Sisäinen miniloma: Surun ja häpeän hoitaminen

17,0050,00

Valitse alta omalle kukkarollesi sopiva hinta ja lisää miniloma ostoskoriin. Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Maksutapoina toimivat verkkopankit, maksukortit ja mobile pay.

Lue ohjeet ja siirry sivun alalaitaan aloittaaksesi matkasi.

Näin “hyvää kaikille” -hinnoittelu toimii

Hinnoittelumme ja koko matkatoimistomme tarkoitus on mahdollistaa sisäinen matkailu kaikille, joille siitä voi olla elämässä iloa ja apua. Siksi emme halua hinnoittelulla sulkea ketään ulos. Tunnustele, mikä on tämänhetkiseen rahatilanteeseesi sopiva hinta. Olemme panostaneet paljon aikaa ja rahaa matkatoimiston kehittämiseen. Toivomme, että siihen investoitu rakkaus välittyy!

Saimme vuonna 2020 ELY-tuen matkatoimiston teknisen alustan kehittämiseen, mutta itse olemme eläneet pääsääntöisesti näillä lipputuloilla. Pienimmästä 17 € maksusta jää verojen ja muiden kulujen jälkeen yrityksellemme noin yhdensuuntaisen Turku-Helsinki Onnibus-lipun verran. Jos kuitenkin tuo minimihinta 17 € on sinulle liikaa, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi ja kertoa, mikä olisi sinulle sopiva hinta. Hyvin perustelluissa tilanteissa voimme joustaa, koska todella haluamme voida tarjota sisäisen matkailun iloa kaikille, rahatilanteesta riippumatta.

 

Näin pääset aloittamaan tämän miniloman

Kun olet valinnut allaolevasta “Valitse hinta” -napista hinnan ja suorittanut maksun kassalla, saat heti sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tämän miniloman aloittamiseen. Sisältö on käytettävissäsi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu eli saamme kulumme katettua. Siksi jokainen ostettu lippu on valtavan arvokasta tukea työllemme!

Valitse siis hinta, joka tuntuu sinulle hyvältä. Oli maksusi suuruus mikä tahansa, olemme siitä erittäin kiitollisia. Samalla tuet taidetta, yrittäjyyttä, vapaata tutkivaa luomista sekä paremman elämän mahdollistamista kaikille, rahatilanteesta riippumatta.

Jos kassalle siirtyessäsi lipun ostaminen ei onnistu, maksaisit mielummin tilisiirtona tai sinulla tulee matkaan liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä: yhteys@menestysydamella.fi. Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Toivotamme sinulle kokemusrikasta matkaa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Hinta

17 €, 25 €, 35 €, 50 €