Marko Jantunen – Riippuvuudesta rauhaan (by Antti Quanta)

Podcast -vieraana Marko Jantunen.

Aiheena päihderiippuvuus sairautena ja siitä toipuminen.

Löydät jakson alempaa tältä sivulta.

Marko Jantunen on entinen päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut huippujääkiekkoilija, jonka tarinalla on onnellinen loppu. Markon kanssa puhumme visioista ja realististen tavoitteiden asettamisesta. Puhumme myös pihderiippuvuudesta sairautena sekä siitä toipumisesta.

“Meillä on haudat täynnä hyviä tyyppejä. Jokainen päihdekuolema on turha.” -sanoo Marko jaksossa.

Tällaisia teemoja pohdimme:

Miten käsitellä tunteita ja pettymyksiä silloin, kun epäonnistut tai et saavuta tavoitteita? Miten muuttaa vaikeat tunteet voimavaraksi?

Minkälaista oli olla päihderiippuvuutta sairastavan huippujääkiekkoilija Marko Jantusen pään sisällä ja minkälaisten työkalujen kautta Marko on löytänyt rauhan itsensä kanssa?

Mitä ovat riippuvuuden mekanismit ja miten riippuvuus syntyy? Miten riippuvaisen mieli toimii ja miten riippuvaista voi auttaa tai miten riippuvuuteen tulisi suhtautua?

Näistä puhumme tässä jaksossa.

Pääset kuuntelemaan Markon kanssa tehdyn jakson tästä alapuolelta sekä Spotifysta ja yleisimmiltä podcast -alustoilta, joilta löydät kaikki muutkin julkaistut jaksot.

Löydät podcastin kaikilta alustoilta nimellä Asiantuntija olohuoneessasi – ajattelua avartava podcast.Kuuntele jakso: Marko Jantunen – Riippuvuudesta rauhaan

Kuuntele jakso:


Kiitos kun kuuntelit!

Tykkäsitkö?

Löydät lisää jaksoja täältä:

https://menestysydamella.fi/podcast/

Menesty sydämellä kevät 2020 kaikille avoin verkkovalmennus löytyy täältä: https://menestysydamella.fi/avoin-verkkovalmennus/

Kuuntele muita podcasteja