KEHOTIETOISUUS

Tiedosta ja tasapainota energiakeskuksesi!


Kehotietoisuus on kaksiosainen matka.

Jos olet jo katsonut webinaarin, siirry alaspäin oppiaksesi lisää.


Ensimmäinen osa:

Katso maksuton KEHOTIETOISUUS -webinaari

Tässä webinaarin esittelyvideo:

LUE LISÄÄ JA SIIRRY KATSOMAAN WEBINAARI

Jos olet jo katsonut webinaarin, voit siirtyä toiseen osaan.


Toinen osa:

KEHOTIETOISUUS -verkkovalmennusmatka

Vielä ehdit mukaan matkalle, pääset aloittamaan heti!

Meitä on mukana jo yli sata matkaajaa, eli et joudu matkaamaan yksin. 😊

Saat jo julkaistut sisällöt heti käyttöösi.

Lue lisää alta. 💙


Kun olet katsonut Kehotietoisuus -webinaarin ja saanut alustavan käsityksen energiakeskuksista ja niiden kanssa työskentelystä, on aika sukeltaa hieman syvemmälle.

Kehotietoisuus -verkkovalmennus

Kuten webinaarissa kerroin, niin terapeutti ja kirjailija Anodea Judith on tehnyt laajan elämäntyön sen eteen että voisimme ymmärtää, mitä energiakeskukset oikeasti ovat, miten kasvatuksemme ja kokemuksemme näkyvät energiakeskuksissamme ja miten energiakeskustemme tasapaino tai tasapainottomuus vaikuttaa vahvasti elämäämme ja kokemuksiimme.

Hän oli ensimmäinen, jolta opin tästä aiheesta. Se mullisti elämäni.


”CHAKRAJÄRJESTELMÄ ON METAFORINEN KONSEPTI JA KARTTA, JONKA AVULLA IHMINEN VOI TUTUSTUA SYVEMMIN ITSEENSÄ, EHEYTYÄ JA VOIMAANTUA.”

– Anodea Judith


Olen sittemmin opiskellut aihetta paljon laajemmin, ja Kehotietoisuus -verkkovalmennuksen viitekehys pohjautuukin Judithin elämäntyön lisäksi monen muun tutkijan, terapeutin ja henkisen opettajan (kuten David R. Hawkinsin, Jeffrey Allenin ja Carolyne Myssin) ajatuksiin sekä omassa valmennustyössä kehittyneeseen kokemukseen.

Kehotietoisuus -verkkovalmennus on neljän viikon matka, jonka varrella ymmärrät, miten energiakeskuksesi ovat kehittyneet elämäsi aikana ja miten ne peilaavat historiaasi ja elämäsi tapahtumia.

Lisäksi opit tiedostamaan keskustesi tilan ja tasapainottamaan sitä.

Teorian ja tukiyhteisön lisäksi matka sisältää voimakkaita meditatiivisia harjoituksia, joiden avulla voit työskennellä energiakeskustesi kanssa.

Tutustumalla energiakeskuksiisi ja hoitamalla niitä meditatiivisten harjoitusten avulla voit vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin elämässäsi:

 • Juurikeskus— Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnettasi ja kykyäsi maadoittua tähän hetkeen.
 • Sakraali – Avaa luovaa virtaustasi ja kytkeydy elämäniloosi.
 • Solar Plexus – Kehitä päätöksenteko- ja aikaansaamiskykyjäsi.
 • Sydänkeskus – Aukea rakkaudelle, syvemmille ihmissuhteille ja vastaanottamiselle.
 • Kurkku – Paranna itseilmaisukykyäsi ja vapauta kommunikaatiotukokset.
 • Kolmas silmä – Selkeytä ajatteluasi ja intuitiivista yhteyttäsi.
 • Kruunu – Vapaudu erillisyyden kokemuksesta ja lisää luottamustasi elämään.

Jos joku näistä tuntuu sinulle ajankohtaiselta, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan tälle matkalle!

Jotta matka olisi kaikille mahdollinen, niin saat itse valita, maksatko siitä 33 €, 44 € vai 55 € (hinnat sisältävät alv:n). Voit ilmoittautumisen yhteydessä maksaa joko verkkopankki-, pankkikortti tai luottokorttimaksulla (maksutapalisä kaikissa +1.25 €).

LÄHDE MUKAAN TÄLLE MATKALLE

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


ASIAKASTARINA: Kaarina


Kaarina jakaa tällä videolla lyhyesti tarinansa siitä, miten Antin valmennus ja siellä tavatut muut ihmiset tukivat häntä läpi haastavasta elämäntilanteesta.

Kaarinan hieno esimerkki antaa uskoa siihen, että suurista ja vaikeistakin tilanteista voi yhdessä selvitä rakkaudella. Ja niiden jälkeen on taas helpompi hengittää. 😊


MISTÄ TÄMÄ NELJÄN VIIKON MATKA KOOSTUU?


Kehotietoisuus -matka tarjoaa sinulle:

 • Syventävän teoriavideon jokaisesta keskuksesta (noin 35-60 min)
 • Kohdennetun meditaatioharjoituksen jokaiselle keskukselle erikseen.
 • Kaksi syventävää webinaaria, joista ensimmäisessä käymme läpi alakeskukset ja toisessa yläkeskukset kokonaisuutena.
 • Voimakas visiomeditaatio toisessa webinaarissa, joka auttaa sinua hahmottamaan, mihin haluat elämässäsi keskittyä.
 • Vain kurssilaisille tarkoitetun Facebook tukiryhmän, jossa voit turvallisesti vaihtaa ajatuksia ja saada henkilökohtaista tukea matkallesi.

Materiaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen, eli voit käydä sitä rauhassa omaan tahtiisi.

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi ainakin vuoden 2020 loppuun ja voit opiskella omaan tahtiisi kurssin vaikka useampaan kertaan!


Kurssin aikataulu ja toteutustapa


Kaikki kurssimateriaalit toimitetaan linkkeinä sähköpostiisi, eli mitään asennuksia ei tarvita. Kurssia on helppo käydä.

Etenemme yhdessä allaolevan aikataulun mukaisesti, mutta voit käydä kurssia myös omaan tahtiisi!

Eli sinun ei tarvitse käydä asioita siinä aikataulussa, kuin alla esittelemme, vaan voit opiskella silloin, kun sinulle sopii.

Myös kurssiwebinaareista tulee tallenne sähköpostiin.

Kurssin aikataulu:

 • Ma 13.7.2020: Juurikeskus – teemana sisäinen turvallisuus ja tämä hetki. Saat kurssin avausvideot ja juurikeskukseen liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse heti ilmoittauduttuasi.

 • To 16.7.2020: Sakraalikeskus – teemana luova virtaus ja elämänilo. Saat sakraalikeskukseen liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse ilmoittauduttuasi.

 • Ma 20.7.2020: Solar plexus – päätöksenteko ja aikaansaaminen. Saat Solar plexus -keskukseen liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse ilmoittauduttuasi.

 • To 23.7.2020: Yhteiswebinaari 1 – alakeskusten vapauttaminen ja voimauttaminen. Kokoonnumme torstaina 23.7. klo 18.30-20.30 Webinarjam -yhteiswebinaariin, jossa vastataan kysymyksiin sekä vapautetaan ja voimautetaan yhdessä alakeskukset. Voit katsoa webinaarin Youtube -tallenteena, jonka saat sähköpostitse ilmoittauduttuasi.

 • Ma 27.7.2020: Sydänkeskus – rakkaus, oma arvo ja vastaanottaminen. Saat sydänkeskukseen liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse ilmoittauduttuasi.
 • To 30.7.2020: Kurkku – vapaa ilmaisu ja terveet rajat. Saat kurkun alueeseen liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse ilmoittauduttuasi.

 • Ma 3.8.2020: Kolmas silmä – selkeä ajattelu ja intuitio. Saat kolmanteen silmään liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse ilmoittauduttuasi.

 • To 6.8.2020: Kruunu – yhteys ja luottamus. Saat kruunuchakraan liittyvän teoriavideon ja meditaatioharjoituksen sähköpostitse 5.8. klo 14.00.

 • La 8.8.2020: Porttipäivän yhteiswebinaari 2 – yläkeskusten voimauttaminen ja visio elämästäsi. Kokoonnumme leijonaporttilauantaina 8.8. klo 15-17 Webinarjam -yhteiswebinaariin, jossa vastataan kysymyksiin sekä vapautetaan ja voimautetaan yhdessä yläkeskukset, avataan uusia yhteyksiä ja juhlistetaan kaikkea matkan varralla kertyneitä oppeja, vapautumisia ja oivalluksia. Voit katsoa webinaarin myös Youtube -tallenteena.

ANNA ITSELLESI LAHJAKSI KOKONAISVALTAINEN TASAPAINO JA RAUHA ITSESI KANSSA ❤️


Uskomme sinun saavan valtavasti tästä matkasta. Uskalla siis investoida itseesi. Valmennusmatkaan käyttämäsi aika ja pienimuotoinen maksu maksavat itsensä varmasti takaisin monin verroin rikkaampana elämänä.

Ilmoittaudu mukaan nyt. Saat itse valita, maksatko matkasta 33 €, 44 € vai 55 € sen mukaan, mikä sinusta tuntuu hyvältä!


LÄHDE MUKAAN MATKALLE

OPPAASI MATKALLA: Antti Quanta

Olen aivotaajuuksiin ja mielen kehittämiseen erikoistunut keskittymiskouluttaja, valmentaja ja meditaatio -opettaja sekä intuitiivinen ja herkästi ympäristöäni aistiva suomalainen mies.

Ennen oman kutsumukseni pariin löytämistä olin ehtinyt kouluttautua informaationhallinnan maisteriksi Rotterdamin Erasmus -yliopistosta ja toimia useita vuosia menestyksekkäästi teknologia -alalla johtotehtävissä. Soitin myös lähes ammattimaisesti saksofonia SÄX -nimisessä yhtyeessä.

En kuitenkaan löytänyt näiden parista sitä, mitä koin elämältä kaipaavani.

Nykyiseen ammattiini minut ohjasi vahva sisäinen halu tuntea itseni syvemmin ja ymmärtää paremmin elämän merkitystä ja omaa paikkaani tässä maailmankaikkeudessa, jonka yhdessä jaamme.

Olen opiskellut eri puolilla maailmaa ja saanut paljon vastauksia henkisiltä opettajilta, meditaatio -opinnoistani ja tieteen parista. Aloin kokea tärkeäksi jakaa näitä oppeja myös muille.

Vuonna 2017 uskalsin ryhtyä yrittäjäksi ja olen siitä lähtien työkseni valmentanut meditaation, mielen kehittämisen ja sisäisen työskentelyn kursseja yksityishenkilöille, ryhmille ja yrittäjille Suomessa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Yksi suurimpia oppejani valmentajana on ollut se, että jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö.

Mikään yksi asia ei yleensä toimi kaikille.

Siksi olen halunnut yksittäisten tekniikoiden sijaan pystyä tarjoamaan kattavampaa ymmärrystä näistä aiheista, suomalaiseen kulttuuriin ja työelämään sopivalla tavalla.

Valmennusfilosofiani ydin on luoda tilaa oivalluksille ja tarjota tietoa ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa.

Näin voit itse yhdistyä vahvemmin sisäiseen viisauteesi ja vahvuuksiisi ja vapautua elämään sellaista elämää, jonka koet itsellesi hyvänä ja merkityksellisenä.

Koen myös tärkeäksi rakentaa siltoja henkisyyden ja tieteen välille, jotta ymmärtäisimme entistä paremmin elämää, itseämme ja toisia ihmisinä.

Löydät Spotifysta ja Soundcloudista juontamani Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin, jossa tutkimme näitä teemoja suomalaisten tutkijoiden ja valmentajien kanssa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän webinaariin! ❤️

Jos sinulla on herännyt kysyttävää tästä Kehotietoisuus -verkkovalmennuksesta, laita rohkeasti viestiä minulle osoitteeseen antti(@)healingandart.net.


PALAUTETTA ANTIN VALMENNUKSESTA:

”Olen tykännyt Antin kursseista ja suosittelen niitä muillekin jotka haluavat tutustua itseensä syvemmin. Olen pitänyt myös siitä että kursseja voi suorittaa omaan tahtiin ja tehtäviä on ollut sopivasti kerralla.” – Tuula


”Sain konkreettisia työkaluja itseni kehittämiseen ja oman arkeni parantamiseen ja paljon upeita oivalluksia, joiden kautta tutustuin paremmin itseeni. Syvemmän ymmärryksen myötä elämäni on nyt kurssin jälkeen paljon kevyempää ja mielenkiintoisempaa!” -Eemeli


”Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta olivat mielestäni konkreettiset esimerkit arjesta, työstä ja ihmissuhteista. Nyt osaan tunnistaa eri äänet itsessäni ja vahvistaa niitä hyviä. Vahva suositus tälle kurssille. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään!” -Marja


”Tämä kurssi oli pehmeä tutkiskelumatka syvälle itseeni. Hienoin ja monipuolisin nettikurssi minkä olen käynyt! Suosittelen!” -Eeva-Kaarina


”Tämän kurssin myötä tulin tietoisemmaksi siitä, kuka aidosti olen ja minkälainen elämä tekee juuri minut onnelliseksi!”-Maiju


ARKEEN SOPIVAT HARJOITUKSET


Opimme uusia asioita kaikkein parhaiten, kun harjoittelemme jotain asiaa päivittäin useamman viikon ajan. Tämän vuoksi olemme luoneet tästä Kehotietoisuus -verkkovalmennuksesta neljäviikkoisen matkan, jota sinun on helppo käydä tasaisesti, hieman joka päivä.

Kurssin meditaatioharjoituksista saat arkeesi toimivia työkaluja, joita voit käyttää aina uudestaan itsesi rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen.


KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Saat kaikki materiaalit sähköpostiisi yksinkertaisina linkkeinä, joiden takaa löydät kurssin videot ja harjoitukset.

Kurssia on siis todella helppo käydä tietokoneella tai älypuhelimella.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat heti sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille.


ALOITA KEHOTIETOISUUS -VERKKOVALMENNUS!

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA KURSSI

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.


%d bloggaajaa tykkää tästä: