KEHOTIETOISUUS

-verkkomatka

Vahvista elämänvoimaasi ja tee tutkimusmatka kehossasi piilevään viisauteen ja voimavaroihin!

"Chakrajärjestelmää voi lähestyä metaforisena karttana, jonka avulla ihminen voi tutustua syvemmin itseensä, eheytyä ja voimaantua!"

-terapeutti ja kirjailija Anodea Judith

Tervetuloa matkalle, joka mullistaa käsityksesi kehostasi ja sen kyvyistä!

Kehotietoisuus on tutkimusmatka kehosi viisauteen ja elämänvoimasi vahvistamiseen. 

Matkamme viitekehyksenä toimii terapeutti ja kirjailija Anodea Judithin laaja tutkimustyö kehomme energiakeskuksista eli chakroista, joiden vaikutusta elämääsi ja hyvinvointiisi pääset matkan varrella tutkimaan sekä teorian että meditatiivisten harjoitusten kautta. 

Yhdistelemme matkan varrella myös mm. tietoisuustutkija David Hawkinsin sekä monen muun mielenkiintoisen tutkijan ja opettajan teorioita.

Jos koet kutsun syventää itsetuntemustasi ja ystävystyä uudella tasolla kehosi kanssa, niin tämä matka on sinua varten!

 

Syventävällä Kehotietoisuus-verkkomatkalla opit:

Minkälaiselle matkalle olet lähdössä?

Kehotietoisuus -verkkovalmennuksen varrella ymmärrät, miten energiakeskuksesi peilaavat historiaasi ja elämäsi tapahtumia.

Opit hyödyntämään energiakeskuksia karttana, joka auttaa vapauttamaan kehostasi elämänvoimaasi syöviä tunnelatauksia, kuormittavia muistoja ja vääristyneitä uskomuksia ja tarinoita itsestäsi.

"Kehoni on nyt kotini!"

Saijan Kehotietoisuus-kokemus

“Turvattomuuden tunne aiheutti monia ongelmia elämässäni. Kehotietoisuus-matkan meditatiivisten harjoitusten aikana olen voinut vapautua siitä ja kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä.

Nyt kehoni on kotini ja olen löytänyt sen kanssa tasapainon, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa. Olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen.”

– Saija

Tiedostathan, että Sisäisten matkojen matkatoimiston matkat ovat oivalluksia tarjoavaa ja hyvinvointiasi tukevaa taidetta. Ne eivät korvaa esimerkiksi lääkärin tai terapeutin antamaa hoitoa.

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (musta merkkilogo)

Tutustu Kehotietoisuus-verkkomatkaan

Antti Quanta ja Kehotietoisuus-webinaarimatka - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Monipuolinen tutkimusmatka tunnetyöskentelyyn sekä kehosi viisauteen ja voimavaroihin

Kehotietoisuus-kartan sekä sen pohjalta kehitettyjen meditatiivisten maisemataukojen avulla voit tunnistaa ja vapauttaa sisäisiä voimavarojasi sekä vaikuttaa siihen, miten tunnet ja koet elämää omassa kehossasi.

Karttaa kehittäessäni olen hyödyntänyt terapeutti Anodea Judithin kehittämää viitekehystä. Siinä itämaisista filosofioista tutut ihmisen seitsemän energiakeskusta toimivat metaforisena karttana meditatiiviseen työskentelyyn, voimavaroihin ja tasapainon luomiseen.

Kehotietoisuus-verkkomatkalla olen soveltanut Judithin kursseilta ammentamaani viisautta suomalaiseen arkeen sopivaksi ja yhdistänyt karttaan myös monen muun tutkijan, terapeutin ja opettajan näkemyksiä.

Lisäksi isossa osassa ovat myös muusikon taustani sekä laaja kokemukseni erilaisten hengitys-, meditaatio- ja tunnetyöskentelytekniikoiden opiskelusta ja opettamisesta yli viiden vuoden ajalta.

Seuraavaksi pääset tutustumaan tarkemmin matkan sisältöön.

Kehotietoisuus-verkkomatkalla pääset tutustumaan ihmisen seitsemään energiakeskukseen sekä työskentelemään niiden kanssa ohjattujen harjoitusten avulla.

Matkan tarinalliset teoriaosuudet auttavat ymmärtämään kuhunkin energiakeskukseen linkittyviä tunteita, teemoja ja voimavaroja.

Ohjatut harjoitukset puolestaan tarjoavat mahdollisuuden hoitaa niitä joskus kaukaakin menneisyydestä tulevia kokemuksia tai perittyjä toimintamalleja,  jotka ovat voineet varastoitua energiakeskuksiin. Ne voivat vääristää minäkuvaasi tai aiheuttaa esimerkiksi pelkoa, ahdistusta, huolia tai muita vaikeita tunteita.

