KAUNIIN ELÄMÄN
ARKKITEHDIT

-retriitti

Yhteys, eheys ja uudenlainen luominen

Tämä minidokumentti kertoo heinäkuun 2022 Kauniin elämän arkkitehdit -retriitistä osallistujien tarinoiden kautta.

MITKÄ IHMEEN ARKKITEHDIT?

Kauniin elämän arkkitehti on ihminen, joka on oivaltanut kauneuden siementen löytyvän sisältään.

Hän on saattanut kulkea pitkän ja joskus poukkoilevankin matkan löytääkseen keinoja kohdata niitä kipuja ja rajoitteita, jotka ovat estäneet näkemästä ja kokemasta tuota kauneutta itsessään.

Syvän kokemuksensa ja sisäisen kompassinsa avulla jokainen kauniin elämän arkkitehti luo omalla ainutlaatuisella tavallaan toivoa, iloa, mahdollisuuksia ja myötätuntoista tilaa ympärilleen.

Ja yhdessä se on vielä antoisampaa!

KEA -RETRIITIN SISÄLTÖ PÄHKINÄNKUORESSA

Perjantai: Yhteys

Ensimmäisenä iltana pääset tarinoiden, ohjattujen harjoitusten sekä meditatiivisten hetkien kautta vahvistamaan yhteyttä itseesi ja omaan sisäiseen ääneesi.

Niiden myötä näet, koet ja muistat taas selkeämmin, kuka olet, mikä on sinulle tärkeää ja mihin suuntaan haluaisit elämääsi ohjailla.

Tutustut myös ”matalaan aitaan”, joka suojaa tehokkaasti sinua ja energeettistä tilaasi maailman myllerrykseltä ja auttaa vetämään selkeitä ja turvallisia rajoja. Sen turvin saat omat voimavarasi ja kykysi vahvemmin käyttöösi.

Lauantai: Eheys

Olet matkasi varrella ehkä jo havainnutkin tiedostamattoman mielen vaikutuksen elämääsi ja kokemuksiisi.

Alitajunnastasi tosiaan löytyy rajoittavia uskomuksia, padottuja muistoja ja tunteita sekä monenlaisia persoonallisuuden osia tai “hahmoja”, joista tunnetuimpia ovat sisäinen lapsi ja teini sekä muut sisäisen perheen jäsenet.

Tiedostamattomana nämä voivat tehdä elämästä haastavaa ja ristiriitaista, estää vastaanottamasta hyviä asioita ja jopa sabotoida unelmien tai suunnitelmien toteutumista. 

Mutta ei hätää!

Lauantaina pääset tutustumaan arkkitehdin työkaluihin, joiden avulla voit purkaa vanhoja rajoitteita, rakenteita ja tunnelatauksia sekä hoitaa satutettuja osiasi, jotka voivat estää kauniin ja omannäköisen elämän luomista.

Pääset harjoittelemaan näiden työkalujen käyttöä myös muiden kanssa ja saatkin retriitiltä kattavan työkalupakin, jonka turvin voit jatkossa tehdä myös arjessa elämästäsi helpompaa.

Sunnuntai: Luominen

Sunnuntai on retriitin päivistä ehkä se kaikkein kaunein – pääset nimittäin kirkaistamaan sisäistä visiotasi siitä, mitä kaunis elämä tarkoittaa sinulle esimerkiksi asumisen, ympäristön, halujen ja tarpeiden, uran, harrastusten ja ihmissuhteiden osalta.

Sen jälkeen pääset luomaan selkeät askeleet, joiden kautta pääset elämään visiosi todeksi!

KEA -retriitin ei ole tarkoitus olla vain arjesta irrallinen keidas, vaan päinvastoin auttaa luomaan juuri arjestasi sellaista, että siinä on hyvä olla, elää ja toteuttaa kutsumustasi.

Mikä ikinä se sinun kohdallasi tarkoittaakaan!

Seuraava retriitti pidetään 14.-16.10.2022 Villa Sagalla Kirkkonummella

Erityisteemana uran ja unelmien edistäminen.

Kymmenen hengen ryhmässä on vielä muutama paikka!

Aito kauneus ei yleensä löydy muotilehtien sivuilta.

Sen tunnistaa harjaantunut silmä, joka on oppinut katsomaan myös pintaa syvemmälle...

Kauniin elämän arkkitehti on ihminen, joka on oivaltanut kauneuden siementen löytyvän hänestä itsestään.

Katso inspiroiva minidokumentti heinäkuussa pidetystä KEA-retriitistä:

Paina nuolta aloittaaksesi katsomisen. Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kymmenen hengen ryhmässä on vielä muutama paikka!

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

OLETKO VALMIS KOKEMAAN EHEYTTÄVÄÄ YHTEYTTÄ, SISÄISTÄ VOIMAA JA UUDENLAISTA LUOMISTA?

KEA-retriitti on sinulle:

 • joka haluat tunnistaa itsessäsi olevan voiman ja kauneuden
 • joka et halua pelon enää hallitsevan elämääsi
 • joka haluat olla osa ratkaisua
 • joka olet valmis säteilemään ympärillesi eheyttä ja elinvoimaa
 • joka olet valmis sanomaan ”kyllä” vapaalle, intuitiiviselle ja sielukkaalle elämälle…

On aika ottaa ainutlaatuiset kykysi käyttöön itsesi ja maailman hyväksi.

Tervetuloa luomaan yhdessä kaunista elämää!

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto - merkkilogo valkoinen

OPPAINASI TOIMIVAT:

Suvi Bowellan

Suvi Bowellan on erityisen ihana ja sydämellinen erityisherkkä, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan tutkinut periksiantamattomasti ja uteliain silmin herkkyyttä ja sen eri muotoja.

Suvin syvä kutsumus on auttaa suomalaisia muuntamaan herkkyytensä rikkaudeksi ja löytämään oman tapansa kukoistaa maailmassa, jossa moni on saanut koviakin kolhuja. Häntä ohjaavat arvot ovat rehellisyys, luotettavuus, turvallisuus ja vakaus.

Suvi ei halua ottaa oikoreittejä tai tarjota ihmekuureja, vaan aidosti auttaa ihmisiä luomaan kestävää ja pysyvää muutosta, joka mahdollistaa jokaiselle hyvältä tuntuvan elämän.

Antti Quanta

Antti Quanta on tarinankertoja, taiteilija, yrittäjä ja muusikko, joka on vuosien varrella muuntanut herkkyytensä voimaravaksi ja rikkaudeksi meditaation, taiteen ja tunnetyöskentelyn avulla.

Kauniin elämän arkkitehdit -retriitillä Antti ohjaa sinut sisäisen viisautesi äärelle ja auttaa purkamaan vanhat rakenteet, jotka estävät hyödyntämästä täyttä potentiaaliasi kauniin elämän luomisessa.

Kristiina Välimäki

Kristiina Välimäki on tinkimätön kauneuden ja inhimillisten arvojen puolestapuhuja.

Hän uskoo jokaisen elävän olennon olevan arvokas ja toivoo jokaisen ihmisen löytävän paikkansa tästä maailmasta.

Kristiinan läsnäolo luo tilaa matkustaa syvälle itseesi ja kohdata lempeästi hyväksyen kipeimmätkin asiat itsessäsi, jotta voit saada niiden alla piilevän voiman käyttöösi.

MITÄ TULET KOKEMAAN KEA-RETRIITILLÄ?

Kauniin elämän arkkitehdit -retriitistä saat voimaa, selkeyttä ja edistyneitä työkaluja itsesi näköisen elämän luomiseen.

Tässä heinäkuun 2022 KEA-retriitille osallistuneiden ajatuksia siitä, miten retriitti vaikutti heidän elämäänsä:

Hanna-Maija

Terveiset kaksi kuukautta retriitin jälkeen

Hanna-Maija - Kauniin elämän arkkitehdit

Retriitti oli tärkeässä osassa mahdollistamassa unelmieni kodin löytymistä ja työpuitteiden luomista.

Pääsin intensiivisesti purkamaan niiden toteutumisen tiellä olevia sisäisiä rajoitteita.

Suosittelisin KEA-retriittiä kenelle tahansa, mutta etenkin jollekin, joka haluaa ottaa ison askeleen elämässä. Retriitillä pääsee tutkimaan perin pohjin mikä sen toteutumista tai avautumista vielä estää.   

Retriitillä pääsee taas kuulemaan omaa ääntään ja löytämään ne itselle tärkeät ja merkitykselliset asiat.

Miten sinulla menee nyt 2 kuukautta retriitin jälkeen? 

Isoin juttu mitä elämässäni on retriitin jälkeen tapahtunut on että ollaan mieheni ja lasteni kanssa muutettu 500 kilometrin päähän ihan uuteen paikkaan ja kaupunkiin, aivan mun unelmien taloon.

Tämä oli varmasti retriitin vaikutuksen alainen juttu, koska käsittelin tätä asiaa siellä paljon. Mulla on ollut kodin löytyminen akuutti ja kipeäkin, asia. Välillä kodin ja itselle hyvältä tuntuvan ympäristön kaipuu on ollut lähes epätoivoista, koska aiempi kotimme ei tuntunut täyttävän näitä tarpeita.

Minkä koet muuttuneen elämässäsi retriitin ansiosta? 

Heti retriitistä seuraavana päivänä bongasin ilmoituksen unelmakodista ja alle viikon päästä käytiin jo katsomassa paikkaa. Ei mennyt pitkään kun allekirjoitettiin vuokrasopimus ja nyt ollaan melkein kaksi viikkoa tässä asuttu.

Sen ansiosta myös työkuvioni mahdollistuivat uudella tavalla. Olen pitkään unelmoinut että voisin kotoa käsin tehdä minulle tärkeitä asioita. Vielä en ole täysin päässyt töiden pariin, mutta parhaillaan täällä juuri suunnittelen tulevan syksyn työkuvioita ja ainakin puitteet on mielettömät sille mitä haluan tarjota.

Mikä oli parasta retriitillä?

Jälkikäteen katsottuna retriitillä parasta oli varmasti juuri se, että sain oman tilan ja ajan asettua viikonlopun ajaksi itseni, omien unelmien ja itselle merkityksellisten asioiden äärelle, joka ei arjessa aina ole helppo järjestää. Oli merkityksellistä päästä intensiivisesti pureutumaan omaan matkaan ja itselle merkityksellisiin asioihin sekä päästä purkamaan niiden toteutumisen tiellä olevia sisäisiä rajoitteita.

Nautin retriitillä myös puitteista ja upeista ruuista, joogasta sekä kohtaamisista ihmisten kanssa turvallisessa tilassa. Antti ja Kristiina loivat kyllä sellaisen tilan missä oli sellainen olo että tulee hyväksytyksi ihan kaikkinensa. Oli siis todella kannateltu olo kaikin puolin.

Kenelle suosittelisit KEA-retriittiä?

Suosittelisin KEA-retriittiä kenelle tahansa, mutta etenkin jollekin joka haluaa ottaa ison askeleen elämässä. Jos on joku selkeä asia, jonka haluaa ottaa pöydälle ja tutkia perin pohjin mikä sen toteutumista tai avautumista vielä estää.   

Voin myös suositella retriittiä ihmiselle joka haluaa ihan vain tutustua syvemmin siihen kuka on ja mitä haluaa. Jos on vaikka hukannut itsensä arjen melskeeseen niin KEA-retriitillä pääsee taas kuulemaan omaa ääntään ja löytämään ne itselle tärkeät ja merkitykselliset asiat.

Hanna

Terveiset kaksi kuukautta retriitin jälkeen

Hanna - Kauniin elämän arkkitehdit -retriitti

Voin käsi sydämellä sanoa, että kaksi kuukautta retriitin jälkeen voin paljon paremmin kuin ennen retriittiä.

Koen päässeeni todella paljon elämässäni eteenpäin. Nauran enemmän, olen itsenäisempi ja osaan vetää rajoja paremmin. Elämään on tullut iloa ja keveyttä.

Olen myös määrätietoisempi ja paljon armollisempi itseäni kohtaan. Uskallan sanoa mitä ajattelen ja osaan olla jopa kova tärkeissä asioissa, mikä on saavutus erityisherkälle kiltille empaatikolle.  

KEA-retriitti sopii mielestäni ihmiselle joka on jo jonkun aikaa työstänyt itseään, joka haluaa päästä elämässä eteenpäin ja on valmis katsomaan ja kohtaamaan kipeitäkin kohtiaan. 

Miten sinulla menee nyt 2 kuukautta retriitin jälkeen? 

Voin käsi sydämellä sanoa, että kaksi kuukautta retriitin jälkeen voin paljon paremmin kuin ennen retriittiä.  Koen päässeeni todella paljon elämässäni eteenpäin. Nauran enemmän, olen itsenäisempi ja osaan vetää rajoja paremmin. Elämään on tullut iloa ja keveyttä.

Minkä koet muuttuneen elämässäsi retriitin ansiosta? 

Kysyin ystäviltäni miten he kokevat minut nyt retriitin jälkeen ja tuli upeita vastauksia: Olen maadoittuneempi ja pystyn olemaan enemmän läsnä elämässäni. Olen myös tietoisempi omista voimavaroistani ja on helpompi puhua omaa autenttista totuutta.

Olen myös määrätietoisempi ja paljon armollisempi itseäni kohtaan. Uskallan sanoa mitä ajattelen ja osaan olla jopa kova tärkeissä asioissa, mikä on saavutus erityisherkälle kiltille empaatikolle. Tiedän mitä haluan ja turhat asiat eivät enää kiinnosta. En voi kuin olla todella ylpeä itsestäni ja tästä matkasta minkä kävin retriitillä.

Mikä oli parasta retriitillä?

Parasta retriitillä oli ilmapiiri. Kaikki osallistujat olivat todella mahtavia ihmisiä. Koen että retriitillä annettiin syvältä kumpuava hyväksyntä ja tuki. Kukaan ei arvostellut tai pitänyt mitään tekemistäni tai sanomistani oikeana tai vääränä. Se loi tilaa todella tutkia, mitä tuntee, ajattelee ja haluaa elämässä ja mikä sitä on tähän asti estänyt.

Kenelle suosittelisit KEA-retriittiä?

KEA-retriitti sopii mielestäni ihmiselle joka on jo jonkun aikaa työstänyt itseään. Retriitti ei sovi ihmiselle joka haluaa leijailla yläilmoissa, vaan ihmiselle joka haluaa päästä elämässä eteenpäin ja on valmis katsomaan ja kohtaamaan kipeitäkin kohtiaan. Retriitillä saa syvän hyväksynnän sille, että saa olla ihan sellainen kuin on. Voi katsoa myös niitä asioita jotka on aiemmin kieltänyt itseltään.

Rose

Terveiset kaksi kuukautta retriitin jälkeen

Kauniin elämän arkkitehdit - Rose

Nyt on kulunut jo kaksi kuukautta retriitistä ja
suurien sisäisten ja ulkoisten muutosten jälkeen menee todella hyvin. Luopumisen prosessit on ollut vahvoja ja uudistuksia tapahtuu jokaisella elämän osa-alueella.

Sain KEAsta paljon rohkeutta ja voimaa toteuttaa muutokset, jotka aiemmin oli pelottavia toteuttaa. 

Olen myös valppaampi kuulemaan, millaista tarinaa itsestäni kerron ja onko se linjassa sen kanssa mitä todella olen.

Suosittelen KEAa heille, jotka ovat valmiita ottamaan askeleen ulos vanhasta tarinasta ja haluavat uudelleen kirjoittaa elämäänsä itsensä näköiseksi. Heille, jotka haluavat löytää oman sisäisen voiman. 

Miten sinulla menee nyt 2 kuukautta retriitin jälkeen? 

Nyt on kulunut jo kaksi kuukautta retriitistä ja suurien sisäisten ja ulkoisten muutosten jälkeen menee todella hyvin. Luopumisen prosessit on ollut vahvoja ja uudistuksia tapahtuu jokaisella elämän osa-alueella. Olen harjoitellut omien tarpeiden tunnistamista ja huomiointia, ja sitä kautta löytänyt syvää perusturvaa ja pohjaa oman näköisen elämän luomiselle. 

Minkä koet muuttuneen elämässäsi retriitin ansiosta? 

Sain KEAsta paljon rohkeutta ja voimaa toteuttaa muutokset, jotka aiemmin oli pelottavia toteuttaa. Luotan enemmän omiin vahvuuksiin enkä vaimenna niitä, vaan kehitän itsessäni sellaisia ominaisuuksia, mitkä tekevät minusta minut. Löysin itsestäni suurta herkkyyttä, mitä vaalin itsessäni yhä enemmän joka päivä, koska se herkkyys mahdollistaa minun tutkia itseäni ja maailmaa aivan erilaisesta kulmasta, kuin ennen. Kiire on poistunut ja sen myötä olen saanut paljon tilaa olla läsnä itselleni. Olen myös valppaampi kuulemaan, millaista tarinaa itsestäni kerron ja onko se linjassa sen kanssa mitä todella olen.   

Mikä oli jälkikäteen katsottuna retriitillä parasta tai mitä jäi konkreettisesti käteen? 

KEA oli kokonaisuudessaan upea ja voimallinen kokemus. Parasta oli päästä omiin syviin vesiin ja tiedostaa omia uskomuksia ja päästää niistä irti.  Niiden tilalle sain keveyttä, levollisuutta, kiitollisuutta ja rakkautta itseäni kohtaan. Kehoa huomioitiin joogalla, mikä oli aivan ihanaa ja maadoittavaa henkisen matkan ohella ja teki kokemuksesta kokonaisen. Sain ymmärrystä, kuinka luoda itseni näköistä elämää sydäntäni kuunnellen ja rohkeutta luopua niistä asioista mitkä eivät palvele omaa parasta. Jotkin palaset loksahti ns. Paikalleen retriitin aikana ja sain syvää luottamusta kuunnella omaa intuitiota ja ohjausta. 

Kenelle suosittelisit KEA-retriittiä? 

Ehdottomasti heille, jotka ovat jo tietoisia itsestään, kehon ja mielen yhteydestä, ja kulkenut sisäistä matkaa jo hetken aikaa. Heille, jotka ovat valmiita ottamaan askeleen ulos vanhasta tarinasta ja haluavat uudelleen kirjoittaa elämäänsä itsensä näköiseksi. Heille, jotka haluavat löytää oman sisäisen voiman.

Jenni

Terveiset kaksi kuukautta retriitin jälkeen

Kauniin elämän arkkitehdit - Jenni

Pelkojen kohtaamisen jälkeen elämä on taas alkanut nostaa pintaan niitä asioita jotka on itselle tärkeitä ja joita kohti haluan mennä.

Retriitillä parasta oli päästä pysähtymään itsensä äärelle ja kohtaamaan itseään ja niitä asioita, jotka arjen kiiressä eivät olisi nousseet esiin.

Suosittelen KEA-retriittiä kaikille, joilla on oma voima kadoksissa ja jotka tarvitsevat työkaluja elämässä ja arjessa olemiseen.

Miten sinulla menee nyt 2 kuukautta retriitin jälkeen? 

Retriitin jälkeen menee ihan hyvin, vaikka alussa nousi pintaan paljon asioita, joita sitten käsittelin pysähtyen ja hengitellen.

Minkä koet muuttuneen elämässäsi retriitin ansiosta? 

Pelkojen kohtaamisen jälkeen elämä on taas alkanut nostaa pintaan niitä asioita jotka on itselle tärkeitä ja joita kohti haluan mennä. 

Tavoitteet ja jokapäiväinen pysähtyminen ovat nousseet tärkeiksi rutiineiksi.

Mikä oli parasta retriitillä?

Retriitillä parasta oli päästä pysähtymään itsensä äärelle ja kohtaamaan itseään ja niitä asioita, jotka arjen kiiressä eivät olisi nousseet esiin. Oli myös super hyvää ruokaa ja sainkin sieltä paljon vinkkejä omaan ruokavalioon.

Konkreettisena työkaluna jokapäiväiseen elämään jäi pysähtyminen ja hengittäminen, joka on ollut itselle aiemmin haaste. 

Kenelle suosittelisit KEA-retriittiä?

Suosittelen KEA-retriittiä kaikille, joilla on oma voima kadoksissa ja jotka tarvitsevat työkaluja elämässä ja arjessa olemiseen.

Karoliina

Terveiset kaksi kuukautta retriitin jälkeen

Kauniin elämän arkkitehdit - Karoliina

Retriitin myötä tuli tosi paljon selkeyttä ja rauhaa ja samalla myös asteen verran enemmän juurevaa yhteyttä. Luottamus elämään ja itseen vahvistui tosi paljon.

Parasta oli yhdessäolo ja ihmiset retriitillä, sekä se valtava tila joka mahdollistui omalle prosessille. Sai oikeasti olla oma itsensä ja oivaltaa yhdessä. Muiden tarinoista sai hienoja oivalluksia elämään, itseen ja tähän kaikkeen liittyen.

Suosittelen ehdottomasti retriittiä kaikille, ketkä uskaltavat rohkeasti lähteä kohtaamaan itseään ja haluavat kasvaa sekä kasvattaa luottamusta elämään.

Miten sinulla menee nyt 2 kuukautta retriitin jälkeen? 

Täällä ollaan retriitin jälkeisissä tunnelmissa ja voi sanoa että hyvin menee!

Paljon lähti retriitillä liikkeelle. Tuli tosi paljon selkeyttä ja rauhaa ja samalla myös asteen verran enemmän juurevaa yhteyttä omaan elämään.

 

Minkä koet muuttuneen elämässäsi retriitin ansiosta? 

Luottamus elämään ja itseen vahvistui tosi paljon. Tuli voimaa ja rohkeutta, kun sai retriitillä myllättyä mielen luomia rajoitteita ja heikkoutta. Niiden alta vapautui paljon hyvää.

  

Mikä oli jälkikäteen katsottuna retriitillä parasta tai mitä jäi konkreettisesti käteen? 

Parasta oli yhdessäolo ja ihmiset retriitillä, sekä se valtava tila joka mahdollistui omalle prosessille. 

Sai oikeasti olla oma itsensä ja oivaltaa yhdessä. Muiden tarinoista sai hienoja oivalluksia elämään, itseen ja tähän kaikkeen liittyen.

Villa Sagassa oli aivan hulppeat puitteet. Maailman ihanimmat Saga ja Lauri tarjosivat mahtavia jooga- ja ruokahetkiä, jotka tukivat erinomaisesti koko kokemusta ja omaa kasvuprosessia sekä eheytymistä.  

Kenelle suosittelisit KEA-retriittiä? 

