Kehotietoisuus

KEHOTIETOISUUS

Vahvista elämänvoimaasi ja tee tutkimusmatka kehossasi piileviin kykyihin ja viisauteen!

”CHAKRAJÄRJESTELMÄ ON METAFORINEN KONSEPTI JA KARTTA, JONKA AVULLA IHMINEN VOI TUTUSTUA SYVEMMIN ITSEENSÄ, EHEYTYÄ JA VOIMAANTUA.”
– Anodea Judith

Kehotietoisuus on tutkimusmatka kehosi viisauteen ja elämänvoimasi vahvistamiseen. 

Matkamme viitekehyksenä toimii terapeutti ja kirjailija Anodea Judithin laaja tutkimustyö kehomme energiakeskuksista, joiden vaikutusta elämäämme ja hyvinvointiimme pääsemme tutkimaan teorian sekä meditatiivisten harjoitusten kautta. 

Yhdistelemme matkan varrella myös mm. tietoisuustutkija David Hawkinsin sekä monen muun mielenkiintoisen tutkijan ja opettajan teorioita.

Voit aloittaa tämän matkan katsomalla maksuttoman Kehotietoisuus -webinaarin.

Jos olet jo katsonut webinaarin, voit siirtyä syventävälle Kehotietoisuus -verkkovalmennusmatkalle.

KEHOTIETOISUUS -verkkovalmennusmatka

Tervetuloa matkalle, joka mullistaa käsityksesi omasta kehostasi ja sen kyvyistä!

Kun olet katsonut Kehotietoisuus -webinaarin ja saanut alustavan käsityksen energiakeskuksista ja niiden kanssa työskentelystä, on aika sukeltaa hieman syvemmälle.

Syventävällä Kehotietoisuus -matkalla opit:

 • Mitä energiakeskukset ovat ja miten ne toimivat
 • Miten kasvatuksemme ja kokemuksemme näkyvät energiakeskuksissamme 
 • Miten energiakeskustemme tasapaino tai tasapainottomuus vaikuttaa elämäämme, tunteisiimme, toimintaamme ja kokemuksiimme
 • Miten voit saada energiakeskuksesi palvelemaan hyvinvointiasi, tavoitteitasi, ihmissuhteitasi ja kutsumustesi toteuttamista

Minkälaiselle matkalle olet lähdössä?

Kehotietoisuus -verkkovalmennus on matka, jonka varrella ymmärrät, miten energiakeskuksesi ovat kehittyneet elämäsi aikana ja miten ne peilaavat historiaasi ja elämäsi tapahtumia.

Opit matkan varrella työskentelemään tietoisesti energiakeskustesi kanssa sekä vapauttamaan niissä olevia elämänvoimaasi syöviä ja ajatteluasi kuormittavia tukoksia.

Tutustumalla energiakeskuksiisi ja hoitamalla niitä meditatiivisten harjoitusten avulla voit vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin elämässäsi:

 • Juurikeskus— Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnettasi ja kykyäsi maadoittua tähän hetkeen.
 • Sakraali – Avaa luovaa virtaustasi ja kytkeydy elämäniloosi.
 • Solar Plexus – Kehitä päätöksenteko- ja aikaansaamiskykyjäsi.
 • Sydänkeskus – Aukea rakkaudelle, syvemmille ihmissuhteille ja vastaanottamiselle.
 • Kurkku – Paranna itseilmaisukykyäsi ja vapauta kommunikaatiotukokset.
 • Kolmas silmä – Selkeytä ajatteluasi ja intuitiivista yhteyttäsi.
 • Kruunu – Vapaudu erillisyyden kokemuksesta ja lisää luottamustasi elämään.

Jos yksi tai useampi teemoista tuntuu sinulle ajankohtaiselta, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan tälle matkalle!

Mistä Kehotietoisuus -matkan opetus ja sisältö koostuu?

Kehotietoisuus -matka tarjoaa sinulle:

 • Syventävän teoriavideon jokaisesta keskuksesta (jokainen kestoltaan 35-90 min)
 • Kohdennetun meditatiivisen harjoituksen jokaiselle keskukselle
 • Kaksi syventävää webinaaritallennetta, joista ensimmäisessä käymme läpi alakeskukset ja toisessa voimautamme yläkeskukset
 • Voimakas visioharjoitus toisessa webinaarissa, joka auttaa sinua hahmottamaan, mihin haluat elämässäsi keskittyä
 • Vain kurssilaisille tarkoitetun Facebook tukiryhmän, jossa voit turvallisesti vaihtaa ajatuksia ja saada henkilökohtaista tukea matkallesi.

Kehotietoisuus -verkkovalmennuksen viitekehys ja opetus pohjautuu Anodea Judithin ja monen monen muun tutkijan, terapeutin ja henkisen opettajan (kuten David R. Hawkinsin, Jeffrey Allenin ja Carolyne Myssin) teorioihin sekä omassa valmennustyössä kehittyneeseen kokemukseen.

Kauanko matka kestää ja saako sen varrella tukea?

Kehotietoisuus-matka suunniteltiin alunperin neljäviikkoiseksi, mutta huomasimme, että jokaisella on oma yksilöllinen tahtinsa.

Tämän vuoksi saat kaikki materiaalit käyttöösi heti ilmoittauduttuasi ja voit itse tunnustella, minkälainen tahti on sinulle sopiva.

Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan, eli voit rauhassa käydä niitä omaan tahtiisi. Moni kurssilainen on kerrannut materiaalit useampaan kertaan ja saanut niistä työkaluja jokapäiväiseen arkeen.

Kehotietoisuus-matkaajille on oma suljettu Facebook -ryhmä, jossa kanssamatkaajat sekä Kehotietoisuus-apuvalmentajat Helmiina ja Minna tarjoavat tukea ja vastailevat pintaan nouseviin kysymyksiin.

 

Mitä Kehotietoisuus-matka maksaa ja miten pääsen mukaan?

Jotta matka olisi mahdollisimman monille mahdollinen, niin saat itse valita, maksatko siitä 33 €, 44 € vai 55 € (hinnat sisältävät alv:n). Voit ilmoittautumisen yhteydessä maksaa  verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla (maksutapalisä kaikissa + 1 €)

Matka tapahtuu matkatoimistossamme, joka toimii älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Lähde mukaan matkalle:

Saat itse valita, maksatko matkalipustasi 33 €, 44 € vai 55 € (sis. alv.).

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

MATKAKERTOMUS: Saija

Kehotietoisuus -matkan kesällä 2020 käynyt Saija tarjoaa tällä videolla upeita oivalluksia mm. kiltteydestä, hyvinvoinnista, keho-suhteesta ja sisäisestä ilosta, omasta voimasta ja rakkauden lisääntymisestä itseä ja elämää kohtaan. 

MATKAKERTOMUS: Kaarina

Kaarina jakaa tällä videolla lyhyesti tarinansa siitä, miten Antin valmennus ja siellä tavatut muut ihmiset tukivat häntä läpi haastavasta elämäntilanteesta.

ANNA ITSELLESI LAHJAKSI KOKONAISVALTAINEN TASAPAINO JA RAUHA ITSESI KANSSA ❤️

Uskomme sinun saavan valtavasti tästä matkasta, kuten moni muu matkalainen ennen sinua.

Uskalla siis investoida itseesi. Valmennusmatkaan käyttämäsi aika ja pienimuotoinen maksu maksavat itsensä varmasti takaisin monin verroin rikkaampana elämänä, jossa sinulla on parempi olla kehossasi.

Ilmoittaudu mukaan nyt. Saat itse valita, maksatko matkasta 33 €, 44 € vai 55 € sen mukaan, mikä sinusta tuntuu hyvältä!

OPPAASI MATKALLA: Antti

Olen aivotaajuuksiin ja mielen kehittämiseen erikoistunut keskittymiskouluttaja, valmentaja ja meditaatio -opettaja sekä intuitiivinen ja herkästi ympäristöäni aistiva suomalainen mies.

Ennen oman kutsumukseni pariin löytämistä olin ehtinyt kouluttautua informaationhallinnan maisteriksi Rotterdamin Erasmus -yliopistosta ja toimia useita vuosia menestyksekkäästi teknologia -alalla johtotehtävissä. Soitin myös lähes ammattimaisesti saksofonia SÄX -nimisessä yhtyeessä.

En kuitenkaan löytänyt näiden parista sitä, mitä koin elämältä kaipaavani.

Nykyiseen ammattiini minut ohjasi vahva sisäinen halu tuntea itseni syvemmin ja ymmärtää paremmin elämän merkitystä ja omaa paikkaani tässä maailmankaikkeudessa, jonka yhdessä jaamme.

Olen opiskellut eri puolilla maailmaa ja saanut paljon vastauksia henkisiltä opettajilta, meditaatio -opinnoistani ja tieteen parista. Aloin kokea tärkeäksi jakaa näitä oppeja myös muille.

Vuonna 2017 uskalsin ryhtyä yrittäjäksi ja olen siitä lähtien työkseni valmentanut meditaation, mielen kehittämisen ja sisäisen työskentelyn kursseja yksityishenkilöille, ryhmille ja yrittäjille Suomessa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Yksi suurimpia oppejani valmentajana on ollut se, että jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö.

Mikään yksi asia ei yleensä toimi kaikille.

Siksi olen halunnut yksittäisten tekniikoiden sijaan pystyä tarjoamaan kattavampaa ymmärrystä näistä aiheista, suomalaiseen kulttuuriin ja työelämään sopivalla tavalla.

Valmennusfilosofiani ydin on luoda tilaa oivalluksille ja tarjota tietoa ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa.

Näin voit itse yhdistyä vahvemmin sisäiseen viisauteesi ja vahvuuksiisi ja vapautua elämään sellaista elämää, jonka koet itsellesi hyvänä ja merkityksellisenä.

Koen myös tärkeäksi rakentaa siltoja henkisyyden ja tieteen välille, jotta ymmärtäisimme entistä paremmin elämää, itseämme ja toisia ihmisinä.

Löydät Spotifysta ja Soundcloudista juontamani Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin, jossa tutkimme näitä teemoja suomalaisten tutkijoiden ja valmentajien kanssa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän webinaariin! ❤️

Jos sinulla on herännyt kysyttävää tästä Kehotietoisuus -verkkovalmennuksesta, laita rohkeasti viestiä minulle osoitteeseen antti(@)healingandart.net.

PALAUTETTA ANTIN VALMENNUKSESTA:

”Olen tykännyt Antin kursseista ja suosittelen niitä muillekin jotka haluavat tutustua itseensä syvemmin. Olen pitänyt myös siitä että kursseja voi suorittaa omaan tahtiin ja tehtäviä on ollut sopivasti kerralla.” – Tuula

”Sain konkreettisia työkaluja itseni kehittämiseen ja oman arkeni parantamiseen ja paljon upeita oivalluksia, joiden kautta tutustuin paremmin itseeni. Syvemmän ymmärryksen myötä elämäni on nyt kurssin jälkeen paljon kevyempää ja mielenkiintoisempaa!” -Eemeli

”Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta olivat mielestäni konkreettiset esimerkit arjesta, työstä ja ihmissuhteista. Nyt osaan tunnistaa eri äänet itsessäni ja vahvistaa niitä hyviä. Vahva suositus tälle kurssille. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään!” -Marja

”Tämä kurssi oli pehmeä tutkiskelumatka syvälle itseeni. Hienoin ja monipuolisin nettikurssi minkä olen käynyt! Suosittelen!” -Eeva-Kaarina

”Tämän kurssin myötä tulin tietoisemmaksi siitä, kuka aidosti olen ja minkälainen elämä tekee juuri minut onnelliseksi!”-Maiju

ARKEEN SOPIVAT HARJOITUKSET

Opimme uusia asioita kaikkein parhaiten, kun harjoittelemme jotain asiaa päivittäin useamman viikon ajan. Tämän vuoksi olemme luoneet tästä Kehotietoisuus -verkkovalmennuksesta neljäviikkoisen matkan, jota sinun on helppo käydä tasaisesti, hieman joka päivä.

Kurssin meditaatioharjoituksista saat arkeesi toimivia työkaluja, joita voit käyttää aina uudestaan itsesi rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen.

KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Saat matkalipun ostettuasi sähköpostitse ohjeet matkan aloittamiseen matkatoimistossamme.

Kurssia on helppo käydä tietokoneella tai älypuhelimella.

Voit aloittaa matkan vaikka heti!

ALOITA KEHOTIETOISUUS -VERKKOVALMENNUS!

Valitse sinulle sopiva hinta ja lähde mukaan matkalle:

Saat itse valita, maksatko matkalipustasi 33 €, 44 € vai 55 € (sis. alv.).

Huomaathan, että tämä kurssi ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.