Podcast – tutkimus ja kokemus

Podcast – tutkittu tieto ja kokemus

Tällä sivulla jaamme jaksoja Antti Quantan juontamasta Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista, jossa tutkittu tieto ja kokemus yhdistyvät viihdyttävällä ja ajattelua avartavalla tavalla.

Pyrimme paketoimaan hyödylliseksi todetun tiedon sellaiseen muotoon, joka on helppo omaksua ja ottaa käyttöön arjessa.

Löydät podcastin myös Spotifysta, Soundcloudista ja yleisimmiltä podcast -alustoilta nimellä Asiantuntija olohuoneessasi – ajattelua avartava podcast.

TÄHÄN MENNESSÄ JULKAISTUJA JAKSOJA:

heikki-peltola

Heikki Peltola – Ajattelumme uudistaminen

Voisiko sekä syy että ratkaisu maailman kriiseihin löytyä niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin ajattelustamme ja sen uudistamisesta?

viivi-pentikainen

Viivi Pentikäinen – Kukoistava kasvatus ja itsemyötätunto

Elämäntaitojen opettajankoulutuksen pääkouluttaja Viivi Pentikäinen avaa meille tässä podcast -jaksossaan kirjaansa Kukoistava kasvatus.

Lotta Uusitalo – Minäkuva ja luonteenvahvuuksien kehittäminen

“Itsestä kerrottu tarina ja itsetunto kulkevat voimakkaasti yhdessä.” Lotta on Helsingin Yliopiston Erityispedagogiikan dosentti, jolla on erittäin laaja näkemys ihmisenä kasvusta ja kehitymisestä.

marko-jantunen

Marko Jantunen – Riippuvuudesta rauhaan

Marko Jantunen on entinen päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut huippujääkiekkoilija, jonka tarinalla on onnellinen loppu. Puhumme riippuvuudesta ja siitä toipumisesta.

Emilia Lahti - Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen

Emilia Lahti – Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen

Sisututkija Emilia Lahti jakaa kanssamme voimakkaita ajatuksia sisusta ja ihmisperheen yhdistämisestä. "Sisu on kuin kuminauha. Kun käytämme elämänvoimaa, se venyy ja venyy uskomattomiinkin mittoihin!"

kaisa-vuorinen-glow

Kaisa Vuorinen – Kehittävän palautteen voima

Palautteen tehtävä ei ole miellyttää tai rankaista, vaan viedä eteenpäin. Kaisa Vuorinen on positiivisen psykologian ja kasvatuksen edelläkävijä ja tutkija. Tässä jaksossa puhumme siitä, miten voimme palautteen avulla luoda kehittävää kulttuuria työyhteisöihin, kouluihin, perheisiin ja yhteiskuntaamme.

Tykkäsitkö podcastista?

 
Voit myös tutustua itsetuntemusta kehittäviin matkoihin, joita tarjoamme Sisäisten matkojen matkatoimistossamme. Lue lisää täältä.