VALAISTUNUT KEHO – VIIKONLOPUT

Tervetuloa matkalle, jonka varrella virität energiakeskuksiasi elämänvoiman vastaanottamiselle, hyvinvoinnille ja unelmiesi toteutumiselle!

Tukeeko mielesi, kehosi sekä energiakeskustesi ohjelmointi hyvinvointiasi ja unelmiesi toteuttamista?

Mitä paremmin kehosi ja energiakeskuksesi toimivat yhteistyössä mielesi kanssa, sitä helpommin saat selkeitä innostavia visioita ja luot ne todeksi fyysisessä todellisuudessasi.

Tämän vuoksi Valaistunut keho -viikonloppu jakautuu kahteen tärkeään osioon:


LAUANTAI – SIIVOA JA SELKEYTÄ!

Jos et vielä tiedä mikä sinua aidosti elämässä innostaisi tai haluat yksinkertaisesti voida paremmin kehossasi ja elämässäsi, niin vastaukset voivat löytyä chakrajärjestelmäsi siivoamisesta eli vanhojen kuormien ja taakkojen vapauttamisesta.

Lauantain aikana pääset aktivoimaan elämänvoimaasi tiedostamalla ja vapauttamalla sen virtausta ehkäiseviä tukoksia.

Tämän myötä myös intuitiivinen järjestelmäsi aktivoituu ja alat kuulla sitä selkeämmin.

Yhteisen opetuksen sekä lempeiden mutta voimakkaiden ryhmämeditaatioiden ja harjoitusten lisäksi saat Kehotietoisuus -tiimiltämme lauantaina henkilökohtaista tukea ja apua, jotta saat vapautettua itsesi niistä sisäisistä malleista ja perityistä taakoista, jotka eivät tässä hetkessä tue onnellisuuttasi, hyvinvointiasi ja unelmiasi.

Tällä ensimmäisellä matkan etapilla puhdistat, virität ja voimaannutat luomisen instrumenttiasi!


SUNNUNTAI – VISIOI JA VOIMAUTA!

Kun pöytä on kunnolla siivottu, on tilaa luoda uutta.

Sunnuntain etapilla pääset luomaan ja kirkastamaan visiotasi siitä, mitä haluat luoda elämäsi eri alueille.

Näitä alueita ovat mm. mielen, kehon ja sielun hyvinvointi, asuminen ja ympäristö, tehtävä ja talous sekä ihmissuhteet.

Teemme henkilökohtaista työtä ja ryhmätyöskentelyä, jotta saat jokaisen energiakeskuksesi tukemaan parhaalla mahdollisella tavalla unelmiasi ja hyvinvointiasi.

Näin sinun on mahdollisimman helppo ja selkeä jatkaa viikonlopun jälkeen henkilökohtaista matkaasi niitä kohti.

Olet lämpimästi tervetullut matkalle kanssamme!

Olet lämpimästi tervetullut matkalle juuri sellaisena kuin olet!

Meille tärkeää on aitous, myötätunto, ilo, vapaus ja parantava yhteys ihmisten ja luonnon välillä. ✨


MATKAKERTOMUS: SAIJA

Saija osallistui joulukuussa 2019 Valaistunut keho -viikonloppuun ja on kulkenut myös muilla tavoin matkaa kanssamme. Ylläolevalla videolla hän kertoo laajemmin matkastaan sekä innostavista muutoksista ja lisääntyneestä hyvinvoinnista, joita matka on hänelle tarjonnut.


TULE VIIKONLOPPUMATKALLE VAHVISTAMAAN YHTEYTTÄ KEHOSI JA MIELESI VÄLILLÄ!

Tällä matkalla hyödynnämme lempeitä ja kaikille sopivia kehollisia liikkeitä kehosi ja energiakeskustesi avaamiseen. Tämä rauhoittaa myös mielesi ja sen myötä tulet saamaan yhteisistä ja yksilöllisistä meditaatioharjoituksistamme suurimman mahdollisen avun ja tuen oman sisäisen maailmasi muovaamiseen. ❤️

Viikonlopussa opit kuuntelemaan ja hoitamaan kehoasi uudella tavalla ja kehität mielesi ja kehosi yhteistyötä!


MITEN MATKA JATKUU VIIKONLOPUN JÄLKEEN?

Viikonlopussa tarjoamme sinulle tietoa, tukea ja energiaa, jonka avulla matkastasi tulee taas hieman kevyempi ja innostavampi.

Viikonlopun jälkeen sinulla on tukenasi myös kaikki digitaaliset sisältömme sekä valmennuksemme, joista saatat saada entistä enemmän irti viikonlopun käytyäsi!

Esimerkiksi Aukea yhteydelle – verkkovalmennusmatka tarjoaa maksa sen verran kuin pystyt –periaatteella laajan paketin työkaluja matkallesi.


OPPAASI TÄLLÄ MATKALLA: ANTTI QUANTA JA KEHOTIETOISUUS -TIIMIOlen aivotaajuuksiin ja mielen kehittämiseen erikoistunut keskittymiskouluttaja, valmentaja ja meditaatio -opettaja sekä intuitiivinen ja herkästi ympäristöäni aistiva suomalainen mies.

Saatat tuntea minut digitaalisilta matkoiltamme Aukea yhteydelle, AITO MINÄ tai Kehotietoisuus.

Valaistunut keho -viikonlopuissa oppaina toimivat lisäkseni Helmiina Puisto, Minna Isopahkala ja muut Menesty sydämellä valmentajat, riippuen aina viikonlopun osallistujamäärästä ja tarpeesta.

Haluamme varmistaa, että jokainen osallistuja saa tarvitsemansa tuen. Rakennamme viikonlopun valmentajakokoonpanon sen mukaisesti.


VIRTAA VIIKONLOPPUIHIN TUO MYÖS: SIIRI YLINEN

Siiri Ylinen - Inspiroija ja kehollistaja - HEAling and aRT

Siiri Ylinen on keho-mieli yhteyteen erikoistunut valmentaja, tanssija ja koulutettu hieroja, joka on ollut mukana useilla Antin kursseilla inspiroivana ja uutta, eloisaa näkemystä hoitamiseen antavana vieraana.

Siirin sisäsyntyinen ilo, lataus ja perspektiivi elämän vaivattomaan luomiseen ja kehomme hoitamiseen on ainutlaatuisen ihastuttava.

Siiri tuo vierailevana kouluttajana virtaa, latausta ja syvällistä kehon hoitamisen ymmärrystä Valaistunut keho -viikonloppuihin.


TULEVAT VALAISTUNUT KEHO – VIIKONLOPUT


Syyskuu – 26.-27.9.2020 – Espoo

Sijainti: Revontulentie 11, Tapiola, Espoo (500 metriä metroasemasta)

Aikataulu:

  • Keskiviikko 23.9.: Yhteinen intentio- ja valmistautumispuhelu zoomilla klo 19-20.30 (mikäli et voi osallistua tähän livenä, saat tallenteen sähköpostiisi)
  • Lauantai 26.9. -Siivoa ja selkeytä! – kurssipäivä Tapiolassa klo 11-19
  • Sunnuntai 27.9. – Visioi ja voimauta! – kurssipäivä Tapiolassa klo 10-17

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Viikonlopun hinta: 440 € (sis. alv.). Mahdollista maksaa myös osissa.

Ilmoittautuminen: Suoraan Antille (antti@healingandart.net). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioimme koronan: Paikkoja on rajoitetusti, jotta voimme noudattaa viikonlopussa THL:n suosituksia. Jos tunnet itsesi kipeäksi, niin voit siirtää osallistumisesi johonkin tulevaan viikonloppuun. Jos koronatilanne olennaisesti muuttuu, viikonloppu saatetaan siirtää.

Huomaathan, että tämä viikonloppumatka ja kaikki sisältömme tarjoavat tietoa, tukea ja inspiraatiota itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

PALAUTETTA VIIKONLOPPUIHIN OSALLISTUNEILTA:


Viikonloppua opimme valtavasti, vaikkemme tajunneet kunnolla edes opiskelevamme jotain.

Ihana, luottavainen olo tulevaisuuden suhteen.

Uskallan nyt uskoa hyvää sekä omasta, että koko maailman tulevaisuudesta. Me ollaan menossa oikeaan suuntaan ja se tuntuu todella hyvältä ja helpottavalta. Kaiken lisäksi saan olla itse tärkeä osa uuden, paremman maailman luomisessa.

-Hannamaija

Kurssi antoi loistavia ja toimivia työkaluja elämän mielekkyyden lisäämiseen, hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun. Sain kurssista etenkin lisää luottamusta itseeni ja kykyihini ja lähden kotiin voimaantuneena. Opetustyyli on selkeä ja helppo ymmärtää ja työkalut tuntuvat sellaisilta, että ne voi helposti ottaa osaksi jokapäiväistä arkea. Kiitos!

– Adelina 

Tämä kurssi oli supervoimaannuttava! Tuntuu, että lähtee puhdistuneena uutena ihmisenä ulos maailmaan. Kiitos, kiitos, kiitos!

-S-K

Viikonloppu oli ihana keidas arjen keskellä.

Se oli sukellus syvälle omien uskomusten ja rajoitteiden pariin. Niiden uskomusten, jotka ovat estäneet minua tulemasta vapaasti sellaiseksi ihmiseksi, joka minun on tarkoitus olla. Uskomusten purkaminen ja vahvistavat meditaatiot sekä koko ryhmän uskomaton energia ja voima kantavat taas pitkälle eteenpäin.

Viikonloppu vahvisti myös sitä minussa, että minun ei tarvitse sulautua mihinkään muottiin. Voin vapaasti olla juuri se, kuka olen. Päällimäiseksi jäi suuri kiitollisuus. Kiitos!

-Maikki


%d bloggaajaa tykkää tästä: