Tervetuloa sisäisen matkailun maailmaan!

“Näillä matkoilla käsitellään tärkeitä, koskettavia ja isoja aiheita lempeällä ja maanläheisellä tavalla. 

Vetäjät ovat rauhoittavia, ymmärtäväisiä ja ottavat kaikki osallistujat huomioon! Meditatiiviset hetket ovat olleet ihanan koskettavia ja olen päässyt hyvin mukaan. Aivan upeita kokonaisuuksia!”

-Eija

Sisäinen miniloma:

Lapsi tästä maailmasta

Tämä matka on saatavissa äkkilähtönä. Voit aloittaa matkasi mistä ja milloin tahansa!

Katso kuuden minuutin esittely ja maistiainen matkakohteesta:

Aloita katsominen painamalla kuvan keskellä olevaa nuolta. Sen jälkeen voit lukea matkasta lisää alta tai siirtyä aloittamaan matkasi täältä.

Moni kokee kodin olevan jossain muualla.
Entä jos se voisi olla myös täällä?

Lapsi tästä maailmasta on henkilökohtainen ja kaunis matka.

Tämän aiheen ovat inspiroineet monet viime kuukausina tekemäni yksityisohjaussessiot, joissa on matkustettu sisäisen lapsen maailmaan tutkimaan pohjimmaisia syitä erillisyyden, yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden kokemuksiin. Etenkin moni herkempi ihminen on kokenut täällä maanpäällisessä elämässä, ettei pohjimmiltaan kuulu tänne.

Tämän miniloman myötä tuo ajatus kääntyy ympäri. 

Voit antaa itsellesi luvan kuulua tänne ja matkan myötä vahvistamme sisäistä tietoa ja kokemusta siitä, että sinulla on tärkeä ja ihana paikka myös maan päällä! 

Lapsi kaipaa turvallista kotia, myös sisällämme.

Jos joku osa meistä ei halua olla tässä fyysisessä kokemuksessa, niin tiedostetusti tai tiedostamattamme pakenemme ajatuksissamme tai tunteissamme muualle. 

Silloin kokemus elämästä jää vajaaksi ja sen potentiaali jää kokematta. 

Myöskään sisäinen lapsi ei uskalla tulla esiin tai jakaa kanssasi, jos hän ei koe sinun olevan läsnä elämällesi.

“Sisältäsi voi löytyä se koti, jota olet aina kaivannut!”

Tämän miniloman tarkoitus on lempeästi vahvistaa elämäniloa ja -halua ja vapauttaa niitä kokemuksia, joiden alle ne ovat saattaneet matkan varrella hautautua! 

Matkan tarinoiden ja harjoitusten kautta tutkimme, miten voit olla sekä täältä, että kaikkialta muualta. Tällä maailmalla voi olla sinulle valtavasti tarjottavaa, kun uskallat ottaa oman paikkasi! 

Sisäinen miniloma: Lapsi tästä maailmasta (www.menestysydamella.fi)

Voit aloittaa tämän matkan heti!

Tämä miniloma syntyi 11.5.2021 livenä avoimen ja uteliaan matkaseurueen kanssa. 

Tässä heiltä minilomamme päätösjuhlassa saatua palautetta:

Aivan ihana kokemus. Kertakaikkiaan nyt paikallaan. Olen tässä ja muualla. Kaikkialla. Kaikki on hyvin.  Kiitos ihanalle oppaalle ja kanssamatkustajille!

Kiitos, oli todella mukava olla matkassa mukana. Sinulla on Antti kyky olla läsnä osallistujien kanssa.

Jotain suurta ja vahvaa on kasvamassa alkuvoimansiemenistä. Kiitos matkaystävilleni sekä taikurillemme Antille!

Hyvä muistutus, että voi aktiivisesti luoda elämäänsä uutta ja hyvää. Kiitos matkasta, olen lähempänä itseäni!

Tosi paljon kiitoksia. Tarinassa oli jotain hyvin voimakasta mulle. Jotain merkittävää on viime päivinä ollut murtumassa ja tämä vahvistaa sitä.

Tämä tarina ja harjoitus olivat aivan upeita ja ne menivät syvälle. Puhdisti ja todellakin paransi. Oli aivan ihanaa ja huomaan tosiaan, että nuo kaikki rankat kokemukset omassa elämässäni, voin päästää niistä nyt irti, ja kantaa niiden oppeja mukanani. Uudessa elämässäni on hyvä olla ja elää.

Matkan tarkempi sisältö:

 • 0 min: Tervetuloa minilomalle!
 • 5 min: Virittäytyminen matkalle
 • 21 min: Siirtyminen matkakohteeseen (rentoutus)
 • 28 min: Uuden elämän siemenet (tarina)
 • 54 min: Maailma on hiekkalaatikkosi (meditaatio)
 • 1 h 2 min: Kokemusten jakaminen
 • 1 h 15 min: Alitajuinen päivitys: Maailma on lempeä leikkikenttäni
 • 1 h 24 min: Tunnetason päivitys: Sallin rakkauteni täyttää todellisuuteni
 • 1 h 36 min: Energeettinen päivitys: Kutsun lapsen turvalliseen kotiin
 • 1 h 47 min: Miniloman päätösjuhla

Voit kokea matkan kerralla tai osissa, niin monta kertaa kuin haluat. Sisältö on käytettävissäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Matkustamohenkilökuntamme toivottaa sinulle kokemusrikasta matkaa!

Näin pääset mukaan:

Minilomille osallistuminen on huomattavasti helpompaa ja edullisempaa, kuin vaikkapa passikuvien teettäminen.

Vapautunut vastaanottaminen -miniloma on nyt saatavissa äkkilähtönä. Voit osallistua matkalle mistä ja milloin tahansa ja kokea sen kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Jos sinulla tulee teknisiä haasteita tai kysymyksiä matkaan liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

"Hyvää kaikille" -hinnoittelu

Valitse hinta, joka tuntuu hyvältä tässä hetkessä!

Matkatoimistomme kantava ajatus on ”hyvää kaikille”. Haluamme hinnoitella lippumme niin, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan, mutta samalla me oppaat saamme riittävät tulot maanpäälliseen elämiseen ja matkatoimistomme ylläpitämiseen. Olemme pienyrittäjiä ja jokainen lippuostos ja euro on meille arvokas.

Saat valita matkalipullesi hinnaksi 17 €, 25 € tai 35 € (hinnat sis. alv.). Valitse hinta sen mukaan, mitä pystyt tässä hetkessä hyvillä mielin maksamaan elämää rikastuttavasta elämyksestä. Kiitämme jokaisesta pienestä ja suuresta maksusta!

Tämän matkan sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin käyttöoikeutesi umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Maksutapoina toimivat verkkopankit, maksukortit ja mobile pay.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa osallistumisohjeita sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Sisäiset minilomat tuovat lomailun ilon arkeesi!

Sisäiset minilomat - Antti Quanta - menestysydamella.fi

Yksi matkustamisen ihanuuksista on vapaus keksiä itsesi uudestaan. Maisemanvaihdos tarjoaa tilaa uudenlaisille oivalluksille, kokemuksille ja tavoille ajatella.

Tätä varten ei kuitenkaan enää tarvitse matkustaa maailman ääriin.

Sisäisillä minilomilla pääset matkustamaan sinussa asuvien vastausten, voimauttavien kokemusten ja syvemmän tietoisuutesi äärelle. Matkoillamme yhdistyvät oivalluttava tarinankerronta, parantava musiikki ja ohjatut meditatiivisiset harjoitukset.

Jokaisella minilomalla on joku elämän kannalta tärkeä teema ja sisältö on luotu asiakaskuntamme toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Näille matkoille pääset osallistumaan mistä ja milloin tahansa omalta laitteeltasi käsin. Voit matkata vaikka lempinojatuolissa istuen, metsässä samoillen, mustikoita keräten tai esimerkiksi kuulokkeet päässä arkiaskareita touhuten.

Kaiken lisäksi sisäinen matkailu on edullista! Minilomiemme lähtöhinta on huomattavasti edullisempi, kuin esimerkiksi yksisuuntainen matka onnibussin kyydissä Hankasalmelta Helsinkiin.

Yksi erittäin tykätty ominaisuus minilomissa on myös se, että pääset itse vaikuttamaan matkan sisältöön ilmoittautumisen yhteydessä. Näin lomasta rakennetaan kaikkia palveleva yhteinen kokemus.

Minilomat syntyivät matkatoimistomme asiakaskunnan toiveiden pohjalta. Tunnistimme tarpeen kevyelle mutta voimalliselle sisäiselle matkailulle, jota voi tehdä mistä ja milloin tahansa. Toiveena oli myös jatkumo, jonka vuoksi minilomalle lähdetään joka tiistai, ellei muuta ilmoiteta.

Sisäisillä minilomilla koet omasta turvallisesta tilastasi käsin upeita maisemia ja sisäisiä seikkailuja. Matkan tarkoitus on pysähtyä hetkeksi ihastelemaan elämän ihmeitä yhdessä, löytää kadotettuja aarteita ja vastauksia omasta sisäisestä maailmastasi sekä vahvistaa tietoista yhteyttä itseesi.

Sisäisellä matkalla ei ole fyysisen matkailun kaltaisia aikaan tai paikkaan liittyviä rajoitteita. Voit itse osallistua matkakohteemme luomiseen ja matkan sisältöön. Näin siitä tulee sellainen, joka palvelee kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla.

Otamme matkasuunnitelmia tehdessämme huomioon tilanteesi ja toiveesi ja taitava miehistömme takaa, että selviämme haastavimmistakin vesistöistä hymyssä suin.

Näillä matkoilla saatat kohdata historiallisia muistoja, elämääsi rajoittaneita uskomuksia, tunnemyrskyjä ja unohtuneita osia itsestäsi. Meditatiivisten maisemataukojen, tarinoiden ja musiikin kautta luomme yhdessä lempeitä ja parantavia tiloja, joissa vanhat kivut ja sisäiset muurit voivat muuttua voimaksi ja viisaudeksi.

Minilomalta saat vapautumisen iloa ja ajatonta rikkautta elämääsi!

Palautta matkoistamme:

“Koskettavaa, levollista, en muista milloin olisin rentoutunut niin täydellisesti. Hyvä ja rento olo koko seuraavan päivän. Ikäänkuin pääsin taas lähelle kadoksissa ollutta itseäni. Kiitos!”

– Helena

“Oli mahtava huomata vuorovaikutuksen merkitys ja kuulla kanssalomailijoiden kommentteja ja kokemuksia. Toi turvaa ja helpotusta huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita eikä ole enää yksin niiden kanssa. Oli myös hienoa voida kokea tämä loma useampaan kertaan ja käydä se sopivissa osissa.”

–Saku

Miksi lähteä minilomalle?

Miksi lähteä minilomalle? - Sisäiset minilomat - www.menestysydamella.fi

”Nämä matkat ovat kuin turvallisia ja hyväksyviä treffejä itsesi kanssa!” -Anonyymi matkaaja

Toteutimme maalis – ja huhtikuussa 2021 matkatoimistossamme matkustaneille kattavan kyselyn siitä, miten he ovat matkamme kokeneet.

Monipuoliset vastaukset osoittivat, että jokainen kokee nämä sisäiset matkat omalla tavallaan ja ne muovautuvat sen mukaan, mitä ihminen milloinkin tarvitsee. Kokeilemalla saat tietää, onko tämä sinulle toimiva tapa lomailla ja luoda syvempää suhdetta itseesi.

Tässä tiivistelmä matkojemme positiivisista vaikutuksista:

Sisäisillä minilomilla voit

 • Saada irtioton arjesta
 • Vahvistaa yhteyttä itseesi, intuitiiviseen viisauteesi ja luomisvoimaasi
 • Jättää taaksesi tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja muistoja, joita et enää tarvitse
 • Jakaa ja kuulla muiden tarinoita turvallisessa ympäristössä
 • Osallistua musiikilla rikastutettuihin meditatiivisiin harjoituksiin, jotka rentouttavat ja voimauttavat
 • Matkustaa omassa tilassasi ja kokea silti ryhmän ja oppaidemme tuki ja jakamisen ilo

Palautetta keväällä 2021 järjestetyistä matkoista:

“Parasta näillä matkoilla on rauhallinen, hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri, pysähtyminen oman itsensä äärelle ja vuorovaikutteisuus. Se välittyi, vaikka osallistuinkin tallenteena.

Arvostan sitä, että et Antti yritä antaa valmiita vastauksia vaan kannustat jokaista kuuntelemaan itseään. Eli toisin sanoen luot tilaa olla oma itsensä, etsiä ja löytää sitä mikä itselle on parasta, ilman että tarvitsee mahtua mihinkään muottiin. Sinusta välittyy se että teet työtäsi sydämellä ja ilolla, se on erityisen ihanaa.”

-Jenni

Oppaasi matkalla: Antti Quanta

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)

Olen intuitiivinen tarinankertoja, meditaatio-ohjaaja ja opas sisäiseen matkailuun.

Matkoillani pääset seikkailemaan alitajunnan, tietoisuuden, tunteiden ja energian tasolla sekä löytämään itsestäsi vastauksia, vapautta, kadotettuja osia ja uusia näkökulmia.

Olen akateemisesti koulutettu ja perehtynyt ihmisyyden saloihin laajasti sekä henkisten opintojen että tutkimuksen kautta. Olen toiminut myös kasvuyritysten johtotehtävissä ennen kuin aloin rakentaa Sisäisten matkojen matkatoimistoa vuonna 2017. Minut löytää matkojemme lisäksi myös mm. Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista ja Asta Raamin Nerokas intuitio -kurssilta.

Jos sisäinen matkailu ja oman todellisuutesi muovaaminen ovat sinulle uusi maailma, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan aiheeseen esimerkiksi lukemalla joku seuraavista kirjoista:

 • Luo itsesi uudelleen (Joe Dispenza)
 • Ajatuksen biologiaa (Bruce Lipton)
 • Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (Johanna Blomqvist)
 • Hypertodellisuus (Johanna Blomqvist)
 • Bliss Brain (Dawson Church)
Näiden kautta voit saada lisätukea ja ymmärrystä matkoilla tekemiimme harjoituksiin.

“Ihastuttaa Antti tuo sinun luova ja leikkisä tapa käyttää intuitiota ja yhdistää se tosi toimiviin työkaluihin. Tästä opin ja inspiroidun paljon itse!” -Hannamaija

Aloita matka:

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Palautetta Antin ohjaamilta matkoilta:

“Kannattaa ehdottomasti tutustua! Sisältö ja kokemukset ovat silmiä avaavia.” -Tiia

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Minulla tulee erityisen turvallinen ja luottavainen olo myös Antin soittamasta musiikista ja sellaista en ole kokenut ennen. Lisäksi Antin monipuolisuus ja tutkiva perehtyneisyys asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” -Petri

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla vaikka ajanpuutteen vuoksi katsoin osan tallenteista osissa. Kannattaa osallistua, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi. Erityisesti suosittelen, jos koet itsessäsi erityisherkkyyden piirteitä.” -Ari

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä, ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi. Kiitollisena Jaana.”

“Jokainen kokee nämä matkat omalla tavallaan, mutta minulle näistä on ollut suurta hyötyä ja olen saanut piilossa olevia asioita esiin ja käsiteltäväksi.” -Leena

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta.
Matkoilla parasta on yhteisöllisyys. Ja se miten Antti sait luotua turvaa ja hyväksyntää ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

“Antin matkojen aikana on mahdollista pysähtyä rauhallisessa ja turvallisessa tilassa kuuntelemaan itseä, saada näkökulmia ja eväitä oman elämään. Matkan varrelta voi poimia mukaan sen mikä itseä palvelee. Omaa matkaa ei tarvitse tehdä yksin. Halutessaan voi jakaa omia kokemuksia ja muiden osallistujien kokemuksien kuuleminen rikastuttaa myös omaa elämää. Suosittelen lämpimästi tutustumaan matalalla kynnyksellä! Joskus voi myös olla vaikeaa itsekseen pysähtyä ja ottaa aikaa itselle ja näistä iloista voi saada apua siihen.” -Jaana

“Antin ja matkatoimiston matkoista saa joka kerta niin paljon hyviä asioita ja oivalluksia omaan elämän reppuunsa, että kannattaa ehdottomasti osallistua. Ne auttavat pohtimaan omaakin elämäänsä eri kanteilta ja auttavat laajentamaan näkemystä itsestä ja omasta elämästä.” -Sinituuli

“Antti Quanta on taidoikkain tarinankertoja, jonka tiedän. Voisin kutsua häntä myös Sielukuiskaajaksi. Illoissa olleet aiheet saavat nousemaan ajatuksia ja tunteita joita en ole tullut käsitelleeksi koskaan aikaisemmin ainakaan sillä syvyydellä, kuin ne Antin matkoilla ovat tulleet käsitellyiksi.” -Hanna

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

Sisäiset minilomat - Antti Quanta - menestysydamella.fi

Usein kysyttyä:

Paina haluamaasi kysymystä ohjautuaksesi vastausten äärelle.

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.