KEHOTIETOISUUS

-maksuton webinaarimatka

Tutustu Kehosi viisauteen ja voimavaroihin

Oppaana Antti Quanta

Kehotietoisuus -webinaarimatka

Tässä maksuttomassa webinaarissa pääset tutkimaan ihmisen keho-mieli yhteyttä, tunnetyöskentelyä ja sisäisten voimavarojen kehittämistä oppaamme Antin omakohtaisten kokemusten sekä terapeutti ja kirjailija Anodea Juditilta ja tietoisuustutkija David Hawkinsilta saatujen oppien näkökulmasta. 

Webinaarissa yhdistyvät käytännölliset tosielämän tarinat, kiinnostava teoria sekä vapauttavat ja oivalluttavat meditatiiviset harjoitukset. 

Voit aloittaa matkasi katsomalla tämän 10 minuutin maistiaisen webinaarista:

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan kokemuksen.

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (musta merkkilogo)

Huomaathan, että Menesty sydämellä -matkat ovat oivalluksia herättävää ja hyvinvointia tukevaa viihdettä. Ne eivät korvaa esimerkiksi terapeutin antamaa hoitoa.

Katso maksuton Kehotietoisuus-webinaari tilaamalla linkki sähköpostiisi:

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, josta voit halutessasi poistua koska tahansa.

Palautetta Kehotietoisuus-webinaarista:

"Huomasin webinaarin aikana, että tässä taitaa olla avain johonkin mahtavaan uuteen asiaan. Voin lämpimästi suositella ja sanoa, että yksi parhaista webinaareista vuosiin!"

"Kehotietoisuus-matka toi toivottua muutosta elämääni. Uskomatonta, miten kehosta liukeni jumeja ja taakkoja pois. Antti, sinua on tosi mukava kuunnella ja tykkäsin paljon kuulla elämääsi liittyvistä kokemuksista. Käytännön esimerkit tekivät asioista konkreettisia ja helposti sovellettavia. Kiitos ja ihanaa jatkoa teille!"

"Olipa aivan mahtava webinaari. Jotain mitä olen hakenut ja nyt se tuli vastaan. Olen toki tutustunut chakroihin jo joskus jonkun verran, mutta en ole tajunnut miten tärkeitä ne ovat."

KEHOTIETOISUUS

Mitä webinaarimatka sisältää?

Kehotietoisuus-webinaarimatka sisältää tarinoita, teoriaa ja käytännön harjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään paremmin kehoasi ja siinä asuvaa viisautta. 

Lisäksi pääset vahvistamaan sisäisiä voimavarojasi ja purkamaan elämänvoimaasi heikentäviä tunnelukkoja ohjatun harjoituksen avulla.

Noin 90 minuuttia kestävä webinaari sisältää seuraavat osiot, jotka voit katsoa tai kuunnella kerralla tai useammassa osassa:

Webinaarin sisältö:

Oppaasi webinaarissa

Antti Quanta ja Kehotietoisuus-webinaarimatka - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Antti Quanta on erityisherkkä toimitusjohtaja, yrittäjä, muusikko, tarinankertoja ja Menesty sydämellä -opas. Äärimmäinen herkkyys oli aikanaan Antille taakka, mutta hän on löytänyt oman tapansa muuntaa herkkyytensä supervoimaksi ja luovan ongelmanratkaisun työkaluksi.

Antille rakkaita aiheita ovat herkkyyden ja intuition hyödyntäminen erityisesti työssä, ongelmanratkaisussa, taiteen luomisessa, ihmissuhteissa, valmentamisessa sekä tunne- ja uskomustyöskentelyssä.

Aloita Kehotietoisuus-webinaarimatka

Webinaarin kesto on 1 h 36 min. Voit katsoa sen kerralla tai osissa.

Tämä suosittu webinaari on vielä toistaiseksi katsottavissa. Voit tilata linkin sähköpostiisi ja aloittaa katsomisen heti, kun sinulle sopii.

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, jolta voit poistua milloin tahansa.

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!
Antti Quanta & Intuition tietotoimisto - Menesty sydämellä, Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Kehotietoisuus-webinaarimatkasta saatua palautetta:

"Oli mukava kun Antti avasit tätä kehotietoisuuden teemaa omien konkreettisten töihin ja ihmissuhteisiin liittyvien esimerkkiesi kautta. Se avasi paljon uutta, vaikka aiheet sinänsä olivat jo ennestään tuttuja! "

"Kehotietoisuus-matka on antanut vapauden nauttia yksinkertaisista asioista sekä elämästä omassa kehossani. Se on myös auttanut kehittämään yhteyttä mielen ja kehon välillä, jonka myötä koen olevani ihmisenä taas eheä kokonaisuus."

"Kiitos. Ahdistusta ollut minulla ilmassa ja hiukan jännitin osallistua webinaariin, mutta annoin itselleni luvan tulla mukaan ja vaikka poistua, jos siltä tuntuu. Kylläpäs kannatti ja tuntui hyvältä ottaa vapaata ahdistuksesta!"

"Olin käsitellyt erästä kipeää muistoa terapeuttini kanssa ja tämän webinaarin kautta sain nyt myös siihen liittyvät tunteet vapautettua. Suuri kiitos!"

Aloita webinaarimatka syöttämällä etunimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Webinaari on maksuton eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Liityt ilmoittautuessasi postituslistallemme, jolta voit poistua milloin tahansa.

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!