TUNTEMISEN TAIKA

SISÄINEN MINILOMA

“Parasta antia tässä minilomassa oli se käytännöllisyys ja lempeys, jolla tuntemista ja tunteita lähestyttiin.”

Kooste matkasta

Video kertoo matkakohteesta enemmän kuin tuhat sanaa.

Aloita katsomalla tämä viiden minuutin kooste Tuntemisen taika -minilomasta. Sen kautta pääset itsekin pohtimaan, mitä tuntemisen taika voisi tarkoittaa sinulle ja mitä hyvää voisit sen kautta saada elämääsi.

Tämä video on kooste Tuntemisen taika -minilomasta. Ostamalla lipun pääset katsomaan koko miniloman matkatoimistossamme.

Lomaraportti

MITÄ MATKALLA KOETTIIN?

Minkälaisin odotuksin tälle matkalle lähdettiin?

Uutta minilomaa luodessamme kysymme aina lomailijoilta, mitä he tältä matkalta toivoisivat.

Näin luomme matkan aidosti yhdessä ja teemme siitä sellaisen, joka palvelee hyvin monenlaisia matkaajia. Pääset siis matkan varrella oppimaan myös muiden matkaajien oivalluksista ja kokemuksista.

Tunteiden taika -minilomalle on lähdettiin mm. seuraavanlaisin toivein ja odotuksin:

Entä miten onnistuimme?

Haluamme esitellä sinulle ihanan ihmisen. 

Nimittäin Sakun!

Saku on jo yli vuoden kiertänyt mukana matkoillamme. Hänellä on aivan maaginen kyky sanoittaa kokemuksiaan tavalla, joka ilahduttaa ja voimaannuttaa.

Hän oli tottakai livenä mukana myös Tuntemisen taika -minilomalla. 

Loman jälkeen saimme häneltä tällaisen viestin sähköpostiimme:

Hei Antti ja Kristiina. Kiitos ihanasta minilomasta!

Voi että kun tuntuikin hyvältä tuntea. Ajattelin useampaan kertaan tämän matkan aikana, että onpa tunteminen vihdoinkin mahtavaa.

Matkan varrella kokemani suru oli todella puhdistavaa ja kaikki erilaiset näkökulmat joita teiltä miniloman aikana sain olivat todella vapauttavia. Kaikki toiveet tälle matkalle kyllä täyttyi.

Nyt alkaa ihan eri meininki täällä!

Toukokuu oli minulle ihanalla ja hurjalla tavalla hyvin tapahtuma- sekä tunnerikasta aikaa. Olen tässä opetellut hyväksymään ja tuntemaan kaikkia tunteita sekä tutustumaan niihin paremmin. Aina se ei ole helppoa ja toisina päivinä se sujuu paremmin, toisina huonommin.

Oli hurjaa sekä jännittävää lähteä katsomaa oman elämäni elokuvaa tuntemisen ja sallimisen kautta.

Sanon heti, että se kannatti!

Tämänkertaisella lomalla toivoin voimaantuvani, oppivani syventämään suhdettani tunteisiini, sekä oppivani itsestäni ja tunteistani jotain aivan uutta.

Asetimme intention matkallemme ja sitten mentiin.

Kristiina, joka on myös kokenut ja rohkea tunteiden tuntija jakoi voimallisia ja koskettavia kokemuksia omasta elämästään. Matkalla jaetut kokemukset, tieto ja neuvot loivat kirkkaan peilin itselle ottaa vastaan, ymmärtää ja tuntea omia tunteita.

Maisemataukojen aikana tunteet pistettiin virtaamaan ja pääsin käytännössä kokeilemaan, miten ottaa vastaan jopa suru ja päästää siitä irti. Ilmassa leijui tuntemisen taikaa!

Lopuksi tutustuimme niinkin lennokkaaseen apuriin kuin omaan lohikäärmeeseen ja opimme, miten sitä voi pyytää avuksi tunteisiin liittyen.
 
Tässä muutamia oivalluksia, joita keräsin reppuuni tältä matkalta:

* Tunteeni eivät ole Minä. Minä olen vain avoin ja hyväksyvä syli, johon tunteet voivat tulla koettaviksi omina itsenään. Se riittää, että koen tunteeni ja annan niiden virrata ja vapautua.

* Elämästä tulee paljon helpompaa, kun antaa itselleen luvan kokea kaikki tunteet. Tunteet eivät ole hyviä tai pahoja, ne ovat vain tunteita.

*”Tunteminen luo tilaa.” – Matt Kahn
 
Parasta antia tässä lomassa oli sen ajatuksia laajentava voima, käytännöllisyys ja lempeys, jolla tuntemista ja tunteita lähestyttiin.

Lisäksi omaan lohikäärmeeseen tutustuminen kutkutti omaa mielikuvitustani ja toivon, että jatkossa saamme tietää vielä lisää näistä maagisista otuksista.

Antin ilmakitara-show oli täydellisen pirskahteleva lopetus tälle häikäisevälle matkalle.
 
Suosittelen tätä kaikille, joilla on pieniä tai suuria haasteita tunteidensa kanssa ja haluavat avartaa omaa näkemystään. Suosittelen tätä kaikille, joilla on pieniä tai suuria haasteita tunteidensa kanssa ja haluavat avartaa omaa näkemystään.

Erityisesti heille, jotka haluavat elämässään eteenpäin ja tuntea olonsa vapaammaksi, sillä minulle aukesi tällä lomalla se, että tunteiden tunteminen todella on nopein reitti vapauteen.”
 
Lomareportteri Saku kiittää ja kuittaa!

Kenelle tämä matka sopii?

Suosittelen tätä kaikille, joilla on pieniä tai suuria haasteita tunteidensa kanssa ja haluavat avartaa omaa näkemystään. Erityisesti heille, jotka haluavat elämässään eteenpäin ja tuntea olonsa vapaammaksi, sillä minulle aukesi tällä lomalla se, että tunteiden tunteminen todella on nopein reitti vapauteen.”

-matkalle osallistunut Saku

Tältä elämykselliseltä minilomalta voit saada seuraavanlaisia eväitä reppuusi:

Miten pääset mukaan?

Tuntemisen taika -miniloma on nyt saatavissa äkkilähtönä!

Matka tapahtuu sinussa ja kulkupelinäsi toimii älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Tämä miniloma ei ole virallista tunnetaitovalmennusta eikä terapiaa. Se on voimauttava ja vapauttava elämysmatka itseesi.

Luomme tarinoiden, musiikin, jakamisen ja meditatiivisten maisemataukojen kautta tilaa matkustaa omien oivallustesi ja sisäisen viisautesi äärelle. Lisäksi jaamme pilke silmäkulmassa eheyttäviä kokemuksia ja toimivaksi todettuja työkaluja omilta matkoiltamme.

Matkusta siis omalla vastuullasi ja tunnustele, mikä on totta ja toimivaa sinulle! Jos matkatoimistomme ei ole sinulle ennestään tuttu, voit aloittaa lukemalla tarinamme täältä.

Voit valita omaan rahatilanteeseesi sopivan hinnan matkalipullesi. Vaihtoehtoina 17 €, 25 €, 35 € tai 50 € maksu. Maksut sisältävät alv:n.

Tämän matkan sisältö ja harjoitukset ovat käytössäsi kuukauden ajan siitä päivästä, kun ostat matkalippusi. Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa sisältöjen käyttöä liittymällä erikseen Sisäisten matkojen matkatoimiston ystäväksi.

Matkatoimiston ystävien jäsenyys sisältää muitakin matkoja ja etuja. Saat siitä sähköpostitse lisätietoa ennen, kuin käyttöoikeutesi umpeutuu. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Matkalipun ostaminen ei sido sinua jäsenyyteen.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle elämysmatkalle itseesi!

HUOM! Äkkilähtötarjous voimassa sunnuntaihin asti: Nyt pääset tälle minilomalle alkaen 17 €! Klikkaa allaolevaa nappia ja lue lisää.

Sisältö on käytössäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu. Voit siis ostaa matkan nyt ja käydä sitä omaan tahtiisi!

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Haluatko vielä lisätietoa?

Näistä voi olla iloa, jos et vielä ole varma siitä, onko minilomailu sinua varten.

Luomme yhdessä voimauttavia kokemuksia!
Antin ja minilomien tarina

Antti Quanta ja Sisäiset minilomat - Menesty sydämellä (www.menestysydamella.fi)

Olen Antti. Intuitiivinen tarinankertoja, taiteilija, meditaatio-ohjaaja ja opas Sisäisten matkojen matkatoimistossa.

Olen kulkenut pitkän tien itseeni, josta voit halutessasi lukea täältä. Sisäisten matkojen kautta autan kaltaisiasi uteliaita ja elämästä kiinnostuneita ihmisiä luomaan sisäistä vapautta ja hyvinvointia sekä toteuttamaan syvimmät ja sielukkaimmat toiveensa.

Nuorempana tavoittelin elämässä täydellisyyttä. Kouluttauduin useassa yliopistossa Suomessa ja ulkomailla ja valmistuin tiedonhallinnan maisteriksi Rotterdamin Eramus Yliopistosta vuonna 2014. Opintojeni varrella kiinnostuin digitaalisuuden mahdollisuuksista, musiikin voimasta ja tarinoiden parantavasta vaikutuksesta. Koin ja koen näiden yhdistämisessä valtavan mahdollisuuden yksilöiden voimaantumiseen, tasa-arvoon ja uudenlaisten yhteyksien luomiseen.

Täydellisyys jäi kuitenkin haaveeksi, ainakin sellaisena kuin sen nuorempana kuvittelin. Teknologia-alalla työskennellessäni en osannut ollenkaan pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistani. Tunteeni ailahtelivat ja koin työmenestyksestä huolimatta pääsääntöisesti masennusta ja ahdistusta, kun menneisyyden haamut alkoivat nousta pintaan.

Jaksamisen seinä tuli vastaan ja lähdin myyntijohtajan tehtävistä Yhdysvaltoihin opiskelemaan ratkaisukeskeistä meditaatiota, jota olen opettanut päätyökseni vuodesta 2018. Sen jälkeen olen opiskellut lukuisia muita itsetutkiskelu- ja hoitomenetelmiä ja täydentänyt osaamistani. Yrittäjänä ei aina ole ollut helppoa, mutta se on ollut minulle myös mahtava tapa tutustua itseeni, tarjota jotain arvokasta muille, kohdata omat mörköni ja löytää kutsumukseni elämässä.

Suurimpia opettajia elämässäni ovat olleet pikkuveljeni syöpä ja kuolema sekä päätökseni auttaa ystävääni ja hänen lapsiaan vaikeassa tilanteessa muuttamalla heidän kanssaan puutaloon Paraisille. Olin luullut olevani kaupunkilainen, mutta alun ihmettelyn jälkeen aloin nauttia saariston luonnon rauhasta ja kauneudesta.

En ollut väärässä digitaalisuuden mahdollisuuksien suhteen. Lähes kaikki asiakastyöni tapahtuu nykyään saaristosta käsin ja olen huomannut, että latautuneena ja luonnon rauhasta käsin pystyn palvelemaan ihmisiä paremmin. Asiakkaideni kanssa olen päässyt näkemään, kokemaan ja tutkimaan paljon sellaista, jota haluan jakaa sisäisten matkojemme kautta.

Sisäiset minilomat inspiroituvat tarinoista, kokemuksista ja aidoista kohtaamisista. Ne ovat parantavaa taidetta, jossa haastamme mahdollisuuksien rajoja, jaamme vapauttavia ja voimaannuttavia oivalluksia ja tutkimme syviä, tärkeitä ja vaikeitakin teemoja pilke silmäkulmassa.

En tiedä kenenkään toisen puolesta, miten kannattaa elää. Jokaisessa on tuo tieto ja viisaus sisällään, jos uskaltaa kuunnella. Minilomilla pääset matkustamaan sen äärelle. Sinusta löytyvät vastaukset, vapaus ja voima!

Kokemuksia Antti Quantan ohjaamilta matkoilta:

“Olet Antti aivan verraton opas näillä matkoilla! Luonnollisuutesi, avoimuutesi, inhimillisyytesi, ammattitaitosi ja sallivuutesi ovat aivan huikeita. Vaikka aiheet olivat itselle tuttuja ja jo osin työstettyjäkin, olen tehnyt suuria oivalluksia itsestäni jokaisella matkallasi, johon olen osallistunut. Olet koonnut ne todella taitavasti ja osallisujien osallistaminen oli hyvä oivallus. Se toi asiat vieläkin henkilökohtaisemmalle tasolle. Myös valitsemasi musiikit olivat ihania ja minun makuuni. Jatka avoimen persoonalliseen tyyliisi.” -Jaana

“Kannattaa ehdottomasti tutustua! Sisältö ja kokemukset ovat silmiä avaavia.” -Tiia

“Hyvä tunnelma, sopiva sekoitus harjoituksia ja asiaa. Helppo virittäytyä esim. aamulla ja katsoa tallenne useammissa osissa. Suosittelen osallistumaan, mikäli haluat tutustua ja oppia ymmärtämään itseäsi. Erityisesti suosittelen, jos koet itsessäsi erityisherkkyyden piirteitä.” -Ari

“Nämä matkat ovat oiva paikka jakaa kokemuksia ja voimaantua. Itse sain valtavasti uusia oivalluksia siihen, miten lähteä kulkemaan kohti omia unelmia. Osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta. Matkoilla parasta on yhteisöllisyys, turva ja hyväksyntä, jonka Antti luot ympärillemme. Sain paljon voimaa, kiitos.” -Milla

“Antin matkojen aikana on mahdollista pysähtyä rauhallisessa ja turvallisessa tilassa kuuntelemaan itseä, saada näkökulmia ja eväitä oman elämään ja poimia mukaan sen, mikä itseä palvelee. Omaa matkaa ei tarvitse enää tehdä yksin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!” -Jaana

“Kiitos Antti kovasti näistä matkoista, ne on niin rakkaudella ja silti samanaikaisesti terveellä järjellä tehtyjä!” -Jenni

“Minulla on upeita kokemuksia näiltä matkoilta ja erityisesti Antin ohjaustyylistä. Tulee erityisen turvallinen ja luottavainen olo myös Antin soittamasta musiikista ja sellaista en ole kokenut ennen. Lisäksi Antin monipuolisuus ja tutkiva perehtyneisyys asioissa on ihailtavaa. Sinä lavennat, et kavenna. Sallit etkä määrittele. Rohkaiset olemaan ja kokemaan, vastaanottamaan omalla tavallaan. Hyödynnät myös tarinallisuuden taikaa!” – Anonyymi

“Oli mahtava huomata vuorovaikutuksen merkitys ja kuulla kanssalomailijoiden kommentteja ja kokemuksia. Toi turvaa ja helpotusta huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita eikä ole enää yksin niiden kanssa. Oli myös hienoa voida kokea tämä loma useampaan kertaan ja käydä se sopivissa osissa. Todella voimaannuttavaa!” –Saku

“Pidän Antin matkoilla eräänlaisesta energisestä ja samalla hienovaraisesta luonteesta. Joskus asioita täytyy kutsua houkutellen ja sallien näkyviin. Super-hyper-über ei silloin toimi. Oli myös tosi kiva saada itselle tallenteet matkoista. Joihinkin palasin useampaankin kertaan, jolloin pääsin syventämään omaa parantumisen ja vapautumisen kokemusta.” -Sanna

HUOM! Äkkilähtötarjous voimassa sunnuntaihin asti: Nyt pääset tälle minilomalle alkaen 17 €! Klikkaa ylläolevaa nappia ja lue lisää.

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Palautetta:

“Parasta näillä matkoilla on rauhallinen, hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri, pysähtyminen oman itsensä äärelle ja vuorovaikutteisuus. Se välittyi, vaikka osallistuinkin tallenteena.

Arvostan sitä, että et Antti yritä antaa valmiita vastauksia vaan kannustat jokaista kuuntelemaan itseään. Eli toisin sanoen luot tilaa olla oma itsensä, etsiä ja löytää sitä mikä itselle on parasta, ilman että tarvitsee mahtua mihinkään muottiin. Sinusta välittyy se että teet työtäsi sydämellä ja ilolla, se on erityisen ihanaa.”

-Jenni

Aloita matka: Tuntemisen taika

HUOM! Äkkilähtötarjous voimassa sunnuntaihin asti: Nyt pääset tälle minilomalle alkaen 17 €! Klikkaa ylläolevaa nappia ja lue lisää.

Et tarvitse tälle matkalle passia, hammasharjaa etkä viisumia.

Riittää, kun olet utelias ja valmis tutkimaan erilaisia värejä elämässäsi. Huomaathan myös, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota viihdyttävällä tavalla iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Menesty sydämellä – Sisäisten matkojen matkatoimisto ja sen taustalla oleva toiminimi Healthy happy mind tmi on täysin itsenäinen toimija ja jokainen ostettu matkalippu on todella arvokasta tukea työllemme.

Usein kysyttyä:

Paina haluamaasi kysymystä ohjautuaksesi vastausten äärelle.

Huomaathan, että tämän miniloman ja kaikkien sisältöjemme tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.