SISÄISET MINILOMAT

Ota irtiotto arjesta ja matkusta sisäisen viisautesi ja voimauttavien oivallusten äärelle.

Et tarvitse näillä matkoilla passia, viisumia etkä hammasharjaa.

 “Näillä matkoilla käsitellään tärkeitä, koskettavia ja isoja aiheita lempeällä ja maanläheisellä tavalla.”

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto - merkkilogo valkoinen

Tervetuloa sisäisen matkailun maailmaan!

Sisäisillä minilomilla koet omasta turvallisesta tilastasi käsin upeita maisemia ja sisäisiä seikkailuja. Matkojen tarkoitus on pysähtyä hetkeksi ihastelemaan elämän ihmeitä sekä vahvistamaan yhteyttä itseesi. 

Meditatiivisten maisemataukojen, tarinoiden, jaettujen kokemusten ja musiikin kautta luomme yhdessä lempeitä ja voimauttavia elämyksiä, joiden kautta voit päivittää kengissäsi hiertävät kivet sisäiseksi voimaksi ja viisaudeksi.

Minilomalta saat vapautumisen iloa ja ajatonta rikkautta elämääsi!

Tutustu minilomakohteisiin

Intuition tietotoimisto

Oppaana Antti Quanta

Lähde kolmen tunnin sisäiselle matkalle, jonka varrella opit hyödyntämään intuitiosi potentiaalia entistä älykkäämmin työssäsi, harrastuksissasi sekä elämän pienissä ja suurissa valinnoissa ATV-nimisen metodin avulla.

Rohkeuden Riviera

Oppaana sisututkija Emilia Lahti

Kuva: Meeri Koutaniemi

“Kaikki mitä tarvitset asuu sinussa” ei ole ainoastaan henkinen konsepti. Matkusta kanssamme Rohkeuden Rivieralle. Siellä pääset sisututkija Emilia Lahden opastuksella löytämään itsestäsi viisi sisäisen rohkeuden ja viisauden lähdettä.

Saatavissa äkkilähtönä

Surun ja häpeän hoitaminen

“Moni tämän matkan tarina kosketti minua syvästi ja loi  tilaa kokea omia tunteitani. Erityisesti minua kosketti Iiron ja Antin tarina. Elämä on niin herkkää ja uskomatonta. On ihmeellistä miten meissä ihmisissä, jotka tunnemme itsemme monesti niin pieniksi, onkin syvää ja suurta viisautta, rohkeutta ja voimaa kaiken surun ja häpeän alla.”

Tuntemisen taika (vieraana Kristiina)

“Suosittelen tätä kaikille, joilla on pieniä tai suuria haasteita tunteidensa kanssa ja haluavat avartaa omaa näkemystään. Erityisesti heille, jotka haluavat elämässään eteenpäin ja tuntea olonsa vapaammaksi, sillä minulle aukesi tällä lomalla se, että tunteiden tunteminen todella on nopein reitti vapauteen.”

Rahaan liittyvät tunteet

“Suosittelen tätä matkaa, jos raha ja siihen liittyvät tunteet imevät sinulta energiaa tai luovat ahdistusta. Tällä minilomalla pääset matkustamaan itseesi ja ymmärtämään taustalla vaikuttavia voimia. Saat myös mahdollisuuden edetä juuri niin pitkälle, kuin olet itse valmis.”

Lapsi tästä maailmasta

Moni on kokenut täällä maanpäällisessä elämässä, ettei pohjimmiltaan kuulu tänne. Tämän miniloman myötä tuo ajatus kääntyy ympäri.

Vapautunut vastaanottaminen

Tämä matka on luotu sinulle, joka sisimmässäsi uskot yltäkylläisyyden olevan synnyinoikeutesi, mutta et syystä tai toisesta vielä näe tai koe sitä elämässäsi.

Luomme yhdessä voimauttavia kokemuksia!

Antti Quantan ja minilomien tarina

Antti Quanta ja Sisäiset minilomat - Menesty sydämellä (www.menestysydamella.fi)

Olen Antti. Intuitiivinen tarinankertoja, taiteilija, meditaatio-ohjaaja ja opas Sisäisten matkojen matkatoimistossa.

Sisäisten matkojen kautta autan kaltaisiasi uteliaita ja elämästä kiinnostuneita ihmisiä luomaan sisäistä vapautta ja hyvinvointia sekä toteuttamaan syvimmät ja sielukkaimmat toiveensa.

Nuorempana tavoittelin elämässä täydellisyyttä. Kouluttauduin useassa yliopistossa Suomessa ja ulkomailla ja valmistuin tiedonhallinnan maisteriksi Rotterdamin Eramus Yliopistosta vuonna 2014. Opintojeni varrella kiinnostuin digitaalisuuden mahdollisuuksista, musiikin voimasta ja tarinoiden parantavasta vaikutuksesta. Koin ja koen näiden yhdistämisessä valtavan mahdollisuuden yksilöiden voimaantumiseen, tasa-arvoon ja uudenlaisten yhteyksien luomiseen.

Täydellisyys jäi kuitenkin haaveeksi, ainakin sellaisena kuin sen nuorempana kuvittelin. Teknologia-alalla työskennellessäni en osannut ollenkaan pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistani. Tunteeni ailahtelivat ja koin työmenestyksestä huolimatta pääsääntöisesti masennusta ja ahdistusta, kun menneisyyden haamut alkoivat nousta pintaan.

Jaksamisen seinä tuli vastaan ja lähdin myyntijohtajan tehtävistä Yhdysvaltoihin opiskelemaan ratkaisukeskeistä meditaatiota, jota olen opettanut päätyökseni vuodesta 2018. Sen jälkeen olen opiskellut lukuisia muita itsetutkiskelu- ja hoitomenetelmiä ja täydentänyt osaamistani. Yrittäjänä ei aina ole ollut helppoa, mutta se on ollut minulle myös mahtava tapa tutustua itseeni, tarjota jotain arvokasta muille, kohdata omat mörköni ja löytää kutsumukseni elämässä.

Suurimpia opettajia elämässäni ovat olleet pikkuveljeni syöpä ja kuolema sekä päätökseni auttaa ystävääni ja hänen lapsiaan vaikeassa tilanteessa muuttamalla heidän kanssaan puutaloon Paraisille. Olin luullut olevani kaupunkilainen, mutta alun ihmettelyn jälkeen aloin nauttia saariston luonnon rauhasta ja kauneudesta.

En ollut väärässä digitaalisuuden mahdollisuuksien suhteen. Lähes kaikki asiakastyöni tapahtuu nykyään saaristosta käsin ja olen huomannut, että latautuneena ja luonnon rauhasta käsin pystyn palvelemaan ihmisiä paremmin. Asiakkaideni kanssa olen päässyt näkemään, kokemaan ja tutkimaan paljon sellaista, jota haluan jakaa sisäisten matkojemme kautta.

Sisäiset minilomat inspiroituvat tarinoista, kokemuksista ja aidoista kohtaamisista. Ne ovat parantavaa taidetta, jossa haastamme mahdollisuuksien rajoja, jaamme vapauttavia ja voimaannuttavia oivalluksia ja tutkimme syviä, tärkeitä ja vaikeitakin teemoja pilke silmäkulmassa.

En tiedä kenenkään toisen puolesta, miten kannattaa elää. Jokaisessa on tuo tieto ja viisaus sisällään, jos uskaltaa kuunnella. Minilomilla pääset matkustamaan sen äärelle. Sinusta löytyvät vastaukset, vapaus ja voima!

Palautetta Antti Quantan ohjaamilta matkoilta:

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Se toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi.” -Jaana

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla ja katsoa tallenne useammissa osissa. Suosittelen osallistumaan, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi.” -Ari

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Monipuolisuutesi ja tutkiva perehtyneisyytesi asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” -Anonyymi

Lisää kokemuksia:

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

“Kannattaa ehdottomasti tutustua! Sisältö ja kokemukset ovat silmiä avaavia.” -Tiia

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä, ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna

“Jokainen kokee nämä matkat omalla tavallaan, mutta minulle näistä on ollut suurta hyötyä ja olen saanut piilossa olevia asioita esiin ja käsiteltäväksi.” -Leena

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta.
Matkoilla parasta on yhteisöllisyys. Ja se miten Antti sait luotua turvaa ja hyväksyntää ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

“Antin matkojen aikana on mahdollista pysähtyä rauhallisessa ja turvallisessa tilassa kuuntelemaan itseä, saada näkökulmia ja eväitä oman elämään. Matkan varrelta voi poimia mukaan sen mikä itseä palvelee. Omaa matkaa ei tarvitse tehdä yksin. Halutessaan voi jakaa omia kokemuksia ja muiden osallistujien kokemuksien kuuleminen rikastuttaa myös omaa elämää. Suosittelen lämpimästi tutustumaan matalalla kynnyksellä! Joskus voi myös olla vaikeaa itsekseen pysähtyä ja ottaa aikaa itselle ja näistä iloista voi saada apua siihen.” -Jaana

“Antin ja matkatoimiston matkoista saa joka kerta niin paljon hyviä asioita ja oivalluksia omaan elämän reppuunsa, että kannattaa ehdottomasti osallistua. Ne auttavat pohtimaan omaakin elämäänsä eri kanteilta ja auttavat laajentamaan näkemystä itsestä ja omasta elämästä.” -Sinituuli

“Antti Quanta on taidoikkain tarinankertoja, jonka tiedän. Voisin kutsua häntä myös Sielukuiskaajaksi. Illoissa olleet aiheet saavat nousemaan ajatuksia ja tunteita joita en ole tullut käsitelleeksi koskaan aikaisemmin ainakaan sillä syvyydellä, kuin ne Antin matkoilla ovat tulleet käsitellyiksi.” -Hanna

Sisäiset minilomat - Antti Quanta - menestysydamella.fi

Jos haluat nauttia tuoreista kuvista, päivityksistä ja liveistä sekä saada tiedon tulevista matkoista, seuraa meitä Instagramissa @menestysydamella ja liity Facebookissa ryhmäämme Valoa arkeen.