Podcast – tiede ja ihmisyys

Tällä sivulla jaamme jaksoja Antti Quantan juontamasta Asiantuntija olohuoneessasi -podcastista, jossa tutkittu tieto ja ihmisyys yhdistyvät viihdyttävällä ja ajattelua avartavalla tavalla.

Pyrimme paketoimaan hyödylliseksi todetun tiedon sellaiseen muotoon, joka on helppo omaksua ja ottaa käyttöön arjessa.

Löydät podcastin myös Spotifysta, Soundcloudista ja yleisimmiltä podcast -alustoilta nimellä Asiantuntija olohuoneessasi – ajattelua avartava podcast.

TÄHÄN MENNESSÄ JULKAISTUJA JAKSOJA:

Heikki Peltola – Ajattelumme uudistaminen

Voisiko sekä syy että ratkaisu maailman kriiseihin löytyä niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin ajattelustamme ja sen uudistamisesta?

Kuuntele jakso

Viivi Pentikäinen – Kukoistava kasvatus ja itsemyötätunto

Elämäntaitojen opettajankoulutuksen pääkouluttaja Viivi Pentikäinen avaa meille tässä podcast -jaksossaan kirjaansa Kukoistava kasvatus. 

Kuuntele jakso

Emilia Lahti - Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen
Kuva Meeri Koutaniemi.

Emilia Lahti – Sisu ja ihmisperheen yhdistäminen

Sisututkija Emilia Lahti jakaa kanssamme voimakkaita ajatuksia sisusta ja ihmisperheen yhdistämisestä.

Kuuntele jakso

Marko Jantunen – Riippuvuudesta rauhaan

Marko Jantunen on entinen päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut huippujääkiekkoilija, jonka tarinalla on onnellinen loppu.  Puhumme riippuvuudesta ja siitä toipumisesta.

Kuuntele jakso

Mika Järvinen – Mitä on hyvä elämä?

Tässä jaksossa House of Inspirationin perustaja ja valoisa yritysvalmentaja Mika ”Luigi” Järvinen pohtii, miten kukin voisi löytää oman polkunsa hyvään elämään. Puhumme myös mm. sisäisistä lapsista ja tsunameista.

Kuuntele jakso

Kaisa Vuorinen – Kehittävän palautteen voima

Palautteen tehtävä ei ole miellyttää tai rankaista, vaan viedä eteenpäin. Kaisa Vuorinen on positiivisen psykologian ja kasvatuksen edelläkävijä ja tutkija. Tässä jaksossa puhumme  siitä, miten voimme palautteen avulla luoda kehittävää kulttuuria työyhteisöihin, kouluihin, perheisiin ja yhteiskuntaamme.

Kuuntele jakso

%d bloggaajaa tykkää tästä: