ROHKEUDEN RIVIERA

Sisäinen miniloma

Tällä minilomalla pääset sisututkija Emilia Lahden opastuksella tutkimaan sisun ja rohkeuden eri muotoja sekä uudistamaan omaa suhdettasi rohkeuteen tarinoiden, tutkimuksen ja monipuolisten harjoitusten avulla.

Rohkeuden Rivieralta voit löytää ja ammentaa sisältäsi voimaa elää todeksi sen, minkä sydämessäsi koet tärkeänä ja arvokkaana. Saat myös eväitä tutkia, miten haluat lähestyä rohkeutta esimerkiksi työssäsi ja ihmissuhteissasi.

Matkustamiseen riittää älypuhelin, tabletti tai tietokone!

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (musta merkkilogo)

Tutustu sisututkija Emilia Lahteen ja Rohkeuden Riviera-minilomaan

Ylläolevalla videolla sisututkija Emilia Lahti tarjoaa maistiasia siitä, mitä voit kokea Rohkeuden Rivieralla. Aloita katsominen painamalla nuolta.

Huom. Esittelyvideolla Emilian puheen taustalle on lisätty musiikkia. Itse matkan teoriaosuuksissa ei ole musiikkia puheen taustalla.

Matkan sisältö

Mitä odottaa, kun lähdet Rohkeuden Rivieralle?

Tämä matka kestää kaksi tuntia ja pääset sen varrella kokemaan sisututkija Emilia Lahden sekä meditaatio-ohjaaja ja taiteilija Antti Quantan kanssa seuraavat osiot:

Voit käydä tämän matkan kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Rohkeuden riviera -miniloma - oppaana sisututkija Emilia Lahti. Matkan tarjoaa Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto.

Lisätietoa matkasta

Voit valita matkalipullesi sopivan hinnan väliltä 9 – 45 €. Lippuostoksellasi tuet Sisäisten matkojen matkatoimiston sekä Emilia Lahden työtä. Matkan sisällöt ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan lippuostoksestasi.

Sen jälkeen sinun on mahdollista halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä matkatoimiston ystävien jäseneksi. Tämä ei tapahdu automaattisesti ja saat siitä sähköpostitse lisätietoa, ennen kuin käyttöoikeutesi umpeutuu.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle rikkaita kokemuksia tarjoavalle matkalle!

Haluatko ensin tutustua vielä tarkemmin matkan sisältöön?

Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto (musta merkkilogo)

Miten vahvistat yhteyttä sinussa asuvaan lempeään ja hyväksyvään voimaan?

Sisäinen miniloma: Rohkeuden riviera (oppaana sisututukija Emilia Lahti) - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto

Moni meistä kantaa tietoisesti tai tiedostamattaan sisällään isoja kysymyksiä, jotka vaikuttavat henkiseen hyvinvointiin, itseluottamukseen sekä arjen valintoihin ja päätöksiin.

  • Riitänkö minä?
  • Osaanko kuunnella itseäni ja uskallanko luottaa siihen, kuka olen?
  • Onko minun turvallista ilmaista itseäni tai toimia sen pohjalta, mitä koen sisälläni oikeaksi?

Tuntuuko joku näistä tutulta?

Et ole yksin näiden kysymysten kanssa ja tällä matkalla saat niihin uusia oivalluttavia näkökulmia.

Sisututkija Emilia Lahden mukaan ajatus “Kaikki mitä tarvitset asuu sinussa” ei ole pelkästään henkinen konsepti, vaan myös tiedettä, todellisuutta ja realismia.

Tämä sielukas suomalainen on ollut puhumassa mm. Stanfordin yliopiston, TEDx:n, Singularity yliopiston ja Facebookin tilaisuuksissa sisusta ja rohkeudesta. Hänen väitöskirjatutkimuksensa tarkastelee sisukkuutta ja sitä, miten yksilöt ja yhteisöt selviävät äärimmäisistä haasteista tavalla, joka synnyttää parempaa elämää.

Tällä minilomalla Emilia ohjaa sinut sisäiselle seikkailulle, jonka kohteena on Rohkeuden Riviera. Miniloma tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle ja tutkia sinussa asuvaa rohkeutta uusista näkökulmista. 

Tutustu matkakohteeseen katsomalla tämä kahden minuutin esittelyvideo

Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Ylläolevalla videolla sisututkija Emilia Lahti tarjoaa maistiasia siitä, mitä tulet kokemaan Rohkeuden Rivieralla. Aloita katsominen painamalla nuolta.

Huom. Esittelyvideolla Emilian puheen taustalle on lisätty musiikkia. Itse matkan teoriaosuuksissa ei ole musiikkia puheen taustalla.

Tervetuloa oppimaan, miten lempeä rohkeus voi auttaa sinua kulkemaan kohti merkityksellisenä kokemiasi asioita tavalla, joka tukee ja ylläpitää myös hyvinvointiasi.

tai jatka lukemista.

Mitä voit odottaa Rohkeuden Riviera -minilomalta?

Sisäinen miniloma: Rohkeuden riviera (oppaana sisututukija Emilia Lahti) - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto

Otimme tätä matkaa kehittäessämme huomioon Sisäisten matkojen matkatoimiston asiakkaiden esittämiä ajankohtaisia toiveita. 

Tässä niistä muutamia:

Jos joku näistä kuulostaa tai tuntuu tutulta, tästä matkasta voi olla sinullekin paljon iloa. Olemme ottaneet nämä huomioon matkan sisältöä kehittäessämme!

Tiedostathan myös, että Sisäisten matkojen matkatoimiston matka ovat oivalluksia tarjoavaa ja hyvinvointiasi tukevaa taidetta. Ne eivät ole korvike esimerkiksi terapeutin tai lääkärin antamalle hoidolle.

tai jatka lukemista.

Rohkeuden Riviera -miniloman sisältö

Emilia Lahti ja Rohkeuden Riviera - Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto

Tämä kahden tunnin matka jakautuu neljään etappiin, joista jokainen käsittelee Emilian tutkimukseen ja kokemukseen pohjautuvia tärkeitä teemoja käytännönläheisellä tavalla.

Etappi 1: Sisun salaisuus

Emilian mukaan vanha käsitys sisusta on sellainen, jossa tuloksia saadaan puskemisen, puristamisen ja ankaruuden kautta. Hän on itse tutkimustensa kautta muodostanut sisusta aivan eri käsityksen ja puhuukin nykyään lempeän, hyväksyvän ja sallivan sisun puolesta.

Haitallinen sisu kaventaa kokemustamme elämästä ja syö elämänvoimaamme. Tällä minilomalla pääset vahvistamaan ymmärrystäsi hyvänkaltaisesta sisusta, joka puolestaan synnyttää lisää elämää, intoa ja merkityksellisyyttä.

Oivalsin että tärkeintä ei ole se, kuinka paljon suoritan. Vaan se, osaanko kunnioittaa itseäni.

-Emilia Lahti

Tämä aihe on Emilialle läheinen, sillä hänen on itsekin aikanaan ollut huomattavasti helpompi olla itselleen ankara, kuin lempeä. Matkan ensimmäisessä osiossa hän jakaa sekä tutkimukseensa että kokemukseensa pohjautuvia harjoituksia ja työkaluja, jotka ovat auttaneet muuttamaan omaa suhdettaan rohkeuteen ja sisuun.

Etappi 2: Uskomusten vaikutus

Uskomusten vaikutus - sisututkija Emilia Lahti

Tässä osiossa pääset kuulemaan Stanfordin yliopiston psykologian tohtori Carol Dweckin teoriaan pohjautuen, miten paljon uskomuksesi vaikuttavat elämääsi, hyvinvointiisi ja toimintatapoihisi. Siksi niiden tiedostaminen ja muuttaminen on tärkeää, jos haluat kehittää itsessäsi uutta lempeämpää rohkeutta ja sisua.

Matkan toinen etappi tarjoaa ajatuksia ja yksinkertaisia keinoja siihen, miten tiedostat ja muutat elämääsi rajoittaneita, ankaria toimintamalleja aiheuttaneita ja näkökykyäsi kaventaneita uskomuksia.

Etappi 3: Kehon viisaus ja lempeyden voima

Tämä osio tarjoaa uusia näkökulmia kehon viisauteen sekä keho-mieli -yhteyden kehittämiseen yksinkertaisten toimintatapojen kautta.

Lempeä rohkeus asuu kehossasi, ei pelkästään mielessäsi. Siksi kehon huomioiminen on niin tärkeää, kun tutkitaan rohkeuden teemaa.

Lempeyden kautta pääset turvallisessa tilassa luomaan rakentavaa yhteyttä sekä itseesi, että toisiin ihmisiin. Siksi kilpailullisen asenteen sijaan tai rinnalle on tärkeä kehittää lempeyttä ja itsemyötätuntoa. On hyvä myös tunnistaa, milloin ja kenelle asioita kannattaa jakaa, jotta tulee rakentavalla ja voimauttavalla tavalla ymmärretyksi ja kohdatuksi.

Etappi 4: Yhteys itseen

Pysähtyminen auttaa muistamaan sinussa asuvan viisauden. Kuka olet, mitä haluat ja mikä juuri sinulle on elämässä tärkeää. Lisäksi neurotutkimuksen mukaan* oivallukset syntyvät usein silloin, kun mieli hiljenee. 

Hyvätkin ajatukset ja teoriat jäävät siis helposti vain ajatusten tasolle, jos emme pysähdy sisäistämään niitä ja suodattamaan tiedosta ja kokemuksista omaa henkilökohtaista viisauttamme.

Tämän vuoksi Emilia tarjoaa matkan aikana myös meditatiivisia harjoituksia, joita voit hyödyntää matkan jälkeen myös arjessasi silloin, kun kaipaat lataavaa taukoa ja haluat vahvistaa yhteyttä itseesi.

*Lähde: Neurotutkimus, oivalluksia ruokkii mielen hiljentäminen:
Jung-Beeman, M. (2008). How Insight Happens: Learning From the Brain. NeuroLeadership Journal, 1, 20–25.

Maistiainen matkalta

Kuuntele tämä kahden minuutin maistiainen Emilian ohjaamasta meditatiivisestä maisematauosta, joka auttaa kuulemaan sisäistä viisauttasi. Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Saat kokopitkät versiot tästä sekä toisesta matkan aikana ohjatusta harjoituksesta käyttöösi ostamalla lipun Rohkeuden Riviera -minilomalle.

tai jatka lukemista.

Oppaasi matkalla: sisututkija Emilia Lahti

Emilia Lahti ja Rohkeuden Riviera. Kuva Meeri Koutaniemi. Menesty sydämellä - Sisäisten matkojen matkatoimisto.

Emilia Lahti. Kuva: Meeri Koutaniemi.

Emilia Lahti (YTM, MAPP) on palkittu kouluttaja ja puhuja sekä sisututkija ja seikkailija, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden johtajuuden ja yksilöiden hyvinvoinnin kehittämisen parissa.

Emilian väitöskirjatutkimus tarkastelee sisukkuutta ja sitä, miten yksilöt ja yhteisöt selviävät äärimmäisistä haasteista tavalla, joka synnyttää parempaa elämää.

Emilian työstä ja tutkimuksesta ovat kirjoittaneet toistuvasti suomalaisten medioiden lisäksi Business Insider, Forbes ja BBC. Emilia on ollut puhumassa mm. Stanfordin yliopiston, TEDx:n, Singularity yliopiston ja Facebookin tilaisuuksissa.

Emilian peloton asenne ja syvä läsnäolo synnyttävät turvallisen tilan, jossa pääset matkustamaan oman rohkeutesi ja sisäisen ohjauksesi äärelle.

Mukana myös Antti Quanta ja meditatiiviset maisematauot

Antti Quanta ja Intuition tietotoimisto - Sisäisten matkojen matkatoimisto (www.menestysydamella.fi)

Matkalla on mukana myös yksi Sisäisten matkojen matkatoimiston perustajista Antti Quanta. Hän on tarinankertoja, meditaatio-ohjaaja ja intuitiokouluttaja. 

Antti kertoo matkan varrella omia tarinoita rohkeuden avainten käyttämisestä ja ohjaa meditatiivisia maisemataukoja, joiden äärellä pääset latautumaan, sisäistämään matkan oppeja ja kokemaan, mitä Rohkeuden Riviera tarkoittaa juuri sinulle.

Tämän miniloman kesto on 2 h 4 min. Voit katsoa sen kerralla tai osissa. Saat heti matkalipun ostettuasi tunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, jossa voit käydä matkaa omaan tahtiisi.

Palautetta matkalle osallistuneilta:

"Tämä koko matka oli hyvin rakennettu. Meditatiiviset jaksot tukivat hienosti Emilian asiaosuutta ja aihe on valtavan tärkeä. Meissä jokaisessa tosiaan on tuota sisäistä voimaa ja viisautta, joka ei liitykään pelkästään dominointiin, kuriin ja tiukkaan johtamiseen. Tämä matka tarjosi upeita eväitä siihen, millä tavalla ihminen voi itse tiedostaa sisäisen voimansa ja sen miten haluaa sitä ilmentää. Upeaa että teette lempeää voimaa näkyväksi!"

"Minä sain tältä matkalta ihanan ajatuksen, että rohkeuteni voi näyttäytyä lempeytenä itseäni kohtaan. Minulle sellainen rohkeus on itseni kuuntelemista ja itseeni luottamista silloinkin, kun muut ajattelevat toisin. Rohkeutta olla minä! Tällaisella lempeällä rohkeudella voin nyt luoda itselleni sekä muille tilaa tuoda oma autenttinen itsensä esiin. Minulla ei ole enää mitään tarvetta palata vanhaan käsitykseeni rohkeudesta ja sisusta."

Aloita matkasi!

Voit valita sinulle sopivan hinnan 9 €, 12 €, 15 € tai 22 €.

Näin pääset aloittamaan matkasi

Matkustaminen on helppoa ja yksinkertaista. Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi tunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, jossa pääset aloittamaan matkasi Rohkeuden Rivieralle!
 
Kulkupelinäsi toimii älypuhelin, tabletti tai tietokone.
 
Mikäli sinulla ilmenee kysymyksiä tai haasteita matkan aloittamiseen liittyen, ota meihin rohkeasti yhteyttä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi. Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!
 
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Rohkeuden Rivieralle.

Tämän miniloman kesto on 2 h 4 min. Voit katsoa sen kerralla tai osissa. Saat heti matkalipun ostettuasi tunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, jossa voit käydä matkaa omaan tahtiisi.

Palautetta Rohkeuden Rivieralle matkustaneilta:

"Matka Rohkeuden Rivieralle lunasti kaikki odotukseni. Ihana rauhallinen tunnelma koko matkan ajan, syvä asiakokonaisuus. Kuitenkin mentiin hetkessä, tilanteen ja tunteen johdatuksella. Kiitos!"

"Osalllistuin matkalle näin jälkikäteen tallenteen kautta ja se osoittautuikin juuri minulle tarkoituksenmukaiseksi, koska oli mukava käydä matkaa rauhassa omaan tahtiini. Kosketuin, liikutuin ja kyynelehdin. Koen että tämä matka oli moniulotteinen ja puhdistava. Upeasti koostettu kokonaisuus aiheista jotka itseänikin suuresti kiinnostavat, kuten kehoyhteys, hermoston rauhoittaminen, hellyys ja sisäisen tasapainotuksen tärkeys tässä ajassa. Minulle matkan suurin oivallus liittyi vanhaan sisuun ja siihen, miten voin tästedes nähdä lempeän sisun ja rohkeuden elämässäni ja luoda sille lisää tilaa."

"Oli hauskaa havahtua siihen, että oma kokemukseni rohkeudesta on ollut niin jäykkä. Olin alkanut epäillä sen olemassaoloa, kun koen sen nykyään niin eri tavalla. Tällä minilomalla huomasin, että rohkeuteni oli vain muuttanut muotoa viisaammaksi ja vahvemmaksi. Mieleni oli kuitenkin jumiutunut vanhaan rohkeuden käsitykseen kovasta ja periksiantamattomasta rohkeudesta. Oli ihana saada tämä vahvistus ja se toi myös lisää lempeyttä elämääni, jota olenkin halunnut sinne jo pitkään tuoda. Luotan nyt omaan rohkeuteeni syvemmin ja olen rohkeampi kuuntelemaan kehoani ja itseäni ja antamaan sille lempeyttä, jota se tarvitsee."

"Kaikin puolin hyvä ja ajankohtaisia aihepiirejä käsittelevä matka. Sain uusia, hyödyllisiä näkökulmia. Hieno yhdistelmä tietoa ja pysähtymistä, Antin ja Emilian osuudet limittäytyi hyvin toisiinsa. Kiitos todella paljon!"

Tämän miniloman kesto on 2 h 4 min. Voit katsoa sen kerralla tai osissa. Saat heti matkalipun ostettuasi tunnukset Sisäisten matkojen matkatoimiston jäsenalueelle, jossa voit käydä matkaa omaan tahtiisi.