Maanantaimatkat

Nämä matkat on tarkoitettu sinulle, joka haluat säännöllisesti ylläpitää ja kehittää sisäisiä voimavarojasi sekä kehon, mielen ja energiakeskusten tasapainoista toimintaa elämäsi eri alueilla.

Maanantaimatkoille liitytään aina kuukaudeksi kerrallaan. Samalla matkatoimiston ystävä -jäseneksi.

Veneet laiturissa Käringsundissa Ahvenanmaalla.

Miksi liittyisit matkatoimiston ystäväksi ja lähtisit maanantaimatkoille?

Matkatoimiston ystävä -jäsenyys ja ystäville järjestetyt maanantaimatkat ovat sinulle, joka haluat säännöllisesti ylläpitää ja kehittää sisäisiä voimavarojasi sekä kehon ja mielen tasapainoista toimintaa elämäsi eri alueilla.

Maanantaimatkoille pääset osallistumaan joko livenä Zoom-alustalla maanantaisin klo 19.00 tai katsomalla tallenteen sinulle sopivana ajankohtana Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueella. Tallenteet pysyvät käytössäsi niin kauan, kuin jatkat jäsenenä.

Maanantaimatkat rakentuvat oppaamme Antti Quantan kehittämän Kehotietoisuus-kartan ympärille ja syvennymme maanantaimatkoilla sen eri osa-alueisiin ajankohtaisten teemojen, tarinoiden sekä Antin ohjaamien meditatiivisten maisemataukojen kautta.

Matkatoimiston ystävänä pääset myös halutessasi jakamaan kokemuksia ja ajatuksia muiden matkatoimiston ystävien kanssa sekä esittämään toiveita maanantaimatkojen ja meditatiivisten maisemataukojen sisällön suhteen. Jakaminen voi tapahtua joko nimelläsi tai anonyymisti.

Tarkoitus on, että maanantaimatkat palvelevat sisäisten voimavarojesi kehittymistä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sinulla on myös ystävänä mahdollisuus vaikuttaa niiden sisältöön!

Matkatoimiston ystävien viikottaiset maanantaimatkat 

Intuitiokouluttaja Antti Quanta ja ATV-metodi

Viikottaisilla maanantaimatkoilla kokoonnut Antti Quantan, mahdollisten vierailevien oppaiden sekä muiden matkatoimiston ystävien kanssa tunniksi tarinoiden, meditatiivisten maisemataukojen ja yhteisen jakamisen äärelle.

Voit osallistua joko livenä maanantaisin klo 19.00-20.15 tai katsoa tallenteen omien aikataulujesi mukaan Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelta löytyvässä matkaterminaalissa.

Kukin matkatoimiston ystävien maanantaimatka sisältää:

  • Viikon ajatus, teoria tai tarina (noin 30 min.)
  • Viikon meditatiivinen maisematauko (noin 25 min.)
  • Keskustelu ja kokemusten jakaminen (noin 15 min.)

Maanantaimatkojen sisällöt ilmestyvät seuraavana päivänä tallenteen muodossa matkatoimiston ystävien matkaterminaaliin, jossa pääset myös jakamaan kokemuksia ja oppimaan muilta matkaajilta.

Sisällöt ovat käytössäsi niin kauan, kuin jatkat matkatoimiston ystävänä.

Marraskuun 2021 maanantaimatkojen teemat:

Marraskuussa 2021 järjestämme neljä maanantaimatkaa.

Maanantaimatkat rakentuvat Antin kehittämän Kehotietoisuus-kartan pohjalta. Jos kartta ei ole sinulle ennestään tuttu, suosittelemme ensin tutustumaan siihen osallistumalla maksuttomalle Kehotietoisuus-webinaarimatkalle, josta voit lukea lisää klikkaamalla tästä.

Maanantaimatkoille ilmoittaudutaan mukaan aina kuukaudeksi kerrallaan, jotta yksittäisten matkojen sijaan saamme luotua jatkumon, joka kattaa koko Kehotietoisuus-kartan. Pääset säännöllisesti kehittämään sisäisiä voimavarojasi syventymällä kartan avulla erilaisiin teemoihin ja elämän osa-alueisiin.

Maanantai 8.11.2021: Balsamia rahahaavoihin

Kuukauden ensimmäisenä maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-karttaan pohjautuen juuri- ja sakraalikeskusten teemoja:  sisäistä turvallisuutta, luovuutta, tunteita ja iloa.

Maanantaina 8.11. erityisteemana on Balsamia rahahaavoihin

Moni on kokenut monenlaisia rahaan liittyviä haavoja. Osa on saattanut jo lapsena nähdä rahan rajoittavan elämää ja mahdollisuuksia, aiheuttavan stressiä ja pahoinvointia ja jopa rikkovan perheitä, suhteita tai työuria ja unelmia. Tämä voi aiheuttaa hyvinkin kipeän suhteen asiaan, jonka kanssa on kuitenkin jatkuvasti oltava tekemisissä. 

Marraskuun ensimmäisellä maanantaimatkalla pääset hoitamaan alitajuisia ja kehossasi asuvia rahahaavoja, jotta suhteesi rahaan voisi olla kevyempi ja vapautuneempi. Pääset muuntamaan rahaan liittyviä kipeitä tai rajoittavia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia voimavaroiksi ja kohdistamaan tuon energian muihin asioihin. 

Maanantai 15.11.2021: Herkkyys ja suhde ulkoiseen maailmaan

Kuukauden toisena maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen solar plexuksen teemoja: päätöksentekoa, tahdonvoimaa, aikaansaamista, jaksamista ja suhdetta työhön ja ulkoiseen maailmaan.

Maanantaina 15.11. erityisteemana on herkkyys ja suhde ulkoiseen maailmaan

Herkkyys on suuri mahdollisuus kokea syvästi elämää ja sen tarjoamia kokemuksia. Moni on kuitenkin kokenut matkan varrella kolhuja ja kivikoita, jotka ovat saaneet himmentämään omaa herkkyyttä ja aistimista, jotta maailman kolhut eivät tuntuisi niin kovilta.

Tällä maanantaimatkalla tutkimme uudesta näkökulmasta herkkyyttä ja sitä, miten muurien pystyttämisen ja ylläpitämisen sijaan voi olla muitakin tapoja välttää kolhut ja kivikot ja voida siten suuremmin hyödyntää herkkyyden tarjoamia lahjoja elämän kokemisen ja siitä nauttimisen apuna.

Maanantai 22.11.2021: Aito ja rakentava ilmaisu

Kuukauden kolmantena maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-viitekehykseen pohjautuen sydän- ja kurkkuchakrojen teemoja: ilmaisua, ihmissuhteita, tarpeita ja niiden tunnistamista, omaa arvoa ja terveiden rajojen ylläpitämistä ihmissuhteissa.

Maanantaina 22.11. erityisteemana on aito ja rakentava ilmaisu

Jos ilmaisu on ollut pitkään tukossa, niin kurkun ja sydämen alueella oleva pato voi pelottaa. Mitä jos se räjähtääkin kuin tulivuori siinä vaiheessa, kun uskallan vihdoin taas ilmaista itseäni aidosti ja rehellisesti?

On onneksi muitakin tapoja sulattaa ilmaisun jumeja ja purkaa potentiaalisia räjähteitä, kuin kaiken posauttaminen kappaleiksi. Tällä matkalla hyödynnät matkapäiväkirjaasi oman aidon, rehellisen ja rakentavan ilmaisutapasi tutkimiseen, kehittämiseen ja vahvistamiseen.

 

Maanantai 29.11.2021: Epäilyksestä ystävä

Kuukauden neljäntenä maanantaina tutkimme Kehotietoisuus-karttaan pohjautuen kolmannen silmän ja kruunuchakran teemoja: intuitiota, ajattelua, yhteyttä ja luottamusta.

Maanantaina 29.11. erityisteemana on epäilyksestä ystävä.

Mitä olisi elämä ilman epäilystä?

Epäilys on mielelle tuttu hälytys- ja vartiointimekanismi. Monelle se on sukupolvien aikaiseen tottumukseen pohjautuva malli ja sitä kuvaa hyvin sanonta “parempi katsoa, kuin katua”.

Epäilys, kuten moni muu asia, on huono isäntä. Mutta tällä matkalla se voi yllättäen paljastua hyväksi rengiksi. Tällä matkalla Antti näyttää sinulle salaisen vuoristoreitin, jonka kuljettuasi epäilys ei enää niin voimakkaasti hallitse sinua. Sen jälkeen ajoittaisista epäilyksen puuskista voi tulla elämääsi rikastuttavia hetkiä.

Epäilys voi jopa olla arvokas ystävä, kun sille antaa uuden merkityksen. Tarkoitus ei ole kyseenalaistaa kaikkea, vaan tutkia vielä hieman tarkemmin ja syvemmin, mitä kapteeni ja matkustaja sinussa pohjimmiltaan haluavat kokea.

Lisätietoa maanantaimatkoista

Jokainen maanantaimatka kestää noin 75 minuuttia. Matkat järjestetään livenä Zoom-alustalla maanantaisin klo 19.00 alkaen. Saat matkatoimiston ystävänä linkin matkalle aina noin tuntia ennen sen alkamista.

Matkat lisätään myös Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsentilillesi, jossa voit halutessasi helposti katsoa niitä pienemmissä osissa tai kuunnella esimerkiksi meditatiivisia maisemataukoja erikseen.

Jos liityt jäseneksi 8.11. jälkeen, löydät aikaisemmin järjestetyt matkat tallenteina matkatoimiston tililtäsi. Saat niihin pääsyn viimeistään seuraavana arkipäivänä lippuostoksesi jälkeen.

Sisällöt ovat käytössäsi niin kauan, kuin jatkat matkatoimiston ystävänä.

Mikä on matkatoimiston ystävien matkaterminaali?

Matkaterminaali-konsepti on kehitetty Kehotietoisuus II -matkan yhteydessä ja se on saanut hienon vastaanoton. Matkaterminaalissa voit jakaa ajatuksia, ilmaista ja vapauttaa tunteita, tutkia, ideoida sekä saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

Matkaterminaali on erityisen turvallinen paikka kokemusten jakamiselle, sillä siellä voit halutessasi kirjoittaa anonyymisti nimimerkillä. Tämä tekee siitä monille mukavan ja turvallisemman vaihtoehdon, kuin esimerkiksi Facebook-ryhmässä keskusteleminen.

Lisäksi pääset halutessasi esittämään matkaterminaalissa toiveita ja ajatuksia siitä, mitä teemoja toivoisit maanantaimatkoilla ja meditatiivisilla maisematauoilla käsiteltävän.

Sinun ei tietenkään ole pakko jakaa tai osallistua keskusteluun, vaan voit myös matkustaa omaan tahtiisi tallenteita katsoen.

Matkatoimiston ystävien maanantaimatkoilla yhdistyvät parhaat palaset kaikesta siitä, mitä olemme vuosien varrella oppineet.

Jos olet siis ollut mukana Sieluyhteys-illoissa, Sisäisillä minilomilla, Kehotietoisuus-matkoilla tai muilla Antin järjestämillä matkoilla, niin matkatoimiston ystävien jäsenyys yhdistää niistä kaikista parhaat puolet: kiinnostavat ajatukset, tarinalliset teoriaosuudet, meditatiiviset maisematauot, keskustelun, jakamisen ja mahdollisuuden vaikuttaa sisältöön.

Tervetuloa kokeilemaan!

Matkatoimiston ystävä -jäsenyyden hinnoittelu ja ohjeet liittymiseen

Sisäisten matkojen matkatoimiston ystävät

Kiitos, että olet kiinnostunut liittymään matkatoimiston ystäväksi!

Toimimme vuoden 2021 loppuun asti seuraavanlaisella mallilla, josta voit halutessasi antaa palautetta tai lähettää kehitysideoita osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Matkatoimiston ystävät -jäsenyyden hinnoittelu vuoden 2021 loppuun asti:

  • Ystävien jäsenyys kuukaudeksi (marraskuu 2021): 22 €
  • Ystävien jäsenyys loppuvuodeksi 2021: 40 €

Huom. Maksut ovat kertamaksuja eivätkä toistu automaattisesti. Tiedotamme sinua sähköpostitse kun jäsenyytesi on umpeutumassa. Näin voit halutessasi jatkaa jäsenyyttäsi suorittamalla uuden maksun.

Tämän lisäksi voit liittymisen yhteydessä tehdä erillisen lahjoituksen, jos haluat tukea Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaiden työtä.

Varaa oma laituripaikkasi:

Onko sinulla palautetta tai ideoita?

Otamme mielellään vastaan palautetta ja ideoita.

Miten voisimme tehdä Sisäisten matkojen matkatoimistosta paikan, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun matkaasi?

Lähetä ajatuksesi ja ideasi meille osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Kaikkea hyvää matkallesi, 

toivottaa Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaat