Intuition porteilla matkalippu

33,0055,00

Olet tekemässä hienon päätöksen!

Näin pääset aloittamaan matkasi:

 

Kun olet valinnut alta löytyvästä “Valitse hinta” -napista hyvältä tuntuvan hinnan ja suorittanut maksun kassalla, saat sähköpostiisi ohjeet tämän matkan aloittamiseen.

 

Voit käydä kurssin sisältöjä omaan tahtiisi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Alusta on helppokäyttöinen ja asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa!

 

Voit valita sinulle sopivan hinnan 33 €, 44 € tai 55 €. Kaikilla hinnoilla saat samat sisällöt ja tuet työtämme oman rahatilanteesi mukaan. Hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Saat matkan sisällöt käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ostopäivästä. Mikäli haluat sen jälkeen jatkaa sisältöjen ja tilisi käyttöä, voit liittyä Sisäisten matkojen matkatoimiston ystävien jäseneksi. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan saat asiasta erikseen sähköpostia ennen käyttöoikeutesi umpeutumista. Kuukausimaksu on alkaen 5 € / kk.

 

Jos kassalle siirtyessäsi lipun ostaminen ei onnistu, maksaisit mielummin tilisiirtona tai sinulla tulee matkaan liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä: yhteys@menestysydamella.fi

 

Toivotamme sinulle kokemusrikasta ja avartavaa matkaa!

 

t. Suvi ja matkatoimiston oppaat

 

Valitse sopiva hinta ja aloita matka:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Hinta

33 €, 44 €, 55 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Intuition porteilla matkalippu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *