RAHAAN LIITTYVÄT TUNTEET!

SISÄINEN MINILOMA

Tämä on yksi matkatoimistomme intensiivisimmistä matkoista.

Se voi myös olla aivan mielettömän vapauttava!

“Suosittelen tätä matkaa, jos raha ja siihen liittyvät tunteet imevät sinulta energiaa. Tällä minilomalla pääset matkustamaan itseesi ja ymmärtämään taustalla vaikuttavia voimia. Saat myös mahdollisuuden edetä juuri niin pitkälle, kuin olet itse valmis.”

Tervetuloa sisäisen matkailun maailmaan!

Sisäisillä minilomilla koet omasta turvallisesta tilastasi käsin upeita maisemia ja sisäisiä seikkailuja. Matkojen tarkoitus on pysähtyä hetkeksi ihastelemaan elämän ihmeitä sekä vahvistamaan yhteyttä itseesi. 

Meditatiivisten maisemataukojen, tarinoiden, jaettujen kokemusten ja musiikin kautta luomme yhdessä lempeitä ja voimauttavia elämyksiä, joiden kautta voit päivittää kengissäsi hiertävät kivet sisäiseksi voimaksi ja viisaudeksi.

Minilomalta saat vapautumisen iloa ja ajatonta rikkautta elämääsi!

Rahaan liittyvät tunteet

SISÄINEN MINILOMA

Oletko valmis päästämään irti puristuksesta, riittämättömyydestä, häpeästä ja kaikesta siitä, mitä raha tai sen puute aiheuttaa?

Tämä matka on nyt saatavissa äkkilähtönä!

Lue lisää alta tai aloita matka täältä.

Tutustu matkakohteeseen

Tällä videolla kerromme matkatoimiston Kristiinan kanssa Rahaan liittyvät tunteet -minilomasta. Tervetuloa virittäytymään tunnelmaan!

Aloita katsominen painamalla kuvan keskellä olevaa nuolta.

Tällä lomalla teemme intensiivistä tunnetyöskentelyä. Jos haluat ennen tälle matkalle lähtemistä tutustua Tuntemisen taika -minilomaan ja sen tarjoamiin työkaluihin, pääset lukemaan siitä täältä.

Jos taas olet valmis kokemaan rahaan liittyviä tunteita, voit jatkaa lukemista tai varata paikkasi suoraan täältä.

Jos kuvaisimme tätä matkaa tuntemattomalle, keskustelu menisi varmaan näin:

Tämä ei tosiaan ole kaikille!

Niin mikä?

Seuraava matkakohteemme.

No mikä se on?

Rahaan liittyvät tunteet.

Niinku vaikka esimerkiksi minkälaiset rahaan liittyvät tunteet?

No esimerkiksi tällaisia on tullut vastaan:

“Aivan mieletön häpeä. Oli rahaa tai ei.”

”Rahapuristus vie ilon kaikesta. Se on hiton rankkaa.”

“En pysty puhumaan rahasta julkisesti enkä pyytämään siihen liittyen apua. Tämä aiheuttaa suurta turvattomuutta ja pelkoa, etenkin silloin kun raha on tiukassa.”

”Haluaisin vapaaksi kaikista niistä tunteista, joita raha minussa eri tilanteissa herättää. Vihaa. Kateutta. Surua. Riittämättömyyttä. Arvottomuuden tunnetta. Ja usein aivan valtavaa puristusta ja ahdistusta.”

”Vaikka minulla on rahaa, niin pelkään jatkuvasti niiden loppumista. Joskus tärisen öisin. Siinä ei ole mitään järkeä ja se vie toimintakykyni. Ja hulluinta on se, että tässä hetkessä minulla kuitenkin on ihan riittävästi rahaa.”

Hui! Onko tää siis jotain rahavalmennusta?

Ei ole. Eikä talousvalmennusta. Eikä terapiaa.

Sisäiset minilomat ovat aivan oma taiteenlajinsa. Tämä on elämysmatkailua, jossa luomme yhdessä vapautta ja opimme toinen toistemme kokemuksista.

Olemme kulkeneet tämän teeman eli rahaan liittyvän tuntemisen kanssa erittäin pitkän matkan ja auttaneet siinä monia muitakin.

Tällä minilomalla jaamme työkaluja ja oivalluksia, joiden avulla voit muuttaa emotionaalista suhdettasi rahaan.

Ja vielä tärkeämpää: oivaltaa, että olet arvokas. Oli rahaa tai ei!

Raha on vain paperia tai numeroita tilillä, mutta siihen liittyvät tunteet ja niistä vapautuminen voivat olla iso läpimurto.

Oletko valmis tälle intensiiviselle elämysmatkalle itseesi?

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Luomme matkan yhdessä!

Voit halutessasi osallistua tämän miniloman luomiseen pohtimalla ilmoittautumisen yhteydessä omia ajatuksiasi, tunteitasi ja haasteistasi matkan teemaan liittyen. Ne auttavat luomaan matkasta sellaisen, joka palvelee kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla!

Mitä matka maksaa?

Matkatoimistomme kantava ajatus on ”hyvää kaikille”.

Haluamme hinnoitella lippumme niin, että kaikki halukkaat pääsisivät mukaan, mutta samalla me oppaat saamme riittävät tulot elämiseen ja matkatoimistomme ylläpitämiseen.

Olemme yrittäjiä ja elätämme itsemme matkatoimiston lipunmyynnillä. Jokainen lippuostos ja euro on siis meille arvokas!

Toivomme, että maksat matkalipustasi sinulle sopivan hinnan, tietäen että se on kokonaisuudessaan suoraa tukea työllemme. Eli sitä rahaa, jolla ylläpidämme toimintaamme, ostamme ruokaa ja vaatteita, remontoimme ja toivottavasti pystymme kesällä pitämään minilomien lisäksi myös kesälomaa!

Saat valita matkalipullesi hinnan väliltä 17 – 50 €.

Hinnat sisältävät alv:n ja maksutapakulut, eli mitään lisämaksuja ei valitsemaasi hintaan tule. Valitse hinta sen mukaan, mitä pystyt tässä hetkessä hyvillä mielin maksamaan elämää rikastuttavasta elämyksestä. Kiitämme jokaisesta pienestä ja suuresta maksusta! 

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Tämän matkan sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin käyttöoikeutesi umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Huom. Jos 17 € on sinulle oikeasti liikaa ja todella haluat tälle matkalle, niin lähetä meille sähköpostia ja kerro, mitä pystyisit maksamaan. Erityistapauksissa voimme joustaa.

Myös jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa osallistumisohjeita sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

 Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Miten pääset aloittamaan matkan?

Sisäinen miniloma - Rahaan liittyvät tunteet - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto

Tämä miniloma on nyt saatavissa äkkilähtönä.

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Voit matkustaa mistä tahansa!

Saat heti lipun ostettuasi tunnukset matkatoimistoomme, joka toimii älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Haluatko vielä lisätietoa?

Näistä voi olla iloa, jos et vielä ole varma siitä, onko minilomailu sinua varten.

Luomme yhdessä voimauttavia kokemuksia!
Antin ja minilomien tarina

Antti Quanta ja Sisäiset minilomat - Menesty sydämellä (www.menestysydamella.fi)

Olen Antti. Intuitiivinen tarinankertoja, taiteilija, meditaatio-ohjaaja ja opas Sisäisten matkojen matkatoimistossa.

Olen kulkenut pitkän tien itseeni, josta voit halutessasi lukea täältä. Sisäisten matkojen kautta autan kaltaisiasi uteliaita ja elämästä kiinnostuneita ihmisiä luomaan sisäistä vapautta ja hyvinvointia sekä toteuttamaan syvimmät ja sielukkaimmat toiveensa.

Nuorempana tavoittelin elämässä täydellisyyttä. Kouluttauduin useassa yliopistossa Suomessa ja ulkomailla ja valmistuin tiedonhallinnan maisteriksi Rotterdamin Eramus Yliopistosta vuonna 2014. Opintojeni varrella kiinnostuin digitaalisuuden mahdollisuuksista, musiikin voimasta ja tarinoiden parantavasta vaikutuksesta. Koin ja koen näiden yhdistämisessä valtavan mahdollisuuden yksilöiden voimaantumiseen, tasa-arvoon ja uudenlaisten yhteyksien luomiseen.

Täydellisyys jäi kuitenkin haaveeksi, ainakin sellaisena kuin sen nuorempana kuvittelin. Teknologia-alalla työskennellessäni en osannut ollenkaan pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistani. Tunteeni ailahtelivat ja koin työmenestyksestä huolimatta pääsääntöisesti masennusta ja ahdistusta, kun menneisyyden haamut alkoivat nousta pintaan.

Jaksamisen seinä tuli vastaan ja lähdin myyntijohtajan tehtävistä Yhdysvaltoihin opiskelemaan ratkaisukeskeistä meditaatiota, jota olen opettanut päätyökseni vuodesta 2018. Sen jälkeen olen opiskellut lukuisia muita itsetutkiskelu- ja hoitomenetelmiä ja täydentänyt osaamistani. Yrittäjänä ei aina ole ollut helppoa, mutta se on ollut minulle myös mahtava tapa tutustua itseeni, tarjota jotain arvokasta muille, kohdata omat mörköni ja löytää kutsumukseni elämässä.

Suurimpia opettajia elämässäni ovat olleet pikkuveljeni syöpä ja kuolema sekä päätökseni auttaa ystävääni ja hänen lapsiaan vaikeassa tilanteessa muuttamalla heidän kanssaan puutaloon Paraisille. Olin luullut olevani kaupunkilainen, mutta alun ihmettelyn jälkeen aloin nauttia saariston luonnon rauhasta ja kauneudesta.

En ollut väärässä digitaalisuuden mahdollisuuksien suhteen. Lähes kaikki asiakastyöni tapahtuu nykyään saaristosta käsin ja olen huomannut, että latautuneena ja luonnon rauhasta käsin pystyn palvelemaan ihmisiä paremmin. Asiakkaideni kanssa olen päässyt näkemään, kokemaan ja tutkimaan paljon sellaista, jota haluan jakaa sisäisten matkojemme kautta.

Sisäiset minilomat inspiroituvat tarinoista, kokemuksista ja aidoista kohtaamisista. Ne ovat parantavaa taidetta, jossa haastamme mahdollisuuksien rajoja, jaamme vapauttavia ja voimaannuttavia oivalluksia ja tutkimme syviä, tärkeitä ja vaikeitakin teemoja pilke silmäkulmassa.

En tiedä kenenkään toisen puolesta, miten kannattaa elää. Jokaisessa on tuo tieto ja viisaus sisällään, jos uskaltaa kuunnella. Minilomilla pääset matkustamaan sen äärelle. Sinusta löytyvät vastaukset, vapaus ja voima!

Kokemuksia Antti Quantan ohjaamilta matkoilta:

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Se toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi.” -Jaana

“Kannattaa ehdottomasti tutustua! Sisältö ja kokemukset ovat silmiä avaavia.” -Tiia

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla ja katsoa tallenne useammissa osissa. Suosittelen osallistumaan, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi. Erityisesti suosittelen, jos koet itsessäsi erityisherkkyyden piirteitä.” -Ari

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta. Matkoilla parasta on yhteisöllisyys, turva ja hyväksyntä, jonka Antti luot ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

“Antin matkojen aikana on mahdollista pysähtyä rauhallisessa ja turvallisessa tilassa kuuntelemaan itseä, saada näkökulmia ja eväitä oman elämään ja poimia mukaan sen, mikä itseä palvelee. Omaa matkaa ei tarvitse enää tehdä yksin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!” -Jaana

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Tulee erityisen turvallinen ja luottavainen olo myös Antin soittamasta musiikista ja sellaista en ole kokenut ennen. Lisäksi Antin monipuolisuus ja tutkiva perehtyneisyys asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” – Anonyymi

“Oli mahtava huomata vuorovaikutuksen merkitys ja kuulla kanssalomailijoiden kommentteja ja kokemuksia. Toi turvaa ja helpotusta huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita eikä ole enää yksin niiden kanssa. Oli myös hienoa voida kokea tämä loma useampaan kertaan ja käydä se sopivissa osissa. Todella voimaannuttavaa!” –Saku

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna

Näin pääset mukaan:

Minilomille osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. 

Voit osallistua mistä tahansa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Matka on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme!

Jos sinulla tulee teknisiä haasteita tai kysymyksiä matkaan liittyen, voit aina laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi. Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Miksi lähteä minilomalle?

Miksi lähteä minilomalle? - Sisäiset minilomat - www.menestysydamella.fi

”Nämä matkat ovat kuin turvallisia ja hyväksyviä treffejä itsesi kanssa!” -Anonyymi matkaaja

Toteutimme maalis – ja huhtikuussa 2021 matkatoimistossamme matkustaneille kattavan kyselyn siitä, miten he ovat matkamme kokeneet.

Monipuoliset vastaukset osoittivat, että jokainen kokee nämä sisäiset matkat omalla tavallaan ja ne muovautuvat sen mukaan, mitä ihminen milloinkin tarvitsee. Kokeilemalla saat tietää, onko tämä sinulle toimiva tapa lomailla ja luoda syvempää suhdetta itseesi.

Tässä tiivistelmä matkojemme positiivisista vaikutuksista:

Sisäisillä minilomilla voit

  • saada irtioton arjesta
  • vahvistaa yhteyttä itseesi, intuitiiviseen viisauteesi ja luomisvoimaasi
  • jättää taaksesi tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja muistoja, joita et enää tarvitse
  • jakaa ja kuulla muiden tarinoita turvallisessa ympäristössä
  • osallistua musiikilla rikastutettuihin meditatiivisiin harjoituksiin, jotka rentouttavat ja voimauttavat
  • matkustaa omassa tilassasi ja kokea silti ryhmän ja oppaidemme tuki ja jakamisen ilo

Palautetta:

“Parasta näillä matkoilla on rauhallinen, hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri, pysähtyminen oman itsensä äärelle ja vuorovaikutteisuus. Se välittyi, vaikka osallistuinkin tallenteena.

Arvostan sitä, että et Antti yritä antaa valmiita vastauksia vaan kannustat jokaista kuuntelemaan itseään. Eli toisin sanoen luot tilaa olla oma itsensä, etsiä ja löytää sitä mikä itselle on parasta, ilman että tarvitsee mahtua mihinkään muottiin. Sinusta välittyy se että teet työtäsi sydämellä ja ilolla, se on erityisen ihanaa.”

-Jenni

Aloita matka: Rahaan liittyvät tunteet

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Sisäinen miniloma - Kaunis matka itseen

Kun ensimmäistä kertaa kuulin lauseen Kaikki vastaukset ovat sinussaen ymmärtänyt sitä yhtään.

Nyt ymmärrän.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi oman sisäisen viisautesi äärelle!

Sisäiset minilomat - Antti Quanta - menestysydamella.fi

Usein kysyttyä:

Paina haluamaasi kysymystä ohjautuaksesi vastausten äärelle.

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.