Sieluyhteys-ilta

Turvallisuus

Tämä ilta on saatavissa tallenteena!

Lue lisää alta tai aloita matkasi tästä.

Hei ystävä!

Ilolla kutsun sinut tallenteen muodossa osallistumaan tähän ensimmäiseen Sieluyhteys-iltaan, jossa pääset hengähtämään itsesi äärelle ja näkemään elämää uusista näkökulmista. 

Tämän videon kautta pääset tutustumaan illan teemaan. Ohjaan videolla myös pienen harjoituksen jonka myötä voit tunnustella, onko tämä sinua varten.

Aloita katsominen painamalla play.

Mistä ilta koostuu?

Ilta koostuu tarinoista, musiikista ja ohjatuista meditatiivisista matkoista, jotka luovat tilaa tutustua itseesi ja kuljettavat oivallusten ja voimautumisen lähteille.

Jokaisella illalla on joku elämän kannalta tärkeä teema, joista ensimmäinen oli Turvallisuus.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan.

Antti

Ensimmäisen illan teemana oli Turvallisuus

Sieluyhteys-ilta: Turvallisuus - menestysydamella.fi -

Miten luoda sisällemme turvallinen tila, joka luo pohjan omannäköiselle elämiselle ja luomiselle?

Aloitimme nämä illat turvallisuus-teemalla, koska koen sen olevan lähtökohta kaikelle luomiselle ja elämän sallimiselle. 

Itselläni on ollut paljon sisäisiä turvattomuuden aiheuttajia, jotka ovat estäneet esimerkiksi lepäämästä kunnolla, rentoutumasta, puhumasta omaa totuuttani ja luomasta elämääni sellaiseksi, kuin tiedän pohjimmiltani olevan itselleni hyväksi.

Tämän sieluyhteydeksi-kutsumani tilan kautta olen päässyt tutkimaan ja vapauttamaan näitä turvattomuuden ja pelon aiheuttajia, vapauttaakseni myös elämän sisälläni. Seurauksena myös mieleni on rauhoittunut ja alkanut uhkakuvien maalaamisen sijaan tukea itselle tärkeiden asioiden luomista.

Tässä tärkeäksi kokemiani teemoja, joita tutkimme illassa:

  • Mikä vahvistaa turvallisuuden tunnettamme. Mikä heikentää sitä.
  • Miten voimme vahvistaa turvallista tilaa itsessämme, jotta ympäristön tapahtumat eivät horjuttaisi sitä.
  • Miten muistomme sekä sisäisen lapsemme ja suojelijamme yhteys voivat luoda turvattomuutta ja pelkoja, joita on vaikea ymmärtää ja sanoittaa.
  • Miten saamme hoidettua näitä osia ja tunteita itsessämme ja muunnettua ne rauhaksi ja voimauttavaksi viisaudeksi.
  • Miten luomme itseemme turvallisen tilan, jota ympäristön tapahtumat ja sisäiset tunnemyrskyt eivät horjuta.

Tämä on ilta, jonka loimme yhdessä osallistujien kanssa!

Loimme tämän illan yhdessä osallistujien, jotta jokainen saisi illalta juuri sitä, mitä tässä hetkessä tarvitsee. 

Yllä mainitsemieni teemojen lisäksi osallistujien toiveet saivat meidät tutkimaan illassa mm. seuraavia teemoja:

  • Miten historiamme vaikuttaa meissä ja luo turvattomuuden tunnetta, jota mieli ei ymmärrä. Miten luoda tila, jossa nämä vanhat mallit saavat vapautua.
  • Miten herkkyytemme ja elämässä kokemamme asiat ovat voineet luoda sisäämme muureja, jotka suojaamisen sijasta aiheuttavatkin pelkoa ja turvattomuutta. Miten vapauttaa näitä?
  • Miten uskaltautua elämään elämää omana itsenään, pelkäämättä että siitä seuraa jotain pahaa?

Hoidimme tämän monipuolisen matkan aikana syvällä olevia turvattomuuden aiheuttajia ja vahvistimme turvallista Minä olen tässä -tilaa.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan tämä ilta tallenteen muodossa!

Antti

Mitä tarkoittaa sieluyhteys?

Sieluyhteys

Sieluyhteys ei tässä tapauksessa ole mitään ennalta määrättyä. Sen sijaan se on jokaiselle henkilökohtainen kokemus, joka voi muuttua ja elää.

Itse koen sieluyhteyden turvallisena tilana, jossa mikään ei purista ja ihmisellämme on hyvä olla. Minulle se on luovuuden ja voiman lähde, jossa koen syvän ja parantavan yhteyden kaikkeen siihen, mitä olen.

Sieluyhteys voi syttyä vaikkapa hyvän musiikin, kauniin maiseman, ohjatun harjoituksen, luovan kirjoittamisen tai itsetutkiskelun kautta. Siksipä yhdistelenkin illoissa luovasti näitä kaikkia. Tärkeintä on luoda tila, jossa voit kuulla itseäsi!

Tämä tila auttaa löytämään uusia syvyyksiä itsestäsi ja vapauttamaan matkarepustasi sen, mitä et enää tarvitse. 

Oppaana Antti Quanta

Sieluyhteys-illat (menestysydamella.fi)
Olen tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja meditaatio-opas. Matkatoimiston matkojen lisäksi minua voi kuulla Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin juontajana.

Miten pääset mukaan tälle matkalle?

Saat heti lipun ostettuasi pääsyn tallenteeseen, joka löytyy Sisäisten matkojen matkatoimistostamme. Jos tämä on ensimmäinen matkasi, saat lipun ostamisen yhteydessä tunnukset matkatoimistoomme.

Voit katsoa tallenteen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Tukenne onkin ensiarvoisen tärkeää työmme jatkuvuuden ja toimintamme kehittämisen kannalta. Lipun ostamisen kautta autat meitä kattamaan yritystoiminnan, elämisen sekä toimintamme kehittämisen kulut. 

Voit maksaa matkalipusta kukkarollesi sopivan summan 10 €, 15 € tai 25 €. Hinnat sisältävät alv:n. 

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Aika aloittaa matka

Huomaathan, että tämä ilta ja kaikki sisältömme tarjoavat tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto