Sisäisten matkojen matkatoimisto

Sisäisten matkojen matkatoimisto

Matkoja, jotka muuttavat kävijää.

Tällä sivulla pääset kirjautumaan matkatoimistoon tai tutustumaan tarjoamiimme matkoihin, joista suurimmalle osalle voit lähteä milloin tahansa omalta laitteeltasi.

Astu matkatoimistoon

Täältä löydät kaikki matkatoimistomme matkat, joille olet ostanut lipun. Jos olet unohtanut salasanasi, paina tästä

Sisäiset minilomat

Ota äkkilähtö itseesi! Sisäiset minilomat ovat voimauttavia  elämysmatkoja minuuteen ja ihmisyyden kiehtoviin teemoihin.

Herkkyys rikkaudeksi

Tässä webinaarisarjassa pääset kirjailija Suvi Bowellanin kanssa tutkimaan erityisherkän elämää koskettavia teemoja tarinoiden, jakamisen ja harjoitusten kautta.

Kehotietoisuus I - Tutustu kehosi viisauteen

Tämä matka koostuu maksuttomasta webinaarista sekä syventävästä verkkomatkasta, joiden avulla vahvistat elämänvoimaasi ja tutustut kehosi viisauteen.

Kehotietoisuus II - Luomisen seitsemän askelta

Tämä matka koostuu maksuttomasta webinaarista sekä syventävästä verkkomatkasta, joiden kautta opit luomisen seitsemän askelta.

Matkatoimiston klassikot

Tälle sivulle olemme koonneet matkatoimiston suurimmat klassikot, jotka ovat olleet tärkeä osa sekä meidän että matkatoimiston asiakkaiden tarinaa.

Retriitit - kesä 2021

Kesän 2021 Kauniin elämän arkkitehdit -retriitit ovat kaupunkiretriittejä Helsingin keskustassa. Ne järjestetään 16.-18.7. (täynnä) ja 6.-8.2021 (1 paikka).

Koronarajoituksia noudattaaksemme kummankin retriitin koko on rajoitettu kahdeksaan henkilöön.

Lue siis lisää alta ja hae mukaan saman tien, jos tämä kutsuu sinua!

Menesty sydämellä - Löytämisen iloa, josta seuraa hyvää kaikille!

Jos haluat nauttia tuoreista kuvista ja päivityksistä sekä saada tiedon tulevista matkoista, seuraa meitä Instagramissa @menestysydamella ja liity Facebookissa ryhmäämme Valoa arkeen.

Kiitos, kun olet matkalla mukana!