Sisäinen rikkaus -äänimatka


SISÄINEN RIKKAUS -ÄÄNIMATKA


Sallitko itsesi ilmentää sen rikkauden, joka sinussa asuu?

Tammikuun tarjous: Sisäinen rikkaus -äänimatka nyt vain 11 €! Voimassa perjantaihin 22.1. saakka. Siirry suoraan ostamaan matkalippusi klikkaamalla tästä tai lue lisää alta.

Aloita tutustuminen matkakohteeseen
painamalla play:

Oliko ylläolevalla videolla jotain, joka tuntui kutsuvalta?

Jos oli, niin voi olla, että se on sisäinen rikkautesi, joka kutsuu sinua. 

Auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin, mistä puhumme, haluamme esitellä sinulle kaksi hahmoa: pienemmän ja suuremman minän.

Tämä on itse luomamme yksinkertainen konsepti, joka on auttanut meitä ja monia muita hahmottamaan itseään ja niitä voimia, jotka elämässämme vaikuttavat.

Pienempi minä

Pienempi minä edustaa kaikkea sitä, mitä ihminen luulee, että hänen pitäisi olla ja tehdä. Siitä voi syntyä melkoisesti painetta, kun on koko ajan miettimässä kaikkea sitä, mitä ei ole vielä tehnyt tai saanut aikaan.

Muutos ja tuntematon tulevaisuus ahdistavat tätä osaa, sillä se kokisi turvallisemmaksi pitää langat tiukasti käsissään ja tietää mahdollisimman tarkasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämä voi olla elämää ja luovuutta rajoittavaa. Onneksi meissä on myös toinen osa.

Suurempi minä

Suurempi minä kuvastaa sitä “jotain”, mitä ihminen aidosti sisimmässään on, mutta on jollain tasolla unohtanut olevansa. Tuo ajaton ja intuitiivinen osa kuitenkin muistuttelee itsestään aika ajoin.

Tällä toisella osallasi saattaa olla aivan eri halut ja suunnitelmat elämäsi varalle, kuin tuolla omista opituista ajatusmalleistaan tiukasti kiinni pitävällä pienellä minällä.

Hurjimmat tarinankertojat ovat jopa väittäneet, että tuo suurempi minä tarjoilee elämäämme aina juuri niitä asioita, joita pienempi minämme keksii pyytää, vaikka nuo pyynnöt olisivat kuinka hulluja! Syntyykin aikamoinen soppa, jos pieni minä uskoo vankasti vaikkapa puutteeseen, riittämättömyyteen ja epäonnistumiseen. 

Olemme tämän omissa nahoissamme kokeneet. Jälkeenpäin sille voi jo vähän nauraa.

Miten navigoida elämää näiden kahden osan välillä?

Näiden kahden köydenvedosta voi syntyä joskus suuriakin ristiriitoja – seuraanko elämässä sitä mikä sisäisesti kutsuu vai sitä mitä uskon ja ajattelen, että pitäisi tai olisi järkevä seurata?

Monenlaisia ratkaisumalleja on kokeiltu. 

Ensin voi liittoutua pienemmän minän kanssa ja vastustaa verisesti suurempaa minää: “En varmana kuuntele sydäntäni”, se huutaa nyrkkiä heristäen ja jatkaa toimimattomia kaavoja, kunnes joku päivä väsyy omaan taisteluunsa.

Sen jälkeen voi vaihtaa strategiaa ja siirtyä suuremman minän leiriin pitäen pienempää minää ihan täysin yhteistyökyvyttömänä jääräpäänä, kunnes toteaa, että onhan silläkin tärkeä osa tässä ihmisen elämässä.

Lopulta voi oivaltaa, että ehkä ei olekaan tarkoitus valita puolia, vaan luoda ymmärrystä ja yhteistyötä näiden kahden välille.

Olemme ihan itse nähneet ja kokeneet, miten ihmeitä alkaa tapahtua, kun pieni ja suuri minä alkavat taas muistaa toisensa, keskustella keskenään ja vahvistaa yhteyttään. Näin sinussa asuva sisäinen rikkaus voi ilmentyä uusilla ja joskus yllättävilläkin tavoilla elämässäsi!

Älä kuitenkaan usko meitä, vaan luo asioista oma käsityksesi. 

Se on sisäistä rikkautta parhaimmillaan!

 

Sisäinen rikkaus -äänimatkan sisältö

 1. Tarina suurenmoisesta olennosta
 2. Matka alkaa (11 min)
 3. Harjoitus: Yhteys minään ja MINÄÄN (15 min)
 4. Sisäisen rikkauden yhtälö (31 min)
 5. Harjoitus: Materia ja tietoisuus (9 min)
 6. Sallitko sisäisen rikkauden? (14 min)
 7. Harjoitus: Sisäisen rikkauden salliminen  (15 min)
 8. Tunteet ja solujemme “vastaanottimet” (17 min)
 9. Tunteiden vuoristorata (7 min)
 10. Portit rikkauteen aukeavat (22 min)
 11. Harjoitus: Vapauta niukkuuden ankkurit (18 min)
 12. Mitä valitset? (24 min)
 13. Bonus: Suuremman minän viesti
Voit matkustaa missä tahansa älypuhelimesi tai tietokoneesi siivittämänä. 
 
Harjoitukset voi kuunnella sekä taustamusiikkien kanssa, että ilman taustamusiikkia.
 

Kuuntele ote Materia ja tietoisuus -harjoituksesta:

Kaikki äänimatkan harjoitukset voi tehdä sekä taustamusiikin kanssa, että ilman musiikkia.

Aloita Sisäinen rikkaus -äänimatka

Sisäinen rikkaus -äänimatkan hinta on 17 €. Jos kuitenkin haluat tukea työtämme kannatusmaksulla, voit valita hinnaksi myös 25 €. Hinnat sisältävät alv:n.

Osallistu oman rahatilanteesi mukaan!

Voit käydä matkaa täysin omaan tahtiisi: Tällä matkalla ei ole mitään tiettyä aikataulua, vaan voit itse käydä sitä sinulle sopivaan tahtiin. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Tammikuun tarjous voimassa 22.1. klo 23.59 asti: Sisäinen rikkaus -äänimatka nyt vain 11 € (syötä kassalla koodi sisainenrikkaus)!

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

Tämän äänimatkan sisältö tarjoaa lähtökohtaisesti inspiraatiota, iloa ja uusia näkökulmia elämääsi. Se ei ole tarkoitettu korvikkeeksi länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Oppaasi matkalla: Antti Quanta

Olen Antti ja minulle tärkeitä arvoja elämässä ovat vapaus, ilo, aitous ja rehellisyys.

Olen pitkään uskonut maailmamme olevan menossa sellaiseen suuntaan, jossa jokainen pääsee toteuttamaan aitoja kutsumuksiaan ja elämään sellaista elämää, joka tuntuu itselle hyvältä. Ulkoisesti ei aina siltä näytä, mutta sisäisesti meillä jokaisella on mahdollisuus yhdistyä entistä vahvemmin siihen, kuka olemme.

Sisäisten matkojen matkatoimistossa ja tällä äänimatkalla jaan tarinoita ja harjoituksia, joiden kautta saat tilaa omille oivalluksille ja vapautumisille.

Olen toiminut täysipäiväisenä meditaatio-opettajana ja kouluttajana vuodesta 2017. Vahvan intuition ohjauksen, kattavan opiskelun ja vuosien valmennuskokemuksen lisäksi olen myös laajasti perehtynyt ihmisenä kasvamisen teemoihin teorian ja tutkimuksen näkökulmasta mm. Asiantuntija olohuoneessasi -podcastissa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle Sisäinen rikkaus -äänimatkalle, jossa yhdistämme tunteen ja järjen synnyttääksemme voimaannuttavia oivallusten ja sisäisten vapautumisten hetkiä!

Mitä tarkoittaa äänimatka?

Äänimatkailu on aivan uusi tapa matkustaa!

Jos olet matkustellut elämässäsi, olet luultavasti liikkunut fyysisesti paikasta toiseen. Ehkä olet itse kävellyt tai polkenut tai kulkenut pitempiä matkoja auton, junan tai lentokoneen kyydissä.

Näin olet päässyt näkemään erilaisia maisemia, kokemaan erilaisia tapoja elää ja sitä kautta saanut avartavia elämyksiä ja uusia näkökulmia.

Uskallamme väittää, että äänimatkat voivat tuottaa vielä tätäkin suurempia ja voimallisempia kokemuksia, jos niihin aidosti heittäydyt. Mistään ulkopuoleltasi et nimittäin löydä niin upeita maisemia ja kokemuksia kuin sisältäsi. Ne odottavat siellä, kunnes sallit itsesi avautua niille. 

Tässä palaute eräältä matkatoimistomme asiakkaalta:

“En ole koskaan päässyt ulkomaille taloudellisen ahdingon takia, mutta nyt tuntuu siltä, kuin olisin käynyt ulkomailla aurinkorannalla, historiallisissa linnakkeissa, kaupungin kuhinassa, nähnyt vihreitä metsiä, sinisiä vesiä, niittyjä, kukkuloita ja kaikkea kaunista. 

Kiitän teitä matkatoimiston oppaita elämäni upeimmasta matkasta. Tässä riittää muisteltavaa vielä vanhainkodissakin.” 

Mitä jos sinäkin pääsisitkin elämäsi voimallisimmalle matkalle yhden hengen ravintolaillallisen hinnalla? Et tarvitse passia, eikä matkalaukkuja tarvitse pakata eikä purkaa, ellet halua tunnelman vuoksi sitä tehdä.

Äänimatkojemme kautta voit kokea mielen ja tunteiden tasolla seikkailuja, oivalluksia ja vapauttavia uudistumisen hetkiä.

Haluamme toki huomauttaa, että kun käännyt sisäänpäin, niin matkalla voi tulla vastaan myös menneisyyden haamuja, lohikäärmeitä ja kipeitä muistoja, joiden lempeässä kohtaamisessa matka myös tarvittaessa tukee sinua.

Jokaiselle matkat ovat erilaisia ja uniikkeja. Sinä luot matkasi ja matka muokkaa sinua!

Miten äänimatkailu tapahtuu käytännössä?

Voit kuunnella äänimatkaa kätevästi älypuhelimesi tai tietokoneesi siivittämänä, missä ikinä kuljetkin. Voit tehdä tätä matkaa niin sohvalla istuen, luonnossa liikkuessa, työmatkalla kuin arkiaskareiden parissa. Löydä oma tapasi matkustaa!  

Matka on monipuolinen ja oivalluttava elämys, joka koostuu teoriasta ja tarinoista sekä meditatiivisista harjoituksista. 

Matkakertomus Sisäinen rikkaus -äänimatkalta:

Nyt kun olen eläkkeellä ja sairastellut, aloin ihmetellä, mihin kaikki aiemmin elämässä kokemani ihanuus on kadonnut.

Sen takia halusin herätellä itseäni ja palata kuuntelemaan intuitiotani ja itseäni herkällä korvalla. Ja parasta mitä olen voinut itselleni tarjota, ovat nämä Antin, Suvin ja kumppaneiden järjestämät matkat.

Sisäinen rikkaus -äänimatkalla erityisesti vaikuttava oli osio solujen reseptoreista. Aloin miettiä niitä ja huomasin, että on todellakin syytä sulkea aika monta reseptoria ja avata yhtä monta reseptoria. 

Kiitos, kun teette tätä!

Anja”

Aloita Sisäinen rikkaus -äänimatka

Uskomme vahvasti, että sinunkin elämässäsi alkaa tapahtua ihmeitä heti, kun ostat tämän matkan. Emme kuitenkaan voi luvata mitään, koska jokaisen polku on uniikki. Rohkaisemme lähtemään mukaan avoimin ja uteliain mielin ja varaamaan mukaasi matkapäiväkirja, johon voit taltioida ajatuksiasi ja oivalluksiasi matkan varrelta. Kuuntele kaikessa omaa sisäistä viisauttasi.

Sisäinen rikkaus -äänimatkan hinta on 17 €. Jos kuitenkin haluat tukea työtämme kannatusmaksulla, voit valita hinnaksi myös 25 €. Hinnat sisältävät alv:n.

Osallistu oman rahatilanteesi mukaan!

Huom. Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys @ menestysydamella.fi.

Tämän äänimatkan sisältö tarjoaa lähtökohtaisesti inspiraatiota, iloa ja uusia näkökulmia elämääsi. Se ei ole tarkoitettu korvikkeeksi länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Haluatko kysyä jotain ennen matkan aloittamista?

Jos haluat kysyä matkasta tarkemmin, voit laittaa sähköpostitse viestiä osoitteeseen yhteys(@)menestysydamella.fi tai ota yhteyttä nettisivujemme kautta.

Matkatoimistomme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan matkalle!