Maanantaimatkat

Nämä matkat on tarkoitettu sinulle, joka haluat tasaisesti ylläpitää ja kehittää sisäisiä voimavarojasi ja kehon, mielen sekä energiakeskusten tasapainoista toimintaa elämäsi eri alueilla.

Maanantaimatkoille liitytään aina kuukaudeksi kerrallaan. Samalla liityt matkatoimiston ystävien jäseneksi.

Veneet laiturissa. Kuva Käringsundista Ahvenanmaalta.

Miksi liittyisit matkatoimiston ystäväksi ja lähtisit maanantaimatkoille?

Matkatoimiston ystävien jäsenyys ja ystäville järjestetyt maanantaimatkat ovat sinulle, joka haluat tasaisesti ylläpitää ja kehittää sisäisiä voimavarojasi sekä kehon ja mielen tasapainoista toimintaa elämäsi eri alueilla.

Maanantaimatkoihin pääset osallistumaan joko livenä zoomilla maanantaisin klo 19.00 tai katsomalla omiin aikatauluihisi sopien tallenteen Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueella. Tallenteet pysyvät käytössäsi niin kauan, kuin jatkat jäsenenä.

Maanantaimatkat rakentuvat oppaamme Antti Quantan kehittämän Kehotietoisuus-kartan ympärille ja syvennymme maanantaimatkoilla sen eri osa-alueisiin ajankohtaisten teemojen, tarinoiden sekä Antin ohjaamien meditatiivisten maisemataukojen kautta.

Matkatoimiston ystävänä pääset myös halutessasi jakamaan kokemuksia ja ajatuksia muiden matkatoimiston ystävien kanssa sekä esittämään toiveita maanantaimatkojen ja meditatiivisten maisemataukojen sisällön suhteen. Jakaminen voi tapahtua joko nimelläsi tai anonyymisti.

Tarkoitus on, että maanantaimatkat palvelevat sisäisten voimavarojesi kehittymistä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sinulla on myös ystävänä mahdollisuus vaikuttaa niiden sisältöön!

Mitä Matkatoimiston ystävä -taso sisältää?

  • Tämän tason jäsenyys sisältää kaiken Sitoutunut matkaaja -tasolta, eli saat ylläpitää käyttöoikeutesi nykyisiin matkoihin ja saat tilillesi tallenteina kaikki matkatoimiston ystäville luodut maanantaimatkat ja meditatiiviset maisematauot.
  • Lisäksi tällä tasolla tarjoamme jotain uutta ja erityistä: Viikottaiset maanantaimatkat matkatoimiston ystäville!
  • Saat myös pääsyn matkatoimiston ystävien matkaterminaaliin, josta kerromme lisää alla.

Matkatoimiston ystävien viikottaiset maanantaimatkat 

Intuitiokouluttaja Antti Quanta ja ATV-metodi

Viikottaisilla maanantaimatkoilla kokoonnut Antti Quantan, mahdollisten vierailevien oppaiden sekä muiden matkatoimiston ystävien kanssa tunniksi tarinoiden, meditatiivisten maisemataukojen sekä yhteisen jakamisen äärelle.

Maanantaimatkat rakentuvat Antin kehittämän Kehotietoisuus-viitekehyksen ympärille. Näin pääset tasaisesti kehittämään sisäisiä voimavaroja syventymällä sen kautta erilaisiin teemoihin ja elämän osa-alueisiin.

Voit osallistua joko livenä maanantaisin klo 19.00-20.00 tai katsoa tallenteen omien aikataulujesi mukaan Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelta löytyvässä matkaterminaalissa.

Kukin ystävien maanantaimatka sisältää:

  • Viikon ajatus, teoria tai tarina (noin 20 min.)
  • Viikon meditatiivinen maisematauko (noin 25 min.)
  • Keskustelu ja kokemusten jakaminen (noin 15 min.)

Maanantaimatkojen sisällöt ilmestyvät seuraavana päivänä tallenteen muodossa ystävien matkaterminaaliin, jossa pääset myös jakamaan kokemuksia ja oppimaan muilta matkaajilta.

Sisällöt ovat käytössäsi niin kauan, kuin jatkat matkatoimiston ystävänä.

Lokakuun 2021 maanantaimatkojen teemat:

Aloitamme pitämällä lokakuussa neljä maanantaimatkaa, yksi kuukauden jokaisena maanantaina.

Kuukauden ensimmäisellä viikolla keskitymme juuri- ja sakraalikeskuksiin liittyviin teemoihin. Toisella viikolla tutkimme solar plexuksen teemoja, kolmannella sydän- ja kurkkuchakraan liittyviä teemoja ja kuukauden viimeisellä matkalla käsittelemme kolmanteen silmään ja kruunuchakraan liittyviä aiheita.

Siksi maanantaimatkoille ilmoittaudutaan mukaan aina kuukaudeksi kerrallaan, jotta yksittäisten matkojen sijaan saamme kuukauden aikana luotua voimauttavan jatkumon, joka kattaa kaikki seitsemän energiakeskusta.

Maanantai 4.10.2021: Löydä oma laituripaikkasi

Kuukauden ensimmäisenä maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen Juuri- ja sakraalikeskusten teemoja:  sisäistä turvallisuutta, luovuutta, tunteita ja iloa.

Maanantaina 4.10. erityisteemana on Löydä oma laituripaikkasi. Tutkimme siis sitä, miten löydät oman tapasi maadoittaa itsesi ja löytää rauhallinen paikka sisältäsi, vaikka ympärillä myrskyäisi.

Huom. Pääset katsomaan jo pidetyt matkat tallenteena.

Maanantai 11.10.2021: Sukulinjan kipujen hoitaminen (isän puoli)

Kuukauden toisena maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen Solar plexuksen teemoja: päätöksentekoa, tahdonvoimaa, aikaansaamista, jaksamista ja suhdetta työhön.

Maanantaina 11.10. erityisteemana on sukulinjan kipujen hoitaminen isän puolelta. Tämä vaikuttaa vahvasti siihen suhteeseen, joka sinulla on omaan maskuliinienergiaasi ja sitä kautta esimerkiksi työhön ja aikaansaamiseen.

Maanantai 18.10.2021: Sukulinjan kipujen hoitaminen (äidin puoli)

Kuukauden kolmantena maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen Sydän- ja kurkkuchakrojen teemoja: ilmaisua, ihmissuhteita, tarpeita ja niiden tunnistamista, omaa arvoa ja terveiden rajojen ylläpitämistä ihmissuhteissa.

Maanantaina 18.10. erityisteemana on sukulinjan kipujen hoitaminen äidin puolelta. Tämä vaikuttaa vahvasti siihen suhteeseen, joka sinulla on omaan feminiinienergiaasi ja sitä kautta esimerkiksi itsesi arvostamiseen ja vastaanottamiseen.

Maanantai 25.10.2021: Maadoittunut ja tasapainoinen visiointi

Kuukauden neljäntenä maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen kolmannen silmän ja kruunuchakran teemoja: intuitiota, ajattelua, yhteyttä ja luottamusta.

Maanantaina 25.10. erityisteemana on maadoittunut visiointi. Tutkimme, miten omaa visiointia voi tuoda entistä vahvemmin konkretian tasolle. Näin siitä tulee konkreettinen arjen työkalu sen sijaan, että visiointi ja ideat kuormittavat tai vievät pois tästä hetkestä.

Lokakuun teemat muodostavat yhdessä maadoittavan, sisäistä selkäreppuasi ja arkista elämääsi keventävän kokonaisuuden.

Lisätietoa maanantaimatkoista

Jokainen maanantaimatka kestää noin tunnin ja ne pidetään livenä zoomissa maanantaisin klo 19.00 alkaen. Saat ystävänä linkin matkalle aina noin tuntia ennen sen alkamista.

Matkat lisätään myös Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsentilillesi, jossa voit halutessasi helposti katsoa niitä pienemmissä osissa tai kuunnella esimerkiksi meditatiivisia maisemataukoja erikseen.

Jos liityt jäseneksi 4.10. jälkeen, niin löydät jo pidetyt matkat tallenteina matkatoimiston tililtäsi. Saat niihin pääsyn viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesi jälkeen.

Sisällöt ovat käytössäsi niin kauan, kuin jatkat matkatoimiston ystävänä.

Mikä on ystävien matkaterminaali?

Matkaterminaali-konsepti on kehitetty Kehotietoisuus II -matkan yhteydessä ja se on saanut hienon vastaanoton. Matkaterminaalissa voit jakaa ajatuksia, ilmaista ja vapauttaa tunteita, tutkia, ideoida sekä saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

Matkaterminaali on erityisen turvallinen paikka jakamiselle, sillä siellä voit halutessasi kirjoittaa anonyymisti nimimerkillä. Tämä tekee siitä monille mukavan ja turvallisemman vaihtoehdon, kuin esimerkiksi Facebook-ryhmässä keskustelemisen.

Lisäksi pääset halutessasi esittämään matkaterminaalissa toiveita ja ajatuksia siitä, mitä teemoja toivoisit maanantaimatkoilla ja meditatiivisilla maisematauoilla käsiteltävän.

Sinun ei tietenkään ole pakko jakaa tai osallistua keskusteluun, vaan voit myös matkustaa omaan tahtiisi tallenteita katsoen.

Ystävien maanantaimatkoilla yhdistyvät parhaat palaset kaikesta siitä, mitä olemme vuosien varrella oppineet.

Jos olet siis ollut mukana Sieluyhteys-illoissa, Sisäisillä minilomilla, Kehotietoisuus-matkoilla tai muilla Antin järjestämillä matkoilla, niin matkatoimiston ystävien jäsenyys yhdistää niistä kaikista parhaat puolet: kiinnostavat ajatukset. jateoriat, tarinat, meditatiiviset maisematauot, keskustelun, jakamisen ja mahdollisuuden vaikuttaa sisältöön.

Tervetuloa kokeilemaan!

Matkatoimiston ystävä -tason hinnoittelu ja ohjeet liittymiseen

Sisäisten matkojen matkatoimiston ystävät

Hienoa kun olet kiinnostunut liittymään matkatoimiston ystäväksi!

Tarkoituksemme on löytää kohtuullinen ja kaikille hyvä hinnoittelumalli jäsenyydelle. 

Aloitamme seuraavanlaisella mallilla, josta voit halutessasi antaa palautetta tai lähettää kehitysideoita osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Matkatoimiston ystävät -tason hinnoittelu vuoden 2021 loppuun asti:

  • Ystävien jäsenyys kuukaudeksi (lokakuu 2021): 22 €
  • Ystävien jäsenyys loppuvuodeksi 2021: 60 €

Huom. Maksut ovat kertamaksuja eivätkä toistu automaattisesti. Tiedotamme sinua sähköpostitse kun jäsenyytesi on umpeutumassa. Näin voit halutessasi jatkaa jäsenyyttäsi suorittamalla uuden maksun.

Tämän lisäksi voit liittymisen yhteydessä tehdä erillisen lahjoituksen, jos haluat tukea toimintaamme suuremmalla summalla.

Varaa oma laituripaikkasi:

Toivoimme tämän uudistuksen lisäävän sisäisen matkailun iloa elämässäsi!

Palautetta tai ideoita?

Ymmärrämme, että tämä on iso muutos aiempaan malliimme ja meille kaikille iso siirtymä. Otamme mielellämme edelleen palautetta ja ideoita vastaan.

Miten voisimme tehdä Sisäisten matkojen matkatoimistosta paikan, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun matkaasi?

Lähetä ajatuksesi ja ideasi meille osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Kaikkea hyvää matkallesi, 

toivottaa Sisäisten matkojen matkatoimiston väki