Voit nyt kokeilla tätä työskentelytapaa.

Kuuntele ensin kooste juurikeskukseen liittyvästä tarinallisesta teoriaosuudesta. Siinä kerron, miten esimerkiksi turvattomuuden tunteesta ja pelosta voi vapautua.

Videon lopussa pääset kokeilemaan juurikeskuksen kanssa työskentelyä.

Suosittelen käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen!

Sen jälkeen voit kuunnella maistiaisen juurikeskuksen meditatiivisesta maisematauosta:

Suosittelen käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen!

Puhuttelivatko ylläolevat videot sinua?

Jos haluat sukeltaa syvemmälle näihin teemoihin, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan Kehotietoisuus-verkkomatkalle! 

Saat sen varrella käyttöösi sekä juurikeskuksen että kaikkien muiden keskusten tarinalliset teoriaosuudet ja ohjatut harjoitukset.

Seuraavaksi pääset lukemaan tarkemmin matkan sisällöstä.

Tervetuloa kahdeksan viikon Kehotietoisuus-tutkimusmatkalle

Syventävä verkkomatka laajentaa käsitystäsi teemoista, joihin tutustuit webinaarimatkalla

Maksuttomalla Kehotietoisuus-webinaarimatkalla pääsit tutustumaan Kehotietoisuus-karttaan ja kokeilemaan sen pohjalta kehitettyjä meditatiivisia maisemataukoja. Jos et ole vielä ehtinyt katsoa webinaaria, löydät sen klikkaamalla tästä.

Syventävällä Kehotietoisuus-verkkomatkalla pääset sukeltamaan syvemmälle jokaisen energiakeskuksen* teemoihin ja työskentelemään kokonaisvaltaisesti niiden parissa.

Tämä matka ja sen tarjoamat tarinalliset osuudet ja meditatiiviset maisematauot voivat tarjota sinulle suuriakin oivalluksia ja vapautumisen hetkiä sekä auttaa muuttamaan tapaa jolla koet elämää omassa kehossasi, jos olet siihen valmis.

tai jatka lukemista.

Lipun hinta 25.11.2021 aloittavalle ryhmälle:

 • 77 € yhdeltä matkustajalta – mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa

Pääset seuraavaksi lukemaan tarkemmin siitä, mitä kukin matkan kahdeksasta etapista sisältää.

Kehotietoisuus-verkkomatkan seitsemän etappia

 

Kehotietoisuus-matka sisältää seitsemän etappia.

eli turvallisuuden ja tuen keskus

Juurikeskuksen etapilla pääset vahvistamaan sisäistä turvallisuuden tunnettasi ja kykyäsi olla läsnä kehossasi ja tässä hetkessä.

Yhteys juurikeskukseen auttaa ottamaan elämän tapahtumat tyynesti vastaan sellaisena kuin ne sinulle näyttäytyvät. 

Matkan ensimmäisellä viikolla saat juurikeskuksen materiaalien lisäksi käyttöösi myös lisämateriaaleja ja meditatiiviset maisematauot, joiden avulla ymmärrät paremmin kehossasi asuvia tarinoita ja niiden muuntamista. Näin sinulla on heti alusta asti hyvät eväät matkan myöhemmille etapeille.

Paljonko aikaa tarvitsen matkustamiseen ensimmäisellä viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 25.11.2021 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi. Ei siis haittaa, vaikka et ehtisi aloittaa matkaasi 25.11.2021.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Juurikeskus (kesto 45 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Juurikeskus (kesto 17 minuuttia)

Vapaaehtoinen täydentävä sisältö:

 • Lisämateriaalia ja meditatiivinen maisematauko  tunteiden ja tunnelukkojen hoitamiseen (kesto noin 25 minuuttia)
 • Lisämateriaalia ja meditatiivinen maisematauko rajoittavien tarinoiden ja uskomusten tunnistamiseen ja muuntamiseen (kesto noin 20 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

tai jatka lukemista.

eli tunteiden ja luovuuden keskus.

Menesty sydämellä - Menestysydamella.fi - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

Sakraalikeskuksen tarinallisessa teoriaosiossa syvennytään tunnetyöskentelyyn. Pääset kehittämään kykyäsi olla hyväksyvästi läsnä itsellesi ja kaikille tunteillesi. 

Lisäksi pääset tutustumaan uusista näkökulmista sisäiseen lapseesi sekä sen leikkisyyteen, luovuuteen ja voimavaroihin.

Meditatiivisella maisematauolla pääset tutkimaan, herättelemään ja vahvistamaan elämäniloa ja luovia kykyjäsi, jotka mm. terapeutti Anodea Judith yhdistää vahvasti tähän keskukseen.

Voit jo tässä vaiheessa tunnustella, voisiko sinusta löytyä luovuutta, leikkisyyttä ja kykyjä, jotka ovat elämäsi varrella hetkellisesti hautautuneet tai unohtuneet.

Paljonko aikaa tarvitsen matkustamiseen toisella viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 2.12.2021 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi. Voit siis aloittaa matkasi, vaikka muu ryhmä olisikin aloittanut jo aiemmin.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Sakraalikeskus (kesto 50 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Sakraalikeskus (kesto 16 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

eli itsevarmuuden, päätöksenteon ja aikaansaamisen keskus.

Solar plexuksen tarinallinen teoriaosio tarjoaa mahdollisuuden luoda uuden suhteen itsevarmuuteen ja päätöksentekokykyyn. Voit tässä osiossa löytää itsestäsi uudenlaista voimaa ja tunnistaa selkeämmin, mitä haluat ja mitä et halua.

Solar Plexuksen meditatiivinen maisematauko ja siinä koettu nuotiopiiri on ollut monelle matkustajalle yksi matkan kohokohdista. Se on herättänyt myös voimakkaita tunteita ja sen vuoksi tämän erityisen maisematauon voikin kuunnella esimerkiksi luonnossa tai muuten liikkuessa.

Tässä Kehotietoisuus-matkaterminaalissa jaettu kokemus Solar Plexus -viikosta:

20.7.2020 Kehotietoisuus-matkaterminaalissa

“Heippa kanssamatkaajat!

Kuuntelin eilen solar plexus -teoriaosuuden, illalla.

Tunnistin sitä ennen vastustusta ja meinasin lykätä kuuntelun tähän päivään, mutta päätin kuunnella kellonajasta huolimatta ja se oli hyvä päätös. Kuuntelin, opiskelin ja kirjoitin kynä sauhuten kaikki makupalat Antin muistiinpanoista ja tarinoista talteen, jalat suolakylvyssä samaan aikaan.

Sain hyvin kiinni näistä tässä osiossa esitellyistä hahmoista: 

Sisäisen kriitikkoni ja sisäiset vanhempani. Ne jäsentyivät paikoilleen ja tarjosivat aivan ihanaa “ahaa-elämystä”!

Kriitikolleni puhuin täydestä rauhasta, lempeästi: kiitos kun rakastat ja huolehdit suojataksesi minua, mutta kuule, minä en pelkää enää, minä pärjään ja olen suojattu, myös pettymyksissä!

Voi taivas, että tämä on hienoa!

Heräsin tänään kello viisi ihan tuoreena. Lähdin uimaan ja koin vedessä ihan uutta kehon ja mielen tasapainoa!

Sen jälkeen oli hyvä asettua maisematauon nuotiopiiriin kanssanne, oikein “näin” meidät yhdessä koolla.
Olipa vapauttava, kevyt ja voimallinen syvähoito! Vanhaa paloi nuotiossa!

Etenkin nämä Antin saksofoninsoitolla rikastutetut maisematauot ovat kyllä niin minulle luotuja.

Kiitos ja jatketaan matkaa!”

Paljonko tarvitsen aikaa matkustamiseen kolmannella viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 9.12.2021 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi. Voit siis aloittaa matkasi, vaikka muu ryhmä olisikin aloittanut jo aiemmin.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Solar plexus (kesto 57 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Solar plexus (kesto 19 minuuttia)

Vapaaehtoinen täydentävä sisältö:

 • Alakeskuksiin liittyvät kysymykset ja vastaukset -webinaaritallenne (kesto 120 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

tai jatka lukemista.

eli antamisen, vastaanottamisen ja ihmissuhteiden keskus.

Sydänkeskuksen viikolla saat eväitä, joiden avulla voit muuntaa syvääkin kipua ja surua myötätunnoksi ja luoda tilaa syvemmille ihmissuhteille, antamiselle sekä vastaanottamiselle.

Tässä osiossa Antti jakaa tarinan omasta menetyksestään ja sen käsittelystä. Se luo tilaa myös sinulle käsitellä suruja ja pettymyksiä, jolloin pääsee syntymään tilaa uudelle.

Meditatiivinen maisematauko on pitkä, rauhallinen ja hoitava.

4.8.2020 Kehotietoisuus matkaterminaalissa

“Haluan kiittää chakra-tietopaketeista ja meditaatioista. Ne ovat suorastaan upeita taideteoksia, joissa on valtava voima.

Erityisesti pidin siitä, miten olit toteuttanut musiikin sydämen, kurkun ja kolmannen silmän harjoituksissa!

Sydänmeditaatiossa saksofonisi sytyttää kehossa rakkauden liekin. Kurkussa musiikin osuus oli eri tunnetiloja tukeva, maltillisesta voimakkaaseen. Kolmannessa silmässä taas ”mind blowing”.

Osa osuuksista on tuntunut ihanilta ja vaivattomilta, toiset taas haastavammilta. Sydämen maisematauko rauhoittaa, mutta tuo myös surua pintaan. Luotan silti matkaan. Kiitos!”

Tiedostathan sinäkin, että tämä matka voi nostattaa monenlaisia tunnekokemuksia.

Ylläoleva viesti tuo hyvin esiin sen, että hienojen hetkien lisäksi matka voi sisältää myös tunteikkaampia tai vaikeampia päiviä. Tämä on hyvin luonnollista, kun kehossa olevat tarinat ja kokemukset tulevat ensin näkyväksi ja tunnetuksi ja pääsevät sitten muuntumaan.

Tätä varten olemme luoneet Kehotietoisuus-matkustajille oman matkaterminaalin eli keskustelualueen, jossa pääset halutessasi jakamaan ja pohtimaan matkan herättämiä ajatuksia omalla nimelläsi tai anonyymisti oppaidemme ja muiden matkaajien kanssa.

Tiedostathan, että matkaterminaali ei kuitenkaan korvaa mielenterveyden ammattilaisen tarjoamaa hoitoa. Jos matka herättää tunteita, joiden käsittelemiseen matkan tarjoamat työkalut eivät yksin riitä, olethan yhteydessä oppaisiin.

Paljonko tarvitsen aikaa matkustamiseen neljännellä viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 16.12.2021 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi. Voit siis aloittaa matkasi, vaikka muu ryhmä olisikin aloittanut jo aiemmin.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Sydänkeskus (kesto 60 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Sydänkeskus (kesto 33 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

Tässä kohtaa matkaa pidämme viikon mittaisen joulutauon

Joulutauolla voit kertailla sisältöjä tai keskittyä ihan muuhun. 

tai jatka lukemista.

eli ilmaisun, vuorovaikutuksen ja omien rajojen keskus.

Kurkkuchakraviikolla pääset tunnistamaan ja vahvistamaan sinulle luontaisia ilmaisun muotoja sekä vapauttamaan “paloja kurkusta” eli tunnepohjaisia kommunikaation tukoksia.

Meditatiivisella maisematauolla pääset turvallisessa tilassa keskustelemaan mahdollisten sinua satuttaneiden ihmisten kanssa ilman, että sinun tarvitsee heitä fyysisessä maailmassa kohdata.

Ote matkareportteri Sakun Matkakertomuksia-blogista:

“Koska kukaan ei ollut ajatustenlukija, en voinut kouluikäisenä tulla koskaan ymmärretyksi tai kohdelluksi kuten sisimmässäni toivoin.

Syventävän Kehotietoisuus-matkan meditaatiossa pääsin käymään minulle etäiseksi jääneen isäni tai jonkin hänen syvimmän olemuksensa kanssa aidoimman keskustelun, jonka olen koskaan hänen kanssaan käynyt.”

Paljonko tarvitsen aikaa matkustamiseen viidennellä viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 30.12.2021 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Kurkkuchakra (kesto 50 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Kurkkuchakra (kesto 19 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

eli ajattelun, intuition ja luovan ongelmanratkaisun keskus.

Digiajan jatkuvat notifikaatiot ja ärsykkeet saavat helposti etenkin herkän mielen käymään kovilla kierroksilla. Kuormittuessaan on vaikea ajatella selkeästi tai hyödyntää intuitiota luovassa ongelmanratkaisussa. Siksi tämän keskuksen teemat ovat erityisen tärkeitä tasapainoisen toiminnan kannalta.

Kolmannen silmän tarinallinen teoriaosuus tarjoaa näkökulmia mielen rauhoittamiseen ja omanlaisen intuitiivisuuden tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Meditatiivinen maisematauko puolestaan tarjoaa lempeän mieltä hoitavan matkan, jonka voit tehdä esimerkiksi päivätorkkujen yhteydessä tai illalla ennen nukkumaanmenoa.

Ote kolmanteen silmään liittyvistä muistiinpanoista, joita pääset kuulemaan tämän etapin tarinallisessa teoriaosuudessa:

“Kolmannen silmän aktiivisin kehitysvaihe on teini-ikä. Heräät tutkimaan, miten haluat elää. Kokeilet erilaisia tyylejä ja ajatusmalleja. Alat kyseenalaistaa sitä, mitä on opetettu ja etsiä itseäsi, totuuttasi ja identiteettiäsi.

Maailma syöttää jatkuvasti impulsseja ja ärsykkeitä. Tämä keskus auttaa suodattamaan ne ja kuulemaan selkeästi omia ajatuksiasi ja intuitiosi ääntä.

Yksi kolmannen silmän tärkeimpiä tehtäviä on erottaa omat ajatukset muiden ajatuksista. Kuudennen keskuksen tasolla syntyy selkeys siitä, kuka minä olen, mikä minulle on tärkeää ja mitä haluan elämässäni kokea ja toteuttaa. Jos alemmat keskukset ovat tasapainossa, näitä visioita kohti on myös helppo kulkea.”

Antti on kirjoittanut nämä matkapäiväkirjaansa Anodea Judithin opetusta kuunnellessaan. Kolmannen silmän tarinallisessa teoriaosuudessa hän tulkitsee niitä myös oman kokemuksensa sekä asiakastyöstä saatujen oivallusten kautta.

Paljonko tarvitsen aikaa matkustamiseen kuudennella viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 6.1.2022 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Kolmas silmä (kesto 63 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Kolmas silmä (kesto 22 minuuttia)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

tai jatka lukemista.

eli yhteyden, luottamuksen ja tietoisuuden keskus.

Kvanttielämää-podcast. Oppaana Antti Quanta. Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto.(www.menestysydamella.fi)

Kruunuchakraviikko on matkan henkilökohtaisin etappi. 

Tarinallisen teoriaosuuden ja meditatiivisen maisematauon avulla pääset tutkimaan seuraavia itseesi ja elämään liittyviä kysymyksiä.

Ote kruunuchakraan liittyvistä muistiinpanoista, joita pääset Antin lukemana kuulemaan tämän etapin tarinallisessa teoriaosuudessa:

“Kruunuchakran kautta olet yhteydessä tietoisuuteen, sieluusi tai siihen, minkä koet itsellesi pyhänä. Sen kautta saat inspiraatiota ja tunnistat uusia mahdollisuuksia. Näet itsesi ja elämäsi tapahtumat armollisesta ja parantavasta perspektiivistä.

Kruunuchakran kehitysvaihe on varhaisesta aikuisuudesta eteenpäin. Alat kerätä itsenäisesti tietoa ja laajentaa tietoisuuttasi. Onko korkeampaa voimaa olemassa? Mikä on suhteeni siihen?

Kruunuchakra kehittyy jatkuvasti sitä mukaan kun elät, opiskelet koet asioita ja teet niistä tulkintoja. Nämä kaikki laajentavat ymmärrystä itsestäsi ja tästä todellisuudesta, jossa elät.”

Paljonko tarvitsen aikaa matkustamiseen seitsemännellä viikolla?

Tähän keskukseen liittyvät sisällöt ilmestyvät Kehotietoisuus-matkaterminaaliin torstaina 13.1.2022 klo 18.30. Voit sen jälkeen tutkia ja käydä sisältöjä läpi omaan tahtiisi.

Voit tältä viikolta varata kalenteristasi aikaa seuraaville sisällöille:

 • Tarinallinen teoriavideo: Kruunuchakra (kesto 90 minuuttia)
 • Meditatiivinen maisematauko: Kruunuchakra (kesto 18 minuuttia)

Vapaaehtoinen täydentävä sisältö:

 • Kesän 2020 Kehotietoisuus-ryhmän kysymykset & vastaukset -webinaaritallenne yläkeskuksiin liittyen (kesto 120 min)

Sisällöt ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan matkan alkamisesta tai siitä päivästä, kun ostat lippusi.

Yhteinen päätöswebinaari

Tässä kohtaa matkaa olet tutustunut perusteellisesti koko Kehotietoisuus-karttaan ja sen teemoihin. On aika luoda oma tapasi hyödyntää tätä tietoa ja ymmärrystä elämässäsi.

Kokoonnumme vielä matkan lopuksi kertaamaan matkan oppeja yhteiselle webinaarimatkalle. Vastaan myös matkan varrella pintaan nousseisiin kysymyksiin ja luon niiden pohjalta matkan viimeistelevän meditatiivisen maisematauon.

Tarjoan päätöswebinaarissa ajatuksia siihen, miten voit Kehotietoisuus-karttaa hyödyntäen tunnistaa ja elää todeksi sinulle tärkeät asiat ja eniten puhuttelevat mahdollisuudet, joita elämä tarjoaa.

Webinaari järjestetään livenä 20.1.2022 klo 18.30. Siitä ilmestyy myös tallenne seuraavana päivänä.

Yhdessä luodun päätöswebinaarin kesto on noin kaksi tuntia.

Matkalipun hinta

Kehotietoisuus-matkalipun hinta:

 • 77 € yhdeltä matkustajalta

Maksat siis kattavasta ja hyvää palautetta saaneesta matkasta alle 10 € / etappi.

Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Maksutapoina toimivat verkkopankit, maksukortit ja Mobile Pay.

Tämän matkan varrelta poimit reppuusi työkalut, joiden avulla voit navigoida isojenkin muutosten ja mullistusten keskellä ja hyödyntää luovasti omia lahjojasi nopeasti muuttuvassa maailmassa. 

Me Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaat olemme yrittäjiä ja lipputulot ovat tärkein tulonlähteemme, jolla katamme toimintamme ja elämisemme kulut. 

Ostaessasi matkalipun tuet samalla Sisäisten matkojen matkatoimiston toimintaa ja alustamme sekä matkojemme kehittymistä. 

Lipun ostamisen yhteydessä sinulle luodaan tili ja käyttäjätunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, jonne kaikki matkan sisällöt julkaistaan.

Sisällöt ja tunnukset ovat käytössäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Suuri kiitos arvokkaasta tuestasi!

tai jatka lukemista.

Kuinka kauan sisällöt ovat käytössäni virallisen osuuden jälkeen?

Osalle asiakkaistamme tämän matkan meditatiivisista maisematauoista on tullut pysyviä työkaluja, joiden avulla he kehittävät ja ylläpitävät kehon ja mielen tasapainoa sekä voimavaroja arjessa.

Virallisen kahdeksan viikon matkan jälkeen sinulla on vielä kaksi kuukautta aikaa vapaasti katsoa, kerrata ja hyödyntää matkan materiaaleja.

Voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä myös neljän kuukauden jälkeen liittymällä Sisäisten matkojen matkatoimiston ystävien jäseneksi (alkaen 8 € / kk).

Tämä ei tapahtu automaattisesti ja saat sähköpostitse lisätietoa asiasta ennen käyttoikeutesi umpeutumista.

Uusin ryhmä on aloittanut 25.11.2021.

Voit käydä matkaa omien aikataulujesi mukaan ja saat silti käyttöösi oppaiden ja muiden matkaajien tuen.

tai jatka lukemista.

Kehotietoisuus: Maksuton webinaarimatka Antti Quantan kanssa

Mistä syventävän verkkomatkan sisältö koostuu?

Jokainen matkan etappi sisältää tarinallisen teoriaosion sekä meditatiivisen maisematauon. 

Lisäksi matkan tueksi on kehitetty täydentäviä sisältöjä.

Jokaista keskusta varten on varattu yksi viikko, jonka aikana voit aikatauluttaa matkasi haluamallasi tavalla.

Kahdeksannella viikolla pääset osallistumaan livenä tai tallenteen kautta matkan päätöswebinaarin, jossa Antti vastaa matkan aikana heränneisiin kysymyksiin ja tarjoaa ajatuksia, joiden avulla voit löytää oman tapasi hyödyntää Kehotietoisuus-karttaa elämässäsi myös matkan jälkeen.

Matka päätetään webinaarissa yhteiseen meditatiiviseen maisemataukoon.

Matkan tärkeimmät sisällöt:

 • Tarinallinen teoriaosuus jokaisesta energiakeskuksesta.
 • Jokaiselle energiakeskukselle oma meditatiivinen maisemataukonsa.*
 • Meditatiivinen maisematauko ja lisämateriaalia kehossa asuvien tarinoiden ja rajoittavien uskomusten tunnistamiseen ja muuntamiseen. 
 • Meditatiivinen maisematauko ja lisämateriaalia kuormittavien tunteiden vapauttamiseen ja elinvoiman lisäämiseen.
 • Yhteinen päätöswebinaari: Löydä oma tapasi hyödyntää karttaa elämässäsi!

*Maisematauot on mahdollista kuunnella sekä musiikin kanssa että ilman musiikkia.

Kaikki matkan videot ja meditatiiviset maisematauot ovat helposti katsottavissa ja kuunneltavissa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Löydät kaikki sisällöt kätevästi samasta paikasta eli Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelta, jonne saat tunnukset heti matkalle ilmoittauduttuasi. 

Täydentävät ja oppimista tukevat sisällöt:

Kehitämme myös jatkuvasti matkan sisältöä palautteen pohjalta.

Matkan aikataulu ja vinkkejä matkaamiseen

Tässä vinkkejä, joiden avulla luot itsellesi mahdollisimman hyvän matkakokemuksen:

 • Kehotietoisuus-verkkomatkan sisällöt on jaksotettu kahdeksalle viikolle, jotta matka on helppo sovittaa kiireiseenkin arkeen. 
 • Matkan käymiseen kannattaa varata noin 60-90 minuuttia viikossa. Voit luoda aikataulusi sen mukaan, mikä sinulle parhaiten sopii.
 • Voit käydä matkaa  älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.
 • Tarinallisia teoriaosuuksia voit kuunnella esimerkiksi työmatkalla, lenkillä tai illalla ennen nukkumaanmenoa.
 • Meditatiivisia maisemataukoja varten suosittelemme varaamaan rauhallisen oman tilan.

KAHDEKSAN ETAPPIA:

 • Juurikeskus: Turvallisuus, resurssit ja läsnäolo
 • Sakraalikeskus: Tunteet, luovuus ja ilo 
 • Solar plexus: Itsevarmuus, tahto ja päätöksenteko
 • Sydänkeskus: Antaminen, vastaanottaminen ja ihmissuhteet 
 • Kurkkuchakra: Ilmaisu, vuorovaikutus ja terveet rajat
 • Kolmas silmä: Selkeä ajattelu ja intuitio
 • Kruunuchakra: Yhteys, luottamus ja elämän navigoiminen 
 • Päätöswebinaari: Löydä oma tapasi hyödyntää karttaa elämässäsi

Jokainen etappi sisältää tarinallisen teoriaosuuden ja meditatiivisen maisematauon. 

tai jatka lukemista.

Osallistujien kokemuksia

Kehoni on nyt kotini

Saijan kokemuksia Kehotietoisuus-matkalta

Videolla pääset kuulemaan Kehotietoisuus-verkkomatkalle osallistuneen Saijan kokemuksia matkan vaikutuksista mm. kehon ja mielen yhteyteen sekä turvattomuudesta ja itsensä pienentämisestä vapautumiseen.

Oivalluksia ja suhteiden syvenemistä

Maritan kokemuksia Kehotietoisuus-matkalta

“Huomenta Antti!

Halusin lähettää sinulle viestin, vaikka Kehotietoisuus-matka on vielä kesken. Haluan nyt jo sanoa kiitos tästä kurssista. Olen saanut tästä niin paljon itselleni. 

Kurssi on auttanut matkallani todella paljon. Joka päivä oivallan uusia asioita elämästäni ja voin niin hyvin. Sydänkeskuksen kohdalla kerroit varjotyöskentelystä, joka auttoi minua ymmärtämään käytöstäni nuorena. Terapeutti Anodea Judithin lause “Se mikä sattuu sydämeesi on se, mihin haluat vaikuttaa” on ollut minulle merkittävä.  Teoriaosuudet ovat olleet mielenkiintoisia. Kaksi viimeistä ovat puhutelleet minua, eniten ja ennen kaikkea viidennen viikon meditatiivinen maisematauko, joka on saanut hiljaiset kyyneleet virtaamaan. Kuuntelin sen ensin ja toisella kerralla tein muistiinpanoja. Luulen, että kuuntelen sen vielä monta kertaa. 

Minulla on poikani lisäksi 23-vuotias tytär, joka on jo monta vuotta joogannut ja meditoinut. Hän on tutustunut chakroihin jo paljon aiemmin kuin minä. Olemme tänä keväänä ja kesänä käyneet paljon mielenkiintoisia keskusteluja. Hän on onnellinen, että voi nyt äidin kanssa keskustella entistä syvemmin. Olemme lähentyneet entisestään. Pystyn nyt myös tukemaan poikaani aivan toisella tavalla kuin ennen.

Kiitos.”

– Marita, kesän 2020 osallistuja

Tiedostathan, että Sisäisten matkojen matkatoimiston matkat ovat oivalluksia tarjoavaa tarinankerrontaa ja hyvinvointia tukevaa taidetta. Jokainen matkustaja on itse vastuussa siitä, miten tulkitsee ja hyödyntää sisältöä elämässään.

Voimmeko olla avuksi?

Jos haluat maksaa matkan osissa tai sinulla herää mitä tahansa matkaan liittyviä kysymyksiä, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi

Kooste

Nämä on hyvä tietää matkalle lähtiessäsi

Tämä palaute kiteyttää hyvin, miksi tästä matkasta kannattaa maksaa:

“Olin ennen Kehotietoisuus-matkaa käynyt läpi useita eri metodeja, menetelmiä, lukenut lukuisia kirjoja, kuluttanut googlea kuin hullu ja etsinyt vastauksia omaan elämään liittyviin kysymyksiin eri opettajilta ja opetuksista. Mikään ei tuntunut rauhoittavan.

Antin Kehotietoisuus-matkan aikana löysin ensimmäistä kertaa itsestäni kodintunteen sekä rauhan. Kaikki alkoi vihdoin avautumaan minulle ymmärrettävällä tavalla ja sain kiinni siitä, mistä tässä oikein on kyse.

Matkalla löysin avaimia itseeni ja olen kokenut todella positiivisia muutoksia suhteessa itseeni ja elämääni. Matkan jälkeen maisematauot ovat auttaneet myös syventämään ja ylläpitämään tätä kaikkea hyvää!

Upea matka, suosittelen todella lämpimästi.”

-Karoliina, kesän 2021 Kehotietoisuus-matkaaja

Oppaanasi Antti Quanta

Antti Quanta ja Kehotietoisuus-webinaarimatka - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Hei ystävä.

Kiva kun luit tänne asti. Kerron vielä loppuun sinulle tarinani. Tunnustele sen kautta, haluatko lähteä tälle matkalle kanssani.

Pikkulapsena olin hyvin rohkea, luova, valoisa ja iloinen. Synnyin Helsingissä mutta muutin muutaman kuukauden ikäisenä Indonesian vilkkaaseen pääkaupunkiin Jakartaan. Ala-asteen aloitin sveitsiläisessä Bogis-Bosseyn pikkukylässä Jura-vuoriston juurella.

Äitini on kertonut, että en koskaan uuteen paikkaan muuttaessamme sanonut lähteväni etsimään kavereita, vaan löytämään heitä. Tämän piirteen olen onnistunut säilyttämään myös aikuisena esimerkiksi aina kun olen muuttanut uuteen kaupunkiin töiden tai opintojen perässä.

Teini-iässä perhettäni kohtasi suuri haaste. Pikkuveljeni Iiro sairastui syöpään ja kuoli siihen kaksi vuotta myöhemmin. Se sammutti elämäniloni sekä luottamukseni. Tilalle asettui surun, riittämättömyyden, avuttomuuden ja pelon tunteita. Seuraavat kymmenen vuotta olivat lähinnä harmaata tunnemassaa, josta en oikein itsekään ottanut selvää.

Kun sitten aloin lopulta purkaa sitä kuormaa, joka tuon veljeni sairausajan ja kuoleman myötä oli kertynyt, lävitseni alkoi virrata melkoinen määrä voimakkaita tunteita. 

Alku oli aikamoista vuoristorataa: ylös ja alas, pimeästä valoon, surusta iloon ja takaisin. Aluksi se tuntui pelottavalta ja hallitsemattomalta, vaikka elämässäni oli hyviä terapeutteja ja muita ihmisiä, joille pystyin kokemustani jakamaan.

Suurin käänne matkallani oli se, kun löysin terapeutti Anodea Judithin ja puuttuvan palasen Kehotietoisuus-karttaan. Sen avulla tunteiden kohtaamisesta ja käsittelystä tuli huomattavasti tasapainoisempaa ja minua vahvasti hallinneet pelon, ahdistuksen ja masentuneisuuden tunteet alkoivat väistyä sisäisen turvallisuuden ja luottamuksen tieltä. Minulla oli vihdoin keinot kohdata kaikenlaiset vastaan tulevat kokemukset ja tunteet.

Maksuttomalla Kehotietoisuus-webinaarimatkalla pääset tutustumaan niihin menetelmiin, työkaluihin ja eri alojen tutkijoilta saamiini oivalluksiin, joiden avulla minulle aukesi tuntemisen ja tunteiden käsittelyn maailma. Syventävällä Kehotietoisuus-verkkomatkalla pääset puolestaan sukeltamaan syvemmälle kartan teemoihin ja ottamaan sen tueksi kehitetyt meditatiiviset maisematauot käyttöön omassa elämässäsi.

Kartta tarjoaa sinulle kattavat työkalut elämän erilaisiin tilanteisiin ja tunnemyrskyihin. Sen avulla voit tasapainottaa tunteitasi sekä muuntaa menneisyyden kokemuksia ja taakkoja voimavaroiksi.  Siihen meditatiiviset maisematauot ovat saamamme palautteen perusteella erityisen hyvä tuki. Käytä siis rohkeasti tämän matkan työkaluja apunasi aina silloin, kun sitä tarvitset.

Toivon, että minun tarinani ja minua suuresti auttanut Kehotietoisuus-kartta voivat nyt puolestaan auttaa sinua muuntamaan kehossasi ja alitajunnassasi asuvia tarinoita sellaisiksi, jotka tukevat onnellisuuttasi, luovuuttasi ja tämän hetken hyvinvointiasi.

Olet jo perillä. Nauti matkasta!

Terveisin,

Antti

Tiedostathan, että Sisäisten matkojen matkatoimiston matkat ovat oivalluksia tarjoavaa ja hyvinvointiasi tukevaa taidetta. Ne eivät korvaa esimerkiksi lääkärin tai terapeutin antamaa hoitoa.

Voimmeko olla avuksi?

Jos haluat maksaa matkan osissa tai sinulla herää mitä tahansa matkaan liittyviä kysymyksiä, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi