisten harjoitusten avulla voimme matkustaa intuition ulottuvuuteen ja nähdä asioita uusista näkökulmista.

Tämä matkan toinen tarinatuokio on hieman ensimmäistä voimakkaampi ja voi herättää syvälläkin uinuvia tunteita ja uskomuksia, jotka ovat mahdollisesti pitäneet hiekkalaatikkosi kapeana ja tukkineet luovaa virtausta.

Kertomani tarinan tarkoitus on antaa perspektiiviä siitä, mikä voisi sinun kohdallasi olla terve ja toimiva suhde intuitiivisen järjestelmän ja päättelevän älyn välillä. Näin pelko, epävarmuus ja mielen rajoitteet eivät enää liiaksi kontrolloi elämääsi, vaan pystyt tekemään päätöksiä ja valintoja tasapainoisesta tilasta käsin.

Kerron myös kasvatustieteilijä Kaisu Mälkin tutkimista “mielen vahtikoirista” ja siitä, miten voisit ottaa niiltä päätösvallan takaisin. Sitä kautta saatat pian huomata, ettei uusi ja tuntematon olekaan niin pelottavaa, kuin osa sinusta on saattanut uskoa.

Tässä osiossa herätämme siis sinussa asuvaa intuitiivista tietämistä, joka on saattanut elämäsi varrella piiloutua, jos ympäristösi ei ole tukenut tai arvostanut herkempää tai intuitiivisempaa tapaa elää, toimia tai tietää.

Tarinat ovat mielestäni yksi parhaita tapoja oppia. Siksi olenkin paketoinut tähän matkan toiseen tarinaan kaiken sen tiedon, jota tarvitset voidaksesi hyödyntää menestyksekkäästi ATV-metodia omassa elämässäsi.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #6: Meditatiivinen maisematauko: Kaikki tulee ovellesi

Tässä kohtaa matkaa on käyty läpi paljon tietoa ja teoriaa.

Jotta siitä voisi muodostua sinulle sopivaa ja elämässä hyödynnettävää viisautta, on tärkeä luoda sen pohjalta henkilökohtainen kokemus. Muuten tieto jää vain ajatusten tasolle, eikä siirry toimintaan tai mielen syvempiin rakenteisiin.

Meditatiiviset maisematauot ovat kuin kutsuja tai pysähtymisen hetkiä, joiden avulla lataudut, sisäistät oppimaasi ja herätät sinussa asuvaa intuitiota ja luovaa potentiaalia.

Kuuntele tämä minuutin mittainen maistiainen Kaikki tulee ovellesi -nimisestä maisematauosta, jonka pääset kokemaan tässä kohtaa matkaa:

Kaikki tulee ovellesi - maistiainen meditatiivisesta maisematauosta

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Aloita kuuntelu painamalla nuolta.

Nähtävyys #7: Matkan kohokohta: ATV-metodi

Ja niin saavutamme matkan päänähtävyyden.

Pääset vihdoin oppimaan ATV -metodin.

Avarra. Tarkenna.

Vastaanota.

Metodi on tehokas, mutta yksinkertainen.

Sen avulla kehität sekä älyn ja intuition yhteistyötä, että kykyäsi hyödyntää intuitiivista tietoa työssäsi ja elämäsi erilaisissa päätöksissä.

Olen kiteyttänyt valtavan määrän tutkimusta, tietoa ja kokemusta kolmivaiheiseen työkaluun, jota voit käyttää vaikka aamuisin tai iltaisin virittäytyäksesi vastaanottamaan intuitiivista tietoa ja ohjausta.

Tässä osiossa avaan perusteellisesti tämän metodin ja ohjaan löytämään oman tapasi hyödyntää sitä elämässäsi.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #8: Matka oman intuitiosi tietotoimistoon

Jotta saisit ATV-metodia hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla, olen kehittänyt myös sitä tukevan erityisen meditatiivisen maisematauon.

Voit käyttää sitä työkaluna, kunnes alat hahmottaa itsellesi toimivan tavan virittyä intuitiolle ja intuitiivisen tiedon hyödyntämiselle elämässäsi.

Tällä kehittämälläni meditaatiolla olen itse saanut vuodesta 2019 alkaen uskomattomia ratkaisuja ja järjen ylittäviä vastauksia. Etenkin elämän vaikeissa ja haastavissa risteyskohdissa.

Tiedän kokemuksesta, että silmät kiinni meditoiminen ei sovi kaikille.

Tämä kehittämäni harjoitus on sellainen, että voit sen aikana istua, maata tai harrastaa vaikka intuitiivista piirtämistä, luovaa kirjoittamista tai kehollesi sopivaa liikettä.

Nähtävyys #9: Kokemukset ja kysymykset

Olen saanut Intuition tietotoimisto -minilomalle osallistuneilta paljon palautetta ja kysymyksiä, joiden pohjalta olen kehittänyt matkaa. Matka on myös luotu livenä aktiivisimpien asiakkaidemme eli matkatoimiston ystävien kanssa.

Tässä osiossa pysähdyin kysymään osallistujien kokemuksia sekä vastaamaan matkan varrella heränneisiin kysymyksiin.

Osa matkaajista oli jo ensimmäisen harjoituksen aikana alkanut saada vastauksia intuitiolleen esittämiin kysymyksiin sekä ratkaisuja erilaisiin elämän haasteisiin.

Edellisessä osiossa tehty pitkä meditatiivinen maisematauko koettiin mahtavana tukena ATV-metodille ja sitä luonnehdittiin mm. avaavaksi, oivalluttavaksi ja syvästi rauhoittavaksi.

Osallistujat kuvasivat kokeneensa meditaation aikana myös vapautumista mielen puristuksesta. Osalla oli jopa lauennut pitkään vallinnut stressitila, jonka oli korvannut levollinen rentous.

ATV-metodin tarkoitus on luoda tilaa, jotta intuitiosi tunnistamat parhaat vastaukset, ratkaisut ja luovat ideat voivat helpommin tavoittaa myös tietoisen mielesi. Osallistujien antaman palautteen perusteella se tekee tehtävänsä erinomaisesti.

Keskustelimme livenä matkustavien kanssa myös siitä, miten joillekin ihmisille itsetutkiskelu, meditatiiviset hetket ja intuition virittäminen sopivat paremmin aamuisin ja toisille iltaisin. Myös iltapäivä voi olla joillekin hyvä hetki latautumiseen ja palautumiseen. 

ATV-metodi koettiin hyvin toimivaksi moniin erilaisiin elämäntilanteisiin ja -rytmeihin.

tai jatka lukemista.

Nähtävyys #10: Vapauta intuition vääristäjät

Lopuksi ohjaan harjoituksen, jonka avulla voit tunnistaa ja vapauttaa intuitiota vääristäviä uskomuksia, ajatusmalleja ja tunteita.

Se tarjoaa lempeää rapsutusta mielen vahtikoirille, jotka ovat leppyneet ja kellahtaneet selälleen nauttimaan hyväksyvästä läsnäolostasi.

tai jatka lukemista.

Bonusnähtävyys: Älyn ja intuition yhteys

Eikä siinä vielä kaikki!

Matkan lopuksi tarjoan vielä yllätysbonuksen, joka on otettu ilolla vastaan.

Jos äly ja intuitio eivät kommunikoi keskenään, ne voivat vetää eri suuntiin ja luoda sisäistä ristiriitaa.

Kun ne saa toimimaan yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen, niin molempien vahvuudet pääsevät upeasti käyttöön.

Tämä bonusosio auttaa luomaan uutta harmonisempaa liittoa näiden kahden tärkeän järjestelmän, älyn ja intuition, välille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle hienolle matkalle!

tai jatka lukemista.

Kokemuksia Intuition tietotoimisto -minilomalta

Toivon todella, että sallit itsellesi tämän ajattelua avartavan minilomakokemuksen!

Matkasta ja sen sisällöstä saamieni palautteiden perusteella se on päätös, joka voi tuoda elämääsi aivan uuden ulottuvuuden.

”Aivan käsittämättömän upea matka. Teen tämän varmasti vielä monta kertaa. Tämä yhdisti niin monta asiaa yhteen mitkä olivat vielä jäsentymättä mielessä. Nyt näen selkeät ratkaisut moneen minua vaivanneeseen asiaan.”

”En osaa edes kuvailla miten paljon tällä Intuition tietotoimisto -minilomalla sain kaikesta kiinni. Nyt ymmärrän itseäni niin paljon paremmin ja olen ihan liikuttunut siitä, miten tämän matkan koin."

"En ollut ajatellutkaan, että intuition kanssa voisi "työskennellä" näin. Olin ajatellut sen olevan jotenkin kaukaista ja kaoottista. Antti avasi niin erilaisen ja ihanan näkökulman tähän. Intuitio ei olekaan irrallisia paloja siellä täällä, vaan voin tietoisesti hyödyntää sitä elämässäni ja tärkeäksi kokemieni asioiden toteuttamisessa!”

Paljonko matkalippu maksaa ja miten pääsen mukaan?

Sisäinen miniloma: Intuition tietotoimisto (Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto, www.menestysydamella.fi)

Näin pääset aloittamaan miniloman

Pääset aloittamaan Intuition tietotoimisto -miniloman ostamalla matkalipun ja kirjautumalla Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle.

Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi tunnukset ja ohjeet matkan aloittamiseen.

Intuition tietotoimisto -miniloma kestää yhteensä kolme tuntia. Se on jaettu osiin, jotta voit käydä matkaa sinulle sopivaan tahtiin ja omien aikataulujesi mukaan.

Voit tietenkin kerrata miniloman sisältöä ja hyödyntää sen tarjoamia harjoituksia niin monta kertaa, kuin haluat.

Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai et pääse kirjautumaan matkatoimiston jäsenalueelle, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Kauanko sisältö on käytettävissäni?

Tämän miniloman sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin kahden kuukauden käyttöoikeus umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Mitä Intuition tietotoimisto -miniloman matkalippu maksaa?

Toivon voivani hinnoitella tämän miniloman niin, että kaikki halukkaat voisivat saada nämä huikeat työkalu, harjoitukset ja opit käyttöönsä rahatilanteesta riippumatta.

Niinpä kuuntelin omaa intuitiotani ja tein villin ratkaisun.

Saat itse valita hintasi!

Kyllä.

Voit valita omaan rahatilanteeseesi sopivan hinnan, kun ostat matkalipun Intuition tietotoimisto -minilomalle.

Paljonko olet valmis maksamaan siitä, että saat vuosia kehitetyn metodin saman tien käyttöösi?

Metodin, joka voi auttaa sinua

  • selkeyttämään ajatteluasi.
  • purkamaan sisäistä kuormitusta, epävarmuutta ja stressiä.
  • vastaanottamaan vastauksia, tietoa ja ohjausta omalta intuitiojärjestelmältäsi.
  • tekemään parhaita mahdollisia valintoja, päätöksiä ja ratkaisuja elämässäsi, työssäsi ja harrastuksissasi.
  • toimimaan luovemmin.
  • hyödyntämään tasapainoisesti koko mielesi potentiaalia.
  • kehittämään älyn ja intuition yhteistyötä.

Tunnustele hetki.

Mitä olisi valmis tästä maksamaan?

Maksaisitko yllämainituista 22 000 €?

Sen verran olin itse maksanut intuition kehittämiseen tähtäävistä kursseista, opinnoista ja mentoroinnista vuoteen 2019 mennessä. Sen jälkeen lopetin laskemisen.

No maksaisitko 5500 €?

Entä 550 €?

Entä 220 €?

Entä 110 €?

Entä 77 €?

Entä 55 €?

Entä 33 €?

Ota huomioon, että hinnan päälle ei tule mitään matka- tai majoituskuluja, kuten yleensä valmennuksissa, kursseilla tai retriiteillä. Ne myös sisältävät arvonlisäveron ja maksuvälityskulut, eli mitään lisämaksuja ei oston yhteydessä tule.

Lisäksi haluan tässä kohtaa paljastaa, että olen yksityisyrittäjä ja näillä lipputuloilla rahoitamme yrityksemme toiminnan ja usean ihmisen toimeentulon. Jotta toimintamme voi jatkua ja kehittyä, tarvitsemme tietenkin myös tiimini kanssa riittävät tulot alustojen ylläpitämiseen, opiskeluun ja elämiseen.

Maksu ei siis mene kasvottomalle taholle, vaan se on sitä rahaa, jolla opiskelen, kehitän matkatoimistoamme, ostan ruokani ja maksan tiimiläisilleni palkkaa, jolla he puolestaan elättävät itsensä ja lapsensa.

Koko maksamasi summa on siis suoraa työmme tukemista.

Ja meille todella arvokasta.

Siksi saat tosiaan itse valita, paljonko sinusta tuntuu hyvältä maksaa.

Voit maksaa 22 000 €. Voit maksaa 5 500 €. Voit maksaa 550 €. Voit maksaa 220 €. Voi maksaa 110 €. Voit maksaa 77 €. Voit maksaa 55 €. Voit maksaa 33 €.

Tai jos sinulla on koronan takia pienet tulot tai muuten taloudellisesti vaikea hetki, voit nyt poikkeuksellisesti maksaa myös todella edullisen 22 € hinnan matkalipustasi.

Näin edullista hintaa en voi luvata ikuisesti, sillä joskus tämänkaltaista “maksa mitä pystyt” -hinnoittelua käytetään hyväksi.

Jollekin 22 000 € on pikkuraha. Toiselle 22 € on todella suuri raha.

Mikään yksi hinta ei siis olisi kaikille reilu vaihtokauppa.

Liian suuri hinta karsisi valtaosan ulos, jolloin tavoitteeni tehdä intuition ymmärtämisestä ja kehittämisestä kaikille mahdollista ei toteutuisi.

Tuo 22 € on kuitenkin todella pieni hinta siihen nähden, että olen ottanut tätä materiaalia ja ATV-metodia luodessani paljon riskejä ja panostanut kaikki omalla urallani tienatut sekä ensiasuntoni myynnistä saadut rahat tämän kehittämiseen.

Siksi sinä päätät, mikä on reilua.

Voit hyvillä mielin maksaa tästä minilomasta 22 €.

Mutta jos haluat ja voit tukea toimintaamme suuremmalla maksulla, olemme siitä erittäin kiitollisia.

Kuten monille yrittäjille, korona-aika on ollut meillekin taloudellisesti haastavaa.

Jokainen euro on arvokasta tukea työllemme.

Tunnustele siis, kuinka paljon sinusta tuntuu hyvältä maksaa matkalipustasi, tietäen että saat vuosien opiskelun ja kehitystyön hedelmät käyttöösi.

Voit valita sinulle sopivan hinnan väliltä 22 € – 22 000 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

Miksi 22 000? Se on symbolista huumoria. Sen verran olin itse maksanut intuition kehittämiseen tähtäävistä kursseista ja koulutuksista vuoden 2019 loppuun mennessä.

“Toimiiko tämä oikeasti minulle?”

Olen monta kertaa kuullut asiakkailtamme ja kurssilaisiltani tämän lauseen tai jonkun version siitä:

”Luulin että en ole intuitiivinen. Nyt kuitenkin oivalsin, että en vain huomannut sitä, osannut käyttää sitä tai luottanut siihen.”

Voin taata, että oivallat tämän matkan varrella jotain tärkeää intuitiostasi.

Olen valmis kehittämään sisältöä niin, että varmasti saat ATV -metodin hyödyt käyttöösi.

Ja silloin taikuus todella palaa elämääsi.

Tervetuloa Intuition tietotoimistoon!

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

“Kiinnostaisi Antti kyllä todella oppia ATV -metodisi, mutta minulla ei ole nyt varaa tai aikaa panostaa itseeni.”

Myös tämän lauseen olen usein kuullut ja ymmärrän sen hyvin.

Esimerkiksi monilla yrittäjillä on nyt koronan myötä ollut taloudellisesti tiukkaa.

Jotkut taas säästävät pahan päivän varalle, sallimatta itselleen hyvinvointia tai investointeja tässä hetkessä.

Kokemuksesta tiedän, että voi olla yllättävän vaikea antaa itselleen lupaa panostaa omaan hyvinvointiin ja oppimiseen.

Ne ovat asioita, jotka on helppo lykätä tulevaisuuteen.

Kuitenkin olen aivo- ja intuitiotutkimuksesta oppinut sen, että jos lykkäät omaa hyvinvointiasi tai unelmiasi, niiden lykkääminen muuttuu aina vain helpommaksi.

Jos taas teet päätöksen ja lähdet kulkemaan jotain sinulle tärkeää asiaa kohti, niin polku alkaa syntyä jalkojesi alle.

Tämän tajusin Lyytillä ollessani. Jos olisin jäänyt, olisin polttanut itseni täysin loppuun.

Kuten Intuition tietotoimiston tarinassa kerroin, päätin ottaa ison riskin ja lähteä intuitioni ohjaamana Atlantin toiselle puolelle opiskelemaan meditaation ja musiikin hyödyntämistä intuition ja sisäisen hyvinvoinnin kehittämiseksi. Tämä loi pohjan ATV-metodin syntymiselle.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse irtisanoutua työstäsi tai investoida rahojasi lentolippuun ja tuhansien eurojen kursseihin.

Olemme Sisäisten matkojen matkatoimistossa tehneet henkiseen hyvinvointiisi ja intuition kehittämiseen panostamisesta niin helppoa, kuin voimme.

Intuition tietotoimisto -miniloma on vain napin painalluksen päässä.

Tämän helpompaa ja hauskempaa ei oppiminen ja intuition kehittäminen voisi enää olla

Arvostatko sinä uuden oppimista?

Itselleni uudistuminen ja uuden oppiminen on ollut elinehto, kun olen halunnut rakentaa elämää, jossa viihdyn, voin hyvin ja saan käyttää vapaasti lahjojani muiden hyväksi. Olenkin monta kertaa käyttänyt viimeiset tilillä olevat rahat kursseihin tai opiskeluun, jos olen kokenut niiden auttavan minua elämässä edes vähän eteenpäin.

Se on jälkeenpäin katsottuna ollut ajoittain pelottavaa, mutta omalla kohdallani myös todella kannattavaa.

Paljon huonompi ratkaisu olisi ollut jäädä paikalleen, koska asiat ympärillä muuttuvat joka tapauksessa teknologisen kehityksen kiihtyessä. Ajankohtaisena pysyminen vaatii mieleltä joustavuutta ja uudistumiskykyä, jota tämän matkan varrella kehitämme.

Olen pitkään ollut vakuuttunut siitä, että itsetuntemuksen syventäminen ja oman intuition potentiaaliin ja prosesseihin tutustuminen ovat parhaita investointeja, mitä voin tehdä.

Niiden kautta voi löytyä se itselle sopiva, luonnollinen tapa elää ja ohjata omaa tekemistään.

Haluan, että myös sinulla on ulkoisista olosuhteistasi riippumatta mahdollisuus investoida intuitiosi kehittämiseen.

Ja tuo mahdollisuus on juuri nyt.

Jos siis odotat merkkiä, niin se on tässä.

Merkki = 🕊️

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

”Hyvästä kannattaa maksaa!”

Näin sanoi ystäväni tuhlattuaan tunnin ilmaisessa webinaarissa, jossa lupausten lunastamisen sijaan vain myytiin.

Tällä minilomalla en myy, vaan aidosti palvelen.

Kiteytän vuosien opiskelun ja kehitystyön hedelmät sinun käyttöösi.

Se tieto, jota varten erosin Lyytiltä, matkustin kursseilla ympäri maailmaa ja kiersin oppimassa mentoreilta ja tutkijoilta, on sinulle nyt vain napin painalluksen päässä.

Haluan todella, että myös sinä onnistut saamaan intuitiosi potentiaalin käyttöön elämässäsi.

Jos minä en olisi osannut kuunnella intuitiotani, et lukisi tätä tekstiä.

Sisäisten matkojen matkatoimistoa ei olisi edes olemassa.

Minulle tarinani, ATV-metodi sekä kaikki siitä saamani upea palaute ovat vahvoja todisteita intuition uskomattomasta voimasta.

"Moikka Antti ja muu matkatoimiston väki!

Olen osallistunut teidän minilomille ja niiden vaikutukset ovat olleet huikeita. Mulle on tapahtunut tosi paljon sisäisen maailman laajenemista. Nykyään ymmärrän oman potentiaalini ja se heijastuu myös positiivisesti mun ulkopuolelle. Näen enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Isoin muutos on se, että vihdoin uskallan muuttaa satojen kilometrien päähän yksin opiskelemaan ammattia, josta olen haaveillut jo monta vuotta. Olen siis räjäyttänyt itse itselleni luodun hiekkalaatikon ja se on ollut ihan super vapauttavaa. Eli kiitos kun olette just sitä mitä olette ja teette just sitä mitä teette! Ihanaa jatkoa teille ja ehkä vielä tavataan sisäisillä matkoilla!"

Terkuin Milla

Mikä olisi mahdollista sinun tarinassasi?

Eri ihmiset oppivat eri tavoin.

Kaikille ei sovi luento tai koulun penkki.

Siksi pyrin minilomilla opettamaan asiat niin, että ne olisivat yksinkertaisia ja ymmärrettäviä riippumatta siitä, mikä on sinulle toimivin tapa oppia.

Vietin Intuition tietotoimisto -minilomaa nauhoittaessani yli kolme tuntia livenä osallistujien kanssa.

Halusin varmistaa, että kaikki ymmärtävät metodini ja saavat kattavat vastaukset kysymyksiinsä, joita siitä heräsi.

Jos sinä lähdet tälle matkalle ja koet, että sen varrelta puuttuu jotain tärkeää tietoa, voit lähettää minulle sähköpostia.

Olen valmis kehittämään matkan sisältöä, jotta sinäkin onnistut sen avulla!

Käy kuitenkin ensin koko matka kunnolla läpi, sillä moneen kysymykseen vastataan sen varrella.

Tai vielä parempaa: Saat itse vastaukset oman intuitiosi tietotoimistosta.

Silloin olen todella onnistunut työssäni.

Jos siis pienikin ääni sinussa sanoo, että lähde ihmeessä kokeilemaan tätä minilomaa, niin nyt on erinomainen mahdollisuus kuunnella sitä.

22 000 €:lla et pysty millään käymään sitä määrää erilaisia kansainvälisiä kursseja ja koulutuksia tai rahoittamaan sitä työn ja opiskelun määrää, jonka olen käynyt läpi tätä tehdessäni.

Tuohon 22 € hintaan et saisi edes bussilippuja retriitille.

Sijoita siis ihmeessä itseesi edes tämä pieni summa, jonka vastineeksi voit saada paljon iloa ja uusia oivalluksia elämääsi!

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

Mieti asia toisinpäin

Mitä jos tämä matka ja metodini auttavat sinua saamaan jotain tärkeitä oivalluksia, jotka ohjaavat eteenpäin elämässäsi, opinnoissasi tai urallasi.

Tai luot niiden avulla uusia tulovirtoja.

Ehkä kohtaat jonkun tärkeän ihmisen.

Siinä tapauksessa saisit investointisi todella moninkertaisena takaisin.

”Intuitiota kuunnellessa onnellisuus on sivutuote”, on tutkija Asta Raami sanonut intuition kuuntelemisesta.

En olisi millään vuonna 2019 voinut uneksiakaan Sisäisten matkojen matkatoimistosta.

Intuitiolta saamani ohjauksen avulla olen aina ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa, tavannut oikeat ihmiset ja pysynyt mukana maailman ja teknologian kehityksessä, jotta nämä minilomat ylipäänsä olisivat mahdollisia.

Minkä arvoista sinulle olisi olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa, tunnistaa elämän mahdollisuudet ja uskaltaa tarttua niihin?

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

Miksi luottaisit minuun ja Sisäisten matkojen matkatoimistoon?

Hyvä jos pohdit tätä!

Antti Quanta ja Sisäiset minilomat - Menesty sydämellä (www.menestysydamella.fi)

Kuva minusta lempipuuhassani, menossa mereen uimaan.

Jokaisen on tärkeä seurata sitä, mikä tuntuu itselle oikealta.

Ajatukseni ja ohjaustyylini eivät tietenkään sovi kaikille.

Kerron seuraavaksi hieman itsestäni. Voit sen pohjalta tunnustella, koetko ajatuksissani samaistumispintaa.

 

Koulutukseni ja taustani

Kerron taustoistani perusteellisesti Intuition tietotoimiston tarinassa, jonka voit halutessasi lukea täältä.

Lyhyesti yhteen lauseeseen tiivistettynä voisi sanoa, että olen tehnyt muutamassa vuodessa matkan ahdistuneesta ulkoisen hyväksynnän tavoittelijasta elämästä nauttivaan tasapainoiseen taiteilijaan.

Asun nykyisin saaristossa ystäväni Kristiinan ja hänen lastensa kanssa ja voin vihdoin sanoa voivani henkisesti erittäin hyvin. Nautin myös suuresti työstäni Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaana, joka on minun ja Kristiinan yhteinen luomus.

Pikkuveljeni Iiro kuoli vuonna 2006 syöpään ollessaan 14-vuotias. Olen sen jälkeen käsitellyt menetykseen liittyvää surua sekä monenlaisia syviä tunteita. Esimerkiksi riittämättömyyttä siitä, että en voinut tai osannut auttaa häntä. Olen siis tullut tutuksi kipeidenkin tunteiden ja niiden hoitamisen kanssa. Koen nykyään uudenlaisen suhteen veljeeni ja saan siitä paljon voimaa ja iloa elämääni.

Olen akateemisesti koulutettu ja suorittanut kanditutkinnon erinomaisin arvosanoin Turun Yliopistossa, täydentänyt opintojani Aalto Yliopistossa sekä Pariisin ESSEC Business Schoolissa ja suorittanut maisterintutkinnon tiedonhallinnasta (MSc Business Information Management) maineikkaassa Rotterdamin Erasmus yliopistossa.

En siis niele mitään purematta, osaan referoida ja tarkistaa lähteeni enkä jaa kanssasi mitään sellaista, mitä en ole perusteellisesti testannut ja tutkinut.

Henkisten opintojen vastapainona olen hakeutunut tutkimuksen ja tutkijoiden pariin ymmärtääkseni paremmin elämää ja ihmistä kokonaisuutena. Sen kautta on myös karsiutunut pois monia opetuksia, joita sain henkisiltä kursseilta.

Intuition tietotoimisto -minilomalla jaan sinulle ainoastaan sellaisia malleja ja harjoituksia, jotka voin edelleen kaiken opiskeluni sekä ihmisiltä saamani palautteen jälkeen allekirjoittaa. Tarinoissani ja meditaatioharjoituksissa taas harjoitan luovaa vapautta, koska muuten viettäisit todella kuivan kolmetuntisen.

Jotkut tämänhetkiset ajatukseni tulevat mahdollisesti ajan kanssa kumoutumaan tai muuttumaan. Siksi onkin tärkeää, että muodostat niistä oman mielipiteesi ja sovitat ne omaan maailmankuvaasi.

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia. Riittää kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme.

Antti Quanta & Intuition tietotoimisto - Menesty sydämellä, Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Nyt olen antanut kaikkeni. Sinun vuorosi säteillä!

Palautetta Antti Quantan ohjaamilta digitaalisilta matkoilta:

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Se toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi.” -Jaana

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla ja katsoa tallenne useammissa osissa. Suosittelen osallistumaan, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi.” -Ari

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Monipuolisuutesi ja tutkiva perehtyneisyytesi asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” -Anonyymi

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä, ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta. Matkoilla parasta on yhteisöllisyys. Ja se miten Antti sait luotua turvaa ja hyväksyntää ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

Voit valita sinulle sopivan hinnan alkaen 22 €. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi ohjeet matkan aloittamiseen.