Suvi Bowellan

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja kirjailija

Hei, olen Suvi.

Olen henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, kirjailija ja kouluttaja. Koko ikäni olen ollut niin sanottu empaatti, joka aistii hyvin herkästi toisten ihmisten tunteet ja havaitsee intuitiivisesti monet ääneen lausumattomat asiat. 

Sydämeni kutsumus on auttaa ihmisiä saamaan kokonaisvaltaiset voimavarat käyttöönsä. Menesty sydämellä -tiimissä olen mukana kehittämässä yksinkertaisia ja tehokkaita valmennusmenetelmiä tämän saavuttamiseksi.

Teen työtäni intuitiotani kuunnellen ja suurella sydämellä. Maailma on täynnä hienoja itsensä kehittämisen tekniikoita, mutta minulle rakkaimpia työkaluja ovat läsnäolo ja aito välittäminen. Pyrin aina ohjaamaan ihmistä oman viisautensa äärelle ja tekemään elämänsä ratkaisut sydäntään kuunnellen.

Kouluttamisen lisäksi kirjoitan blogia suositulle Hidastaa elämää -sivustolle ja olen toimittajana Minä Olen -lehdessä. Olen tehnyt sekä yksilövalmennusta päätoimisesti kymmenen vuoden ajan ja kouluttanut tuhansia ihmisiä Suomessa ja Virossa.

Olen myös kirjoittanut viisi kirjaa muun muassa herkkyydestä ja oman voiman löytämisestä. 

VALMENNUS

Olen mukana Menesty sydämellä –avoimessa verkkovalmennuksessa ja Menesty sydämellä –viikonlopuissa.

Teen myös yksityisvalmennusta etäyhteydellä ja kasvotusten.

TAUSTA JA TARINA

Tutkimusretkeni ihmisen mielen ja sydämen saloihin käynnistyi vuonna 2007. Koko maailmankuvani kyseenalaistui ja muuttui äitini vakavan sairauden ja kuoleman aikaansaamana. Alkoi iso henkilökohtainen muutos. Kahden vuoden aikana koin isoja menetyksiä yksi toisensa jälkeen ja ne kaikki riisuivat minut aseista.

Jäljelle jäivät vain kysymykset: Kuka oikeasti olen, mitä haluan täällä tehdä ja mihin oikeasti pystyn?

Tämä oli siirtymä materialistisesta henkiseen. Halusin ymmärtää, mitä henkisiä voimavaroja meillä ihmisillä on käytettävissämme. Halusin löytää vastauksia siihen, miksi olemme täällä ja miten voisimme parhaiten luoda itsellemme ja toisillemme hyvää, tervettä ja rakkaudellista elämää. 

Tutkin ja opiskelin mm. mielenhallintaa, meditaatiota, energialääketiedettä, tietoisuustaitoja, positiivista psykologiaa ja monia eri hoitomuotoja. Opin ymmärtämään uskomustemme ja tunteittemme valtavan vaikutuksen
elämämme kulkuun, sekä kuinka näitä asioita voi muuttaa parempaan suuntaan.

Perustin oman hyvinvointialan yrityksen vuoden 2010 alussa ja toin Suomeen
ainutlaatuisen energiahoitomuodon nimeltään ThetaHealing®, jota olen opettanut useille sadoille ihmisille Suomessa ja Virossa. Rajoittavien uskomusten muuttamisessa menetelmä on vertaansa vailla. ThetaHealingin lisäksi olen tehnyt Suomessa tunnetuksi tehokasta tunneterapiaa nimeltään Clearing Toxic Emotions, sekä traumojen lempeään itsehoitoon tarkoitettua Repairing Core Fractures – menetelmää.

LISÄÄ MINUSTA

Julkaisemani kirjat:

 • Sisulla eteenpäin – Selviydy työelämän muutoksessa (Helsingin kauppakamari 2009)
 • Lasten oppeja äideille (Otava 2018)
 • Ihana herkkyys (Otava 2018)
 • Erityisherkän päiväkirja (Otava 2019)
 • Kiltin tytön voimakirja (Otava 2020)

Olen opiskellut mm.

 • NLP Master Practitioner, Trainer ja Advanced Therapeutic Specialist (Ilkka Rajala, Richard Bandler & John La Valle, Mark Hayley)
 • Heal Your Life Workshop Leader, Patricia Crane
 • Certified Clearing Toxic Emotions Specialist, Dawn Clark
 • Silva-menetelmä, Riitta Vuorela
 • MB Elämäntaidon valmentaja, Marika Borg
 • A-Factor, Joseph McClendon III
 • ThetaHealing Advanced Practitioner & Instructor (Lena Dellborg, Vianna Stibal)

Ota minuun yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin:

%d bloggaajaa tykkää tästä: