Viikonloput

Tule avaamaan yhteyttä ja kirkastamaan suuntaa!

Tule avaamaan yhteyttä, vapautumaan vanhasta ja kirkastamaan suuntaa!

Oletko valmis vahvistamaan yhteyttä itseesi ja intuitioosi sekä ottamaan askelia itsesi näköistä elämää sekä sisäistä loistoa ja hyvinvointia kohti?

Haluatko elää valoisaa arkea, tunnistaa vahvuutesi, löytää merkityksellisen tehtäväsi ja kehittyä siinä?

Haluatko jakaa aitoja hetkiä yhdessä toisten uteliaiden kanssa?

Kutsumme sinut kanssamme viikonlopun mittaiselle matkalle, jonka varrella opit arvostamaan lahjojasi ja tuomaan niitä esiin.

Olet lämpimästi tervetullut maailmaan, jossa arvostetaan aitoutta, myötätuntoa ja parantavaa yhteyttä ihmisten välillä.

Viikonlopun rakenne:

Perjantaina avaamme yhteyden. Tutkimme tietoista mieltä, alitajuntaa, aivotaajuuksia ja intuitiivisia kykyjä harjoitusten kautta ja tutkimuksen näkökulmasta.

Saat tästä päivästä mukaasi työkaluja mielen ja hermoston rauhoittamiseen sekä intuitiosi kehittämiseen.

Päivän päätteeksi pääset tutkimaan sydämesi arvoja. Niiden pohjalta asetat aikomukseksi seuraavia päiviä varten.

Lauantaina vapaudumme vanhasta. Pääset ohjaajien avustuksella ja ryhmän tukemana vapauttamaan uskomuksia ja tunnelukkoja, jotka estävät elämästä sitä elämää, jonka koet itsellesi oikeaksi.

Saat arkeesi työkaluja, joiden avulla tunnistat ja vapautat rajoittavia uskomuksia ja tunnekuormaa.

Opit tunnistamaan ja kommunikoimaan selkeämmin rajasi ja tarpeesi itsellesi ja muille.

Sunnuntaina kirkastamme suuntaa. Kirkastat henkilökohtaista visiotasi siitä, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä.

Pääset myös tutkimaan, mikä arjessasi ei tue hyvinvointiasi ja mitä elementtejä sinne voisi lisätä.

Tutkimme, mitkä konkreettiset työkalut ja askeleet auttavat sinua kohti sellaista arkea, jossa itse voit hyvin ja jossa omilla luontaisilla lahjoillasi voit palvella itseäsi ja muita parhaalla tavalla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


VIIKONLOPUN OHJAAJAT:

Antti

Olen Antti Quanta, meditaatio-opettaja, valmentaja ja saksofonisti. Autan sinua onnistumaan inhimillisesti, omilla vahvuuksillasi ja itsestäsi huolehtien. Lue tarinani täältä.

Kristiina

Olen Kristiina Välimäki, ihmisenä kasvun opettaja ja valokuvaaja. Tunnen mielen sisäiset esteet ja kuinka ne puretaan. Autan sinua ymmärtämään prosessiasi ja näkemään kauneutesi.  Lue minusta lisää täältä.

Suvi

Olen Suvi Bowellan, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ohjaaja, kirjailija ja kouluttaja. Sydämeni kutsumus on auttaa ihmisiä saamaan kokonaisvaltaiset voimavarat käyttöönsä. Lue minusta lisää täältä.

Viikonlopun sisältö on syntynyt vuosien kokemuksella ryhmien valmentamisesta. Olemme tutkineet laajasti yhteyksiä länsimaisen tutkimuksen, henkisen kasvun perinteiden ja meditaatiotekniikoiden välillä ja kehittäneet näiden pohjalta selkeitä ja toimivia työkaluja ja harjoituksia, jotka luovat aitoa sisäistä muutosta.

Merkittävässä roolissa on myös omakohtainen kokemuksemme henkilökohtaisesta kasvusta, valmentamisesta, työelämästä ja yrittäjyydestä.

Myös jokainen osallistuja on merkittävässä roolissa. Tuotte jokainen viikonloppuun mukananne oman uniikin kokemuksenne, josta voimme kaikki oppia!


HAE MUKAAN TULEVAAN VIIKONLOPPUUN!

Miksi viikonloppuihin haetaan? Viikonloppu on sekä sinulle että meille iso investointi. Tavoitteemme jokaiselle viikonlopulle on, että sekä me ohjaajat että koko ryhmä voisimme tukea jokaista osallistujaa parhaalla mahdollisella tavalla niissä asioissa, jotka juuri hänelle ovat tärkeitä.

Siksi pyrimmekin kokoamaan jokaiseen viikonloppuun porukan, jonka uskomme parhaalla mahdollisella tavalla tukevan kunkin osallistujan yksilöllistä sekä ryhmän yhteistä aukeamista, vapautumista ja muutosta.

Viikonlopun hinta: 450 € (sis. alv.). Mahdollista maksaa osissa.

Tulevat viikonloput: 26.-28.6.2020, Helsinki (Paikkoja rajoitetusti. Noudatamme viikonlopussa THL:n suosituksia. )

Haethan kesäkuun viikonloppuun mukaan vain, jos terveydentilasi sallii liikkumisen?

PALAUTETTA VIIKONLOPPUIHIN OSALLISTUNEILTA:


Viikonloppua opimme valtavasti, vaikkemme tajunneet kunnolla edes opiskelevamme jotain.

Ihana, luottavainen olo tulevaisuuden suhteen.

Uskallan nyt uskoa hyvää sekä omasta, että koko maailman tulevaisuudesta. Me ollaan menossa oikeaan suuntaan ja se tuntuu todella hyvältä ja helpottavalta. Kaiken lisäksi saan olla itse tärkeä osa uuden, paremman maailman luomisessa.

-Hannamaija

Kurssi antoi loistavia ja toimivia työkaluja elämän mielekkyyden lisäämiseen, hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun. Sain kurssista etenkin lisää luottamusta itseeni ja kykyihini ja lähden kotiin voimaantuneena. Opetustyyli on selkeä ja helppo ymmärtää ja työkalut tuntuvat sellaisilta, että ne voi helposti ottaa osaksi jokapäiväistä arkea. Kiitos!

– Adelina 

Tämä kurssi oli supervoimaannuttaja! Tuntuu, että lähtee puhdistuneena uutena ihmisenä ulos maailmaan. Kiitos, kiitos, kiitos!

-S-K

Menesty sydämellä -viikonloppu oli ihana keidas arjen keskellä.

Se oli sukellus syvälle omien uskomusten ja rajoitteiden pariin. Niiden uskomusten, jotka ovat estäneet minua tulemasta vapaasti sellaiseksi ihmiseksi, joka minun on tarkoitus olla. Uskomusten purkaminen ja vahvistavat meditaatiot sekä koko ryhmän uskomaton energia ja voima kantavat taas pitkälle eteenpäin.

Viikonloppu vahvisti myös sitä minussa, että minun ei tarvitse sulautua mihinkään muottiin. Voin vapaasti olla juuri se, kuka olen. Päällimäiseksi jäi suuri kiitollisuus. Kiitos!

-Maikki


%d bloggaajaa tykkää tästä: