MEDITAATIOILLAT ZOOMISSA

Tervetuloa ammentamaan parantavan rakkauden ja luovien ratkaisujen lähteestä!

Seuraava ilta sunnuntaina 23.1.2022 klo 18.30. Voit osallistua myös tallenteen kautta. Saat valita kukkarollesi sopivan hinnan.

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.

Previous
Next

Oppaana illoissa toimii taiteilija, tarinankertoja ja meditaatio-ohjaaja Antti Quanta. Voit tutustua Anttiin alempana tällä sivulla.

Seuraava ilta 23.1.2022. Teemana luottamus.

Aloitamme Zoomissa kello 18.30 ja tallenne ilmestyy samana iltana kello 21.30 mennessä. Voit siis osallistua livenä tai katsoa tallennetta omien aikataulujesi mukaan kuukauden ajan. Ilta kestää noin 60 minuuttia.

Mitä odottaa näiltä illoilta?

Tarinallisissa meditaatioilloissa pääset vapauttamaan vanhaa ja luomaan uutta tästä hetkestä käsin. 

Tämä tapahtuu rentouttamalla tarinoiden ja ohjattujen harjoitusten kautta mielesi ja kehosi tilaan, jossa kuormittavat tunteet ja menneisyyden kokemukset pääsevät vapautumaan alitajunnan ja kehon tasolta.

Tällöin myös ajattelu ja intuitio kirkastuvat ja sinun on helpompi navigoida kohti niitä asioita, jotka koet elämässä tärkeinä.

Illoissa ei ole tarkoitus tarjota valmiita vastauksia, vaan vahvistaa yhteyttä oman tietoisuutesi keskukseen, jota voi kutsua myös esimerkiksi sieluksi, jumaluudeksi tai luovaksi lähteeksi.

Saat illalta sitä, mitä uskallat siltä toivoa!

Tutustu oppaaseen:

Syventävät matkat - Sisäisten matkojen matkatoimisto (menestysydamella.fi)

Hei ystävä!

Olen Antti ja taiteenlajini on hoitavien ja sisintä vahvistavien meditaatioiden ohjaaminen. Niiden kautta olen vuosien varrella auttanut lukuisia ihmisiä parantamaan menneisyyttään ja luomaan eheämpää suhdetta itseensä ja elämään.

Jos olen sinulle uusi tuttavuus, löydät tältä sivulta näytteitä meditaatioistani sekä palautteita niiden vaikutuksista.

Meditaatioiden kautta syntyvä sisäinen muutos voi heijastua elämääsi esimerkiksi keveytenä, ilona, inspiraationa, luovina ratkaisuina, lisääntyneenä elinvoimana, selkeytenä, tasapainona tai uusina mahdollisuuksina.

Olen opiskellut monenlaisia tekniikoita ja perehtynyt moniin filosofioihin ja aiheeseen liittyvään tutkimukseen, mutta pohjimmiltaan ammennan meditaationi aina hetkessä. Ne kumpuavat inhimillisistä kokemuksista, tarinoista sekä rakkaudesta elämää ja ihmisiä kohtaan. Monesti mukana on myös musiikki, joka auttaa luovien kanavien avaamisessa ja tunteiden hoitamisessa.

Maanpäällinen matka ei aina ole se helpoin. Meditaatioiltojeni kautta toivon voivani välittää sinulle voimaa, uskoa ja luottamusta sekä tiedon siitä, että ytimessäsi olet eheä, vapaa, viisas, tärkeä ja rakkauden arvoinen.

Matkojen pohjimmainen tarkoitus on auttaa sinua muistamaan, kuka pohjimmiltasi olet ja mihin pystyt, kun ajatukset, tunteet ja ulkoa tulleet mallit eivät liiaksi kahlitse sinua tai kavenna kokemustasi ja näkökykyäsi!

Palautetta ohjaamistani matkoista:

Saijan kokemus:
"Turvattomuuden tunne aiheutti monia ongelmia elämässäni. Antin meditatiivisten harjoitusten avulla olen voinut vapautua siitä ja kokea ihan mielettömiä hetkiä. On voinut päästää irti peloista ja tunteista, jotka ovat olleet jumissa kehossani ja estäneet elämäni rakentumisen sellaiseksi, joka tuntuisi itselle mielekkäältä."
Karoliinan kokemus:
"Antin ohjaamien harjoitusten avulla löysin ensimmäistä kertaa itsestäni kodintunteen sekä rauhan. Olen kokenut todella positiivisia muutoksia suhteessa itseeni ja elämääni. Suosittelen todella lämpimästi."
Rosen kokemus:
"Kiitos, että olette luoneet matkatoimiston ja maisematauot. Olen saanut niiden avulla kevennettyä taakkaani sen jälkeen, kun elämä pysäytti minut täysin. Nyt on suuret muutokset edessä ja yksi ajanjakso loppuu. Tunnen luissani ja ytimissäni, että olen se muutos jota olen kaivannu!"
Irjan kokemus:
"Jotain uutta on alkanut. Hengitän vapaammin ja tunnen olevani taas elossa. Minun tavallani, omana, aitona itsenäni. Otan sen vastaan! Ja kiitän!"
Mirkan kokemus:
"Traumaattinen elämäntarinani on alkanut muuttua, kun olen löytänyt ja pystynyt kohtaamaan itseni tunnetasolla. Siten pystyn myös kohtaamaan aina vaan lisääntyvällä rakkaudella omat lapseni ja rakastamaan itseäni ja lapsiani samalla hellällä rakkaudella, mitä olisin lapsuudessani kaivannut."
Millan kokemus:
"Matkojen vaikutukset ovat olleet huikeita! Ymmärrän nyt oman potentiaalini ja se heijastuu myös positiivisesti mun elämään. Näen enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Vihdoin uskalsin muuttaa satojen kilometrien päähän opiskelemaan ammattia, josta olen haaveillut jo monta vuotta.
Previous
Next

Seuraava ilta 23.1.2022. Teemana luottamus.

Aloitamme Zoomissa kello 18.30 ja tallenne ilmestyy samana iltana kello 21.30 mennessä. Voit siis osallistua livenä tai katsoa tallennetta omien aikataulujesi mukaan kuukauden ajan. Ilta kestää noin 60 minuuttia.

Katso Antin lyhyt tervehdys:

Käynnistä video painamalla nuolta.

Kiva kun luit tänne asti.

Alta löydät vielä näytteitä ohjaamistani meditaatioista. Niiden kautta saat maistiasia ohjaustyylistäni.

Palautteen perusteella livenä koetut ja yhdessä jaetut meditaatiot ovat kuitenkin aina ainutlaatuinen ja usein voimakkaampi kokemus. Kannattaa siis tulla kokeilemaan myös iltoja, jos ne yhtään kutsuvat!

Tilaa tunteille

Kesto 7 min, oppaana Antti Quanta

Tämä meditatiivinen maisematauko tarjoaa parantavan tilan kuormittavien tunteiden hoitamiseen ja vapauttamiseen.

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Luovuus, ilo ja elämänvoima

Kesto 11 min, oppaana Antti Quanta

Tämän meditatiivisen maisematauon avulla herättelet itsessäsi luovuutta, iloa ja elämänvoimaa.

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita. Tämä maisematauko on Kehotietoisuus-verkkomatkalta, josta voit lukea lisää täältä.

Herkkyydessäni on voimaa

Kesto 12 min, oppaana Antti Quanta

Koetko itsessäsi herkkyyden piirteitä? Tämä meditatiivinen maisematauko voi auttaa kokemaan niitä uudella tavalla.

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

TALLENTEET

Lohikäärmeiden laakso

Luovat ratkaisut

Pidetty 9.1.2022

Joskus maailma pysäyttää.

Vanhat ovet sulkeutuvat ja hetken aikaa tuntuu, ettei reitti ole auki enää mihinkään suuntaan. Se on usein pelottava tilanne ja siinä saattaa jäädä jumiin ylianalysointiin ja ratkaisujen miettimiseen.

Tutkimusten mukaan oivallukset kuitenkin syntyvät silloin, kun mieli rentoutuu ja päästää irti. Silloin intuitiosi voi tarjota sinulle ratkaisun, jota et ole aiemmasta näkökulmasta tai ajatusmalleista käsin nähnyt.

Siksi onkin tärkeä välillä pysähtyä ja antaa mielen, mielikuvituksen ja intuition virrata vapaina. Hahmottaa tilanne. Kohdata tämänhetkiset realiteetit ja niiden herättämät tunteet.

Sen jälkeen voi laajentaa perspektiiviä.

Mitä en ole vielä huomannut? Missä on se ovi, joka haluaa seuraavaksi aueta? Mitkä voisivat olla tämän tilanteen tarjoamat mahdollisuudet?

Tuossa uteliaassa ja avoimessa tilassa myös ratkaisut voivat tavoittaa sinut!

Perspektiivin laajentamista voi toki harrastaa myös ilman, että tarvitsee ajaa seinään. Meditatiivinen matka voi olla myös parasta rentoutumista ja viihdettä, ilman sen suurempaa tavoitetta.

Rentoudesta käsin voi nimittäin syntyä yllättävilläkin tavoilla hyvinvointia sekä huikeita innovaatioita ja oivalluksia, uusia yhdistelmiä joita et aiemmin ole edes ajatellut.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi meditaatioiltaan tutkimaan luovia ratkaisuja!

Varaa paikkasi tai tilaa tallenne täältä.

Pelosta eloon

Pidetty 2.1.2022

Tämänkertaisen illan teemaksi pomppasi sanapari ”pelosta eloon”.

Kun tunnustelin tätä aihetta, sisäisestä maailmastani kumpusivat seuraavat saatesanat:

”Sinä ja moni muu elätte tällä hetkellä hyvin intensiivisesti kahden voiman välissä, jotka vetävät eri suuntiin.

Toinen näistä voimista edustaa luovaa iloa ja uskoa uuteen. Se haluaisi jo luoda, ilmaista ja elää vapautuneesti. Tämä saa kuitenkin myös kysymään, olenko turvassa. Onko minun turvallista olla se kuka olen?

Tämä johtuu siitä, että tuon heräävän luovuuden vastapainona on edelleen pelkoa, ahdistusta ja epävarmuutta. Syvälle iskostuneet maanpäälliset muistot ja kokemukset kritiikistä, tuomitsemisesta, väärinymmärryksistä ja maailman kovuudesta painavat vielä kehossa ja rinnassa.

Tämä voi aiheuttaa melkoista sisäistä vuoristorataa, kun yhdessä hetkessä laulattaa ja toisessa ahdistaa. Saman päivän aikana voi useaan kertaan kokea kehossaan ja tunteiden tasolla niin taivaan kuin helvetin, vaikkei ympärillä tapahtuisi mitään erityistä.

Tuo ahdistava puristus on pelokasta energiaa joka vääristää kokemustasi. Kaikki on koko ajan hyvin, mutta tunteet on tärkeä kohdata ja käsitellä. Yhdessä se on helpompaa.

Meditaatioillassa pääsette ensin tarinoiden ja musiikin kautta luomaan vapauttavat värähtelyt.

Sen jälkeen siirrätte meditaatiossa mielet ja sydämet vanhasta uuteen. Näin löydätte taas itsenne ja oman ihanan voimanne. Käännätte sekä ajatukset, katseet että sydämet harmaudesta vahvemmin kohti valoa.

Tämän myötä vastakohtien välinen taistelu helpottaa ja ilolle, luovuudelle ja ilmaisulle syntyy turvallinen tila, jota moni on pitkään kaivannut.

Vapaita, viisaita ja rakastettuja. Tuota kaikkea te jo olette! Lisäksi myös arvokkaampia kuin arvaattekaan.

Tarjotkaa vapaasti ja vastaanottakaa vapaasti.

Nauttikaa matkasta!”