Sydämen voimavarat

Maaliskuun 2021 webinaariseikkailu

Maaliskuun 2021 webinaariseikkailussa matkustimme Sisäisten matkojen matkatoimiston oppaiden Kristiinan ja Antin ohjauksessa sydämen voimavarojen äärelle.

Matkan tarkoituksena oli tarjota työkaluja ja ajatuksia siihen, miten luoda itseesi turvallinen tila ja yhteys, joka auttaa navigoimaan elämän myrskyissä ja tarjoaa vahvistusta ja tukea matkallesi.

Minkälaisissa tunnelmissa matkaan lähdettiin?

Moni asia muuttui matkatoimistossamme helmikuun 2021 aikana ja siitä ammensimme elävän elämän esimerkkejä tähän webinaariseikkailuun.

Osallistujillakin oli monenlaisia tilanteita ja toiveita matkalle. Haluttiin muun muassa vahvistusta isoille päätöksille, turvallisuuden tunnetta maailman myllerryksen keskelle, oikean suunnan löytämistä sekä tukea itsensä kuulemiseen ja näkyväksi tulemiseen.

Matkamme sisältö ja harjoitukset tähtäsivätkin siihen, että jokaisen sisäinen varmuus vahvistuisi ja mielen tarinat eivät olisi liian hallitsevassa osassa arjessa ja elämän navigoimisessa.

Kiteytys matkan kohokohdista:

1. Sydän laajenee tuntemalla

Puhuimme siitä, miten meillä voi joskus olla taipumusta ratkaista mielen tasolla tunnetason asioita, mikä voi olla hyvinkin kuormittavaa. Joissain tilanteissa tunteminen ja oman turvallisen tilan vahvistaminen voisivat olla huomattavasti helpompi ja lempeämpi tapa navigoida elämän ajoittaisia myrskyjä.

Katso ote webinaarista:

Kun emme liitä tunteisiimme ylimääräisiä tarinoita, voimme yksinkertaisesti tuntea niistä läpi ja siitä voi tulla meille jopa laajentava kokemus. 

2. Astu omaan turvalliseen tilaan

Ennen webinaarimatkan ensimmäistä harjoitusta puhuimme “matkustajan” eli mielen todellisuudesta, jossa saatamme nähdä uhkakuvia, joita ei oikeasti ole olemassa. Paras havaitsemamme keino näissä tilanteissa on palauttaa itsensä tähän hetkeen, hengitykseen ja omaan turvalliseen tilaan.

Turvalliseen tilaan astuminen on taito, jota voi itsessään kehittää ja siihen tarjosimme tukea webinaarin ensimmäisessä harjoituksessa, jonka myötä jokainen pääsi tutkimaan ja vahvistamaan turvallista tilaa itsessään.

3. Taianomainen "Ja"-tila

Turvallisesta tilasta käsin pääsimme laajentamaan tutkimusmatkaamme “Ja”-tilaan, joka on ollut oivallinen apuväline monissa elämän tilanteissa. Matkustajan eli ihmisen perspektiivistä saatamme nähdä todellisuuden hyvin kapeasti, jolloin suljemme ulos esimerkiksi mahdollisuudet uudenlaisille ratkaisuille.

Katso ote webinaarista:

Webinaarin toinen harjoitus, matkustaja muistaa, tarjosi mahdollisuuden katsoa itseä ja elämää taas laajemmasta, moniulotteisesta perspektiivistä. Etenkin elämän myrskyissä “ja”-tila voi auttaa navigoimaan niitä huomattavasti lempeämmin

Tämän webinaarin suurinta antia oli vahvistaa yhteyttä itseen ja muistaa, että olemme muutakin kuin mielemme. Moni osallistuja kiittelikin, että webinaarin tarinat ja harjoitukset antoivat eväitä muun muassa mielen rauhoittamiseen ja oman turvallisen tilan vahvistamiseen.

Tämän matkakertomuksen myötä toivotamme sinulle hyvää kevättä! 

t. Antti ja Kristiina

Voit edelleen osallistua matkalle tallenteen muodossa

Toivotamme sinut edelleen lämpimästi tervetulleeksi mukaan tälle webinaarimatkalle, jos nämä teemat tuntuvat sinulle ajankohtaisilta.

Saat heti lipun ostettuasi sähköpostitse ohjeet tallenteen katsomiseen. Voit maksaa webinaarilipusta kukkarollesi sopivan summan (10 €, 15 € tai 25 €). 

Kiitos, kun tuet toimintaamme! 

Huomaathan, että tämä webinaari ja kaikki sisältömme tarjoavat tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Lisätietoa:

Saat heti lipun ostettuasi sähköpostiisi tunnukset matkatoimistoomme, jossa pääset katsomaan tämän matkan. Sisältö on käytettävissäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme on olemassa. 

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit. Jos lipun ostamisessa ilmenee ongelmia tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä: yhteys@menestysydamella.fi.

Tässä webinaarissa oppainasi toimivat:

Antti Quanta - menestysydamella.fi ---

Antti on tarinankertoja, kirjoittaja, kouluttaja ja opas matkallasi päästä sydämeen.

Matkatoimiston matkojen lisäksi Anttia voi kuulla Asiantuntija olohuoneessasi -podcastin juontajana.

Kristiina - Menesty sydämellä

Kristiina on taiteilija, opettaja, äiti sekä herkkyyden ja kauneuden puolestapuhuja. 

Hänen tarinansa ja ajatuksensa auttavat syventämään suhdetta itseesi, herkkyyteesi ja sisäiseen maailmaasi.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto