Podcast – tiede ja ihmisyys

Tällä sivulla jaamme jaksoja Antti Quantan juontamasta Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista, jossa tutkittu tieto ja ihmisyys yhdistyvät viihdyttävällä ja ajattelua avartavalla tavalla.

Pyrimme paketoimaan hyödylliseksi todetun tiedon sellaiseen muotoon, joka on helppo omaksua ja ottaa käyttöön arjessa.

Löydät podcastin myös Spotifysta, Soundcloudista ja yleisimmiltä podcast -alustoilta nimellä Asiantuntija olohuoneessasi – ajattelua avartava podcast.

TÄHÄN MENNESSÄ JULKAISTUJA JAKSOJA:

Heikki Peltola – Ajattelumme uudistaminen

Voisiko sekä syy että ratkaisu maailman kriiseihin löytyä niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin ajattelustamme ja sen uudistamisesta?

Kuuntele jakso

Viivi Pentikäinen – Kukoistava kasvatus ja itsemyötätunto

Elämäntaitojen opettajankoulutuksen pääkouluttaja Viivi Pentikäinen avaa meille tässä podcast -jaksossaan kirjaansa Kukoistava kasvatus. 

Kuuntele jakso

Emilia Lahti - Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen
Kuva Meeri Koutaniemi.

Emilia Lahti – Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen

Sisututkija Emilia Lahti jakaa kanssamme voimakkaita ajatuksia sisusta ja ihmisperheen yhdistämisestä.

Kuuntele jakso

Marko Jantunen – Riippuvuudesta rauhaan

Marko Jantunen on entinen päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut huippujääkiekkoilija, jonka tarinalla on onnellinen loppu.  Puhumme riippuvuudesta ja siitä toipumisesta.

Kuuntele jakso

Mika Järvinen – Mitä on hyvä elämä?

Tässä jaksossa House of Inspirationin perustaja ja valoisa yritysvalmentaja Mika ”Luigi” Järvinen pohtii, miten kukin voisi löytää oman polkunsa hyvään elämään. Puhumme myös mm. sisäisistä lapsista ja tsunameista.

Kuuntele jakso

Suora havaitseminen – näe uusia ratkaisuja (Antti ja Heikki Peltola)

Tässä kehitysvartissa pohdimme Heikki Peltolan siivittämänä, miten päästä fyysikko David Bohmin kuvailemaan suoran havaitsemisen tilaan, jossa voit saada intuitiivisen järjestelmäsi kautta uusia, uudistavia ja innovatiivisia ratkaisuja elämäsi ja urasi haasteisiin.

Kuuntele jakso

%d bloggaajaa tykkää tästä: