Uskomaton alitajunta -webinaarimatka


Uskomaton alitajunta

Helmikuun 2021 webinaariseikkailu

Katso videolta 7 minuutin kooste tästä helmikuussa 2021 pidetystä Sisäisten matkojen matkatoimiston webinaariseikkailusta:

Videolla Antti käy läpi, miksi alitajuntaa on tärkeä ymmärtää ja miten voit muuttaa alitajuisia mallejasi eli sisustaa sisäistä kotiasi.

Lue aiheesta lisää alta.

Haluatko oppia aiheesta lisää ja saada videolla mainitut harjoitukset käyttöösi?

Uskomaton alitajunta -webinaariseikkailu on edelleen katsottavissa tallenteena. 

Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää syvemmin sinussa vaikuttavia voimia ja muuntaa ne voimavaroiksi ja sydämen viisaudeksi.

Lue alta lisää tai tilaa webinaari sähköpostiisi suoraan täältä.

MIKSI ALITAJUNNAN YMMÄRTÄMINEN ON TÄRKEÄÄ?

Alitajuinen mielesi on kuin suodatin todellisuuden ja kokemuksesi välissä. Se saa yhden näkemään lasin puoliksi tyhjänä, kun taas toinen näkee sen puoliksi täytenä.

Toisin sanoen voit kokea asioita vain sillä tasolla, kuin alitajuntasi ohjelmoinnit sallivat sinun kokea ne.

Viime vuosina on opittu neurotutkimuksen ja psykologian alueella uskomattoman paljon siitä, miten voit itsetutkiskelun ja sisäisen työn avulla muuttaa opittuja ja perittyjä tapoja tulkita maailmaa ja kokea elämääsi.

 Tämän webinaarin teorian, tarinoiden ja musiikillisten meditaatioharjoitusten avulla voit sisustaa sisäistä kotiasi eli tulla tietoiseksi alitajuntasi malleista ja päivittää suhdetta itseesi ja ympäröivään maailmaan.

Tervetuloa tutkimaan ja kokemaan tätä kiehtovaa aihetta!

USKOMATON ALITAJUNTA -WEBINAARISEIKKAILUN SISÄLTÖ:

  • Alkurauhoittuminen ja aiheeseen virittäytyminen
  • Miksi alitajuntaa on niin tärkeä ymmärtää?
  • Harjoitus 1: Nyt-hetken voima
  • Miten päivität alitajuntasi malleja?
  • Aivotaajuudet ja sisäinen muutos
  • Harjoitus 2: Vapaus olla minä
  • Sisäinen ja ulkoinen maailma sekä niiden vuorovaikutus
  • Vinkkejä alitajunnan kanssa työskentelyyn
  • Luot itse itsesi – miten yhdistyt merkitykseesi?
  • Harjoitus 3: Sallin itselleni elämän
Webinaarin kesto: 1 h 55 min.

Näin pääset osallistumaan webinaariseikkailuun

Tämä webinaari on edelleen katsottavissa tallenteena.

Saat heti matkalipun ostettuasi sähköpostiisi linkin webinaariin ja voit katsoa sitä 60 päivän ajan älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

SAAT VALITA KUKKAROLLESI SOPIVAN HINNAN!

Me matkatoimiston oppaat ja työntekijät olemme täysipäiväisiä yrittäjiä ja nämä webinaarit ja syventävät matkamme ovat tulonlähteemme, jolla katamme elämisemme kulut nyt korona-aikana. 

Lisäksi itse webinaarien pitämisestä syntyy monenlaisia kuluja, jotka maksuttomissa webinaareissa katetaan usein tuotteiden myymisellä.

Tämä webinaari on maksullinen, koska sen aikana ei myydä mitään lisätuotteita. Teemme tätä työtä suurella sydämellä ja olemme hyvin kiitollisia tuestanne, joka mahdollistaa sen jatkamisen!

 Jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua, olet vapaa tukemaan työtämme ja maksamaan webinaarilipustasi kukkarollesi sopivan summan.

Hinnoittelu ja maksaminen: 

Voit ostaa webinaarilipun oman rahatilanteesi mukaan ja valita hinnaksi 10, 15 tai 25  €. Maksutapoina verkkopankit sekä pankki- ja luottokortit (maksutapalisä + 1 €).

Jos lipun ostaminen ei onnistu tai maksaisit mielummin tilisiirtona, ota yhteyttä yhteys@menestysydamella.fi.

Tämä webinaari tarjoaa inspiraatiota, iloa ja uusia näkökulmia elämääsi. Se ei ole tarkoitettu korvikkeeksi länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Palautetta Uskomaton alitajunta -webinaarista

“Hei ja iso kiitos webinaarista!

Olen harvoin kokenut mitään niin voimaannuttavaa ja pystynyt oivaltamaan jotain niin selkeästi kuten eilen, eli sen oman sisäisen maailman. 

Vielä kerran kiitos”

-Taina

“Hei Antti,

Lämmin kiitos webinaarista. Tämä oli voimakas ja kaunis kokemus. Itkuakin tuli, vapautin monia menneisyyteen liittyviä asioita.  Tämä antaa minulle uskallusta ja keinoja tehdä itseäni tukevia ratkaisuja ja sisustaa sisäistä kotiani.”

-J.L.

“Oli kyllä upea webinaari, pitää kuunnella uudestaan ja uudestaan. Jotenkin sai niin hyvän olotilan eilen, kiitos siitä.”

-Terveisin P.N.

Oppaasi matkalla: Antti Quanta

Antti Quanta - menestysydamella.fi

Matkatoimistomme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan matkalle!

Muuta sivuillamme: