Sieluyhteys-illat

Matkusta sinussa asuvien vastausten äärelle!

Sieluyhteys-illoissa pääset matkustamaan sinussa asuvien vastausten äärelle. Illoissa yhdistyvät tarinankerronta, musiikki ja ohjatut meditatiivisiset harjoitukset. 

Luomme illat yhdessä osallistujien kanssa ja jokaisessa niistä on joku elämän kannalta tärkeä teema. Jos et ole aiemmin ollut illoissa mukana, voit aloittaa katsomalla tämän sivun alalaidasta löytyvän videon, joka sisältää koosteen 6.4. pidetystä illasta.

Nähdään illoissa!

Antti

Tallenteena löytyvät illat:

Luottamus itseen

Pidetty tiistaina 20.4.2021

Viimeisessä sieluyhteys-sarjan illassa matkustimme luottamuksen lähteille ja otimme voiman takaisin sisäisiltä kriitikoilta ja epäilijöiltä.

Jos tunnistat itsessäsi piilevää potentiaalia esimerkiksi luovuuteen, ideointiin tai intuitiiviseen tietämiseen, tämä matka auttaa vahvistamaan luottamusta itseesi ja lahjoihisi.

Lepo

Pidetty tiistaina 13.4.2021

Kolmannessa Sieluyhteys-illassa matkustimme levon ja pysähtymisen maailmaan.

Pitkien rentouttavien harjoitusten ja tarinoiden kautta pääset tutkimaan ja vapauttamaan niitä sisäisiä voimia, jotka estävät sallimasta itselle riittävää lepoa ja nauttimasta siitä. 

Ilmaisu

Pidetty tiistaina 6.4.2021

Toisessa illassa matkustimme ilmaisun ja parantavan vuorovaikutuksen maailmaan.

Illan kautta pääset tutkimaan syvemmin, mitä aidosti haluat ilmaista, mitä on ehkä jäänyt ilmaisematta ja mikä sisälläsi on saattanut tukkia ilmaisuasi tai estänyt nauttimasta siitä. 

Turvallisuus

Pidetty tiistaina 30.3.2021

Ensimmäisessä illassa matkustimme omaan turvalliseen tilaan.

Tässä illassa tutkimme, miten tunnistaa ja purkaa sisältämme turvattomuuden aiheuttajia ja luoda itsellemme turvallinen tila, joka luo pohjan omannäköiselle elämiselle ja luomiselle.

Tutustu Sieluyhteys-iltoihin katsomalla tämä kooste:

Sieluyhteys ei tässä tapauksessa tarkoita mitään ennalta määrättyä, vaan se voi muuttua ja elää. Minulle se on luovuuden ja voiman lähde ja turvallinen tila, jossa koen syvän ja parantavan yhteyden itseeni. Tämä tila voi auttaa löytämään sisäisestä maailmastasi uusia ulottuvuuksia ja vapauttamaan matkarepustasi sen, mitä et enää tarvitse.

Osallistujilta saadun mahtavan palautteen kannustamana päätin julkaista koosteen 6.4.2021 pidetystä illasta. Sen teemana oli ilmaisu ja parantava vuorovaikutus. Katsomalla koosteen pääset tutustumaan Sieluyhteys-iltoihin.

Tämä kooste sisältää illan ensimmäisen osion. Siinä tutkimme rakentavan vuorovaikutuksen teoriaa ja teemme vapauttavan harjoituksen.

Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta. 

Oppaana Antti

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)
Olen tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja meditaatio-opas. Matkatoimiston matkojen lisäksi minua voi kuulla Kaunis matka itseen ja Asiantuntija olohuoneessasi -podcastien juontajana.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto