KAUNIIN ELÄMÄN
ARKKITEHDIT

Tämä tarinallinen retriitti on sinulle, joka olet valmis herättämään sisälläsi kytevän taikuuden kipinän ja tuomaan sen näkyväksi elämässäsi

Lyhyt kuvaus retriitistä:

KEA on tarinallinen retriitti, jossa pääset tosielämän satujen, meditatiivisten maisemataukojen ja yhteisten kokemusten ja harjoitusten kautta vahvistamaan yhteyttä ytimeesi ja siellä asuvaan intuitiiviseen ja luovaan potentiaaliin. Eli toisin sanoen sinussa asuvaan taikuuteen!

Retriitti auttaa näkemään ja kokemaan sinussa asuvan kauneuden ja viisauden ja välittämään niitä entistä vahvemmin myös elämääsi ja ympärillesi. 

Lisäksi opit tehokkaita menetelmiä säteilyäsi himmentävien tunteiden hoitamiseen ja taikuutta torjuvien uskomusten muuttamiseen.

Seuraavat retriitit:

- Tammikuu: 7.-9.1.2022 Lyhdyn tilalla Kuusistossa

Aikainen taikuri -hinta voimassa 12.12.2022 asti.

Elääkö sisimmässäsi vielä usko taikuuteen ja satuhahmoihin?

Hyvä, sillä tällä retriitillä pääset sukeltamaan tarinaan, joka kertoo Kauniin elämän arkkitehdeistä. Nämä erityiset olennot ovat tulleet maan päälle kokemaan, vapautumaan, laajentumaan ja säteilemään taianomaista liekkiään tässä ennennäkemättömässä muutoksen ajassa.

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto - merkkilogo valkoinen

Nyt arkkitehtien on tullut aika kokoontua yhteen luomaan kaunista elämää, kukin omalla ainutlaatuisella tavallaan!

Tule kanssamme herättelemään itsessäsi sitä luovaa ja parantavaa lähdettä, jota Astrid Lindgren, Tove Jansson, J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling ja moni muu tarinankertoja on pitänyt elossa uinuvassa maailmassa!

Hei kauneuden ystävä!

Tervetuloa Kauniin elämän arkkitehdit -retriittiin.

Tällä retriitillä pääset viikonlopun ajaksi sukeltamaan tarinaan. 

Tuo tarina kertoo Kauniin elämän arkkitehdeistä.

Nämä erityiset olennot ovat tulleet maan päälle kokemaan, vapautumaan, laajentumaan ja ilmaisemaan itseään tässä ennennäkemättömässä muutoksen ajassa. 

Moni arkkitehdeista on käynyt elämässään läpi suuria, joskus kipeitäkin mullistuksia. Tämä retriitti tarjoaa tukea ja työkaluja, joiden avulla vanhat kivut voivat lempeästi vapautua, paljastaen niiden alla piilevän luovan potentiaalin.

Nämä arkkitehdit eivät luo muutosta puskemalla tai pakottamalla. Sen sijaan he matkustavat mielellään sisäiselle piirrustuspöydälle, jossa heidän työkalujaan ovat mm. herkkyys, tunteminen, salliminen ja tarinoiden voima.

Piirrustuspöytänsä äärellä jokainen arkkitehti luo omalla ainutlaatuisella tavallaan tasapainoa, toivoa, kauneutta, iloa, inspiraatiota, mahdollisuuksia ja myötätuntoista tilaa ympärilleen.

Nyt arkkitehtien on tullut aika kokoontua yhteen ja tukea toisiaan kauniin elämän luomisessa.

Suurin osa retriitistä tapahtuu sisätiloissa, mutta kokoonnumme myös nuotiolle musisoimaan, jakamaan tarinoita ja päästämään irti niistä tarinoista, joita et enää halua elää todeksi. Varauduthan tammikuun 2022 retriitillä piristäviin pakkaskeleihin!

Retriitit ovat toistaiseksi pienryhmäretriittejä. Noudatamme turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia.

Arkkitehti näkee kaiken taustalla piilevän kauneuden

KEA-retriitin esittelyvideo:

Retriitin pääasiallisena oppaana ja tarinankertojana toimii taiteilija ja meditaatio-ohjaaja Antti Quanta. Videolla kuulet hänen ajatuksiaan Kauniin elämän arkkitehdeista.

Kokemuksia aiemmilta arkkitehdeiltä:

Elinan KEA-kokemus

Elina on yrittäjä, puutalonomistaja ja neljän lapsen äiti. Hän osallistui Kauniin elämän arkkitehdit-retriitille heinäkuussa 2021 Helsingissä. Työharjoittelijamme Siiri kyseli Elinan tunnelmia matkan varrella.

“Sain niin paljon enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Kotimatkalla junassa mietin että tämä oli ehkä yksi elämäni hienoimmista viikonlopuista! Lähden tästä eteenpäin aivan täynnä innostusta ja luottamusta.

Sunnuntai-aamuna vielä pelotti, että saanko tämän retriitin hyvän fiiliksen siirrettyä kotiin ja arkeen. Sain heti kotimatkalla kokemuksen, että nyt asiat ovat oikeasti muuttuneet. Nauratti kuinka suurella itsevarmuudella pystyi käsittelemään heti retriitin jälkeen ihmissuhdetilanteen, joka on aiemmin tuntunut vaikealta!”

Sakun KEA-kokemus

Saku on ollut työharjoittelussa Sisäisten matkojen matkatoimistossa harjoittelemassa näkyväksi tulemista ja itsensä ilmaisemista. Hän on kirjoittanut sivuillemme matkakertomuksia-blogia.

Saku ja matkakertomuksia-blogi | Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

“Minun elämäni suurin harhakuva oli se, että ratkaisut löytyvät aina itseni ulkopuolelta. Tähän minut oli myös opetettu. Kauniin elämän arkkitehdit -retriitti muutti asian.

Yksi parhaista asioista retriitillä olikin se, että huomasin oman voimani olevan läsnä koko ajan. Oma sisäinen viisauteni oli ollut läsnä ennenkin, mutta en ollut aina kuunnellut sitä tai ymmärtänyt sen olevan perustavanlaatuinen, hiljaisempi osa minua, joka on odottanut korva herkkänä milloin sallin sen käyttööni."

Vapautuminen elämäni suurimmasta harhakuvasta

Minun elämäni suurin harhakuva oli se, että ratkaisut löytyvät aina itseni ulkopuolelta. Tähän minut oli myös opetettu. En tarkoita tällä sitä, että olisi väärin mennä lääkäriin tai hierojalle, jos on kipuja, etenkin kun se tuntuu itselle oikealta ratkaisulta. En tarkoita tällä myöskään sitä, ettei kuuluisi hakea ammattiapua esim. terapeutilta, jos kokee, että ei pärjää omien ajatustensa ja olonsa kanssa.

Tarkoitan omalla kohdallani tässä sitä, miten kaikki oma-aloitteisuus oli melkein täysin riisuttu minulta ja oman itseni kuunteleminen muiden sijaan tuli listalla aina viimeisenä. Olin antanut oman voimani, oman sisäisen viisauteni muille.

Mikä sitten muutti ajatukseni ja paljasti tämän harhakuvan?

Kauniin Elämän Arkkitehdit -retriitti.

Yksi parhaista asioista oli se, että huomasin oman voimani olevan läsnä koko ajan. Oma sisäinen viisauteni oli ollut läsnä ennenkin, mutta en ollut aina kuunnellut sitä TAI ymmärtänyt sen tulevan MINUSTA. Tämä oma viisaus ei ole jotain sellaista, joka tulee itseni ulkopuolelta. Se on perustavanlaatuinen, hiljaisempi osa minua, joka odottaa korva herkkänä milloin sallin sen käyttööni. 

Retriitillä sain hyvin henkilökohtaisella tasolla oivalluksen, että en ole vain ihminen. Olen myös elämän kokija, luoja ja läsnäoleva tietoisuus. Sain myös vahvan kokemuksen siitä, että nämä olivat olleet minussa koko ajan läsnä, vaikka en sitä ennen KEA:a tiedostanut.

Näiden eri osien yhteistyö mahdollistaa kauniin elämän luomisen ja sitä estävien rajoitteiden purkamisen.

Tammikuun 2022 KEA järjestetään 7.-9.1.2022 Lyhdyn tilalla Kuusistossa.

Kaarinan Kuusistossa sijaitseva Lyhdyn tila tarjoaa turvallisen ja elävän ympäristön, jossa pääset kokemaan vuoden kiertoa, maalaiselämää, luonnon kauneutta ja ainutlaatuisen seikkailun. 

Lyhdyn tila löytyy Kaarinan Kuusistosta aivan Lyhdyn tien päästä. Tämä alue on ollut oma saarensa ja Kuusiston piispanlinnan karja on laiduntanut täällä jo vuosisatoja.

Tilalla laiduntavan karjan alueen maisema on ainutlaatuista perinnemaisemaa, jollaista ei Suomessa juuri muualla tapaa. Lehmät laiduntavat ulkona toukokuusta marraskuun puoliväliin. Tammet ovat tavattavissa ympäri vuoden. Vanhimmat niistä ovat yli 500-vuotiaita. 

Tilan läheltä löytyvät Kuusiston linnanrauniot, josta Suomea on aikanaan hallittu. Tietoja piispojen oleskelusta Kuusistossa on vuodesta 1295 lähtien.  1500-luvulla Kustaa Vaasa antoi käskyn purkaa linna, mutta rauniot ovat edelleen hieno nähtävyys.

Retriitin opetus tapahtuu rauhallisissa ja erittäin hyvin varustelluissa kokoustiloissa. Niistä ulos astuessasi saatat törmätä kissoihin, mopoileviin lapsiin, lintubongareihin tai traktorin kanssa puuhaileviin isovanhempiin.

Kyseessä ei siis ole pelkästään hiljainen idylli, vaan elävä maatila, jossa on mahdollisuus kohdata läheltä sekä ihmisiä, luontoa että eläimiä.

Hinta, ohjelma ja aikataulu

Retriitin aikataulu

Kauniin elämän arkkitehdit -retriitit ovat ainakin toistaiseksi pienryhmäretriittejä, joihin otamme kerrallaan 8-10 osallistujaa.

Noudatamme turvavälejä ja ajankohtaisia hygieniasuosituksia.

Tammikuun retriitti järjestetään 7.-9.1.2022.

Retriittien virallinen ohjelma eli tarinalliset teoriaosuudet, meditatiiviset maisematauot ja ohjatut harjoitukset tapahtuvat Lyhdyn tilan vastikään remontoidussa kokoustilassa, joka on lämmin ja hyvin varusteltu ympäri vuoden.

Retriitit alkavat perjantai-iltana klo 18.30, jotta ehdit kauempaakin paikalle työviikon jälkeen. Lopetamme perjantaina klo 21.00.

Lauantain ohjatut osuudet pidetään klo 9.30-12.30 ja 14.00-18.30, jotta voit viettää myös omaa aikaa haluamallasi tavalla illalla.

Sunnuntain ohjattu osuus pidetään 9.30-12.00, jotta ehdit vierailla saaristossa ja kotiutua inhimilliseen aikaan, vaikka asuisit kauempanakin.

Majoitus

Jokainen osallistuja on itse vastuussa majoituksensa järjestämisestä.

Lyhdyn tila tarjoaa tapahtumatilojen lisäksi myös ensiluokkaista majoitusta (sovittava erikseen, ei sisälly retriitin hintaan).

Tammikuun 7.-9.1.2022 retriitille on vielä huoneita vapaana. Saat lisätietoa mahdollisen huoneen varaamisesta heti, kun retriittipaikkasi on vahvistettu.

Voit varata majoituksen myös lähistöltä, esimerkiksi Paraisilta tai Turusta.

Autolla ajat Turkuun noin 25 minuuttia. Jos sinulla ei ole autoa, voimme retriittipäivien alussa ja lopussa kuljettaa sinut 801 -bussilinjan varrelle, jolla pääset noin 35 minuutissa Turun kauppatorille tai linja-autoasemalle. Yhdensuuntainen bussilippu maksaa 6,20 €, joten varaathan käteistä, mikäli kuljet julkisilla.

Ruokailu

Retriittipäivien aikana tarjoamme Sisäisten matkojen matkatoimiston puolesta pähkinöitä, hedelmiä, teetä ja kahvia.

Lyhdyn tilan kokoustilasta löytyy jääkaappi, liesi, uuni ja kaikki ruuanlaittoon tarvittava. Voit siis tuoda mukanasi haluamasi eväät tai raaka-aineet. Lähin kauppa on K-Market Kuusisto, jonne ajaa Lyhdyn tilalta kahdeksassa minuutissa. Perjantaina tutustut muihin osallistujiin ja voitte halutessanne sopia myös yhteisten lounaiden valmistamisesta.

Suosittelemme hankkimaan ruokasi ennen retriittipäivän alkamista, jotta sinulla jää aikaan myös luonnosta ja ympäristöstä nauttimiseen.

Saunominen ja saaristoelämykset

Lauantain ohjelma päättyy noin 18.30. Sen jälkeen on mahdollista saunoa Lyhdyn tilan puulämmitteisessä rantasaunassa, mikäli sille on tarpeeksi kysyntää osallistujien keskuudessa.

Sunnuntaina retriittipäivän jälkeen ehdit vielä valoisaan aikaan vierailla esimerkiksi Kuusiston linnanraunioilla. Linnanraunioille on kuuden minuutin matka autolla.

Mikäli haluat käydä tutkimassa esimerkiksi Nauvoa tai muita kauempana olevia saaria, suosittelemme varaamaan tähän aikaa ennen retriittiä tai sen jälkeen. Sunnuntai-iltapäivä saaristossa voi olla hyvä tapa sulatella retriitin sisältöä ja muodostaa siitä omaa viisauttasi ennen arkeen paluuta.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kauniin elämän arkkitehdit-retriitin hinta on 490 € (sis. alv. 24 %), jonka voit maksaa yhdessä tai kahdessa osassa.

Voit lunastaa myös aikainen taikuri-hinnan 440 € (sis. alv), kun ilmoittaudut ja vahvistat paikkasi 12.12.2021 mennessä.

Hinta ei sisällä majoitusta eikä lämpimiä aterioita.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kokemuksia aiemmilta arkkitehdeiltä:

Katrin KEA-kokemus

“Se mitä tästä viikonlopusta sai oli jotain aivan käsittämätöntä. Tuntuu kuin kaikki elämässä olisi jo muuttunut. Tästä on todella hyvä lähteä jatkamaan ja luomaan jotain täysin uutta. Odotan innolla mihin tästä päästään!"

Kysymyksiä retriitteihin liittyen?

Haluatko kysyä jotain retriitteihin liittyen tai tiedustella retriittiä esimerkiksi omalle ryhmällesi?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi

Tervetuloa mukaan! 

Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaat

 

Mikä tekee juuri tästä retriitistä niin erityisen?

Videolla kerron, mitä minulle tarkoittaa kauniin elämän arkkitehti ja miksi koen tämän retriitin olevan yksi parhaista jutuista, jonka voimme yhdessä luoda!

Aloita katsominen painamalla vasemmasta alalaidasta löytyvää nuolta. 

Miten tunnistat ja saat luotua todeksi autenttisimmat, inspiroivimmat ja sielukkaimmat visiosi maailmassa, jossa kauneus ja herkkyys ovat niin monesti jääneet kaiken muun jalkoihin?

Kesän 2021 KEA -retriitit ovat kaupunkiretriittejä Helsingin keskustassa. Ne järjestetään 16.-18.7. (täynnä) ja 6.-8.2021 (4 paikkaa). 

Koronarajoituksia noudattaaksemme kummankin retriitin koko on rajoitettu kahdeksaan osallistujaan.

Lue siis lisää alta ja hae mukaan saman tien, jos tämä kutsuu sinua!

Yksinkertaisesti oivaltamalla, että kauneuden siemenet ovat sinussa. 

Sinulla on valta, vapaus ja vastuu herättää ne henkiin ja luoda niille tilaa puhjeta kukkaan.

Se on rakkauden teko itsellesi, mutta myös maailmalle.

Jokainen kauniin elämän arkkitehti luo nimittäin tasapainoa, toivoa, iloa ja myötätuntoista tilaa myös ympärilleen.

Arkkitehdin tie ei aina ole se helpoin. Mutta se on yksi palkitsevimmista.

Tältä retriitiltä saat reppuusi eväitä, joiden avulla luot henkeäsalpaavia mestariteoksia.

Annat niille yksinkertaisesti luvan syntyä kauttasi, pelkäämättä omia luomuksiasi.

Elämästäsi tulee taidetta, joka koskettaa läpi kosmoksen.

Jos kuulet korvissasi tämän kutsun, olet valmis elämään todeksi sen, minkä olet aina jollain tasolla tiennyt olevan mahdollista!

Tällä matkalla taikuri ja ihminen kohtaavat!

Kun taikuri tulee tutuksi, alat oivaltaa, että sille kaikki on helppoa.

Ihmiselle elämä on kuitenkin voinut olla todella kipeää ja vaikeaa.

Tällä retriitillä nämä kaksi kohtaavat ymmärtääkseen toisiaan ja luodakseen elämää yhdessä.

Jotta tämä onnistuu, ihmisen on tärkeä saada keinot päästää irti vanhoista tarinoista.

Retriittiin hakiessasi pääset kertomaan rehellisesti elämäntilanteestasi ja toiveistasi.

Vastaustesi avulla varmistamme retriitin vastaavan toiveitasi ja luomme yhteisestä matkastamme sellaisen, että sinä ja matkakumppanisi saatte juuri niitä oivalluksia, työkaluja ja tukea, joita tarvitsette kauniin elämän luomiseen.

Tähän viikonloppuun ovat tervetulleita vaikeatkin asiat ja kivut. Teemme tilaa kaiken sellaisen kohtaamiselle, joka estää sinua voimasta hyvin ja näkemästä kaikessa piilevää kauneutta

Tämä ei kuitenkaan ole terapiaa, vaan voimauttavaa sisäistä elämysmatkailua.

Älä siis tule hakemaan apua itsesi ulkopuolelta, vaan löytämään voiman ja vastaukset sisältäsi.

Retriitit Helsingissä 16.-18.7. ja 6.-8.8.2021.

Koronarajoituksia noudattaaksemme retriitin koko on rajattu kahdeksaan osallistujaan.

Miksi lähtisit matkalle kanssani?

Antti Quanta - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Olen Antti Quanta. Intuitiivinen tarinankertoja, meditaatio-ohjaaja, muusikko, yrittäjä ja mitä milloinkin yhdessä taikurin kanssa keksimme.

Jos luet tätä, tunnet minut varmaan jo jollain tasolla Sisäisten matkojen matkatoimiston matkoilta tai Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista. 

Tätä et ehkä kuitenkaan tiennyt.

Oma taikurini on yrittänyt ilmaantua elämääni useaan kertaan, vaihtelevalla menestyksellä.

Vuonna 2016 en ollut siihen ollenkaan valmis.

Silloin taikurini loi ensimmäiset näyttävät luomuksensa, mutta sekoitti samalla elämäni täysin.

Intensiiviset kokemukset johtivat kuukaudeksi sängyn pohjalle.

Matka kauniiseen elämään oli alkanut, mutta kokemus oli minulle ihmisenä yksinäinen, pelottava ja rankka.

Sen ei olisi tarvinnut olla niin kauhea.

Jos olisin silloin tiennyt sen mitä tämän retriitin aikana sinulle opetan, olisin voinut ottaa rennosti ja jopa nauttia taikurin ensimmäisestä näytöksestä tuolloin vuonna 2016.

Sen jälkeen seurasi pitkä valmistautuminen seuraavaan näytökseen.

Vuonna 2020 taikurini tuli luomaan kanssani Kehotietoisuus-matkan, mutta jätti minut vielä sen jälkeen rakentamaan matkatoimistoa ja viimeistelemään ihmisen puhdistumisprosessia.

Tätä kirjoittaessani kesäkuussa 2021 elämäni on nyt vihdoin sellaista, jossa taikurini ja ihmiseni voivat molemmat viihtyä ja luoda yhdessä, ilman tunnemyrskyjä tai romahduksia. Toisin sanoen, elämässäni on oikeasti tilaa taikuudelle.

Jos tämä nettisivu ja luomani matkat puhuttelevat sinua, niin omakin taikurisi on todennäköisesti kiinnostunut elämästäsi ja valmis luomaan kanssasi.

Ehkä teet jo ajoittain tai aktiivisesti yhteistyötä taikurisi kanssa.

Voin opastaa sinua luomaan kauniin ja sinulle toimivan suhteen ihmisen ja taikurin välille ja kutsumaan taikuuden elämääsi ja sen kaikille osa-alueille.

Lisäksi tarjoan työkaluja tuon yhteistyön kehittämiseen ja kerron tarinoita, jotka auttavat sinua luomaan elämästäsi sellaista, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla sinun matkaasi ja luomistasi.

Edellytys hyvälle retriittikokemukselle on, että olet valmis ottamaan täyden vastuun elämästäsi, valinnoistasi, tunteistasi ja uskomuksistasi.

Samalla saat vapauden luoda ja vastaanottaa juuri sitä, mikä sinulle on kaunista.

Minä ja muut arkkitehdit sekä matkatoimiston oppaat olemme mielellämme tukena matkallasi niin kauan, kuin sitä tarvitset.

Miten pääset mukaan?

Kesän 2021 retriitit ovat kaupunkiretriittejä Helsingin keskustassa.

Ne pidetään 16.-18.7. ja 6.-8.8.2021.

Koronarajoituksia noudattaaksemme retriitin koko on rajattu kahdeksaan osallistujaan.

Lue siis lisäohjeet ja hae mukaan mahdollisimman pian, mikäli tämä kutsuu sinua.

Jos sinulla on kysyttävää retriitistä, ota yhteyttä yhteys@menestysydamella.fi

Yhdessä luomme upeita kokemuksia!

Retriitit Helsingissä 16.-18.7. ja 6.-8.8.2021.

Koronarajoituksia noudattaaksemme retriitin koko on rajattu kahdeksaan osallistujaan.

Kokemuksia Antti Quantan ohjaamilta matkoilta:

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Se toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi.” -Jaana

“Kannattaa ehdottomasti tutustua! Sisältö ja kokemukset ovat silmiä avaavia.” -Tiia

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla ja katsoa tallenne useammissa osissa. Suosittelen osallistumaan, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi. Erityisesti suosittelen, jos koet itsessäsi erityisherkkyyden piirteitä.” -Ari

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta. Matkoilla parasta on yhteisöllisyys, turva ja hyväksyntä, jonka Antti luot ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

“Antin matkojen aikana on mahdollista pysähtyä rauhallisessa ja turvallisessa tilassa kuuntelemaan itseä, saada näkökulmia ja eväitä oman elämään ja poimia mukaan sen, mikä itseä palvelee. Omaa matkaa ei tarvitse enää tehdä yksin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!” -Jaana

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Tulee erityisen turvallinen ja luottavainen olo myös Antin soittamasta musiikista ja sellaista en ole kokenut ennen. Lisäksi Antin monipuolisuus ja tutkiva perehtyneisyys asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” – Anonyymi

“Oli mahtava huomata vuorovaikutuksen merkitys ja kuulla kanssalomailijoiden kommentteja ja kokemuksia. Toi turvaa ja helpotusta huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita eikä ole enää yksin niiden kanssa. Oli myös hienoa voida kokea tämä loma useampaan kertaan ja käydä se sopivissa osissa. Todella voimaannuttavaa!” –Saku

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna