Herkkyys rikkaudeksi

Tässä webinaarisarjassa pääset kirjailija Suvi Bowellanin kanssa tutkimaan erityisherkän elämää koskettavia teemoja tarinoiden, jakamisen ja harjoitusten kautta.

Tämä on kevyt ja lempeä tapa kerätä matkareppuusi herkän ihmisen elämää helpottavia ja rikastuttavia vinkkejä ja työkaluja.

Osa 2: Vinkkejä herkän haasteisiin

Tämä matka on saatavissa äkkilähtönä. Voit aloittaa koska tahansa.

Videolla kerron tarkemmin Vinkkejä herkän haasteisiini -webinaarimatkasta. Käynnistä video painamalla kuvan keskellä olevasta nuolesta.

Voit lukea matkasta lisää alta tai aloittaa matkasi suoraan täältä.

Miten kääntää herkkyyden haasteet rikkaudeksi?

Herkkyys rikkaudeksi -webinaarisarjan toisessa osassa käymme läpi erityisherkälle tyypillisiä haasteita ja pohdimme yhdessä, miten niihin voi löytää helpotusta. 

Keskusteluissa herkkien kanssa esille nousevat toistuvasti tietyt kysymykset: 

  • Miten opin elämään tunteitteni kanssa?
  • Miten voin suojautua toisten tunteilta?
  • Miten saan arkeni sujuvammaksi?
  • Onko mitään keinoa välttyä ylikuormittumiselta?
  • Miten voin pitää paremmin omista rajoistani kiinni?

Oletko sinäkin pohtinut jotakin näistä kysymyksistä? Nämä ovat asioita, joihin todella moni erityisherkkä kaipaa vastauksia, joita tutkimme yhdessä tällä webinaarimatkalla.

Webinaarimatkasta voi olla sinulle iloa jos koet, että sinun on esimerkiksi

  • vaikea tehdä eroa omien ja toisten tunteiden välillä,
  • tasapainon löytäminen arjessa tuntuu hankalalta,
  • toivot työkaluja omista voimavaroista huolehtimiseen tai
  • olet turhankin empaattinen.

Jos yksi tai useampi ylläolevista kohdista kuulostaa sinulle ajankohtaiselta, suosittelen lämpimästi tulemaan mukaan!

Illan aikana kuulet muiden kokemuksia ja saat vinkkejä haasteiden ratkaisemiseksi. Pääset myös halutessasi vaikuttamaan webinaarimatkan sisältöön pohtimalla ilmoittautumisen yhteydessä omaa suhdettasi tähän aiheeseen.

Huomaathan, että tämän webinaarimatkan tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Palautetta osallistujilta:

“Kiitos ihanasta, voimaannuttavasta webinaarista! Todella hyödyllinen! “

“Sain niin paljon hyödyllistä tietoa! Ihanan kauniisti ja rauhallisesti esitetty.”

“Kiitos paljon jälleen hienosta ja lämpimästä webinaarista ja vinkeistä!”

Oppaasi matkalla: Suvi Bowellan

Herkkyys rikkaudeksi - Suvi Bowellan (menestysydamella.fi)

Olen Suvi Bowellan, Sisäisten matkojen matkatoimiston opas sekä hyvinvointialan moniammattilainen. Intohimoihini kuuluu ihmismielen tutkiminen, tunteiden ymmärtäminen ja sydänlähtöisen elämän luominen.

Olen kirjoittanut Hidasta elämää -sarjan kirjat Ihana herkkyys ja Erityisherkän päiväkirja, joiden kautta moni on saanut oivalluksia itsestään ja omasta herkkyydestään. Olen myös omassa asiakastyössäni jo yli kymmenen vuoden ajan työskennellyt erityisherkkien kanssa.

Tämän webinaarimatkan kautta haluan avata aihetta syvemmin ja tarjota tietoa, tarinoita ja meditatiivisia harjoituksia. Niiden kautta pääset tunnistamaan, minkälaiset herkkyyden piirteet ovat sinulle ominaisia ja miten saat käännettyä ne voimavaraksesi sen sijaan, että herkkyys vain kuormittaa ja imee mehut.

Mitä erityisherkkyys on?

Erityisherkkyys on monilta ihmisiltä löytyvä luonnollinen ja synnynnäinen ominaisuus, jossa on paljon hyvää. Erityisherkkyyteen liittyy kuitenkin edelleen monia ennakko-oletuksia ja väärinymmärryksiä. Jopa herkät itse ovat usein ymmällään aiheesta.

Mikä sitten on erityisherkkyyttä ja mikä ei? Onko kaikki herkät veistetty samasta puusta? Onko olemassa tyypillistä erityisherkkää?

Tällä webinaarimatkalla tutkimme erityisherkälle tyypillisiä piirteitä ja tapoja reagoida. Ravistelemme myös turhia väärinkäsityksiä herkkyyteen liittyen. 

Voit osallistua keskusteluun jakamalla kokemuksiasi ja esittämällä kysymyksiä. Lopuksi teemme mukavan rentouttavan meditaation, jonka kautta pääset tutkimaan ja tunnistamaan sekä ottamaan käyttöön sinussa olevia herkkyyden voimavaroja.

Webinaarin sisältö ja harjoitukset pohjautuvat Suvin yli kymmenen vuoden kokemukseen terapiatyöstä erityisherkkien ihmisten kanssa sekä keväällä 2021 tehtyyn herkkyyskyselyyn.

Tämä on Herkkyys rikkaudeksi -sarjan toinen osa

Herkkyys rikkaudeksi -webinaarisarja Suvi Bowellanin kanssa - Sisäisten matkojen matkatoimisto - menestysydamella.fi -

Webinaarisarjan tarkoitus on auttaa tunnistamaan ja voimauttamaan sinussa olevia herkkyyden piirteitä.

Tämä ilta on toinen osa ”Herkkyys  rikkaudeksi” -webinaarisarjalle, jossa käsittelemme erityisherkän elämää koskettavia teemoja laidasta laitaan. Webinaarisarjassa kokoonnumme herkkyyden äärelle ja jaamme herkän ihmisen elämää helpottavia ja rikastuttavia vinkkejä ja oppien toinen toisiltamme.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle tutkimaan
herkkyyden ihanaa ja ihmeellistä maailmaa kanssani!

Huomaathan, että tämän webinaarimatkan tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.

Miten pääset mukaan?

Herkkyys rikkaudeksi -webinaarimatkan toinen osa Vinkkejä herkän haasteisiin on nyt saatavissa äkkilähtönä. Voit osallistua matkalle mistä ja milloin tahansa ja kokea sen kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Jos sinulla tulee teknisiä haasteita tai kysymyksiä matkaan liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi. Yhdessä varmistamme, että pääset mukaan!

Tallenne on katsottavissasi niin kauan, kuin matkatoimistomme toiminta jatkuu.

Voit maksaa lipusta kukkarollesi sopivan summan

Jotta osallistuminen olisi mahdollista kaikille halukkaille, haluamme tarjota mahdollisuuden valita oman rahatilanteesi mukaan webinaarilipun hinnaksi joko 10 €, 15 € tai 25 €.

Samalla tuet Suvin ja matkatoimistomme työtä!

Maksutapoina toimivat verkkopankit ja maksukortit.

Saat heti matkalipun ostettuasi lisäohjeet sähköpostiisi.

Jos lipun ostaminen ei onnistu, haluat maksaa tilisiirtona tai et jostain syystä saa linkkejä sähköpostiisi, voit laittaa viestiä tai ilmoittautua osoitteeseen yhteys@menestysydamella.fi.

Nyt on aika pakata laukkusi ja valmistautua kokemaan yhdessä hieno seikkailu!

Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tämän webinaarimatkan tarkoitus on tarjota iloa elämääsi ja tukea itsetuntemuksesi syventämiseen. Ne eivät ole korvike länsimaiselle lääketieteelle tai terapialle.