Suvi Bowellan

Suvi Bowellan

Hei, olen Suvi.

Olen hyvinvointialan moniammattilainen, jonka intohimoihin kuuluu ihmismielen tutkiminen, tunteiden ymmärtäminen ja sydänlähtöisen elämän luominen.
 
Terapiatyön lisäksi koulutan ja kirjoitan kirjoja ja artikkeleita, sekä blogia Hidasta elämää -sivustolle. Olen tähän mennessä julkaissut kolme kirjaa: Ihana herkkyys, Erityisherkän päiväkirja sekä Kiltin tytön voimakirja. Olen myös kolmilapsisen uusperheen äiti ja erityisherkkä maailman ihmettelijä, joka rakastaa luontoa ja hiljaisuutta. 
 
Oma elämäni on muuttunut aikalailla täysin kokemieni kriisien kautta ja sen henkisen työn avulla, mitä olen tehnyt auttaakseni itseäni ja muita. Olen toiminut kokoaikaisena hyvinvointialan yrittäjänä jo 11 vuoden ajan ja saanut työskennellä tuhansien ihanien ihmisten kanssa. 
 
Haluan jakaa oppimaani ja kokemaani ja auttaa ihmisiä ylittämään omat esteensä. Koen tehtäväkseni olla luotettava rinnallakulkija, joka auttaa kutakin tekemään omat tärkeät oivalluksensa. Teen parhaani helpottaakseni jokaisen asiakkaani matkantekoa kohti hyvältä tuntuvaa elämää. 
 

Sydämeni kutsumus on auttaa ihmisiä saamaan kokonaisvaltaiset voimavarat käyttöönsä. Menesty sydämellä -tiimissä olen mukana kehittämässä yksinkertaisia ja tehokkaita valmennusmenetelmiä tämän saavuttamiseksi.

Pyrin aina ohjaamaan ihmistä oman viisautensa äärelle ja tekemään elämänsä ratkaisut sydäntään kuunnellen.

TAUSTA JA TARINA

Tutkimusretkeni ihmisen mielen ja sydämen saloihin käynnistyi vuonna 2007. Koko maailmankuvani kyseenalaistui ja muuttui äitini vakavan sairauden ja kuoleman aikaansaamana. Alkoi iso henkilökohtainen muutos. Kahden vuoden aikana koin isoja menetyksiä yksi toisensa jälkeen ja ne kaikki riisuivat minut aseista.

Jäljelle jäivät vain kysymykset: Kuka oikeasti olen, mitä haluan täällä tehdä ja mihin oikeasti pystyn?

Tämä oli siirtymä materialistisesta henkiseen. Halusin ymmärtää, mitä henkisiä voimavaroja meillä ihmisillä on käytettävissämme. Halusin löytää vastauksia siihen, miksi olemme täällä ja miten voisimme parhaiten luoda itsellemme ja toisillemme hyvää, tervettä ja rakkaudellista elämää. 

Tutkin ja opiskelin mm. mielenhallintaa, meditaatiota, energialääketiedettä, tietoisuustaitoja, positiivista psykologiaa ja monia eri hoitomuotoja. Opin ymmärtämään uskomustemme ja tunteittemme valtavan vaikutuksen
elämämme kulkuun, sekä kuinka näitä asioita voi muuttaa parempaan suuntaan.

Perustin oman hyvinvointialan yrityksen vuoden 2010 alussa ja toin Suomeen
ainutlaatuisen energiahoitomuodon nimeltään ThetaHealing®, jota olen opettanut useille sadoille ihmisille Suomessa ja Virossa. Rajoittavien uskomusten muuttamisessa menetelmä on vertaansa vailla. ThetaHealingin lisäksi olen tehnyt Suomessa tunnetuksi tehokasta tunneterapiaa nimeltään Clearing Toxic Emotions, sekä traumojen lempeään itsehoitoon tarkoitettua Repairing Core Fractures – menetelmää.

Julkaisemani kirjat:

 • Sisulla eteenpäin – Selviydy työelämän muutoksessa (Helsingin kauppakamari 2009)
 • Lasten oppeja äideille (Otava 2018)
 • Ihana herkkyys (Otava 2018)
 • Erityisherkän päiväkirja (Otava 2019)
 • Kiltin tytön voimakirja (Otava 2020)

Olen opiskellut mm.

 • NLP Master Practitioner, Trainer ja Advanced Therapeutic Specialist (Ilkka Rajala, Richard Bandler & John La Valle, Mark Hayley)
 • Heal Your Life Workshop Leader, Patricia Crane
 • Certified Clearing Toxic Emotions Specialist, Dawn Clark
 • Silva-menetelmä, Riitta Vuorela
 • MB Elämäntaidon valmentaja, Marika Borg
 • A-Factor, Joseph McClendon III
 • ThetaHealing Advanced Practitioner & Instructor (Lena Dellborg, Vianna Stibal)

Ota minuun yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin:

YHTEYS

suvi@suvibowellan.com