Klassikot, joista matkatoimistomme syntyi

Kuten jokaisella hyvällä jutulla, matkatoimistollammekin on tarina.

Se on niin kattava ja monivaiheinen, ettei sitä mitenkään pysty yhdeltä istumalta kertomaan. Se on myös alati muuttuva ja kehittyy jokaisen matkamme myötä.

Tarinamme varrella on koettu huikeita matkoja, joista olemme saaneet myös ällistyttävää palautetta.

Tälle sivulle olemme koonneet matkatoimiston suurimmat klassikot!

Vuonna 2020 kehitetyt kaukomatkat:

Intuition porteilla

Kirjailija ja kouluttaja Suvi Bowellanin rakkaudella kehittämä Intuition porteilla -matka koostuu maksuttomasta webinaarista ja syventävästä neljän viikon verkkomatkasta, joissa molemmissa on vierailemassa myös oppaamme Antti. 

Matkan varrella avaat ovia sisäiseen maailmaasi ja kehität yhteyttä intuitiiviseen ohjausjärjestelmääsi!

Palautetta Intuition porteilta:

“Lähdin tälle matkalle avoimin mielin. Olen muutamia muita kursseja käynyt tätä ennen ja niissä aina puhutaan siitä sisäisestä äänestä ja intuitiosta, johon pitäisi kiinnittää huomiota.

Kuitenkin on olen aina epäröinyt, että mistä tiedän varmuudella, onko tämä nyt se sisäinen intuition viesti vai järjen/mielen/pelon ääni. Kuinka voin olla varma?

Tällä kurssilla kerrottiin hyvin ymmärrettävästi, minkälaisilla tavoilla se sisin meille vastaa ja miten voi löytää sen tavan joka parhaiten toimii omalla kohdalla, eli mikä on ominaisin tapa juuri minulle kokea intuition viestit.

Suvi osaa kertoa asiat selkeästi ja omien kokemustenkin kautta. Intuitio sanana on hyvinkin laaja ja siitä sai kyllä todella paljon tietoa, että mitä se on ja mitä se ei ole. Mielikuvaharjoitteet olivat myös hyviä ja tarpeeksi yksinkertaisia.

Voin lämpimästi suositella tätä matkaa jokaiselle, joka vähänkin on kiinnostunut kehittämään suhdetta itseensä.

Oli myös ihana, ettei kurssi maksanut maltaita. Sain kyllä matkalipun hinnan edestä itselleni todella paljon… ja koko loppuelämäksi.

Kiitos.”

-Pia

 

“Katsoin webinaarin ja sen lopussa olevan harjoituksen. Sain sen aikana sydämeltä niin vahvan viestin siitä mitä minun juuri siinä tilanteessa olisi tehtävä, että en voinut enää sivuuttaa sitä. Tiesin myös että minulla tulisi olemaan isoja asioita päätettävänä tulevina viikkoina, joten halusin lähteä katsomaan, mitä syventävällä Intuition porteilla – kurssilla olisi annettavaa.

Se oli oikea päätös. Kurssilta saa niin paljon hyvää arkeen.

-Anonyymi matkaaja

 

Kehotietoisuus - matka energiakeskuksiin

Antin ohjaama Kehotietoisuus -matka koostuu maksuttomasta webinaarista ja syventävästä verkkomatkasta. Viitekehyksenä on terapeutti Anodea Judithin kattava elämäntyö ja Antin laaja kokemus aiheesta.

Kehotietoisuus on huikean hieno tutkimusmatka kehosi viisauteen ja elämänvoimasi vahvistamiseen. Saatat sen kautta nähdä itsesi ja koko elämäsi aivan uudella tavalla!

Palautetta:

“Kurssi on auttanut matkallani todella paljon. Joka päivä oivallan uusia asioita elämästäni ja voin niin hyvin. Anodea Judithin lause “Se mikä sattuu sydämeesi on se, mihin haluat vaikuttaa” on ollut minulle merkittävä. Teoriaosuudet ovat olleet mielenkiintoisia. Kaksi viimeistä ovat puhutelleet minua ja ennen kaikkea sen meditaatio, joka on saanut hiljaiset kyyneleet virtaamaan. Luulen, että kuuntelen sen vielä monta kertaa.

Minulla on poikani lisäksi 23-vuotias tytär, joka on jo monta vuotta joogannut ja meditoinut. Hän on tutustunut chakroihin jo paljon aiemmin kuin minä. Olemme tänä keväänä ja kesänä käyneet paljon mielenkiintoisia keskusteluja. Hän on onnellinen, että voi nyt äidin kanssa keskustella entistä syvemmin. Olemme lähentyneet entisestään. Pystyn nyt myös tukemaan poikaani aivan toisella tavalla kuin ennen.”

-Marita

“Kehotietoisuus -verkkomatkalla olen saanut erilaisten harjoitusten aikana kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä.

Antin tapa opettaa, ohjata harjoituksia ja käyttää musiikkia valmennuksessa on resonoinut minussa vahvasti. Se on auttanut monia kehossa olevia tukoksia ja vaivoja aukeamaan ja purkautumaan.

Nyt kehoni on kotini ja olen löytänyt sen kanssa tasapainon, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa.

Olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen.”

– Saija

Keväällä 2021 luotuja matkoja:

Sieluyhteys-illat

Sieluyhteys-ilta: Turvallisuus - menestysydamella.fi

Neljässä sieluyhteys-sarjan illassa pääset matkustamaan Antin opastuksella sinussa asuvien vastausten äärelle.

Näissä illoissa saatujen kokemusten ja upean palautteen pohjalta Antti loi Sisäiset minilomat. Niiden tapaan Sieluyhteys -illoissa yhdistyvät tarinankerronta, musiikki ja ohjatut meditatiivisiset harjoitukset.

Jokainen ilta on luotu yhdessä osallistujien kanssa ja jokaisessa niistä on joku elämän kannalta tärkeä teema.

Neljä sielukasta minimatkaa:

Teema 1: Turvallisuus

Ensimmäisessä illassa matkustimme omaan turvalliseen tilaan.

Tallenteen katsomalla pääset tutkimaan, miten tunnistaa ja purkaa sisältäsi turvattomuuden aiheuttajia ja luoda itsellesi turvallinen tila, joka luo pohjan omannäköiselle elämiselle ja luomiselle.

Teema 2: Ilmaisu

Toisessa illassa matkustimme ilmaisun ja parantavan vuorovaikutuksen maailmaan.

Illan kautta pääset tutkimaan syvemmin, mitä aidosti haluat ilmaista, mitä on ehkä jäänyt ilmaisematta ja mikä sisälläsi on saattanut tukkia ilmaisuasi tai estänyt nauttimasta siitä. Todella voimauttava!

Teema 3: Lepo

Kolmannessa Sieluyhteys-illassa matkustimme levon ja pysähtymisen maailmaan.

Pitkien rentouttavien harjoitusten ja tarinoiden kautta pääset tutkimaan ja vapauttamaan niitä sisäisiä voimia, jotka mahdollisesti estävät sallimasta itsellesi riittävää lepoa ja nauttimasta siitä.

Teema 4: Luottamus itseen

Viimeisessä sieluyhteys-sarjan illassa matkustimme luottamuksen lähteille ja otimme voiman takaisin sisäisiltä kriitikoilta ja epäilijöiltä.

Jos tunnistat itsessäsi piilevää potentiaalia esimerkiksi luovuuteen, ideointiin tai tietämiseen, tämä matka auttaa vahvistamaan luottamusta lahjoihisi.

Muita suosittuja matkoja:

Myös näistä matkoista olemme saaneet hyvää palautetta. Siksi ne ovat edelleen saatavilla.

Sydämen voimavarat -webinaariseikkailu

Maaliskuussa 2021 matkustimme Antin ja Kristiinan ohjauksessa sydämen voimavarojen äärelle.

Matka tarjoaa työkaluja ja ajatuksia siihen, miten luot itseesi turvallisen tilan ja yhteyden, joka auttaa navigoimaan elämän myrskyissä ja tarjoaa tukea matkallesi. Kerromme myös voimauttavia tarinoita arkisesta elämästä.

Uskomaton alitajunta -webinaariseikkailu

Helmikuussa 2021 matkustimme Antin kanssa alitajunnan uskomattomaan maailmaan.

Tämän webinaarin teorian, tarinoiden ja musiikillisten meditaatioharjoitusten avulla voit sisustaa sisäistä kotiasi eli tulla tietoiseksi alitajuntasi malleista ja päivittää suhdetta itseesi ja ympäröivään maailmaan.

Tervetuloa maailmaamme!

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (kanavat)

Jos haluat nauttia tuoreista kuvista ja päivityksistä sekä saada tiedon tulevista matkoista, seuraa meitä Instagramissa @menestysydamella ja liity Facebookissa ryhmäämme Valoa arkeen.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto