Sieluyhteys-ilta

Lepo

Tämä ilta on katsottavissa tallenteena!

Lue lisää alta tai aloita matkasi tästä.

Hei ystävä!

Tervetuloa yhteiselle tutkimusmatkalle.

Kolmannessa Sieluyhteys-illassa matkustimme levon ja pysähtymisen maailmaan. Tutkimme ja vapautimme niitä sisäisiä voimia, jotka estävät sallimasta itselle riittävää lepoa ja nauttimasta siitä.

Allaolevalla videolla kerron ajatuksiani illan teemasta ja ohjaan siihen liittyvän lyhyen harjoituksen. Näin pääset tutkimaan, onko tämä sinulle ajankohtainen aihe.

Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta. 

Mikä esti pysähtymästä?

Elin monta vuotta tilanteessa, jossa tiesin tarvitsevani enemmän lepoa, mutta sisäiset voimat kuten syyllisyys, pelko tai riittämättömyyden tunne estivät rauhoittumasta ja sallimasta itselleni tarvittavia palautumisen hetkiä.

Näiden mallien ohjaamana pakotin itseni tekemään pitkiä ja tehottomia työpäiviä silloinkin, kun lepo olisi todella ollut tarpeen. Tämä johtikin lopulta työuupumukseen vuonna 2016. 

On ollut todella suuri muutos vapautua vanhoista uskomuksista, tunteista ja niistä osista itsessäni, joita kutsun nyt leikkisästi “sisäisiksi orjapiiskureiksi”. Sen myötä olen huomannut, että asioita syntyy ja tapahtuu aivan eri tavalla, kun antaa itselleen luvan panostaa laatuun määrän sijaan – niin levon kuin tekemisenkin suhteen.

Näitä samoja vapauttavia oivalluksia toivon voivani jakaa kanssasi.

Aiheita, joita tutkimme tässä illassa:

  • Miksi ihmisen voi olla joskus vaikea pysähtyä tai sallia itselleen lepo?
  • Minkälaiset sisäiset mallit voivat aiheuttaa sen, että pitää oikeuttaa oleminen tai hakea turvan tunnetta jatkuvasta tekemisestä tai liikkeestä?
  • Mitä mahdollisesti ovat ne sisäiset äänet, jotka estävät pysähtymästä ja nauttimasta tästä läsnäolevasta hetkestä?

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Antti

Huomaathan, että tämän illan ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Sieluyhteys-iltojen tarina

Sieluyhteys-ilta Lepo

Olen pitkään miettinyt, miten yhdistäisin kaiken tietoni ja taitoni parantavaksi kokonaisuudeksi. Syvä haluni on voida tukea jokaista osallistujaa yksilöllisellä matkallaan ja auttaa löytämään viisaus ja voima itsestä.

Sieluyhteys-illoissa  yhdistyvät tarinankerronta, musiikki ja ohjatut meditatiiviset harjoitukset sekä kokemusten jakaminen.

Sieluyhteys ei tässä tapauksessa ole mitään ennalta määrättyä, vaan se voi muuttua ja elää. Minulle se on luovuuden ja voiman lähde ja turvallinen tila, jossa koen syvän ja parantavan yhteyden kaikkeen siihen, mitä on. Tämä tila auttaa löytämään uusia syvyyksiä itsestäsi ja vapauttamaan matkarepustasi sen, mitä et enää tarvitse. 

Jos et ole aiemmin ollut illoissa mukana, voit aloittaa katsomalla tämän sivun alalaidasta löytyvän videon, joka sisältää koosteen 6.4. pidetystä illasta.

Tervetuloa mukaan!

Antti

Näin pääset mukaan:

Saat heti lipun ostettuasi pääsyn tallenteeseen, joka löytyy Sisäisten matkojen matkatoimistostamme. Jos tämä on ensimmäinen matkasi, saat lipun ostamisen yhteydessä tunnukset matkatoimistoomme.

Voit katsoa tallenteen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme!

Voit maksaa matkalipusta kukkarollesi sopivan summan 10 €, 15 € tai 25 €. Hinnat sisältävät alv:n.

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Tutustu Sieluyhteys-iltoihin katsomalla tämä kooste:

Osallistujilta saadun mahtavan palautteen kannustamana päätin julkaista koosteen 6.4.2021 pidetystä illasta. Sen teemana oli ilmaisu ja parantava vuorovaikutus. Katsomalla koosteen pääset tutustumaan Sieluyhteys-iltoihin.

Tämä kooste sisältää illan ensimmäisen osion. Siinä tutkimme rakentavan vuorovaikutuksen teoriaa ja teemme vapauttavan harjoituksen.

Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta. 

Oppaana Antti Quanta

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)
Olen tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja meditaatio-opas. Matkatoimiston matkojen lisäksi minua voi kuulla Kaunis matka itseen ja Asiantuntija olohuoneessasi -podcastien juontajana.

Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tämän illan ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto