Sisäinen miniloma: Intuition tietotoimisto

22,0022.000,00

Valitse alta omaan rahatilanteeseesi sopiva hinta ja lisää miniloma ostoskoriin. Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Maksutapoina toimivat verkkopankit, maksukortit ja Mobile pay.

Lue ohjeet ja siirry sivun alalaitaan aloittaaksesi matkasi.

Hyvää kaikille -hinnoittelu

Saat valita matkalipullesi hinnan väliltä 22 € – 22 000 €.

Miksi ihmeessä 22 000 €?

Se on symbolista huumoria. Tuon summan olin itse maksanut intuition kehittämiseen tähtäävistä kursseista ja koulutuksista vuoden 2019 loppuun mennessä. Sen jälkeen lopetin laskemisen.

Voit siis hyvillä mielin maksaa matkalipustasi 22 € ja saat sillä käyttöösi vuosia kehitetyn metodin.

Jos kuitenkin pystyt ja haluat maksaa enemmän, niin se on valtavan arvokasta tukea työllemme. Lipputulot ovat Sisäisten matkojen matkatoimistoa pyörittävän tiimimme tulonlähde ja niillä katamme kulumme ja elinkustannuksemme sekä kehitämme osaamistamme.

Jos tuo minimihinta 22 € on sinulle tällä hetkellä liikaa, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi ja kertoa, mikä olisi sinulle sopiva hinta tai maksusuunnitelma. Hyvin perustelluissa tapauksissa voimme joustaa.

Näin pääset aloittamaan Intuition tietotoimisto -miniloman

Kun olet valinnut allaolevasta “Valitse hinta” -napista hyvältä tuntuvan hinnan ja suorittanut maksun kassalla, saat heti sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tämän miniloman aloittamiseen. Sisältö on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan ja voit sen jälkeen halutessasi ylläpitää käyttöoikeuttasi liittymällä matkatoimiston ystävien jäseneksi. Saat tästä lisätietoa erikseen sähköpostitse.

Valitse siis hinta, joka tuntuu sinulle hyvältä. Oli maksusi suuruus mikä tahansa, olemme siitä erittäin kiitollisia. Samalla tuet taidetta, yrittäjyyttä, vapaata tutkivaa luomista sekä minilomailun mahdollistamista kaikille.

Jos kassalle siirtyessäsi lipun ostaminen ei onnistu, maksaisit mielummin tilisiirtona tai sinulla tulee matkaan liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä: yhteys@menestysydamella.fi

Toivotamme sinulle kokemusrikasta matkaa!

t. Antti ja matkatoimiston väki

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Hinta

22 €, 33 €, 55 €, 77 €, 110 €, 220 €, 550 €, 5500 €, 22 000 €