Webinaarimatkat

Tältä sivulta löydät webinaarimatkoja, joiden kautta pääset tutkimaan elämääsi erilaisista perspektiiveistä ja kehittämään suhdetta itseesi.

Matkojen tarkoituksena on tarjota ajatuksia ja työkaluja, jotka voit pakata reppuusi tueksi omalle matkallesi.

Herkkyys rikkaudeksi

Torstaina 22.4. lähdemme webinaarimatkalle Suvin, Antin ja Kristiinan kanssa. Matkalla tutkimme erityisherkälle tyypillisiä piirteitä ja tapoja reagoida. Ravistelemme myös turhia väärinkäsityksiä herkkyyteen liittyen. 

Webinaarin sisältö ja harjoitukset pohjautuvat Suvin yli kymmenen vuoden kokemukseen terapiatyöstä erityisherkkien ihmisten kanssa sekä keväällä 2021 tehtyyn herkkyyskyselyyn.

Aiemmat matkat:

Sydämen voimavarat

Maaliskuun 2021 webinaariseikkailussa matkustimme Antin ja Kristiinan ohjauksessa sydämen voimavarojen äärelle.

Matkan tarkoituksena oli tarjota työkaluja ja ajatuksia siihen, miten luoda itseesi turvallinen tila ja yhteys, joka auttaa navigoimaan elämän myrskyissä ja tarjoaa tukea matkallesi.

Uskomaton alitajunta

Helmikuun 2021 webinaariseikkailussa matkustimme Antin kanssa alitajunnan uskomattomaan maailmaan.

Tämän webinaarin teorian, tarinoiden ja musiikillisten meditaatioharjoitusten avulla voit sisustaa sisäistä kotiasi eli tulla tietoiseksi alitajuntasi malleista ja päivittää suhdetta itseesi ja ympäröivään maailmaan.

Klassikot, joita pääset katsomaan maksutta:

Kehotietoisuus

Tämä matka järjestettiin heinäkuussa 2020. Sen myötä Antti ohjaa meidät tutkimaan ihmisen energiakeskuksia mm. kirjailija ja terapeutti Anodea Judithin ja tietoisuustutkija David R. Hawkinsin teorioihin pohjautuen.

Arjen kiireiden keskellä emme yleensä energiakeskuksiamme voi havaita, mutta meditatiivisessa tilassa voimme tulla tietoiseksi keskuksistamme ja työskennellä niiden kanssa vapauttaaksemme niissä piileviä voimavaroja.

Intuition porteilla

Tämä matka järjestettiin marraskuussa 2020. Siinä Suvi ja Antti ohjasivat meidät intuition porteille eli tutkimaan sisäistä viisauttamme sekä teorian että harjoitusten kautta.

  • Mikä on totta ja tärkeää minulle itselleni?

Jos haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja intuitiotasi syvemmin  ja lisäämään luottamusta sisäiseen ohjaukseesi, olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan webinaariin.

Pysy ajan tasalla tulevista matkoista:

Jos halua nauttia tuoreista kuvista ja päivityksistä sekä saada tiedon tulevista matkoista, seuraa meitä Instagramissa (@menestysydamella) ja liity Facebookissa ryhmäämme Valoa arkeen.

Muuta sivuillamme:

Sisäisten matkojen matkatoimisto