Suosittelen ehdottomasti retriittiä kaikille, ketkä uskaltavat rohkeasti lähteä kohtaamaan itseään ja haluavat kasvaa sekä kasvattaa luottamusta elämään.

Seuraava KEA-retriitti järjestetään Villa Sagassa Kirkkonummella 14.-16.10.2022

Villa Saga on ystäviemme Sagan ja Laurin upea luomus: retriittikoti metsän reunassa, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä!

Valoisan kotinsa lisäksi he tukevat meitä koko retriitin ajan monipuolisella ja moniulotteisesti ravitsevalla kasvisruualla, päivittäisellä joogalla, saunalla, paljulla ja rauhoittavalla olemuksellaan.

Tämä viikonloppu tulee todella ruokkimaan kaikkia aistejasi! 

Viihtyvyytesi ja kehosi hyvinvoinnin KEA-retriitillä varmistavat:

Saga ja Lauri

Sagan ja Laurin kyky luoda upeaa ruokaa, rauhoittavia joogahetkiä sekä kauniita ja voimauttavia tiloja on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen.

Majoitus

KEA-retriitti on yhteisöllinen kokemus, josta pääset nauttimaan 2-4 hengen viihtyisissä ja valoisissa huoneissa. 

Sänkyjä ympäröivät verhot varmistavat, että saat halutessasi myös yksityisyyttä. 

Luonnonmateriaaleista tehdyt lakanat, pyyhkeet ja kylpytakit odottavat sinua paikan päällä!

Ruoka

Harvoin löydät mistään näin monipuolista ja värikästä kasvisruokaa, joka valmistetaan tuoreista raaka-aineista omin käsin Villa Sagan keittiössä.

Kauniin elämän arkkitehdit - ruoka

Yhteiset ruokailuhetket ovat elämys, jota varten kannattaa matkustaa kauempaakin.

Ohjelma

Kauniin elämän arkkitehdit - tunnelma

Perjantai:

Yhteys

 • 16.00-17.00: Saapuminen ja asettuminen Villa Sagaan Kirkkonummelle (Sepänkyläntie 303a)
 • 17.00: Yhteisluominen alkaa!
 • 18.00: Tarinoiden ja jakamisen voima
 • 19.00: Rauhoittava Yin-Jooga (sopii kaiken tasoisille, oppaana Lauri)
 • 20.00: Vatsaa hellivä keittoillallinen 
 • 21.00: Luo turvallinen yhteys
 • 22.00: Asettuminen omaan rauhalliseen tilaan

Lauantai

Eheys ja voima

 • 7.30-8.30: Heräily ja itsenäinen reflektointi (tarjolla smoothieta)
 • 8.30: Herättävä jooga (sopii kaiken tasoisille, oppaana Saga) 
 • 9.30: Arkkitehdin työkalut: Miten hoidat kipeitä tunteita, rajoittavia uskomuksia ja sisäisiä ristiriitoja
 • 11.30: Ravitseva brunssi
 • 12.30: Mahdollisuus päiväuniin tai metsäkävelyyn
 • 13.00: Arkkitehdin työkalut: Miten ratkot työn, arjen ja ihmissuhteiden haasteita sisäisesti
 • 15.00: Työkalujen soveltamista harjoitusten kautta
  18.00: Tasapainottava päivällinen
  19.00: LIVEMUSIIKKIA (yllätysesiintyjä) – Keikan aikana saat tanssia, meditoida, kirjoittaa, joogata, katsella maisemia tai tehdä juuri sitä, mikä sinua kutsuu.
  20.30: Sauna ja palju lämpiminä
  22.00: Asettuminen omaan rauhalliseen tilaan

Sunnuntai

Yhdessä luominen

 • 7.30-8.30: Heräily ja itsenäinen reflektointi (tarjolla smoothieta)
 • 8.30: Puhdistava jooga (sopii kaiken tasoisille, oppaana Saga)
 • 9.30: Mitä kaunis elämä tarkoittaa sinulle? Miten luot sitä todeksi työssäsi, ihmissuhteissasi ja arjessasi?
 • 11.30: Elävöittävä brunssi
 • 12.30: Tunnista kutsumuksesi ja lahjasi
 • 13.30: Miten viet KEA-retriitin opit kotiin?
 • 14.45 -> : Kotiinpaluu

Hyödyllistä tietoa

Ruokavalio

Tarjolla on monipuolista ja terveellistä Villa Sagan keittiössä valmistettua ruokaa. 

Erityisruokavaliot otetaan huomioon ja niistä voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Mm. vegaani- ja gluteeniton- ruokavalio mahdollisia.

Saapuminen

AUTOLLA

Saapuessasi löydät varmasti helposti perille navigaattorin avulla. Syötä osoitteeksi Sepänkyläntie 303a, Kirkkonummi. Helsingin keskustasta ajaa puolessa tunnissa perille. Pihalta löytyy kaikille parkkitilaa.

JULKISILLA 

Perjantaina 14.10. voit valita kahdesta junasta, jotka kulkevat Helsingin rautatientorilta Masalan asemalle 

* U-juna Helsingin Rautatientorilta 15.42, Masalassa 16.14
* U-juna Helsingin Rautatientorilta 16.12, Masalassa 16.44

Tarjoamme kummallakin junalta saapuville autokyydin.

Voit katsoa myös itse juna-aikatauluja täältä.

Sunnuntaina 16.10. tarjoamme halukkaille kyydin klo 15.14 Masalasta lähtevälle junalle, joka on Helsingin Rautatientorilla klo 15.48.

Voit katsoa  juna-aikatauluja sunnuntaille täältä.

Mitä kannattaa pakata reppuusi?

Näitä et tarvitse:

 • Pyyhe, lakanat, kylpytakki sekä kaikki jooga- ja harjoitusvarusteet löytyvät valmiina paikan päältä.

Näitä tarvitset:

 • Tuore matkapäiväkirja ja muistiinpanovälineet (aloitat KEAssa aivan uuden seikkailun ja tekstiä saattaa syntyä paljon!)
 • Joogaamiseen sopivat vaatteet sekä lisäksi halutessasi säähän sopivat ulkoiluvarusteet ja uima-asu.
 • Ruokaa pitäisi olla talon puolesta yllin kyllin. Jos silti uskot kaipaavasi myös omia eväitä, voit pakata niitä mukaasi.

Retriitin hinta

Retriitin hinta koostuu kahdesta osasta.

Sisältö ja ohjelma (maksetaan yhdessä tai useammassa osassa Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimistolle). Normaalihinta 440 € / osallistuja. 

Majoitus ja täysihoito (maksetaan retriitin yhteydessä Villa Sagalle). Sisältää majoituksen, lakanat, pyyhkeen, kylpytakin, saunan ja paljun lauantai-iltana, kaikki ateriat ja smoothiet sekä ohjatut joogat. Hinta 248 € / osallistuja.

Early bird -hinta

Voimassa 2.10.2022 asti niin kauan kuin paikkoja riittää.

Sisältö ja ohjelma: 340 € sis. alv. (mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa).

Majoitus ja täysihoito: 248 € sis. alv. (maksetaan kertamaksuna Villa Sagalle 14 päivän sisällä paikkasi vahvistumisesta).

Early bird -hinnalla maksat siis koko kokonaisuudesta yhteensä 588 € (sis. alv ja kaikki kulut).

Kysymyksiä retriitteihin liittyen?

Haluatko kysyä jotain retriitteihin liittyen tai tiedustella yksityistä retriittiä omalle ryhmällesi tai työyhteisöllesi?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi

Tervetuloa mukaan! 

Terveisin, 

Menesty sydämellä -oppaat

Kymmenen hengen ryhmässä on vielä tilaa!

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!