Kaunis matka itseen -podcast

Kaunis matka itseen

-podcast

Valitse alta sinua kiinnostava jakso ja aloita kuuntelu.

Kaunis matka itseen -podcastissa tarjoilemme tarinoita, kokemuksia ja näkökulmia, joiden kautta voit saada oivalluksia ja eväitä omalle matkallesi. 

Poimi täältä reppuusi se, mikä on totta ja hyödyllistä sinulle.

Kauniita kuunteluhetkiä!

2. Ilmaisun ilo ja parantava vuorovaikutus

Oppaana Antti

Tässä jaksossa tutkimme rakentavan vuorovaikutuksen teorian kautta, miten tulla ymmärretyksi ja kuulluksi ja vapauttaa mahdollisia ilmaisun esteenä olevia kipuja. 

Aloita jakso painamalla kuvan keskellä olevaa nuolta. Löydät jakson myös Spotifysta ja Apple podcastista.

Miten vapauttaa omaa ilmaisua ja ilmaisun iloa?

Kaunis matka itseen -podcastin toisessa jaksossa tutkimme, miten tulla ymmärretyksi ja kuulluksi. 

Vuorovaikutus ja tunteet kulkevat käsi kädessä. Siksi aloitamme jakson tutustumalla psykologi Marshall Rosenbergin rakentavan vuorovaikutuksen teoriaan ja peilaamme sen kautta omia ilmaisuun liittyviä tunteitamme ja tarpeitamme.

Sen jälkeen pääset harjoituksen kautta tutkimaan, mikä sinussa on ehkä jäänyt ilmaisematta tai mitä haluaisit ilmaista, mutta et jostain syystä pysty siihen. Tämä harjoitus on toisesta Sieluyhteys-illasta ja moni osallistuja on kertonut sen olevan hyvin vapauttava.

Lisää tästä aiheesta:

  • Jaksossa kuulit otteita 6.4.2021 pidetystä Sieluyhteys-illasta, jonka teemana oli ilmaisu. Ilta löytyy edelleen tallenteena matkatoimistossamme. Lue lisää täältä.

1. Pelosta turvalliseen tilaan

Oppaana Antti

Mitä voi tehdä jos pelottaa tai ahdistaa, eikä ymmärrä miksi? Tässä jaksossa tutkimme Antin kokemuksiin pohjautuen historiallista pelkoa ja keinoja sen vapauttamiseen.

Aloita jakso painamalla kuvan keskellä olevaa nuolta. Löydät jakson myös Spotifysta ja Apple podcastista.

Mitä tehdä jos pelottaa tai ahdistaa eikä ymmärrä miksi?

Olen omalla matkallani sekä muita auttaessani päässyt olemaan paljon tekemisissä historiallisen pelon kanssa. Tarkoitan tällä sellaista pelkoa, joka asuu syvällä tunteiden, kehon tai alitajunnan tasolla eikä oikeastaan liity mitenkään tähän hetkeen tai nyt elettävään elämään, mutta vaikuttaa siihen vahvasti.

Tässä jaksossa tarjoan kokemuksiini pohjautuvia ajatuksia sekä harjoituksen, jossa pääset vapauttamaan näitä syviä tunteita ja turvattomuuden aiheuttajia. 

Lisää tästä aiheesta:

  • Jaksossa kuulit otteita 30.3.2021 pidetystä Sieluyhteys-illasta, jonka teemana oli turvallisuus. Ilta löytyy edelleen tallenteena matkatoimistossamme. Lue lisää täältä.
  • Tutustu jaksossa mainittuun Turvallinen tila -maisemataukoon täällä.

Tervetuloa maailmaamme!

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!
Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

Menesty sydämellä on löytämisen alusta verkossa.

Haluamme sivujemme ja kanaviemme kautta tarjota sinulle turvallista tilaa tutkia sisäistä maailmaasi, oppia muiden kokemuksista, kuulla voimauttavia tarinoita ja viettää eheyttäviä hetkiä sisältöjemme parissa.

Toivomme tämän olevan paikka, jossa voit hengähtää. Paikka jossa voit samanaikaisesti olla kaikkea, mutta sinun ei tarvitse olla mitään. Paikka jossa voit kokea niin oivaltamisen iloa kuin sydäntä puhdistavaa surua. Paikka, jossa muistat, mikä juuri sinulle on elämässä tärkeää.

Jos halua nauttia tuoreista kuvista ja päivityksistä, voit seurata meitä myös Instagramissa @menesty.sydamella ja liittyä Facebookissa ryhmäämme Valoa arkeen.

Jatka seikkailuasi kirjastossa tai astu matkatoimistoon!

Sivuiltamme löydät kirjaston ja Sisäisten matkojen matkatoimiston. 

Kirjastomme on vapaasti käytettävissäsi ja sieltä löydät tarinoita, kannustusta ja tukea omalle matkallesi podcastien, meditatiivisten maisemataukojen ja matkakertomusten muodossa. 

Matkatoimistostamme löydät ohjattuja matkoja, joiden kautta voit syvemmin tutkia sisäistä maailmaasi ja uudistaa suhdetta itseesi ja elämään ympärilläsi.

Sisäisten matkojen matkatoimisto