Kehotietoisuus

KEHOTIETOISUUS

Vahvista elämänvoimaasi ja tutustu kehosi viisauteen ja voimavaroihin!

Kehotietoisuus - maksuton webinaarimatka Antti Quantan kanssa. Tervetuloa tutustumaan karttaan, jonka avulla voit kokea oivalluttavaa iloa, muuntaa kipeätkin tunteet ja kokemukset voimavaroiksi ja vahvistaa luottamusta itseesi ja elämään. Inspiraationa karttaa kehitettäessä ovat toimineet lukemattomat kurssit, opettajat ja asiakkaat, useilta tutkijoilta ja terapeuteilta ammennettu viisaus sekä yläasteen fysiikan oppikirja Fysio.

Kehotietoisuus-matkan on kehittänyt erityisherkkä yrittäjä, tarinankertoja ja meditaatio-ohjaaja Antti Quanta.

Kehotietoisuus-kokonaisuus koostuu maksuttomasta webinaarista sekä syventävästä verkkomatkasta.

Kehotietoisuus-verkkomatkan tarina

Hei, olen Antti!

Kehoni on minulle nykyään arvokas ystävä ja ilon, luovuuden sekä voimavarojen lähde. 

Näin ei kuitenkaan aina ollut.

Lapsuuden liikuntatunneista aivan viime vuosiin asti kehosuhteeni oli hyvin haastava.

Minulta puuttui täysin perusturvallisuuden tunne ja kyky viihtyä omassa kehossani. 

Lisäksi jouduin herkkänä ihmisenä painimaan voimakkaiden tunteiden kuten pelkojen ja ahdistuksen kanssa. Intuitiivisuuteni ja muut kehoni voimavarat jäivät niiden varjoon.

Tämä alkoi kuitenkin muuttua merkittävästi kesällä 2019 tutustuttuani terapeutti Anodea Judithiin ja hänen elämäntyöhönsä

Judithin kursseilla skeptisenkin ihmisen oli helppo lähestyä kehon ja sinne varastoitujen tunteiden ja kokemusten hoitamista meditatiivisen tunnetyöskentelyn avulla.

Kun yhdistin Judithilta saatuihin oppeihin laajan kokemukseni hengitys- ja meditaatioharjoituksista, syntyi Kehotietoisuus-verkkomatka. 

Sen varrella pääset hoitamaan padottuja tunteita ja tunnelukkoja, parantamaan kehosuhdettasi sekä tunnistamaan ja vapauttamaan sisäisiä voimavarojasi ja elämänvoimaasi.

Kehotietoisuus-verkkomatkasta saatu palaute on ollut hämmästyttävää.

Moni matkalle lähtenyt on sanonut, että tämä on ollut heidän elämänsä merkittävin ja voimaannuttavin matka!

Jatka lukemista ja tunnustele, voisiko nyt olla sinunkin aikasi luoda uudenlainen suhde kehoosi ja siihen, miten koet elämääsi sen kautta.

Haluaisitko sinäkin ystävystyä kehosi kanssa ja ottaa sen luontaiset voimavarat käyttöösi?

Sitten olet oikeassa paikassa!

Kehotietoisuus on itsenäisesti suoritettava verkkomatka, jonka voit aloittaa koska tahansa.

Se sisältää seitsemän etappia, joiden varrella pääset:

Moni tälle matkalle lähtenyt on sanonut, että tämä on ollut heidän elämänsä merkittävin ja voimaannuttavin matka.

Pääset lukemaan heidän kokemuksiaan tämän sivun alalaidasta.

Tässä maistiaisena Saijan matkakertomus:

"Kehoni on nyt kotini!"

Saijan Kehotietoisuus-kokemus

“Turvattomuuden tunne aiheutti monia ongelmia elämässäni. Kehotietoisuus-matkan meditatiivisten harjoitusten aikana olen voinut vapautua siitä ja kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä.

Nyt kehoni on kotini ja olen löytänyt sen kanssa tasapainon, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa. Olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen.”

– Saija

Mitä syventävä Kehotietoisuus-matka sisältää?

Kehotietoisuus-verkkomatkalla sovellan terapeutti Anodea Judithin kehittämää viitekehystä ja viisautta suomalaiseen arkeen sopivaksi.

Hänen elämäntyönsä  pohjautuu itämaiseen filosofiaan ja chakrojen eli energiakeskusten hyödyntämiseen metaforisena karttana, joka tarjoaa viitekehyksen ja työkalut syvästi hoitavaan meditatiiviseen työskentelyyn. 

Jo sadat Kehotietoisuus-matkan kävijät ovat kokeneet näistä opeista ja harjoituksista olevan merkittävästi hyötyä omalla eheytymisen ja voimaantumisen matkalla.

Tutustumme matkan varrella myös monen muun tutkijan, terapeutin ja opettajan näkemyksiin.

Tässä teemoja, joita pääset tutkimaan Kehotietoisuus-matkan seitsemällä etapilla:

Turvallisuuden tunne ja toimintakyky

Matkan ensimmäisellä etapilla pääset vahvistamaan sisäistä turvallisuuden tunnettasi, yhteyttä kehoosi ja fyysiseen maailmaan sekä kykyäsi olla läsnä tässä hetkessä.

Tämä auttaa pysymään tyynenä ja juurtuneena silloinkin, kun ympärillä myrskyää.

Lisäksi saat käyttöösi myös lisämateriaaleja ja harjoituksia, joiden avulla ymmärrät paremmin alitajuisia uskomusrakenteita sekä niiden muuttamista.

Näin sinulla on heti alusta asti hyvät eväät matkan myöhemmille etapeille.

Tunteet, luovuus ja elämänvoima

Menesty sydämellä - Menestysydamella.fi - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

Matkan toisella etapilla syvennytään tunnetyöskentelyyn. Pääset kehittämään kykyäsi olla hyväksyvästi läsnä kaikille tunteillesi ja hoitamaan epämiellyttäviä tunteita.

Lisäksi pääset tutustumaan uusista näkökulmista leikkisyyteen, luovuuteen ja intuitiivisiin kykyihin, jotka ovat saattaneet lapsuudessa tai nuoruudessa sammua.

Meditaatioharjoituksessa pääset tutkimaan, herättelemään ja vahvistamaan elämäniloasi, elämänvoimaasi ja luovia kykyjäsi sekä päästämään irti niiden hyödyntämistä rajoittavista tukoksista.

Itsevarmuus, oma voima, päätöksenteko ja aikaansaaminen

Solar plexus - Kehotietoisuus-verkkomatka

Matkan kolmas etappi tarjoaa mahdollisuuden luoda uuden suhteen itsevarmuuteen ja päätöksentekokykyyn. Voit tässä osiossa löytää itsestäsi uudenlaista voimaa ja tunnistaa selkeämmin, mitä haluat ja mitä et halua.

Tämän osion meditaatioharjoitus ja siinä koettu nuotiopiiri on ollut monelle matkustajalle yksi matkan kohokohdista. Se tarjoaa mahdollisuuden purkaa voimakkaitakin padottuja tunteita ja kohdistaa niihin sidotut voimavarat sinulle tärkeiden asioiden saavuttamiseen.

Tässä osiossa pääset todella tunnistamaan, mitä oma voima tarkoittaa. Se ei välttämättä ole fyysistä voimaa, vaan ennemminkin kykyä luoda yhdessä sielusi tai syvemän viisautesi kanssa.

Ihmissuhteet, omanarvontunto, rakkaus ja vastaanottaminen

Matkan neljännellä etapilla saat eväitä, joiden avulla voit muuntaa syvääkin kipua ja surua myötätunnoksi ja luoda tilaa syvemmille ihmissuhteille, antamiselle sekä vastaanottamiselle.

Tässä osiossa jaan tarinan omasta menetyksestäni ja sen käsittelystä. Se luo tilaa myös sinulle käsitellä sydänsuruja, menetyksiä ja pettymyksiä, jolloin pääsee syntymään tilaa uudelle.

Tämän osion meditaatioharjoitus on rauhallinen ja syvästi hoitava.

Tarpeiden ja rajojen tunnistaminen ja ilmaiseminen, vuorovaikutus

Viidennellä etapilla pääset tunnistamaan ja vahvistamaan sinulle luontaisia ilmaisun muotoja sekä vapauttamaan tunnepohjaisia tukoksia, jotka estävät ilmaisemasta itseäsi vapaasti ja haluamallasi tavalla.

Tämän osion meditaatioharjoituksessa pääset turvallisessa tilassa keskustelemaan sinua satuttaneiden ihmisten kanssa ilman, että sinun välttämättä tarvitsee heitä fyysisessä maailmassa kohdata.

Matkan viidennessä osiossa oivalsin, etten kouluikäisenä tullut koskaan ymmärretyksi tai kohdelluksi kuten sisimmässäni toivoin.

Meditaatiossa pääsin käymään minulle etäiseksi jääneen isäni tai jonkin hänen syvimmän olemuksensa kanssa aidoimman keskustelun, jonka olen koskaan hänen kanssaan käynyt. Se oli käänteentekevää.”

– Sakun Kehotietoisuus-kokemus

Ajattelu, intuitio, visiot ja luova ongelmanratkaisu 

Digiajan jatkuvat ärsykkeet saavat helposti etenkin herkän mielen käymään kovilla kierroksilla.

Kuormittuneena on vaikea ajatella selkeästi tai hyödyntää intuitiota luovassa ongelmanratkaisussa. Siksi kuudennen viikon teemat ovat erityisen tärkeitä tasapainoisen, selkeän ja tehokkaan toiminnan kannalta.

Kuudennen etapin tarinallinen teoriaosuus tarjoaa näkökulmia mielen rauhoittamiseen ja omanlaisen intuitiivisuuden tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Meditaatioharjoitus puolestaan tarjoaa lempeän mieltä hoitavan matkan, jonka voit tehdä esimerkiksi päivätorkkujen yhteydessä tai illalla ennen nukkumaanmenoa.

Maailma syöttää jatkuvasti impulsseja ja ärsykkeitä. Kehotietoisuus-matkan kuudes osio auttoi suodattamaan niitä ja kuulemaan taas selkeästi omia ajatuksiasi ja intuitioni ääntä.

Tämän etapin myötä syntyi paljon selkeyttä siitä, kuka minä olen, mikä minulle on tärkeää ja mitä haluan elämässäni kokea ja toteuttaa.”

– Sarin Kehotietoisuus-kokemus

Luottamus, tietoisuus, inspiraatio ja korkeampi perspektiivi

Meditatiiviset maisematauot - menestysydamella.fi --

Seitsemäs etappi on matkan henkilökohtaisin.

Tarinallisen teoriaosuuden ja meditaatioharjoituksen kautta pääset tutkimaan seuraavia itseesi ja elämään liittyviä kysymyksiä:

Tämän osion kautta opit näkemään itsesi ja elämäsi tapahtumat uusin silmin, armollisesta ja parantavasta perspektiivistä.

Matkan rakenne ja aikataulu

Kehotietoisuus-verkkomatka sisältää seitsemän etappia, jotka on alun perin suunniteltu käytäväksi neljän viikon aikana. 

Voit kuitenkin käydä sisältöjä läpi täysin omaan tahtiisi. Tällä hetkellä matkan voi aloittaa koska tahansa.

Jokainen etappi sisältää tarinallisen teoriaosuuden ja meditatiivisen harjoituksen. 

Kullakin etapilla on materiaalia noin 60-90 minuutin edestä.

Voit käyttää matkan sisältöjä älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Tarinallisia teoriaosuuksia voit kuunnella esimerkiksi työmatkalla, lenkillä tai illalla ennen nukkumaanmenoa.

Meditatiivisia maisemataukoja varten suosittelemme varaamaan rauhallisen oman tilan.

Paljonko Kehotietoisuus-verkkomatka maksaa ja miten pääsen mukaan?

Kehotietoisuus on erittäin kattava, monille osallistujille elämää mullistava matka.

Normaali lippuhinta on 77 €, mutta voit valita myös tukimaksun 97 € tai supertukijan hinnan 297 €. Tällöin tarjoat merkittävää tukea työllemme ja mahdollistat sen, että voimme tarjota matkaa edullisemmin pienituloisille. Hinnat sis. alv.

Jos 77 € on sinulle kertamaksuna liikaa mutta haluaisit matkalle mukaan, niin ei hätää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro tilanteestasi: yhteys(@)menestysydamella.fi

Olemme yrittäjiä ja lippuostokset ovat meille elinkeino. Ilman niitä tämän sisällön tuottaminen ja jakaminen ei olisi mahdollista.

Suuri kiitos siis mukanaolostasi ja tuestasi.

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Jos kassalle siirtyessäsi lipun ostaminen ei onnistu, maksaisit mielummin tilisiirtona tai sinulla tulee kysymyksiä aarrejahtiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä:

yhteys(@)menestysydamella.fi

Tärkeää tietoa Kehotietoisuus-matkalle osallistuville

Aikataulu ja sisältö

Kehotietoisuus on itsenäisesti toteutettava verkkomatka.

Voit käydä sisältöjä läpi täysin omaan tahtiisi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

Onko matkalle tukiryhmää?

Kehotietoisuus-verkkomatkan herättämiä ajatuksia ja tunteita sekä siihen liittyviä kysymyksiä voi esittää suoraan kurssialustallamme.

Lisäksi jos olet käynyt Herkkyys rikkaudeksi -aarrejahdin, voit pohtia tämän matkan teemoja myös siihen kuuluvassa Herkkyys rikkaudeksi -Facebook-ryhmässä.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme:

yhteys(@)menestysydamella.fi.

Kuinka kauan sisällöt ovat käytettävissä?

Sisällöt ovat käytettävissäsi niin kauan, kuin toimintamme jatkuu.

Jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme.

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Tiedostathan, että Menesty sydämellä -kurssit ja matkat ovat oivalluksia tarjoavaa ja hyvinvointiasi tukevaa taidetta. Ne eivät korvaa esimerkiksi lääkärin tai terapeutin antamaa hoitoa.

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (musta merkkilogo)

HÄMMÄSTYTTÄVIÄ TARINOITA KEHOTIETOISUUS-MATKAN VOIMASTA:

Kehoni on nyt kotini

Saijan tarina

Videolla pääset kuulemaan Kehotietoisuus-verkkomatkalle osallistuneen Saijan kokemuksia. Video tarjoaa hyviä vinkkejä mm. kehon ja mielen yhteyteen sekä omassa kehossa viihtymiseen.

Kehotietoisuus -matkalla olen saanut erilaisten monipuolisten harjoitusten aikana kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä. 

Antin tapa opettaa, ohjata harjoituksia ja käyttää musiikkia valmennuksessa on resonoinut minussa vahvasti. Se on auttanut monia kehossa olevia tukoksia ja vaivoja aukeamaan ja purkautumaan.

Nyt kehoni on kotini ja olen löytänyt sen kanssa tasapainon, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa.

Olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen.

– Saija

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Kaikki alkoi vihdoin avautua minulle!

Karoliinan tarina

Kirjoitan tämän, koska haluan ehdottomasti suositella tätä muillekin.

Olin ennen Kehotietoisuus-matkaa käynyt läpi useita eri metodeja, menetelmiä, lukenut lukuisia kirjoja, kuluttanut googlea kuin hullu ja etsinyt vastauksia omaan elämään liittyviin kysymyksiin eri opettajilta ja opetuksista. Mikään ei tuntunut rauhoittavan.

Antin Kehotietoisuus-matkan aikana löysin ensimmäistä kertaa itsestäni kodintunteen sekä rauhan. Kaikki alkoi vihdoin avautumaan minulle ymmärrettävällä tavalla ja sain kiinni siitä, mistä tässä oikein on kyse.

Matkalla löysin avaimia itseeni ja olen kokenut todella positiivisia muutoksia suhteessa itseeni ja elämääni. Matkan jälkeen maisematauot ovat auttaneet myös syventämään ja ylläpitämään tätä kaikkea hyvää!

Upea matka, suosittelen todella lämpimästi.

-Karoliina

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Oivalluksia ja suhteiden syvenemistä

Maritan tarina

Huomenta Antti!

Halusin lähettää sinulle viestin, vaikka Kehotietoisuus-kurssi on vielä kesken. Haluan nyt jo sanoa kiitos tästä kurssista. Olen saanut tästä niin paljon itselleni. 

Kurssi on auttanut matkallani todella paljon. Joka päivä oivallan uusia asioita elämästäni ja voin niin hyvin. Sydänkeskuksen kohdalla kerroit varjotyöskentelystä, joka auttoi minua ymmärtämään käytöstäni nuorena. Terapeutti Anodea Judithin lause “Se mikä sattuu sydämeesi on se, mihin haluat vaikuttaa” on ollut minulle merkittävä.  Teoriaosuudet ovat olleet mielenkiintoisia. Kaksi viimeistä ovat puhutelleet minua, eniten ja ennen kaikkea viidennen viikon meditatiivinen maisematauko, joka on saanut hiljaiset kyyneleet virtaamaan. Kuuntelin sen ensin ja toisella kerralla tein muistiinpanoja. Luulen, että kuuntelen sen vielä monta kertaa. 

Minulla on poikani lisäksi 23-vuotias tytär, joka on jo monta vuotta joogannut ja meditoinut. Hän on tutustunut chakroihin jo paljon aiemmin kuin minä. Olemme tänä keväänä ja kesänä käyneet paljon mielenkiintoisia keskusteluja. Hän on onnellinen, että voi nyt äidin kanssa keskustella entistä syvemmin. Olemme lähentyneet entisestään. Pystyn nyt myös tukemaan poikaani aivan toisella tavalla kuin ennen.

Kiitos.

– Marita 

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Vastustuksen kautta kohti vapautta

Irjan tarina

Olen jo vuosia sitten tutustunut jonkin verran chakroihin, mutten mitenkään syvällisesti. Olen visuaalisena tyyppinä tutkaillut asiaa lähinnä värivinkkelistä. Välillä on valitettavasti ollut pitkiäkin jaksoja, jolloin niin chakrat kuin väritkin ovat olleet kadoksissa elämästäni.

Mutta nyt. Jostain syystä tämä Kehotietoisuus matka, heti kun näin sen, veti mukaansa. Tiesin, että tuonne minun pitää mennä. Ja kiitos useiden maksuvaihtoehtojen se oli myös tällä hetkellä mahdollista.

Matkani on vielä kesken. Melkein jokaisen chakran kohdalla olen tuntenut vastustusta paneutua asiaan, vaikka syvällä sisimmässäni tiedän, että haluan käsitellä asioita ja siitä koituu minulle vain hyvää. Tiedostaessani tämän olen sallinut itselleni vapauden kuunnella teoriat ja meditaatiot juuri silloin, kun ajankohta on tuntunut siihen sopivalta. Samalla tiedostaen sen, että vastustus, mistä ikinään se johtuukaan, on tarpeellinen osa matkaani. Jonain hetkenä/päivänä ymmärrän tämänkin merkityksen paremmin.

Olen kuitenkin saanut jo hyvin varhaisessa vaiheessa kurssia todeta jumien (joita näyttää olevan paljon) olemassaolon. Tieto niiden olemassaolosta tästä kurssin näkökulmasta katsottuna on ollut itsessään jo hyvin vapauttavaa.

Jotain uutta on alkanut. Hengitän vapaammin. Tunnen. Välillä hyvin myrskyisiä ja toisinaan iloa kuplivia tuntemuksia. Lyhyesti: Tunnen olevani taas elossa! Vaikka vain ihan pikkuisen niin tiedän, että olen. Ja menossa kohti sitä kuplivan onnellista, rakkaudellista, ilontäyteistä elämää. Elämää, joka antaa tilaa ja oivallusta nähdä ja kokea hetken merkityksellisyys kaikessa tekemisessä, olemisessa, jokaisessa kohtaamisessa. Minun tavallani, omana, aitona itsenäni. Otan sen vastaan! Ja kiitän!

Antin teoriavideot ja meditaatiot ovat olleet antoisia. Olet jaksottanut teoriat mielekkäiksi ja helposti seurattaviksi kokonaisuuksiksi. Muu sisältö on hienosti täydentänyt näitä.

Matkan varrella heränneisiin kysymyksiin on vastattu paneutuen ja viiveettä, mikä on todella tärkeää näin kurssilaisen näkökulmasta. Tästä on tullut tunne, että te kaikki aidosti välitätte. Eli teette kutsumustyötänne täydellä sydämellä, puhtaan rakkaudellisesti. Aidosti.

Se, että teoriat ja meditaatiot voi kuunnella omaan tahtiin on ehdoton plussa koko kurssissa. Niihin voi palata ja kerrata niin monta kertaa kuin tarvitsee.

Kiitos!

– Irja

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Ajattelemisen aihetta ja uusia näkökulmia

Kehotietoisuus-matkaajan tarina

Hei ja kiitos kehotietoisuus-kurssista. Olen ollut aiemmin aika skeptinen, mutta tänä vuonna päätin antaa itselleni mahdollisuuden tutustua uusiin asioihin.

Minusta kurssi on ollut tosi kattava ja asiantunteva. Olen vielä ajattelussani ihan alussa ja chakrat vasta aukeamassa, mutta kurssi on tuonut paljon ajattelemisen aihetta ja uusia näkökulmia. Ja pidän tuosta asiantuntevuudesta ja siitä että kurssi ei ole liian hörhön tuntuinen. 😀

Ilmoittauduin jo intuition porteilla-kurssille ja olen tyytyväinen, että olen löytänyt matkatoimiston!

– M. J.

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Elämästä iloitseva tyttö ja sisäiset vanhemmat

Mirkan tarina

Olen kertakaikkisen kiitollinen siitä, että syventävä Kehotietoisuus-matka osui polkuni varrelle.

Siinä puhutaan juuri niistä asioista, joita olen työstänyt muutaman vuoden ja koen, että olen saanut jonkinlaisen teoreettisen viitekehyksen asioille, joita olen käynyt elämässäni läpi.

Kyse ei oikeastaan ole teoriasta vaan siitä, että ihan oikeasti olen oppinut tunnistamaan tunteeni kehollisesti ja ymmärtämään sen, että vapautuakseni menneistä taakoista minun on täytynyt vapauttaa kehossani olevia tukoksia, jotta elämä virtaisi kehossani vapaasti.

Meditaatioharjoittelun avulla olen löytänyt  sen elämästä innoissaan olevan pikkutytön, jota puolta olen itsessäni ikävöinyt. Olen myös löytänyt sisäiset vanhempani, jotka ihan oikeasti pitävät minusta huolta eivätkä anna kohdella minua enää ikinä huonosti.

Traumaattista elämäntarinaani on muokannut myös se, että olen löytänyt ja pystynyt kohtaamaan itseni tunnetasolla. Siten pystyn myös kohtaamaan aina vaan lisääntyvällä rakkaudella omat lapseni ja rakastamaan itseäni ja lapsiani samalla hellällä rakkaudella, mitä olisin lapsuuteni kaivannut.

Raastavista lapsuuden kokemuksista olen meditaation avulla löytänyt ne hetket, jolloin minua on ihan oikeasti rakastettu ja ihailtu – lisäksi ymmärrän, että minua on aina rakastettu. Lapsuuteni tuntuu onnellisemmalta, kuin miltä se on ikinä ennen tuntunut.

Ennen kaikkea, tämä hetki on hyvä nyt. Valta ja valinnan mahdollisuus omasta elämästäni on siirtynyt takaisin minulle.

Kiitos!

– Mirka

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Yksin karkkikaupassa

Kehotietoisuus-matkaajan tarina

Tiedätkö sen tunteen, kun pieni lapsi pääsee yksin karkkikauppaan? Minä tiedän. Siltä tämä Kehotietoisuus – matka on tuntunut.

Minulle tämä matka on ollut elämäni ensimmäinen matka minuuteen. Hyvin mielenkiintoinen matka siis omaan kehooni ja omaan elämääni. 

Koin aivan huikeita oivalluksia. Sain lisää uskallusta toteuttaa asioita, jotka tähän asti olivat olleet vain haaveita. Kävin läpi tunteita. Välillä itketti, mutta onneksi myös nauratti ja muistoja löytyi laidasta laitaan. 

Pystyin ymmärtämään monta asiaa itsestäni ja oivalsin, että kaikki ei olekaan oma vikani, vaan asioita saattaa tulla jostain paljon paljon kauempaa. Enää en hauku ja mollaa itseäni. Pystyin antamaan anteeksi itselleni ja muille.

Aivan huikeita juttuja. 

Kaikkein tärkein ja rakkain asia, mitä matkalta sain, oli se että löysin oman sisäisen lapseni. Sen pienen minän, joka oli nujerrettu ja poljettu pieneen häkkiinsä ja sain hänet sieltä vapauttaa. Oli ihanaa tutustua häneen ja antaa hänelle sitä rakkautta mitä vaille hän elämässään jäi. 

Toinen upea asia ovat sisäiset vanhempani, jotka eivät käännä selkää, eivät hylkää, eivätkä pilkkaa, vaan kulkevat rinnalla, auttavat, ymmärtävät ja rakastavat ilman ehtoja. Matkan kautta syntyi yhteys heihin.

Olen voinut jakaa saamaani hyvää myös muille ja sitä kautta perheessämme on tapahtunut muutoksia, joita voin vain ihmetellä. Aviopuoliso on nyt hyvin kiinnostunut medaatioista ja muusta, jolle ennen viittasi kintaalla. 

Ajatuksia on niin valtavasti, että on vaikea valita mitä tähän kirjoittaa. Koskaan en ole näin upealla matkalla käynyt ja täytyy tunnustaa, että into on ollut niin kova, että välillä on ollut pakko vähän painaa jarrua, ettei mene mutkat suoriksi. En voi sanoin kuvata, kuinka kiitollinen olen siitä, että ystäväni kertoi tästä matkasta ja pääsin mukaan. Nyt mutustelen kaikkea muutosta ja odotan mitä tästä vielä mahtaakaan kuoriutua. Olo ja mieli on paitsi hyvin kiitollinen niin myös keveä.  

En ole koskaan päässyt ulkomaille taloudellisen ahdingon takia, mutta nyt tuntuu siltä, kuin olisin käynyt ulkomailla aurinkorannalla historiallisissa linnakkeissa kaupungin kuhinassa. Nähnyt vihreitä metsiä, sinisiä vesiä, niittyjä, kukkuloita ja kaikkea kaunista. 

Kiitän teitä matkatoimiston oppaita elämäni upeimmasta matkasta. 

Tässä kestää muisteltavaa vielä vanhainkodissakin. 

Iso lämmin kiitos halauksen kera.

-P.K.

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Rakkaus löytyykin minusta

Ritvan tarina

Solar plexus - Kehotietoisuus-verkkomatka

Näin Facebookissa jutun, joka herätti uteliaisuuteni. Sisäisten matkojen matkatoimisto laittoi mielikuvitukseni liikkeelle ja päätin tutustua juttuun tarkemmin.

Kehotietoisuus – aihe tuntui kiinnostavalta ja vielä kun maksaminen oli joustavaa, niin päätin ilmoittautua mukaan syventävälle matkalle. Siitä alkoikin paljon merkityksellisempi reissu kuin osasin kuvitellakaan.

En okeastaan tiennyt chakroista paljonkaan, vaikka olin lukenut paljon kirjoja ja osallistunut monenlaisiin webinaareihin. Ajattelin, että jos löydän oikean henkilön kertomaan minulle mitä minun pitäisi tehdä, niin kaikki ongelmani katoaisivat.

Tämä kurssi on osoittanut tuon ajatteluni täysin virheeliseksi. Ratkaisut löytyvätkin minusta itsestäni. Minun itse täytyy tehdä työ itseni kanssa, hyvien ohjaajien avustuksella.

Syventävän Kehotietoisuus-matkan alku oli aika hankalaa. Mietin liikaa teenkö oikein, kuuluuko tuntua tältä. Solar plexuksen nuotiopiirissä ymmärsin, ettei kukaan muu voi kertoa minulle mitä minun pitää tuntea. Vain minä itse voin kokea asiat omalla tavallani. Jatko tuntuikin helpommalta, kun alkoi ymmärtää mistä on kyse.

Nykyisin vähän joka puolella kehotetaan rakastamaan itseään. Olen aina sivuuttanut tämän aiheen jotenkin vaivaannuttavana ja merkityksettömänä.

Tällä kurssilla olen todennut, että sehän onkin kaiken perusta. Jos minä en rakasta ja arvosta itseäni, kuinka voin olettaa, että muut arvostavat minua. Ihmettelen, että en ole tajunnut tätä aiemmin. Minulla on aina ollut erittäin äänekäs sisäinen kriitikko, mutta nyt minulla on rakentava yhteys häneen.

Facebook-ryhmä on ollut hyvä tuki. On hyvä nähdä, että on paljon muitakin, jotka miettivät samanlaisia asioita. Toisten kokemuksista on myös saanut uusia näkökulmia asioihin.
Ohjaajien kannustavat viestit ja kirjoitukset ovat tukeneet omaa asioiden työstämistä.

Nyt tunnen, että olen matkalla, joka varmaan kestää koko loppuelämän.

Matkalla on varmaan hyviä ja huonoja hetkiä ja monta kertaa saa varmasti ihmetellä miksi taas lyö päätään samaan seinään. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen hyvä matkakumppani itselleni.

– Ritva

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Mieletön hetki

Annan tarina

Hei Antti.

Aloitin juuri syventävän Kehotietoisuus-matkani ja kuuntelin ensimmäisen meditointiharjoituksen.

Aivan uskomatonta. Aivan käsittämätöntä.

Mikä vahva voima ja herkkyys samaan aikaan. Itkin valtoimenaan, sen jälkeen nauroin, sitten taas itkin. Sain heti tarkat mielikuvat siitä, miten kasvatukseni on vaikuttanut ja minkälaiset vanhemmat olisin kaivannut rinnalleni lapsena.

Olen aivan sanaton kuinka kiitollinen olen jo nyt tästä matkasta. Koin heti alkuun niin voimaannuttavan hetken, etten muista sellaista koskaan kokeneeni. Haluan vain kiittää. Kiitos.

– Anna

Voit valita itsellesi sopivan hinnan useista eri vaihtoehdoista.

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

Aloita lukemalla tämä palaute heinäkuulta 2021:

“Hei Antti. Aloitin juuri matkani kehotietoisuus-valmennuksessa ja kuuntelin ensimmäisen meditointiharjoituksen. 

Aivan uskomatonta. Aivan käsittämätöntä. 

Mikä vahva voima ja herkkyys samaan aikaan. Itkin valtoimenaan, sen jälkeen nauroin, sitten taas itkin valtoimenaan, sain heti tarkat mielikuvat kuka siellä chakrojani talkoissa siivoaa, ja minkälaiset vanhemmat olisin kaivannut rinnalleni lapsena. 

Olen aivan sanaton kuinka kiitollinen olen jo nyt tästä valmennuksesta. Koin jo nyt niin voimaannuttavan hetken, etten muista sellaista koskaan kokeneeni. Haluan vain kiittää. Kiitos.”

T. Anna

”CHAKRAJÄRJESTELMÄ ON METAFORINEN KARTTA, JOKA AUTTAA MEITÄ EHEYTYMÄÄN JA PALAUTTAMAAN LUONTAISEN YHTEYDEN ITSEEMME.”
– terapeutti ja kirjailija Anodea Judith

Voit aloittaa energiakeskuksiin tutustumisen maksuttomasta webinaarimatkasta 

Kehotietoisuus on tutkimusmatka kehosi viisauteen ja elämänvoimasi vahvistamiseen. 

Voit aloittaa matkanteon katsomalla maksuttoman Kehotietoisuus -webinaarin klikkaamalla tästä

Syventävän Kehotietoisuus-matkan varrella pääset sukeltamaan syvemmälle jokaiseen energiakeskukseen ja työskentelemään niiden kanssa kokonaisvaltaisesti. 

Jokaista seitsemää energiakeskusta kohden on noin 95 minuuttia syventävää materiaalia ja näiden lisäksi kaksi webinaaritallennetta. 

Verkkomatka on luotu alunperin neljäviikkoiseksi, mutta voit kulkea sen myös täysin omaan tahtiisi nopeammin tai hitaammin. 

Antti Quanta - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Oppaanasi tällä matkalla toimii Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista tuttu Antti Quanta sekä Kehotietoisuus-tiimi.

Voit tutustua Anttiin katsomalla maksuttoman Kehotietoisuus-webinaarimatkan täällä.

Tervetuloa syventävälle Kehotietoisuus-verkkomatkalle!

Syventävä Kehotietoisuus-verkkomatka on kattava syväsukellus kaikkiin seitsemään energiakeskukseen. Tämä matka muuttaa elämääsi, jos olet siihen valmis.  

Matkan varrella pääset syventymään kattavien teoriavideoiden ja meditatiivisten harjoitusten kautta seuraaviin teemoihin:

 • Mitä energiakeskukset ovat ja miten ne auttavat sinua ymmärtämään itseäsi paremmin
 • Miten kasvatuksesi ja kokemuksesi näkyvät eri tavoin energiakeskuksissasi
 • Miten energiakeskustesi tasapaino tai tasapainottomuus vaikuttaa elämääsi, tunne-elämääsi, toimintaasi ja kokemuksiisi
 • Miten voit saada energiakeskuksesi palvelemaan hyvinvointiasi, tavoitteitasi, ihmissuhteitasi ja merkityksesi toteuttamista
Matka ja sen tarjoamat ohjatut harjoitukset tarjoavat työkaluja energiakeskustesi hoitamiseen sekä niissä piilevien voimavarojen vapauttamiseen.

 

Miten matka konkreettisesti palvelee sinua? 

 • Opit matkan varrella työskentelemään tietoisesti energiakeskustesi kanssa. 
 • Opit itse vapauttamaan energiakeskuksissasi olevia tukoksia, jotka ovat kuormittaneet ajatteluasi ja syöneet elämänvoimaasi. 

Tutustumalla energiakeskuksiisi ja hoitamalla niitä meditatiivisten harjoitusten avulla voit vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin elämässäsi:

 • Juurikeskus— Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnetta ja kykyäsi olla läsnä tässä hetkessä.
 • Sakraali – Hoida sisäistä lasta, avaa luovuuden kanavia ja vahvista elämäniloa.
 • Solar Plexus – Kehitä päätöksenteko- ja aikaansaamiskykyäsi.
 • Sydänkeskus – Avaudu sinussa olevalle rakkaudelle, vastaanottamiselle ja syvemmille ihmissuhteille.
 • Kurkku – Paranna itseilmaisukykyäsi ja vapauta  kommunikaatiotukokset.
 • Kolmas silmä – Selkeytä ajattelua, intuitiivista yhteyttä ja visiointikykyäsi.
 • Kruunu – Vahvista yhteyden kokemusta ja lisää luottamustasi elämään.

 

Mistä Kehotietoisuus-matkan opetus ja sisältö koostuu?

Kehotietoisuus -matka on tarjoaa sinulle:

 • Syventävän teoriavideon jokaisesta keskuksesta (jokainen kestoltaan 35-90 minuuttia)
 • Kohdennetun meditatiivisen harjoituksen jokaiselle keskukselle (harjoitukset saatavissa sekä taustamusiikin kanssa että ilman musiikkia)
 • Kaksi syventävää webinaaritallennetta, joista ensimmäisessä käymme läpi alakeskukset ja toisessa voimautamme yläkeskukset.
 • Facebook-tukiryhmän, jossa voit halutessasi kysyä kysymyksiä ja jakaa oivalluksiasi ja ajatuksiasi matkan varrelta

Mihin matkan opetus pohjautuu?

Viitekehys ja opetus pohjautuvat Anodea Judithin ja muiden tutkijoiden, terapeuttien ja henkisten opettajien (kuten David R. Hawkinsin, Jeffrey Allenin ja Carolyne Myssin) ajatteluun sekä Kehotietoisuus-matkaoppaiden omassa valmennus- ja hoitotyössä karttuneeseen kokemukseen.

 

Kuinka kauan matka kestää?

Kehotietoisuus-matka suunniteltiin alunperin neljäviikkoiseksi, mutta huomasimme, että jokaisella on oma yksilöllinen tahtinsa. Osa halusi käydä matkan intensiivisemmin, toiset taas tutustua rauhassa jokaiseen keskukseen.

Tämän vuoksi saat kaikki materiaalit käyttöösi heti ilmoittauduttuasi ja voit itse tunnustella, minkälainen tahti on sinulle sopiva.

Tämän matkan sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin kahden kuukauden käyttöoikeus umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Moni kurssilainen on kerrannut materiaalit useampaan kertaan ja saanut työkaluja, jotka auttavat ylläpitämään tasapainoa jokapäiväisessä arjessa.

 

Mitä Kehotietoisuus-matka maksaa ja miten pääsen mukaan?

Emme halua, että matkalle osallistuminen on kenellekään rahasta kiinni, joten haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden osallistua ja saada tämän kattavan sisällön käyttöönsä.  

Jotta matka olisi mahdollisimman monille mahdollinen, saat itse valita, maksatko siitä 33 €, 44 € vai 55 € (hinnat sisältävät alv:n). Kaikilla hinnoilla saat samat sisällöt käyttöösi. 

Olemme itse olleet joskus tiukassa rahatilanteessa ja tiedämme, että silloinkin on tärkeää voida investoida itseensä ja saada tukea. 

Hintoja on useampia siksi, että jokainen voi lähteä matkalle ja tukea työtämme oman rahatilanteensa mukaan. Jos taloudellinen tilanne on väljä, silloin usein mielellään tukee hyvää asiaa suuremmalla summalla. 

Matkalipun ostamalla mahdollistat samalla matkatoimistomme olemassaolon ja toiminnan kehittämisen. 

Voit ilmoittautumisen yhteydessä maksaa  verkkopankkitunnuksilla, , maksukorteilla (credit/debit) tai Mobile paylla (maksutapalisä kaikissa + 1 €)

Matka tapahtuu Sisäisten matkojen matkatoimistossamme, jonne saat sähköpostitse tunnukset heti ilmoittauduttuasi.

Kaikki videot ja harjoitukset ovat helposti katsottavissa ja kuunneltavissa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Aloita matkasi!

Saat itse valita, maksatko matkalipustasi 33 €, 44 € vai 55 € (sis. alv.).

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

MATKAKERTOMUKSIA KEHOTIETOISUUS - MATKALLE OSALLISTUNEILTA:

Oivalluksia ja suhteiden syvenemistä

Huomenta Antti!

Halusin lähettää sinulle viestin, vaikka Kehotietoisuus-kurssi on vielä kesken. Haluan nyt jo sanoa kiitos tästä kurssista. Olen saanut tästä niin paljon itselleni. 

Kurssi on auttanut matkallani todella paljon. Joka päivä oivallan uusia asioita elämästäni ja voin niin hyvin. Sydänkeskuksen kohdalla kerroit varjotyöskentelystä, joka auttoi minua ymmärtämään käytöstäni nuorena. Anodea Judithin lause “Se mikä sattuu sydämeesi on se, mihin haluat vaikuttaa” on ollut minulle merkittävä.  Teoriaosuudet ovat olleet mielenkiintoisia. Kaksi viimeistä ovat puhutelleet minua, eniten ehkä kurkkuchakra (myös sydän) ja ennen kaikkea sen meditaatio, joka on saanut hiljaiset kyyneleet virtaamaan. Kuuntelin sen ensin ja toisella kerralla tein muistiinpanoja. Luulen, että kuuntelen sen vielä monta kertaa. 

Minulla on poikani lisäksi 23-vuotias tytär, joka on jo monta vuotta joogannut ja meditoinut. Hän on tutustunut chakroihin jo paljon aiemmin kuin minä. Olemme tänä keväänä ja kesänä käyneet paljon mielenkiintoisia keskusteluja. Hän on onnellinen, että voi nyt äidin kanssa keskustella entistä syvemmin. Olemme lähentyneet entisestään. Pystyn nyt myös tukemaan poikaani aivan toisella tavalla kuin ennen.

Kiitos.

– Marita 

Kehoni on nyt kotini

Kehotietoisuus -verkkomatkalla olen saanut erilaisten harjoitusten aikana kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä. 

Antin tapa opettaa, ohjata harjoituksia ja käyttää musiikkia valmennuksessa on resonoinut minussa vahvasti. Se on auttanut monia kehossa olevia tukoksia ja vaivoja aukeamaan ja purkautumaan.

Nyt kehoni on kotini ja olen löytänyt sen kanssa tasapainon, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa.

Olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen.

– Saija

Vastustuksen kautta kohti vapautta

Olen jo vuosia sitten tutustunut jonkin verran chakroihin, mutten mitenkään syvällisesti. Olen visuaalisena tyyppinä tutkaillut asiaa lähinnä värivinkkelistä. Välillä on valitettavasti ollut pitkiäkin jaksoja, jolloin niin chakrat kuin väritkin ovat olleet kadoksissa elämästäni….

Mutta nyt. Jostain syystä tämä Kehotietoisuus matka, heti kun näin sen, veti mukaansa. Tiesin, että tuonne minun pitää mennä. Ja kiitos useiden maksuvaihtoehtojen se oli myös tällä hetkellä mahdollista.

Matkani on vielä kesken. Melkein jokaisen chakran kohdalla olen tuntenut vastustusta paneutua asiaan, vaikka syvällä sisimmässäni tiedän, että haluan käsitellä asioita ja siitä koituu minulle vain hyvää. Tiedostaessani tämän olen sallinut itselleni vapauden kuunnella teoriat ja meditaatiot juuri silloin, kun ajankohta on tuntunut siihen sopivalta. Samalla tiedostaen sen, että vastustus, mistä ikinään se johtuukaan, on tarpeellinen osa matkaani. Jonain hetkenä/päivänä ymmärrän tämänkin merkityksen paremmin.

Olen kuitenkin saanut jo hyvin varhaisessa vaiheessa kurssia todeta jumien (joita näyttää olevan, paljon) olemassaolon. Tieto niiden olemassaolosta tästä kurssin näkökulmasta katsottuna on ollut itsessään jo hyvin vapauttavaa.

Jotain uutta on alkanut. Hengitän vapaammin. Tunnen. Välillä hyvin myrskyisiä ja toisinaan iloa kuplivia tuntemuksia. Lyhyesti: tunnen olevani taas elossa! Vaikka vain ihan pikkuisen niin tiedän, että olen. Ja menossa kohti sitä kuplivan onnellista, rakkaudellista, ilontäyteistä elämää. Elämää, joka antaa tilaa ja oivallusta nähdä ja kokea hetken merkityksellisyys kaikessa tekemisessä, olemisessa, jokaisessa kohtaamisessa. Minun tavallani, omana, aitona itsenäni. Otan sen vastaan! Ja kiitän!

Iso kiitos Antille, Minnalle ja Helmiinalle. Olette superihania. Antin teoriavideot ja meditaatiot ovat olleet antoisia. Olet jaksottanut teoriat mielekkäiksi ja helposti seurattaviksi kokonaisuuksiksi. Minna ja Helmiina ovat aivan mahtavan hienosti ja syvällisesti täydentäneet näitä omalta osaltaan.

Matkan varrella heränneisiin kysymyksiin on vastattu paneutuen ja viiveettä, mikä on todella tärkeää näin kurssilaisen näkökulmasta. Tästä on tullut tunne, että te kaikki aidosti välitätte. Eli teette kutsumustyötänne täydellä sydämellä, puhtaan rakkaudellisesti. Aidosti.

Se, että teoriat ja meditaatiot voi kuunnella omaan tahtiin on ehdoton plussa koko kurssissa. Niihin voi palata ja kerrata niin monta kertaa kuin tarvii.

Kiitos!

– Irja

Ajattelemisen aihetta ja uusia näkökulmia

Hei ja Kiitos kehotietoisuus-kurssista. Olen ollut aiemmin aika skeptinen henkisyys-jutuille, mutta tänä vuonna päätin antaa itselle mahdollisuuden tutustua uusiin asioihin.

Minusta kurssi on ollut tosi kattava ja asiantunteva. Olen vielä ajattelussani ihan alussa ja chakrat vasta aukeamassa, mutta kurssi on tuonut paljon ajattelemisen aihetta ja uusia näkökulmia. Ja pidän tuosta asiantuntevuudesta ja siitä että kurssi ei ole liian hörhön tuntuinen. 😀

Ilmoittauduin jo intuition porteilla-kurssille ja olen tyytyväinen, että olen löytänyt matkatoimiston!

– M. J.

Elämästä iloitseva tyttö ja sisäiset vanhemmat

Olen kertakaikkisen kiitollinen siitä, että tämä kurssi tuli matkani varrelle. Siinä puhutaan juuri niistä asioista, joita olen työstänyt muutaman vuoden ja koen, että olen saanut jonkinlaisen teoreettisen viitekehyksen asioille, joita olen käynyt elämässäni läpi.

Kyse ei oikeastaan ole teoriasta vaan siitä, että ihan oikeasti olen oppinut tunnistamaan tunteeni kehollisesti ja ymmärtämään sen, että vapautuakseni menneistä taakoista minun on täytynyt vapauttaa kehossani olevia tukoksia, jotta elämä virtaisi kehossani vapaasti.

Meditaatioharjoittelun avulla olen löytänyt sen elämästä innoissaan olevan pikkutytön, jota puolta olen itsessäni ikävöinyt. Olen myös löytänyt hänelle sisäiset vanhempani, jotka ihan oikeasti pitävät minusta huolta eivätkä anna kohdella minua enää ikinä huonosti.
Traumaattista elämäntarinaani on muokannut myös se, että olen löytänyt ja pystynyt kohtaamaan itseni tunnetasolla. Siten pystyn myös kohtaamaan aina vaan lisääntyvällä rakkaudella omat lapseni ja rakastamaan itseäni ja lapsiani samalla hellällä rakkaudella, mitä olisin lapsuuteni kaivannut.

Raastavista lapsuuden kokemuksista olen meditaation avulla löytänyt ne hetket, jolloin minua on ihan oikeasti rakastettu ja ihailtu – lisäksi ymmärrän, että minua on aina rakastettu. Lapsuuteni tuntuu onnellisemmalta kuin miltä se on ikinä ennen tuntunut.

Ennen kaikkea, tämä hetki on hyvä nyt. Valta ja valinnan mahdollisuus omasta elämästäni on siirtynyt takaisin minulle.

Kiitos!

– Mirka

Yksin karkkikaupassa

Tiedätkö sen tunteen, kun pieni lapsi pääsee yksin karkkikauppaan? Minä tiedän. Siltä tämä Kehotietoisuus – matka on tuntunut.

Minulle tämä matka on ollut elämäni ensimmäinen matka minuuteen. Hyvin mielenkiintoinen matka siis omaan kehooni ja omaan elämääni. 

Koin aivan huikeita oivalluksia. Sain lisää uskallusta toteuttaa asioita jotka tähän asti olivat olleet vain haaveita. Kävin läpi tunteita. Välillä itketti mutta onneksi myös nauratti ja muistoja löytyi laidasta laitaan. 

Pystyin ymmärtää monta asiaa itsestäni ja oivalsin että kaikki ei olekaan oma vika, vaan saattaa tulla jostain paljon paljon kauempaa. Enää en hauku ja mollaa itseäni. Pystyin antamaan anteeksi itselleni ja muille.

Aivan huikeita juttuja. 

Kaikkein tärkein ja rakkain asia mitä matkalta sain oli se että löysin oman sisäisen lapseni. Sen pienen minän, joka oli nujerrettu ja poljettu pieneen häkkiinsä ja sain hänet sieltä vapauttaa. Oli ihanaa tutustua häneen ja antaa hänelle sitä rakkautta mitä vaille hän elämässään jäi. 

Toinen upea asia ovat sisäiset vanhempani, jotka eivät käännä selkää, eivät hylkää, eivät pilkkaa vaan kulkevat rinnalla auttavat ymmärtävät ja rakastavat ilman ehtoja. Matkan kautta syntyi yhteys heihin.

Olen voinut jakaa saamaani hyvää myös muille ja sitä kautta perheessämme on tapahtunut muutoksia joita voin vain ihmetellä. Aviopuoliso on nyt hyvin kiinnostunut medaatioista ja muusta, jolle ennen viittasi kintaalla. 

Ajatuksia on niin valtavasti että on vaikea valita mitä kirjoittaa. Koskaan en ole näin upealla matkalla käynyt ja täytyy tunnustaa että into on ollut niin kova, että välillä on ollut pakko vähän painaa jarrua ettei mene mutkat suoriksi. En voi sanoin kuvata kuinka kiitollinen olen siitä että ystäväni kertoi tästä matkasta ja pääsin mukaan. Nyt mutustelen kaikkea muutosta ja odotan mitä tästä vielä mahtaakaan kuoriutua. Olo ja mieli on paitsi hyvin kiitollinen niin myös keveä.  

En ole koskaan päässyt ulkomaille taloudellisen ahdingon takia, mutta nyt tuntuu siltä kuin olisin käynyt ulkomailla aurinkorannalla historiallisissa linnakkeissa kaupungin kuhinassa. Nähnyt vihreitä metsiä, sinisiä vesiä, niittyjä, kukkuloita ja kaikkea kaunista. 

Kiitän teitä matkatoimiston oppaita Anttia, Minnaa ja Helmiinaa elämäni upeimmasta matkasta. 

Tässä kestää muisteltavaa vielä vanhainkodissakin. 

Iso lämmin kiitos halauksen kera.

-P.K.

Rakkaus löytyykin minusta

Näin Facebookissa jutun, joka herätti uteliaisuuteni. Sisäisten matkojen matkatoimisto laittoi mielikuvitukseni liikkeelle ja päätin tutustua juttuun tarkemmin.

Kehotietoisuus – aihe tuntui kiinnostavalta ja vielä kun itse sai päättää paljonko kurssista haluaa maksaa, päätin ilmoittautua mukaan Kehotietoisuus – matkalle. Siitä alkoikin paljon merkityksellisempi reissu kuin osasin kuvitellakaan.

En okeastaan tiennyt chakroista paljonkaan, vaikka olin lukenut paljon
kirjoja ja osallistunut monenlaisiin webinaareihin. Ajattelin, että jos löydän oikean henkilön kertomaan minulle mitä minun pitäisi tehdä, niin kaikki ongelmani katoaisivat.

Tämä kurssi on osoittanut tuon ajatteluni täysin virheeliseksi. Ratkaisut löytyvätkin minusta itsestäni. Minun itse täytyy tehdä työ itseni kanssa, hyvien ohjaajien avustuksella.

Kehotietoisuus – matkan alku oli aika hankalaa. Mietin liikaa teenkö oikein, kuuluuko tuntua tältä. Solar plexuksen nuotiopiirissä ymmärsin, että kukaan ei voi kertoa minulle mitä minun pitää tuntea. Vain minä itse voin kokea asiat omalla tavallani. Jatko tuntuikin helpommalta kun alkoi ymmärtämään mistä on kyse.

Nykyisin vähän joka puolella kehotetaan rakastamaan itseään. Olen aina sivuuttanut tämän aiheen jotenkin vaivaannuttavana ja merkityksettömänä.

Tällä kurssilla olen todennut, että sehän onkin kaiken perusta. Jos minä en rakasta ja arvosta itseäni, kuinka voin olettaa, että muut arvostavat minua. Ihmettelen, että en ole tajunnut tätä aiemmin. Minulla on aina ollut erittäin äänekäs sisäinen kriitikko, mutta nyt minulla on rakentava yhteys häneen.

Facebook ryhmä on ollut hyvä tuki. On hyvä nähdä, että on paljon muitakin, jotka miettivät samanlaisia asioita. Toisten kokemuksista on myös saanut uusia näkökulmia asioihin.
Ohjaajien kannustavat viestit ja kirjoitukset ovat tukeneet omaa asioiden työstämistä.

Nyt tunnen, että olen matkalla, joka varmaan kestää koko loppuelämän.

Matkalla on varmaan hyviä ja huonoja hetkiä ja monta kertaa saa varmasti ihmetellä miksi taas lyö päätään samaan seinään. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen hyvä matkakumppani itselleni.

– Ritva

KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Saat matkalipun ostettuasi sähköpostitse ohjeet matkan aloittamiseen matkatoimistossamme. Kurssia on helppo käydä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

ALOITA KEHOTIETOISUUS -VERKKOMATKA!

Saat itse valita, maksatko matkalipustasi 33 €, 44 € vai 55 € (sis. alv.).

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.