Sieluyhteys-ilta

Ilmaisu

Tämä ilta on saatavissa tallenteena!

Lue lisää alta tai aloita matkasi tästä.

Hei ystävä!

Toisessa Sieluyhteys-illassa matkustimme ilmaisun ja parantavan vuorovaikutuksen maailmaan. Osallistujilta saadun mahtavan palautteen kannustamana päätin julkaista koosteen tästä illasta. 

Tämä kooste sisältää illan ensimmäisen osion. Siinä tutkimme rakentavan vuorovaikutuksen teoriaa ja teemme vapauttavan harjoituksen.

Katso kooste illasta:

Aloita katsominen painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta.

Haluatko katsoa tämän illan kokonaan?

Ilta kestää kokonaisuudessaan 2 h 14 minuuttia ja se on katsottavissa matkatoimistossamme.

Tallenteen kautta pääset syventymään näihin teemoihin:

  • Miten voimme rakentavan vuorovaikutuksen teorian kautta ymmärtää paremmin sekä itseämme että vuorovaikutusta muiden kanssa.
  • Miten tunnistaa ja purkaa meissä usein asuvia torjutuksi tai hylätyksi tulemisen pelkoja, jotta voisimme ilmaista itseämme aidosti ja avoimesti kaikilla haluamillamme tavoilla.
  • Miten hoitaa ja vahvistaa sisintämme tai luovuutemme ydintä niin, että uskaltaisimme ilmaista itseämme rehellisesti ja rakentavasti ilman satutetuksi tulemisen tai konfliktin pelkoa.
  • Miten sallia itsellemme taas ilmaisun ilo ja tunnistaa sille sopivat kanavat!

Illan kautta pääset tutkimaan syvemmin, mitä aidosti haluat ilmaista, mitä on ehkä jäänyt ilmaisematta ja mikä sisälläsi on saattanut tukkia ilmaisuasi tai estänyt nauttimasta siitä.

Tervetuloa kokemaan vapauttavia oivalluksia!

Huomaathan, että tämä ilta ja kaikki sisältömme tarjoavat tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Oppaana Antti

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)
Olen tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja meditaatio-opas. Matkatoimiston matkojen lisäksi minua voi kuulla Kaunis matka itseen ja Asiantuntija olohuoneessasi -podcastien juontajana.

Miten pääset mukaan?

Saat heti lipun ostettuasi pääsyn tallenteeseen, joka löytyy Sisäisten matkojen matkatoimistostamme. Jos tämä on ensimmäinen matkasi, saat lipun ostamisen yhteydessä tunnukset matkatoimistoomme.

Voit katsoa tallenteen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme!

Voit maksaa matkalipusta kukkarollesi sopivan summan 10 €, 15 € tai 25 €. Hinnat sisältävät alv:n. 

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Huomaathan, että tämä ilta ja kaikki sisältömme tarjoavat tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto