Sieluyhteys-ilta

Luottamus itseen

Tämä matka on tarjolla tallenteena!

Lue lisää alta tai aloita matkasi tästä.

Ota voima takaisin sisäisiltä epäilijöiltä!

Tässä viimeisessä Sieluyhteys-sarjan illassa matkustimme luottamuksen lähteille.

Ilman vahvaa sisäistä luottamusta itselle tärkeät asiat ja ideat eivät pääse kunnolla esiin. Sisäiset voimat lyttäävät ajatuksemme, ennen kuin ne saavat mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä.

Oma luottamukseni oli aikanaan niin heikolla tasolla, että yksikin kyseenalaistava kommentti riitti teilaamaan jotain, jota olin pitkään hautonut ja suunnitellut. Videolla kerron tähän liittyvästä muutoksesta ja illassa käsiteltävistä teemoista: 

Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta.

Vahvaa sisäistä luottamusta ei mikään voi horjuttaa

Itseen luottaminen on tärkeä pohja sille, että meissä oleva tieto, viisaus ja kyvyt pääsevät kunnolla käyttöön.

Jos tunnistat itsessäsi piilevää potentiaalia esimerkiksi luovuuteen, ideointiin tai intuitiiviseen tietämiseen, tämä matka auttaa vahvistamaan luottamusta lahjoihisi.

Joskus voi tuntua, että kritiikki tulee ulkopuolelta ja maailma on meitä vastaan. Voimakkaimmin tyrmäävät, tuomisevat ja epäilevät osat ovat kuitenkin usein meissä itsessämme ja niiden lempeä kohtaaminen muuttaa kokemustamme myös ulkoisesta maailmasta.

Tuomituksi tulemisen pelot voivat olla myös historiallista sorttia, jolloin ne on tärkeä vapauttaa alitajunnan ja tunteiden tasolta. Se oli silloin ja nyt on nyt. Alitajunnalle on tärkeä opettaa, että itseensä ja omaan sisäiseen ohjaukseen luottaminen tai ideoiden esiintuonti ei enää johda häpeäpaaluun.

Tässä illassa pääset tarinoiden ja meditatiivisten harjoitusten kautta kohtaamaan sisäiset epäilijät ja vapauttamaan luovuutta, viisautta ja luottamusta niiden kahleista.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutkimaan tätä teemaa!

Antti

Tästä matkasta on sinulle iloa jos:

  • Haluat arvostaa entistä vahvemmin omia ajatuksiasi ja ideoitasi niiden tuomitsemisen ja epäilyn sijaan
  • Haluat tuntea ja luottaa siihen, että sinussa itsessäsi on kaikki tarvitsemasi tieto ja viisaus ja voit luottaa siihen
  • Haluat tehdä elämäsi valinnat entistä vahvemmin luottamuksesta käsin sen sijaan, että sisäiset kriitikot ohjailevat sinua

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Antti

Huomaathan, että tämän illan ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Sieluyhteys-iltojen tarina

Sieluyhteys-ilta Lepo

Olen pitkään miettinyt, miten yhdistäisin kaiken tietoni ja taitoni parantavaksi kokonaisuudeksi. Syvä haluni on voida tukea jokaista osallistujaa yksilöllisellä matkallaan ja auttaa löytämään viisaus ja voima itsestä.

Sieluyhteys-illoissa  yhdistyvät tarinankerronta, musiikki ja ohjatut meditatiiviset harjoitukset sekä kokemusten jakaminen.

Sieluyhteys ei tässä tapauksessa ole mitään ennalta määrättyä, vaan se voi muuttua ja elää. Minulle se on luovuuden ja voiman lähde ja turvallinen tila, jossa koen syvän ja parantavan yhteyden kaikkeen siihen, mitä on. Tämä tila auttaa löytämään uusia syvyyksiä itsestäsi ja vapauttamaan matkarepustasi sen, mitä et enää tarvitse. 

Jos et ole aiemmin ollut illoissa mukana, voit aloittaa katsomalla tämän sivun alalaidasta löytyvän videon, joka sisältää koosteen 6.4. pidetystä illasta.

Näin pääset mukaan:

Saat heti lipun ostettuasi pääsyn tallenteeseen, joka löytyy Sisäisten matkojen matkatoimistostamme. Jos tämä on ensimmäinen matkasi, saat lipun ostamisen yhteydessä tunnukset matkatoimistoomme.

Voit katsoa tallenteen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Jokainen ostettu matkalippu on arvokasta tukea työllemme!

Voit maksaa matkalipusta kukkarollesi sopivan summan 10 €, 15 € tai 25 €. Hinnat sisältävät alv:n.

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Tutustu Sieluyhteys-iltoihin katsomalla tämä kooste:

Osallistujilta saadun mahtavan palautteen kannustamana päätin julkaista koosteen 6.4.2021 pidetystä illasta. Sen teemana oli ilmaisu ja parantava vuorovaikutus. Katsomalla koosteen pääset tutustumaan Sieluyhteys-iltoihin.

Tämä kooste sisältää illan ensimmäisen osion. Siinä tutkimme rakentavan vuorovaikutuksen teoriaa ja teemme vapauttavan harjoituksen.

Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta. 

Oppaana Antti Quanta

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)
Olen tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja meditaatio-opas. Matkatoimiston matkojen lisäksi minua voi kuulla Kaunis matka itseen ja Asiantuntija olohuoneessasi -podcastien juontajana.

Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tämän illan ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto